Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Jóreggelt mindenkinek 😊)))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Te már láttad a gamet ?

Johnny23
hát tegnaphoz képest jól LE LETT HÚZVA a cucc !<#kuss><#wilting><#duhos2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

hát campaignban nemtom de ha midnent lehet épiteni akkor ekll épiteni guard house-t meg börtön/itélõszéket..., esetleg még néhány kinzo eszközt és tolvaj gond megoldva 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát aoe 3 biztos nem mert abba 99% hogy jó aoe szokás szerint a "vár épté2 az egy erõd lesz emg egy fal mait egységenként szét lehet lõni és ennyi..., szal a kettõ emgint nem összehasonlitható...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

pontosan... :/

hat igen eleg erdekes a grafika! nem lehet megfogni sehogysem a tolvajokat vagy csak tul elejen vagyok a gamenek!

multiba probaltuk, mukodni mukodott, de eleg szutyok modon van osszerakva az is, vazze minek a kick? ha nem lehet embereket kickelni? tiszta rohej...

másrészt meg hol csatlakozik hol ne, neha mikor joinol valaki akkor egyszeruen csinal maganak egy jatekot. Ujra kell inditani gamet hogy normalisan csatlakozzon, nevetseges 😞

ugy tunik age 3 lesz az ami kielegit minket ilyen teren... Igaz hogy májkrofos vazz, de legalabb odateszik magukat jatek teren! Ha valamit csinalnak azt jol altalaban... szerintem 😊
Ugyértettem a 2-re nem is tudom hova rakni grafikába...

Nem akartam reggel mondani de mintha a 3D ellenére is szebb lett volna az 1 rész... Tisztább volt a kép... Látható,szépen kivehetõ volt ez egy kicsit nem is tudom milyen<#szomoru1>

tipikus game amibõl kurvajó állóképeket lehet csinálni de néha mozgásban elég elkeseritõ....
arrol emg hogy oylan bugos mint az állat már ne is beszéljünk...

mongyuk ez a game legalább stabil..., csak éppen szarul optimalizált 😛PP
amugy angyon sajnálom hogy szerencsétlen vasvillával leverjük a legerõssebb kõfalat si effectust nem vették ki 😞((

AnuluWork
Az Imperial Glory talán visszahoz majd vmit ... 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Johnny23
pedig egyes képek (nagy felbontású) olyan "szépnek" tûntek a gammából<#nezze>

M@TriX
lehet nem árt még vûárni vele, hogy sikerül-e élvezhetõ gémet kihozni peccsekkel

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Johnny23
hmmm...ez érdekes pedig mindenki el volt ájulva tõle, pláne a grafikától!!!

..akkor most le se szedjem (talán lesz még peccs hozzá)?!<#sir><#rolleyes>

M@TriX
ezt szomorúan hallom, úgy tûnik ebben az idõszakban nnincs szerencsénk a startgémekkel (AOW, S2) 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Yossarian
a legújabbal nekem is sikerült, de érdekes módon, abban az íróban nem lehet lejátszani amiben készült. A másikban elindult.

Nieleen

Yossarian
persze

Nieleen

<#worship>

BlindWrite 5.2.12.146 ezzel a 2. cd-t alapbeállításon.

A 2 cd írod ki ugye ? 😊

Yossarian
Sonajk, hogy írtad ki? Én 2 íróval próbáltam a leírás szerinti progikkal és nem fogadja el egyik CD-t sem...

Nieleen

Sziasztok...

Kinek mi a véleménye a gameról... Én is nyomtam tegnap egy kicsit az elsõhöz képest kicsit furának tûnik...
Szerintem egy két épület nagyon sivár de lehet hogy ezen a patch segít valami...

Írjatok véleményeket...

de jó anak aki már tolja a játékot

Itt van az 1.1-es patch letöltése a játékon belûl.

Na és egy pár kép a játékból is 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

hát minnél többet jáccok a stronghold 2-vel annál inkább azt gondolom hogy bárcsak elhalasztották volna még egy évig és addig javitgatják... 😞((

Mike at home
nem baj. ha csak olyan szar lesz mint az elso, akkor nemkem az tokjo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nem és tized iylen jó se lesz mint ez 😊

Mike at home
EE2-vel ennyi gond nem lesz ugynezem (meg remelem 😊))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

õõõ én még csak tutort csináltam meg meg elsõ békés missziiot, msot elkezdem elsõ háborusat is, szóval még nem tom mirõl beszélsz 😛
amugy a grafika elég érdekes, elég sok elég gány texutra van bene 😞( nah de mind1 nem a grafikájáért szeressük 😊

akkor ird ki...

Johnny23
hu, ezeket a "registry buherációkat" nem csipázom !<#ejnye1><#wow3>

Johnny23
jaaah,most már értyem.......csak még le kéne szedni,meg el kéne tudni indítani<#buck>

amikor elindítod a játékot akkor letöltheted 😊

Johnny23
van már patch????

Pluskast
Nem tudom ki játszik már vele de ha valaki még is akkor megkérdezném tõlle, hogy a kurva tolvajok ellen, hogy lehet védekezni??? Mit kell építeni, hogy eltünjenek a jó búsba???

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Solid Snake
Nya látommán akko királyság, menni fog ez.
Solid Snake
Szükségeltetik némi registry buheráció? /nem tudja,csak gyanakszik/<#papakacsint>
jah és ahogy elnéztem elvielg van benne direct ip is lan résznél... 8alul avan egy mezõ szvsz doa kell irni ip-t direkt iphez...) de engem a rendes keresõben is simán engedett csatlakozni egy gamehoz... (mongyuk én eleve nem találkoztam install közbe cdkey-el szal nem meglepõ..., nah emk gamelni holnap meg csapathatjuk a multit ;P)

amugy project snowblindnál leirt regimodositás kijátsza a blacklistet 😊 (nekem azóta bevan az téve és igy simán megy a game...)
jah és game inditásnál akinek clone van érdemes auto felrakni eslõ patchet is..., igaz még igy is vannak érdekes dolgok benne..., pl ez az egymásbafolyó ember szindroma nem tul bejövõs, 2d grafikánál még elmegy de 3d-nél elég hülyén néz ki

np

daemonal

Johnny23
Thanatos írta,hogy megy neki Cdirás nélkül......nekem még meg sincs a gamma (talán holnap estére<#hehe>)

Igen. Én voltam. Nálam a mountolt image filennál kéri, hogy csukjam be a virtuális CD meghajót. Nem tudom másnál, hogy van ez. Annak csak örülök, hogy neked nincs problémád vele.

Már bocsáss meg.
Én nem is azért írtam, amit írtam, mert annak tartanálak, amirõl te beszéltél itt.
Ha félreérthetõ lettem volna, akkor elnézést kérek tõled.

Alcohollal?

Johnny23
hmm....korábban irta vki,hogy daemon 3.47-el nem mûködött, neked megy???

amugy tökéletesen müxik emulálva is... , kb ennyit a kiirásról 😊

igen...

EmThor
reloaded az fake ugye?