2542
-
Ridick12 #979 akkor tudnál segíteni hogy mit cináljak hogy a stronghold 2 nálam is menjenakkor kérlek írj
-
#978 gyere már msn-re
azt mond el
megvan minda 4 -
#977 Na én is feltettem.
A leirt regedites módszerrel tökéletesen fut és én is alt+tab-al vagyok itt most :) -
#976 2es cd hez megvan mind a NÉGY db file? mert nekem csak úgy lett jó! amúgy regedites dolog és a daemon toolson egy jobb egér még az összes szimuláció bekapcsolásához, ennyi
amúgy 5-6 fps-t kiizad magából a drága... -
Thanatos #975 az, jo settlersezést :) -
#974 jaja
100-ból egy embernek nem megy!!! ezt hallottam máshol
az az egy én vagyok
minden módszert kipróbáltam
már reggel 11óta szaraxok vele, még a újraformáztam a gépet is érte
de nem megy
pech:( -
Thanatos #973 jó 5let -
#972 jó neked -
#971 Én kiírtam (Asus DVD író) simán felismerte gyári lemeznek
S ennyi. -
#970 a 2-t :D -
#969 vagy most szedem az empire earthot -
#968 lehet hogy maradok a "settlers5" nél -
#967 csá
én megcsináltam a regedites dolgot, daemon tools 3.47-es van
minden emulation be van kapcsolva és nem jó!!!!!!!!
mit csináljak? -
Thanatos #966 hát ez hotziher hogy nem ettől volt, szvsz valami msát is elpiszkáltál "kissé" :) -
dolfy #965 Nem a francokat nem!!! Nálam úgy bekattant a windows, hogy újra kellett telepítenem az egészet. KOMOLY, újraindítás után kiírta, hogy helyrehozhatatlan hiba és a windows leáll. Mindent ugyanugy csináltam ahogy írtátok. Lehet, hogy nem ez volt a gond, de eddig másfél év alatt soha nem csinált ilyet. Még csökkentett módban sem tudtam elindítani. Király volt de most már ura vagyok a helyzetnek. -
Thanatos #964 hm ha valakiből criminal elsz és elviszik ugye akkor hogy lehet abba z épületbe újbol költöztetni valakit?? mert elönti már az utcákat a szar meg a patkány mert mindegyikből bünöző lesz :( (mármint a gongpitesekből meg a flaconerekből..., olyan akasztofa hurok jel egy körben az épület felett...) -
#963 Sziasztok ez a regedit-es dolog tényleg müködik! De semmit nem kavar ez be a windowsnak? -
madmadmad #962 Leíretam a #947-es hozzászólásomban hogy megcsaináltam a regedites cuccot... -
Thanatos #961 ;) -
#960 Hát ne is! -
Thanatos #959 nembirom jól én feladtam... aki nem képes visszaovlasni és/vagy az alapján se tudja megoldani az magára vessen én többször nem fogom leirni :) -
#958 regedit -
#957 Hallod-e Thanatos? Te aztán jól birod idegekkel a birka idomítást! :))) -
madmadmad #956 "Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software." és igen minden emuláció be van kapscolva daemonban -
Thanatos #955 nekem is :P -
#954 jó mondjuk várostromnál nem fogom ezt csinálni P
kicsit a régi jó Seetlersre emlékeztet ez mikor otthagytam míg vacsoráztam -
#953 mit ír ki pontosan?
szerintem nézd meg újra biztos be van-e állítva illetve zöld-e a daemon -
#952 WoW -
#951 nemcsak, hogy nem fagy ki hanem közben dolgoznak
enmeg letöltök másik stratégiát fórumozok közben és hallom ha valami történik -
Thanatos #950 :PPP -
#949 Akkor csak nekem van az hogy alt+tabra kifagy? micsoda pech :( -
#948 énis erre gondoltam, de mikor aludt a fán a srác úgy tűnt mintha fűrészelné ezért kérdeztem
Amúgy most kaptam új instrukciókat
tökre tetszik hogy mik dolgoznak én furumozhatok is P -
madmadmad #947 Megcsináltam ami a #847-es hozzászólásban volt elindítom de panaszkodik a virtuális meghajtóra pls help -
#946 hát hihetetlen szar fos a multi :( nagyon lehangoló :( asszem maradok a crusedernél..... -
Thanatos #945 bárány farm (sheep) és textilgyáros fogaskerék meg csak be vagy kikapcsolja az adott intézményeket :) -
#944 utánna van a selyem P
csak azt nem tudom beszúrni
köszi van mobimouse P
csak azt kéne tudni mi kell a selyem gyártásához még
a fogaskerekeknél mit állíthatok? -
Thanatos #943 acquire az a megszerezni..., mi van utána? :)))
amugy... :) -
#942 Acquire szval sztem a selyem
mi kell ahhoz pontosan?
vagy lehet kevés feldolgozót építettem?
-
atwe #941 Helo minden kinek aki a warezröl töltöte és nem akar tölteni léci kűlgye már el a kodot [email protected] -
Thanatos #940