2542
-
#2262 OK!
Kösz! -
#2261 Crack nincs csak image fájl gamecopyworldről leszedheted! -
#2260 Heló!
Az 1.30.100-as patch-ot feltelepítettem a játékra és nincs hozzá crack!
valaki tudna segíteni hol tudom letölteni? -
#2259 Valaki megtudná mondani honnan tom letölteni a gamet???
Lehet torrent is.Csak egy link kell.Pls -
Lordhunter #2258 jaja jáccá kingmakerbe vedd fel az aranyat 10000-ra és indícsd el ott el lehet adni mindent. (legjobb ha húst termelsz 1000-el mert az értékes és gyorsan termelődik) -
#2257 Szeavasztok! erre mit mondtok? A Storeban v mi a halál az ahol el lehet adn iaz alapanyagokat csak és csakis clothot tudok eladni ez mért van? lehet h mert csk a3. pálya?:) help mé guys! -
petit2000 #2256 semmid nem változtattak az 1 hez képest, nah jó 3D-s lett. Hurrá!
De ugyanazok a hangok karakterek semmi nagy duranás nincs benne, nem is játszok vele mert annyi gány van benne hogy egyszerűen kinszenvedés. -
petit2000 #2255 ha valaki találna linket az 1.3.1 -es crackhoz hát éegyen szíves gyorsan a topicba dobni!
Mindenki nevében köszönöm
-
#2254 Azóta sikerült befejezned?? :D -
mtxmatthew #2253 kössz! -
Lordhunter #2252 Csak a gépigény miatt akadozhat vagy ha nagyon nagy támadásban vagy sok katapultal akkor tud még akadni elvileg máskor nem -
mtxmatthew #2251 NAAAA. NEM TUD SENKI SEGÍTENI????? NAGYON FONTOS!!! #2246 -
Lordhunter #2250 Hm asszem kihagytad a börtönt mert mástól nem vándorolnak el max ha megadóztatod őket vagy ha kevés a kaja sokmindenre kell odafigyelni a farkasokra meg ilyászok a jók valami falra felrakod őket aztán szépen leszedegetik egyesével a gépigénye elég nagy kb 1 gigás memóri kell és 256-os videókártya hogy jól mennyen és akkor is max a középső felbontással -
Goth #2249 Nah ennyi volt a Stronghold 2 nekem... egy nap. kurvára magas!
lerakom a szemétlerakóhelyet, sólymot is veszek ami elkapja a patkányokat.
Aztán elkezdenek elvándorolni az emberek a kastélyomból, mert megjelenik a szemét meg a patkányok. És mivel a sólymászom is elvándorol meg a szemételtakarítóm így csak gyűlnek a patkányok meg a szemét, és méggyorsabban vándorolnak kifelé.
Na hát ez így nagyon szar...
Meg ottvannak azok a kibaszott farkashordák, akik folyamatosan gyepálják a munkásaimat. Katonákkal meg lehet őket ölni, de hogyan építsek barakkot, fegyver meg páncélkovácsokat ha nem jönnek bele a munkások csak vándorolnak el? Faszság :/
-
#2248 Nem csak a te véleményed. -
#2247 sztem aki jáccott az 1 el az eszt elfelejtheti magasan szar lett de ez magán válemény -
mtxmatthew #2246 Üdv mindenkinek!
Megtdnátok mondani h mitől akadozik elég zavaróan a gépemen a stronghold 2?? nem hiszem h a gépigény miatt lenne, bár az is megeshet. Szóval várok minden segítséget!! Nagyon fontos!! -
CyrSyS #2245 Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
- Az AI-je jobb mint a stronghold Crusader-be ha felteszem a legujabb patchet? -
#2244 1.0-án... -
#2243 1.0-án... -
#2242 müködik a multi a másolt Stronghold 2 1.0-án?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#2241 jah már nem kell...már találtam de 1.3 crack az jol jönne -
#2240 egy rohadt crack kéne mind1 hogy mien 1.2. vagy 1.3 csak induljon már el szerencsétlen game:'( mert itt:http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_stronghold_2.shtml
itt azt se tom meiket -
#2239 szeva skacok megtudnátok nekem adni a helyet honnan tudom letölteni az 1.3 craket.ill ha nincs hogyan tudom elindítani az 1.3 patchel.
Köszi -
hup #2238 kössz!!!! -
CéZé #2237 Itt? -
hup #2236 és az csak kiegészítö -
hup #2235 már tednap néztem de csak a Stronghold deluxe van fenn rajta -
#2234 A CD Galaxison biztos meglehet venni. Pontos címet nem tudok de rákeresel a googleban -
hup #2233 nem tudjátok hogy az interneten valahol meg lehet venni? -
SZULTA #2232 Hellósztok ! Fölrakom én is ha 3-8 megbeszélünk idöpontokat és gamelünk na mit szoltok hozzá??? -
#2231 [email protected] -
Dash #2230 valaki adja meg plz az msn címét, kérdezni akarok egy s mást . -
Dash #2229 1.3-as patchel nekem tökéletesen műxik:
patcek fel, crack bemountol, RMPS bekapcs, securom loader megynit, ennyi
várjuk a fordítást, nagyon köszönönjük a sok munkát! -
tpM #2228 ÁÁÁ, ok thanx azt nem tudtam ,h mit kell csinálni a bin. file-al :) bemountoltam és müxik. -
hup #2227 én is most igy vagyok mert letöltöttem hodliumot és csak akkor lehet kicsomagolni ha mindegyiket letöltöttem -
#2226 Kicsomagolod rarral az image fájlt és bemountolod a daemon toolsba. -
tpM #2225 Hi all, leszedtem a Stronghold2Hoodlum verziót ugyhogy a CD1 52db rar fileból áll :( ,és nemtudom ,hogy kell telepíteni
plz help!
előre is THX -
Lordhunter #2224 pont az elsőnél és állandóan nem volt még nálam de a játék elég hajlamost a kritikus hibára bármikor -
Reyes #2223 Sziasztok4
Volt már vkinek olyan problémája, hogy az War kampányban az első küldetés, miután elindul, pár másodpercen bellül kilép a játék, és a Windows "kritikus hibát észlel"?
Ha valaki tud segíteni, akkor pls help!