Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még meg sem jött a 13. havi zsebpénzem

dr Kotász
Biciklire se kapsz fizetést, akkor lopsz egyet? Nem. Töltsd le nyugodtan, de legalább ne reklámozd. Légyszi. Nem akarunk bántani...
én kis 15 éves csóró vagyok honan kapjak fizetést?

jaj bazzeg csak azt ne mondjátok hogy nektek van minden játékre pénzetek

Mike
pfff

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dr Kotász
Gratulálok.
inkább letöltöm<#hehe><#taps>

biztos hogy ennyi?
mert ha ennyi akkor nem veszem meg

dr Kotász
11 990 Ft.
Mike
és mennyibe fog kerülni?

Johnyy
és pont jövö utáni hét közepe, szal hétvégére, mehetnek a netpartik!!!!! 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

elvileg 9 nap aztán ittvan
csak kibirom ezt a kis idõt😄

Beagie
egy kis kedvcsináló: http://www.2kgames.com/stronghold2
a "castle life" menupont nagyon cool

www.gtr-masters.hu

anyira még nem népszerû ez a game sajna 😞
de már csak két hét és kijön!!! remélem ebben is lesz ip-ip mint elõzõben, akkor lehet nyomni majd multiban

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Wazeg tényleg.Sorry.

Nagybetüsben kerestem sok felkiáltókjellel 😞

Next PC upgrade: 2022

#219 ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Stronghold 2.: ARANYLEMEZ!

Április 19.

Next PC upgrade: 2022

dr Kotász
Sikerült.
Beagie
Aranylemezre került a sokak által várt RTS. Remélem a rajongóknak sikerült örömet szereznem ezzel a bejelentéssel, aki pedig netán nem ismeri ezt a játékot, annak javaslom, hogy április 19-e környékén keresse fel kedvenc játékboltját a zsebében 40$-nak megfelelõ forinttal😊 thx WP.

gamestar

www.gtr-masters.hu

Beagie
cdgalaxisban ápr 22 a szállítás várható ideje, szóval lassan gonegold😊😊

www.gtr-masters.hu

ja az meg már nincs messze

szerintem is, na de azért vérjuk meg inkább amig megjelenik... 😊

akiknek nem jön be ez a fajta játék ugy sem fog vele játszani
akinek meg bejön az halálra fogja játszani magát mert szerintem nagyon jó kis élvezetes játék lesz
a sima Strongholdokat is szerettem és szerintem ezt is fogom szeretni.

<#eljen>

ReTeK
na és ha csak 10 katona mit számít az ha jó lesz a játék, van egy minimum ami alatt csak rosz lehet vagy hogy van ez ? én kérek elnézést...

208 😊

Johnyy
AZ ért tegyünk már külömbséegt a 2 játék között!! nem szabad õket egy tatõ alatt emlegetni! és alaptalan a hasonlítgatás és sztem fölösleges...

ezt probáltam sugalnni eddig is..., látom végre sikerült 😄

Ez igaz. De nem is baj, az igazi várostrom hiányzott az RTW-ból.

War. War never changes.

itt a várak vanak a középpontba ott meg a seregek, egyik se foja a másikat a saját területén überelni, ennyi...

és? kettõ game nagyon nem ugyan az...

Te meg a seregeket <#crazya>

War. War never changes.

és? nézd meg itt a várakat meg bármelyik totalwarban... nc...

A Rome Total War egyszerre 2000 fûszálat képes megjeleníteni. Ezen meg van vagy 50 <#nyes>

War. War never changes.

ügyes voltál<#nyes><#nyes>
de az ostrom eszközöket irányitó személyzetet szerintem nem számoltad

Johnyy
egésezn pontosan 168 katon, rohagyak meg megszámoltam, nagyítgatam meg minden... <#nyes>

hát azért több mint 50 más részt emg ez nem rtwnek készül...

ez aztán a várostrom.. kb 50 katona
nem játszottak a készítõk a RTW-al?

War. War never changes.

Sanko
http://www.gameinformer.com/games/info/info.htm?CS_pid=646023

Name: Stronghold 2
Platform: PC
Genre: Action
Publisher: Take 2 Interactive
Developer: Take 2 Interactive
Release Date: 4/19/2005
ESRB: Rating Pending

:-( még egy kicsit várni kell....

a mohának mindig a déli oldala fás

Johnyy
mayd a nyuszi megtoyya nekünk 😄

Beagie
honnan szeded ezt?

www.gtr-masters.hu

BONO
Na emberek húsvét hétfõn kijön a játék! <#worship><#taps><#nyes>

De várom már...A Stronghold: Crusader még mindig az egyik kedvencem, sztem azt eltalálták. Fõképp magyar szinkronnal király.

Ebbe meg annyi újítás lesz, h félek túl nagy fába vágta a fejszéjét a fejlesztõ.

április 27 vagy 29
fejbõl nem tom

Beagie
ha tényleg késni fog te leszel a hibás <#ijedt><#ejnye1><#vigyor1>

www.gtr-masters.hu

de nem lesz az mert tuti nem bugmentesités céljából halasztanák hanem csak és kizárolag marketing szempontbol...
azt meg már ne is feszegessük hogy bugmentes gamet én még nemláttam... (najó esetleg az aknakeresõt...)

dr Kotász
Hát ha bugmentes lesz, akkor nem baj.
Beagie
az már megvan szerencsére

www.gtr-masters.hu

Mike
amúgy, amilyenek mostanában a kiadók nem csodálkoznék azon a dátumon sem.
de reméelem, hogy nem játszák el ezt

grrrr, ne borzold az idegeimet ilyen korán reggel 😊 késöbb még utánanéztem volna talán demég álmos vagyok 😄