2542
  • EmThor
    már jó csak átneveztem a file-t de most már újra csomgolom kifele, így jó :D
  • CéZé
    ha ugysem megy akkor win reinstall ha még mindig nem megy új gép vásárlása
  • Thanatos
    nemadom mert annál érthetőbben nem megy...
  • Thanatos
    annál érthetőbben nem tudom
  • CéZé
    annál érthetőbben nem lehet
    le van irva, van kép
  • démonigyerek
    inkább add meg az msn-ed
  • démonigyerek
    de amit írtál ott lent azt mond el érthetőbben
  • Thanatos
    bwt már le lett késöbbiekben irva... b5t csak snowblind-nál volt... itt bwt-van... és az a kiterjesztése, ha ezt sem érted akkor én feladom inkább...
  • démonigyerek
    de én azt nem értem
    mond el érthetőbben
    mi az a b5t file?
  • Thanatos
    valami nagy gáz van nálad mert az nem létezik hogy azt nem tudja bemountolni daemon... 3.47es daemonod van?
  • démonigyerek
    és mi az?
  • EmThor
    detto
  • Thanatos
    van, nem mert ott van a #758
    annál jobban nem tom elmondani
  • Thanatos
    win reinstallal porbálkoztál már? :) szvsz majdnem tuti hogy megoldaná a problémát :)
  • démonigyerek
    thantos: van msn-ed?
    elmondod sorba hogy mit kell csinálni?
  • hapi
    Már csak én nem tudom megoldani ezt a rohadt bugot. Rájöttem hogy valamiért nem írja ki a settingset a C:\dokumentumokba lehet hogy ezért szívok, de megoldást nem tudok pls help valaki!
  • EmThor
    oké télleg ott van!!!
  • démonigyerek
    csá
    hogy kell megcsinálni?
    van msn-ed?
  • CéZé
    nekem csak ez a két pipám van
  • EmThor
    unable to mount image, file not accessable :D na jó abbahagyom elég , azért köszi!!

eltűnő file... eccerűen nem volt benne...
  • hapi
    Azért nincs meg minden file nektek mert wincommanderrel csomagoljátok ki!!
    Ilyenkor a két utolsó file (mert kicsik) általában kimaradnak.
    Keresd a BWT-t az utolsó rar fileban.
    egyébként érdemes winrar-ral kicsomagolni mert az végignézi az egész archívot...
  • Thanatos
    ezek az eltünő fileok minenkinél érdekesek :P
  • Thanatos
    nesze... :)
  • EmThor
    nincs bwt... bwa 9k, bwi 247 mega, bws 10 megal , de ezt próbáltam már és nem volt jó de hátha újra...
  • Thanatos
    BWT -t kell bemountolni nem bwi-t...
  • EmThor
    emulációk bekapcsolva (zöld lett a daemon ikonja), van bws, bwi, bwa tőletek...
  • EmThor
    feladom, megvan a daemon, 3.47, megcsinálom a registry-t, bemountolom a bwi-t, úgy h all.files ra van állítva, ennyi... mi lehet rossz?
  • Zsolo007
    Nah megnéztem, nem olyan rossz ez, grafikailag nem is olyan rossz. Igaz kicsit zavaró hogy átmennek egymáson az egységek, de ez elnézhető.
  • Thanatos
    nekem is sp1 van csak...
  • hapi
    Én kérdeztem azt hogy menne de az exe hibát észlel, és azt hittem az a gáz hogy nekem még mindig sp1 van fenn. Szal műkszik ahogy mondtad, a securom már kilőve de maga a program nem fut valami hiba miatt és nem tudok rájönni mi a gáz.
    Laptopomon már megnéztem milyen a progi és nekem bejön, csak hát laptopon kicsit lassú a drága meg kényelmetlen...
  • EmThor
    vettem oké :D
  • Devids Pro
    olvass vissza van 1-2 link
  • Realtibi
    adna valaki olyan linket ahonnan lehet tölteni a stronghold2ot?
  • Thanatos
  • Zsolo007
    De ez számomra akkor is rejtély marad hogy hogy tűnt el 2 fájl, de mind1 is mindenkinek köszönöm a helpet, és persze a türelmet is, mert elég idegesítő lehettem. Szal:

Már töltöm ezerrel az ápdétet :)
  • Thanatos
    gondolom hogy nemvagy hülye de nemhülyék is hibázhatnak bármikor, sőt mint kiderült még a filejaik is eltünhetnek!! :D
  • Thanatos
    nalátod mondtam hogy nemjó ott valami..., egy hiányzó file volt a nemjó :PPP
  • Zsolo007
    Hülye nem vagyok thantos, nem 1 starforce 3as gémmel nyomultam már mind CD lehúzással, mind registryedittel. Csak ezt nem tudtam hogy nincs meg minden fájl
  • Zsolo007
    VVVVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá

Indul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Thanatos
    elöbb szvsz még a mountolásosdit probáld... meg igy hogy emgvan a file...