2542
-
#1019 #758 abban le van írva rendesen! -
#1018 sziasztok! pls 1szer írja le vki egészben, hogy kell ezt a játékot megcsinálni, regedittel meg daemon toolsal és mindennel lépésenként! mert itt írjátok hogy nézd leljebb meg minden, de leljebb is annyi van hogy menj a 600as hozzászóláshoz, ott az van menj a 330ashoz oszt már azt sem tom , hogy miről van szó! pls 1szer vki írja le, és utána ha majd vki megkérdezi, akkor ezt a hozzászólást,írjátok be neki! -
#1017 Segítség letöltöttem a játékot, de ez az idióta gém az E meghajtóba kéregetis a lemezt, többit lesz*rja, pedig a G:-ben van, ez az image drive, de nemnagyon akarom kiírni a gémet, ha még nem is próbáltam. -
#1016 Patkány: le kell rakni solymászokat, azok majd elkapják őket.
Bűnözés: rakjatok le bíróságot (courthouse), pár büntetési módszert, és a kényesebb helyekre (granary, raktár, házak) rakjatok watchpostokat vagy miket, azt elfoglalja egy őr, és ha bűnözőt lát, azt bekíséri a bíróságra, ott elvegetál kicsit a tömlöcben, aztán majd a bíró kirója az ítéletet és elkíséri a megfelelő büntetésre. -
#1015 Leirhatnád a két módszert. -
#1014 A másik: patkányok ellenszere megvan, bűnözőket is elkapom, már csak a sz*rkupacokat kellene valahogy eltüntetni, de semmi gyógyírt nem találtam rá. -
#1013 Az első rész tized ennyit nem töltött. Sőt, huszad ennyit se. -
#1012 Igen sokáig tölt de játék elött nagyon keveset! Nyílván azért mert sok mindent betölt előre! Én úgy emlékszem, hogy már az 1 is iylen vólt! -
#1011 Ebben már nem tudok segíteni... -
mhkvt #1010 Nah sikerült elindítanom a játékot, patchet leszedtem, viszont ha játszanék vele akkor az alsó menüsor el van mosódva. Tutorialban nem, de élesben igen. :| -
#1009 a patch mit javít? -
#1008 Ezt énis kérdeztem :-) -
#1007 Hm, sikerült beüzemelni, leszedettem vele a patchet, de baromi sokáig tölt. Ez most állandóan ilyen vagy csak a patchet rakja fel? -
#1006 Hát amikor a gamet inditjuk automatice mondja hogy szedjük le.
-
atwe #1005 Kiadták már a patch
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/stronghold2/stronghold2_v1.1_update_us.exe.html
27 mega kisebb bugokat javit -
#1004 a képen vörös a daemonod nem pedig zöld -
mhkvt #1003 Hello joe!
Először is köszi mindent! De! :( Megcsináltam a regeditet, zöldre állítottam a daemont, próbálom elindítani, előjön a kis forgó cd kurzorként, de ezt a hibát írja ki:
<a href=http://harcirepulok.hu/hiba1.jpg>Kép</a> -
#1002 Na én visszaolvastam neked! KÉP!
Start menü => Futtatás... => regedit => ok
A többi már a képen van! a Deamont-t is csináld meg! -
#1001 Sziasztok állandóan meghalok azt írja ,hogy Defeat. -
#1000 1, Olvass vissza!
2,A Project snowblind topicban a 77-s a 124-es beszolás alapján csináld meg amit kell! Aztán a deamon 3.47-ben az emulációknál securomot állítsd be!
-
mhkvt #999 Halí!
Én is letöltöttem egy warez oldalról (ki szeretném próbálni mielőtt megveszem), de sajnos nem sikerül elindítani. Azt írja ki, hogy helyezzem be a megfelelő CD-t, modnjuk az is igaz, hogy nem volt crack hozzá. Segítsetek léci fél éve várom ezt a játékot!! -
#998 jajaja -
hapi #997 Ez 1 nagy király game végre. A grafikával semmi baj nincs és a játszhatóság ott van a szeren. Kifejezetten tetszik, hogy több területed van meg ilyenek. -
#996 Na azért mondom hogy ne itéáljünk elhamarkodottan [ezt neki is meg kéne fogadnia] :) -
#995 tudom már tetszik
volt egy várostromom is:D
visszavertem őket:D -
#994 istenem.......ha nem megy az autorun akkor telepítsd manuálisan, nincs "ennyi gógyid"? -
#993 LLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. A váltás 2d-ről 3d-re még ma is veszélyes dolog stratégiáknál. Elsőre nem tűnik olyan szépnek 3d-sen mint 2d-sen, de az azért van mert a kettő teljesen más grafikai mutort használ, mindkettő szép a maga nemében. Szerinbtem ennek a grafikájával nincs semmi gond, egyszerűen csak bugos, a bugokat reméljük kijavítják.
Joe04: Neked meg azért nem tetszett elsőre a gém, mert rengeteget szarakodtál vele mint én, elsőre én is utáltam ,de inkább csak azért mert ennyit kellett szenvednem. Ne itélj elhamarkodottan.
ICnek nemtudom mi a baromság a küldikeben, szépen bevezetnek a gémbe, lévén ez egy fokkal bonyolultabb mint az 1. volt.
NAh ennyi elég is. :) Nekem alapvetően tetszik, annyi hogy meg kell szokni.
MIndenkinek jó várostromokat kívánok! -
altbrucke #992 nálam már ott elakad az egész hogy:
autorun.exe hibát észlel
mi a fene lehet a gond?
sfv file-vel ellenőriztem a letöltést és nem volt semmi baja
-
#991 kira ez a játék, csak tegnap nem játszottam vele sokat
ma megismertem
tök siraaaaaaaaaaa -
#990 Hát akkor miért nem azt játszod???? -
#989 - "ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!"
mondod ezt te
- "fél napig szórakoztam vele"
jó sok időd volt rá, hogy megismerd (esetleg az idításával voltak a bajok? ha igen ez elég lassan ment)
- "de csupa bug"
az első és utolsó is amiben egyetértek veled
- "annyira nem is tetszik"
mondod ezt fél nap játék után
- "majd holnap megismerem jobban a gamet"
ezek után??? hát lenne értelme??? minek!!!!
Már ne is haragudj. Nem kötekedni akartam veled, de ez kész röhej volt, ahogy előadtad magad. :((((((((
-
hapi #988 Nekem is bejön sőt a kingmaker mód is sirály!!! -
#987 érdekes nekem bejön
és semmi bajom a grafikával
csak olyan EE-s hangulata van -
#986 Kipróbáltam ezt a játékot, de nekem is baromi nagy csalódás volt. Nem is olyan szép, mint ahog vártam, a küldik nagy baromságok, meg maga a játék sem tetszik. Első rész sokkal jobb volt a maga korában. -
#985 és legalább elindult -
#984 ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!
fél napig szórakoztam vele
de csupa bug, és annyira nem is tetszik
majd holnap megismerem jobban a gamet -
#983 #758 -
#982 a kettes cd-n négy filenek kell lennie ugye de ezt már többször írták -
Ridick12 #981 hogy van az a módszer érdekelne -
Ridick12 #980 sajna nem tudom milyen 4 fállra gondolsz és ninvs msn-m dc?