2542
-
#819 már jó csak átneveztem a file-t de most már újra csomgolom kifele, így jó :D -
CéZé #818 ha ugysem megy akkor win reinstall ha még mindig nem megy új gép vásárlása -
Thanatos #817 nemadom mert annál érthetőbben nem megy... -
Thanatos #816 annál érthetőbben nem tudom -
CéZé #815 annál érthetőbben nem lehet
le van irva, van kép
-
#814 inkább add meg az msn-ed -
#813 de amit írtál ott lent azt mond el érthetőbben -
Thanatos #812 bwt már le lett késöbbiekben irva... b5t csak snowblind-nál volt... itt bwt-van... és az a kiterjesztése, ha ezt sem érted akkor én feladom inkább... -
#811 de én azt nem értem
mond el érthetőbben
mi az a b5t file? -
Thanatos #810 valami nagy gáz van nálad mert az nem létezik hogy azt nem tudja bemountolni daemon... 3.47es daemonod van? -
#809 és mi az? -
#808 detto -
Thanatos #807 van, nem mert ott van a #758
annál jobban nem tom elmondani -
Thanatos #806 win reinstallal porbálkoztál már? :) szvsz majdnem tuti hogy megoldaná a problémát :) -
#805 thantos: van msn-ed?
elmondod sorba hogy mit kell csinálni? -
hapi #804 Már csak én nem tudom megoldani ezt a rohadt bugot. Rájöttem hogy valamiért nem írja ki a settingset a C:\dokumentumokba lehet hogy ezért szívok, de megoldást nem tudok pls help valaki! -
#803 oké télleg ott van!!! -
#802 csá
hogy kell megcsinálni?
van msn-ed? -
CéZé #801 nekem csak ez a két pipám van -
#800 unable to mount image, file not accessable :D na jó abbahagyom elég , azért köszi!!
eltűnő file... eccerűen nem volt benne... -
hapi #799 Azért nincs meg minden file nektek mert wincommanderrel csomagoljátok ki!!
Ilyenkor a két utolsó file (mert kicsik) általában kimaradnak.
Keresd a BWT-t az utolsó rar fileban.
egyébként érdemes winrar-ral kicsomagolni mert az végignézi az egész archívot... -
Thanatos #798 ezek az eltünő fileok minenkinél érdekesek :P -
Thanatos #797 nesze... :) -
#796 nincs bwt... bwa 9k, bwi 247 mega, bws 10 megal , de ezt próbáltam már és nem volt jó de hátha újra... -
Thanatos #795 BWT -t kell bemountolni nem bwi-t... -
#794 emulációk bekapcsolva (zöld lett a daemon ikonja), van bws, bwi, bwa tőletek... -
#793 feladom, megvan a daemon, 3.47, megcsinálom a registry-t, bemountolom a bwi-t, úgy h all.files ra van állítva, ennyi... mi lehet rossz? -
#792 Nah megnéztem, nem olyan rossz ez, grafikailag nem is olyan rossz. Igaz kicsit zavaró hogy átmennek egymáson az egységek, de ez elnézhető. -
Thanatos #791 nekem is sp1 van csak... -
hapi #790 Én kérdeztem azt hogy menne de az exe hibát észlel, és azt hittem az a gáz hogy nekem még mindig sp1 van fenn. Szal műkszik ahogy mondtad, a securom már kilőve de maga a program nem fut valami hiba miatt és nem tudok rájönni mi a gáz.
Laptopomon már megnéztem milyen a progi és nekem bejön, csak hát laptopon kicsit lassú a drága meg kényelmetlen... -
#789 vettem oké :D -
#788 olvass vissza van 1-2 link -
Realtibi #787 adna valaki olyan linket ahonnan lehet tölteni a stronghold2ot? -
Thanatos #786 -
#785 De ez számomra akkor is rejtély marad hogy hogy tűnt el 2 fájl, de mind1 is mindenkinek köszönöm a helpet, és persze a türelmet is, mert elég idegesítő lehettem. Szal:
Már töltöm ezerrel az ápdétet :) -
Thanatos #784 gondolom hogy nemvagy hülye de nemhülyék is hibázhatnak bármikor, sőt mint kiderült még a filejaik is eltünhetnek!! :D -
Thanatos #783 nalátod mondtam hogy nemjó ott valami..., egy hiányzó file volt a nemjó :PPP -
#782 Hülye nem vagyok thantos, nem 1 starforce 3as gémmel nyomultam már mind CD lehúzással, mind registryedittel. Csak ezt nem tudtam hogy nincs meg minden fájl -
#781 VVVVVVVVVVVVVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Indul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Thanatos #780 elöbb szvsz még a mountolásosdit probáld... meg igy hogy emgvan a file...