2542
-
Thanatos #779 bocopy többi közé és most probáld végig újra a modszert :) ha igyse megy tuti valamit nem ugy csinálsz ahogy kéne csak nem tom igy megmondani látatlanban hogy mit :) -
#778 Akkor lehet hogy azért nincs RPMS infó? mert nem teljes a képfájl? nem semmi, de azt még mindíg nem értem hogy miért nicns, hiszen ugyanazt szedtem le mint bárki más -
Thanatos #777 tess itt a bwa, elég kcisi szal feltöltöttem neked... -
#776 bwa? olyanom nincs -
Thanatos #775 bwa hun marad? -
#774 SH2_DISC2.bwi/bws/bwt -
Thanatos #773 elvielg kell lennie bwa bwi bws bwt fileoknak 8mindegyikből egynek)mountolni meg a bwt-t kell... (b5t vagy mi elirás volt, mivel az csak project snowblinde-nál volt..., modntam hogy onnan copy mert ugyanaz kell itt is :P) -
Thanatos #772 ird le a kiterjeszétseit a cd2 fileainak pls -
#771 A második sem megy.
GYanakszom én arra a képfájlra nagyon. Van valaki akinek gyors nete van? El tudná helyezni valami tárhelyen vagy FTP szerveren (vagy ha másnem feltöltené az enyémre) a 2. CDt? Nem olyan nagy. -
#770 Így nem megy próbálom a másikat -
#769 De hogy????MIért van az hogy írásnál mindenkinek aktív az RMBS nekem meg nem??? Azt írja ki amikor kijelölöm a védelmet hogy a képben nincs RMBS infó tárolva! Ez hogy lehet ha ugyanazt töltötte mle mint bárki más? -
Thanatos #768 jólteszed, hátha addig kijön pár adag patch :) -
Drawain #767 Alcohol 1.9.5 Build 2802 Trial
Írásnál RMBs és Securom NEW 4.x, 5.x bekapcsolva -
#766 Lehet,... de akkor is várok még 1 hetet legalább. Lefoglalom mással magam. -
Thanatos #765 ennél jobb verziot nem fogsz találni amihez nem kell törés , összes patch fel fog menni rá etc..., lehet hogy lessz töréses is de akkor azok meg majd szivnak minden egyes patchel... -
Thanatos #764 amugy 100+ új üzire aszitem van új patch vagy valami erre ez..., bah :/ -
#763 Nem arról beszélek h. rohanj a boltba megvenni, hanem arról h. nem kell rögtön az első dolgot tölteni ami Stronghold 2 néven szerepel a neten. -
Thanatos #762 a hibaészlelősöknek (valaki irta hogy menne csak az exe hibát észlel és krédezte kinek miylen sp van fent) nekem sp1 es winxp van... de ezt a módszert már láttam sp2-n és simán is müködni..., sőt még win2k-n is bár ott mást kell irni regedit emgnyitásához meg msáokat kell asszem keresni szal az ucso lépés menete picit más de ha valakinek nagyon kell emgkérdezem havert hogy cisnálta pontosan... -
Thanatos #761 jah és mind a kettő a project snowblind féle topicból lett kimásolva mondtam hogy nézzétek emg ott de ez elgtöbbeknek nehéz....
jah és még annyit hogy ez 100%-os megoldás tutira kell hogy menyen win xp-vel és nem zsákbamacsek és irófüggő mint az irogatás... -
Thanatos #760 ha valakinek igy nem menne mgése valami rejtéjes oknál fogva akkor ucsó helyett ezt kell csinálni:
© Lifeforce 2005. márc. 20. 15:08 | Privát | Válasz | #50
brrr.
Szóval.
Minden olyan játékkal müxik a trükk ami "pontos másolat"
Beállítod a daemonnak a védelem tipusát ami az nfo-ban le van írva.
behívod a játékot, telepíted, majd indítás elött ahova telepítetted a daemon-toolst, átírod a daemon.exe -et mondjuk 1daemon.exe -re.
Elindítod a játékot és már megy is.
Fontos!!!
A daemonba az a fájlt töltsd be amit lát.
Ne állítsd át, hogy minden fájlt lásson.
Ha nem látja akkor frissítsd újabb verzióra a daemon-toolsodat. -
Thanatos #759 ennek tuti mennie kéne mert már vagy 10 különböző gépen láttam müködni ezt a módszert szal ez nem zsákbamacska... -
Thanatos #758 egyszer ezt kell megcsinálni:
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.
másik léyneg hogy a b5T file legyen bemountolvan 3.47-es daemonal és minden emualtion on!!
3. lényeg:
az scsi-s résznél azt kell megkeresni ahol az scsi-re kattintva látható egy iylen bejegyzés: d347prt (ez a deamon, alcoholhoz mást kell elszedni de egyszerübb ha az fent sincs..., vagy keresétek ki ahoz mit kell keresni és csináljtáok meg azzal is ugyanezt....) na ha megvan annál az scsi protnál jobbkatt engedélyek, rendszergazda kiválaszt, ovlasás megtagadása...
enyi ,menie kell 8ismétlem ha fentvan daemon is és alcohol is akkor mind a kettő scsi portját meg kell ekresni és rendszergizdának ovlasás megtagadás... -
#757 én megvárom a végleges, működö verziót -
#756 LOL ezt nem vártam volna tőled..... -
#755 igen, nem mindenki engedheti meg magának sajnos... :( és most ne térjünk ki a játékárak/bérek/zebpénz problémára se...
Peace -
#754 Jó nézni benneteket ahogy szenvedtek vele. :)
Így jár akinek azonnal kell a hamis cucc. Sok felesleges töltögetés... -
#753 nálamse jó :(((((( -
#752 reménytelen :( azért kösz -
greco #751 Nálam a MountedDevices engedélyeinél a Felhasználók,Kiemelt felhasználók és a Systemnél van pipa.A Scsi engedélyeinél meg a Mindenki-nél.De szerintem ez másnál máshogy van.Én annyira nem értek hozzá. -
#750 orizsinál disc hiba megint :( -
#749 MOst megint bepipáltam mindent, ugyanaz az eredmény mint a CDvel........
Valaki be tudná linkelni azt az anti blavklist progit, mert az az oldal ami az NFO ban van német és én meg nem tok németül..... -
#748 :D -
#747 muti má miket pipáltá be -
#746 NAh ugyanaz az eredmény kiírja hogy nem eredeti -
greco #745 Bizonyíték:
-
#744 én a rendszergazdákhoz és emthor is oda -
#743 ja most pipáltam be daemon ba az emulációkat, mind a 4et (securom, stb), de igy se megy, max restartolok, hátha :D -
CéZé #742 csak a rendszergazdákhoz kell ! -
#741 "csoport v." az mi? -
CéZé #740 hova raktad a pipát?