2542
-
greco #739 Én a csoport v. felhasználó nevénél mindenhol jelöltem (rendszergazdák,felhasználók,stb.). -
#738 én 11óta :D -
#737 Jó neked! Nem mindenkinek olyan egyszerű és a nagy többségnél nem az a probléma hogy nem tudja hogy mit kell csinálni hanem az hogy nem működik ilyen olyan okok miatt az ami az NFOban van írva! Szal nem kéne leszólni senkit, főleg nem engem én már 11:30 óta szívok ezzel és mostmár egész nyugodt vagyok, de fel nem adom nehogymá egy kibaszott cédékép kifogjon rajtam..... -
#736 és melyik verzióval írtad ki?
regelve van az alcohol? -
#735 nekem így se megy :( -
Drawain #734 Leszedtem, kb 5 perc múlva játszom. Miért olyan nehéz megcsinálni amit az nfoban írnak? ::D Kiírtam alcoholal ahogy írták a második cdt újraírhatóra, és már siegelek. -
#733 NAh hihetetlen a blindwrite felismerte a CDmet most írom, hátha ezzel jó lesz :) -
CéZé #732 de a rendszergazdához kell a pipa -
#731 ÉS így sem megy, ezt én próbáltam és azt írja ki hogy nem eredeti a CDm -
greco #730 HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi--->jobb katt--->engedélyek----->olvasás megtagadásba pipa
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices---->jobb katt--->engedélyek----->olvasás megtagadásba pipa -
#729 Hogy? hogy csináltad? -
CéZé #728 nézdmá, elindul démonnal :) -
#727 hogy?
mit állítottál be? -
#726 NIncs RPMS információ a forrásban ezt írja a CD képre amikor beállítom íráshoz :( -
greco #725 Basszus,elindult a daemonnal. -
greco #724 Most már azt írja ki,hogy emulator detected.És nem megy... -
#723 sp2-m van.... :D és nem megy... :( már a daemon tools os mountolásos... -
#722 Jó kérdés. Egy próbát megér. Nem vesztesz vele semmit sem ha felrakod az sp2-t. -
#721 olvasás, és be kell pipálni a tiltás oszlop alatti fület... -
#720 Köszi -
Beagie #719 mit értesz az alatt hogy olvasás tiltása ? -
#718 2ne ugyanígy csináltuk mint Moses és nekünk nem megy :( -
#717 van msn-ed?
privibe küldheted -
#716 /me praying :D -
#715 NAh elkezdtem írni, lehet imádkozni :D -
#714 van msn-ed?
-
Beagie #713 ez hogy is volt? -
CéZé #712 próba -
#711 az nem BWS file ? :D -
#710 Felhívás következik! Ki az aki a piratebayről töltte? Vagy legalábbis kinek van a második CD BWI/BWS/BWT formátumban? Nah akinek ilyen van szóljon pls és megadom neki az email címem hogy küldje el nekem a BWT fájlt mert nekem az nincs meg és ezért nem látja az alcohol!!!! Segítsetek!! -
#709 azt is beállítottam és lásd a lenti képet.... :( -
Mozes #708 Megy daemonnal is!!!!!
Csak a registryben a HKEY_Local_Machine alatt nem csak a System/MountedDevice-t hanem a Hardware/devicemap/scsiport5-t olvasásást is deny-olni kell!!! -
hapi #707 Nekem SP1 van és nem indul. Lehet hogy az sp1 a hibás?
-
#706 LOL átállítottam, nincs ez a pufi :) hiba, de a szokásos van, nem ismeri fel hogy CD van a meghajtóban................asszem ennyit erről :( pedig imádtam az 1-et -
#705 xp+SP2. Elindul, de 2 próbából kétszer kék halál 5 perc alatt. XP-n még nem is találkoztam ilyennel :-o -
#704 -
Lupis #703 Sztem hagyd, úgysem éri meg ennyit a játékkal foglalkozni. Végén jobban megéri vhol dolgozni és a pénzért megvenni eredetiben mint ez a sok próbálkozás:D -
#702 NEm jött be....most jön az ultraiso :) -
#701 azt irjákl angolra kell állítani winózt és nem lesz pufin vagy mi, olvass vissza -
#700 nekem fenn van a sp2 és megy