2542
  • Devids Pro
    #758 abban le van írva rendesen!
  • KáZé
    sziasztok! pls 1szer írja le vki egészben, hogy kell ezt a játékot megcsinálni, regedittel meg daemon toolsal és mindennel lépésenként! mert itt írjátok hogy nézd leljebb meg minden, de leljebb is annyi van hogy menj a 600as hozzászóláshoz, ott az van menj a 330ashoz oszt már azt sem tom , hogy miről van szó! pls 1szer vki írja le, és utána ha majd vki megkérdezi, akkor ezt a hozzászólást,írjátok be neki!
  • Sanyix
    Segítség letöltöttem a játékot, de ez az idióta gém az E meghajtóba kéregetis a lemezt, többit lesz*rja, pedig a G:-ben van, ez az image drive, de nemnagyon akarom kiírni a gémet, ha még nem is próbáltam.
  • Hmuda
    Patkány: le kell rakni solymászokat, azok majd elkapják őket.

Bűnözés: rakjatok le bíróságot (courthouse), pár büntetési módszert, és a kényesebb helyekre (granary, raktár, házak) rakjatok watchpostokat vagy miket, azt elfoglalja egy őr, és ha bűnözőt lát, azt bekíséri a bíróságra, ott elvegetál kicsit a tömlöcben, aztán majd a bíró kirója az ítéletet és elkíséri a megfelelő büntetésre.
  • grebber
    Leirhatnád a két módszert.
  • Hmuda
    A másik: patkányok ellenszere megvan, bűnözőket is elkapom, már csak a sz*rkupacokat kellene valahogy eltüntetni, de semmi gyógyírt nem találtam rá.
  • Hmuda
    Az első rész tized ennyit nem töltött. Sőt, huszad ennyit se.
  • Joe004
    Igen sokáig tölt de játék elött nagyon keveset! Nyílván azért mert sok mindent betölt előre! Én úgy emlékszem, hogy már az 1 is iylen vólt!
  • Joe004
    Ebben már nem tudok segíteni...
  • mhkvt
    Nah sikerült elindítanom a játékot, patchet leszedtem, viszont ha játszanék vele akkor az alsó menüsor el van mosódva. Tutorialban nem, de élesben igen. :|
  • démonigyerek
    a patch mit javít?
  • Breki33
    Ezt énis kérdeztem :-)
  • Hmuda
    Hm, sikerült beüzemelni, leszedettem vele a patchet, de baromi sokáig tölt. Ez most állandóan ilyen vagy csak a patchet rakja fel?
  • grebber
    Hát amikor a gamet inditjuk automatice mondja hogy szedjük le.
  • atwe
    Kiadták már a patch
    http://www.3dgamers.com/dlselect/games/stronghold2/stronghold2_v1.1_update_us.exe.html
    27 mega kisebb bugokat javit
  • Devids Pro
    a képen vörös a daemonod nem pedig zöld
  • mhkvt
    Hello joe!

Először is köszi mindent! De! :( Megcsináltam a regeditet, zöldre állítottam a daemont, próbálom elindítani, előjön a kis forgó cd kurzorként, de ezt a hibát írja ki:
    <a href=http://harcirepulok.hu/hiba1.jpg>Kép</a>
  • Joe004
    Na én visszaolvastam neked! KÉP!
    Start menü => Futtatás... => regedit => ok
    A többi már a képen van! a Deamont-t is csináld meg!
  • BaziJoe
    Sziasztok állandóan meghalok azt írja ,hogy Defeat.
  • Joe004
    1, Olvass vissza!
    2,A Project snowblind topicban a 77-s a 124-es beszolás alapján csináld meg amit kell! Aztán a deamon 3.47-ben az emulációknál securomot állítsd be!
  • mhkvt
    Halí!

Én is letöltöttem egy warez oldalról (ki szeretném próbálni mielőtt megveszem), de sajnos nem sikerül elindítani. Azt írja ki, hogy helyezzem be a megfelelő CD-t, modnjuk az is igaz, hogy nem volt crack hozzá. Segítsetek léci fél éve várom ezt a játékot!!
  • démonigyerek
    jajaja
  • hapi
    Ez 1 nagy király game végre. A grafikával semmi baj nincs és a játszhatóság ott van a szeren. Kifejezetten tetszik, hogy több területed van meg ilyenek.
  • Zsolo007
    Na azért mondom hogy ne itéáljünk elhamarkodottan [ezt neki is meg kéne fogadnia] :)
  • démonigyerek
    tudom már tetszik
    volt egy várostromom is:D
    visszavertem őket:D
  • Zsolo007
    istenem.......ha nem megy az autorun akkor telepítsd manuálisan, nincs "ennyi gógyid"?
  • Zsolo007
    LLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. A váltás 2d-ről 3d-re még ma is veszélyes dolog stratégiáknál. Elsőre nem tűnik olyan szépnek 3d-sen mint 2d-sen, de az azért van mert a kettő teljesen más grafikai mutort használ, mindkettő szép a maga nemében. Szerinbtem ennek a grafikájával nincs semmi gond, egyszerűen csak bugos, a bugokat reméljük kijavítják.

Joe04: Neked meg azért nem tetszett elsőre a gém, mert rengeteget szarakodtál vele mint én, elsőre én is utáltam ,de inkább csak azért mert ennyit kellett szenvednem. Ne itélj elhamarkodottan.

ICnek nemtudom mi a baromság a küldikeben, szépen bevezetnek a gémbe, lévén ez egy fokkal bonyolultabb mint az 1. volt.

NAh ennyi elég is. :) Nekem alapvetően tetszik, annyi hogy meg kell szokni.

MIndenkinek jó várostromokat kívánok!
  • altbrucke
    nálam már ott elakad az egész hogy:

autorun.exe hibát észlel

mi a fene lehet a gond?
    sfv file-vel ellenőriztem a letöltést és nem volt semmi baja
  • démonigyerek
    kira ez a játék, csak tegnap nem játszottam vele sokat
    ma megismertem
    tök siraaaaaaaaaaa
  • Sonajk @:o)
    Hát akkor miért nem azt játszod????
  • Sonajk @:o)
    - "ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!"
    mondod ezt te

- "fél napig szórakoztam vele"
    jó sok időd volt rá, hogy megismerd (esetleg az idításával voltak a bajok? ha igen ez elég lassan ment)

- "de csupa bug"
    az első és utolsó is amiben egyetértek veled

- "annyira nem is tetszik"
    mondod ezt fél nap játék után

- "majd holnap megismerem jobban a gamet"
    ezek után??? hát lenne értelme??? minek!!!!

Már ne is haragudj. Nem kötekedni akartam veled, de ez kész röhej volt, ahogy előadtad magad. :((((((((
  • hapi
    Nekem is bejön sőt a kingmaker mód is sirály!!!
  • Breki33
    érdekes nekem bejön

és semmi bajom a grafikával

csak olyan EE-s hangulata van
  • I.C.ram
    Kipróbáltam ezt a játékot, de nekem is baromi nagy csalódás volt. Nem is olyan szép, mint ahog vártam, a küldik nagy baromságok, meg maga a játék sem tetszik. Első rész sokkal jobb volt a maga korában.
  • démonigyerek
    és legalább elindult
  • démonigyerek
    ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!
    fél napig szórakoztam vele
    de csupa bug, és annyira nem is tetszik
    majd holnap megismerem jobban a gamet
  • grebber
  • Breki33
    a kettes cd-n négy filenek kell lennie ugye de ezt már többször írták
  • Ridick12
    hogy van az a módszer érdekelne
  • Ridick12
    sajna nem tudom milyen 4 fállra gondolsz és ninvs msn-m dc?