Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beagie
még nincs ott fenn

www.gtr-masters.hu

Zsolo007
hova?

Zsolo007
SMSt?

Beagie
én már küldtem SMS-t

www.gtr-masters.hu

Zsolo007
Csak most látom hogy nem én vagyok az elsõ.....nembaj, figyeljétek torrentbytes-ot (már aki regisztrálva van) oda szoktak elõször kikerülni a dolgok

Zsolo007
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kinnvan NFOrce-on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Beagie
cdgalaxis 8000-ért adja

www.gtr-masters.hu

Beagie
clonecd-s verzió az nforce-n

www.gtr-masters.hu

Beagie
végre valami!

www.gtr-masters.hu

Mike
körbenéztem, kint simán 6400-7800 forint körüli áron adják (szállítás nélkül)
itthon meg 12k lesz tuti, rohattak 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
milyen a multija?

ott irta, ebgames-tõl 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mike
aztán honnét van meg neked? hol vetted?

??? 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csataig meg nem jutottam, mert az elejen amikor kezded a hadjaratot, ki kell valasztani milyen beallitotsagu vagy, es en nem a haborusat valasztottam. De szepen fut meg nem volt semmi bug.
PResident Evil
😄

Beagie
még a végén tényleg kénytelen leszek megvenni <#szomoru1>

www.gtr-masters.hu

Ha a Strongholdot kérdezed akkor már hivatalosan megjelent...

Mikor fog megjelenni?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

EMpire Earth 2 már csomó helyen megvan de a Stronghold 2 még sehol <#szomoru1>

Igaz az hogy belssul kb 3-5 fps-re ha nagy a csata? Meg hogy néha a levegõben futnak a seregek?
Zsolo007
Csak jönne már ki warezbe........de a türelem ezúttal stronghold 2-õt terem szal thantos ha nem hagyod abba azonnal a negativizálást, akkor felkeresek valami moderátort hogy kapj büntetõpontot <#nyes>

Sziasztok, tegnap sikerult megszereznem az ebgames-tol. A 3D-s motor nem csunya, pedig feltem tole, az iranyitas nem valtozott nagyon az elso reszhez kepest. Gyorsan elszaladt par ora amire abba tudtam hagyni. Most az elso 1 palyat 5-ig kuldijeig jatszotam. Azt hiszem hosszu ejszakak varnank rank. Szoval batran ajanlom aki szereti a strategiat.<#eljen>
Mike at home
yeah

EE-t mennyit toltuk haverral

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mongyuk szvsz empire earth 2 soha nem fog stronghold 2 nyomába érni, fõleg azért mert nem ugyanaz a stilus a kettõ 😊

lol, empire earth 2 és close combat gyk azonnal kijött..., mondom én hogy erre tojnak rá 😞

kijott az Empire Earth II.-Reloaded

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

hát pedig látod...

Zsolo007
Tojnak? Na nem ! Egy ekkora gémre nem tojnak "csak úgy"

szerintem csak tojnak rá 😊

Mert a Securom v7.0.X.X vedelmet meg nem sikerult fetorniuk...😊)))<#vigyor2>

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Már nagyon kellene!

Zsolo007
Még mindíg semmi 😞(((( Mikor adják már ki????

amugy tényleg securom 7:
http://img245.echo.cx/my.php?image=aray4aw.jpg

csak tudnám hogyha securom 7 v an rjata mért nem adta még ki senki 😞

Beagie
még nem 😞

www.gtr-masters.hu

na jó de ahhoz a játék is kéne 😊
boltban már lehet nálunk kapni?

Beagie
problémákat

www.gtr-masters.hu

Beagie
ápr 22-e körül már patch is lesz hozzá a grafikai problémat orvosolandó

www.gtr-masters.hu

Egyébb hírek ? Valaki látta már valahol ?

Beagie
nforce fórum

www.gtr-masters.hu

Ezt honnan veszed ?

Na ja!

2 cd . Securom 7 a védelem. A multi laggos nagyon és LAN nincs is benne. Zabálja a gépet, mert szépen fut az elején de aztán egyre jobban belassul.
Breki33
legalább egy demo lenne
Még nem lehet sehonnan sem megszerezni ? Nem igaz 😊

Beagie
Lehet hogy Balázs Pali keze van ebben a dologban is? <#vigyor3>

www.gtr-masters.hu

Beagie
Amit eddig tudunk:
1. A gamer oldalak nem irtak rola viszont a játék hivatalos oldalan (stronghold2.com) már "in stores now" és már a bonus mapokat is letolteni
2. nforce forumban vki új sf3-as védelemrõl ír másvalaki meg aki már állítólag megkapta, alc120-al készített egy másolatot és simán ment neki (ez persze ugyanúgy lehet igaz is mint nem)

www.gtr-masters.hu

Sziasztok

Tud már valaki valamilyen forrást,hogy megjelent vagy nem ?

és ez még nem is az amit elõször irtam...