2542
  • hapi
    én jönnék
  • Thanatos
    localban neten? direkt ip-s modszerre gondolsz?
  • arpad vezer
    Köszi szépen! Nem jöttem volna rá. Ekkora b****ságot...
  • Beagie
    hálás köszönet, igy tenyleg jo !!!!!!!!!
    basszus 2 napig szenvedtem vele kiprobaltam mindenfelet, de erre nem jottem volna ra magamtol
  • Hmuda
    Nem elég az új területet beteríteni velük, az előző területen is lesznek patkányok és sz*rkupacok.
  • arpad vezer
    Nem tudjátok véletlenül, hogy a 7. gazdasági küldetést, hogy kell kivinni? Nekem sehogy sem sikerült, pedig teleraktam az egész területet solymokkal és emésztő gödrökkel.
  • arpad vezer
    Sziasztok!

Azzal a hibával találkozott már valaki, hogy a Tutorialban, amikor eljutok a kincstár építéséig, akkor nem engedi feljebb tolni az adót? Tulajdonképpen lefagy a kincstár :( , és ezért nem lehet tovább tolni. Pedig biztos mutatna egy-két érdekes dolgot. Van rá megoldás?
    Előre is köszi a választ!
  • gomba
    Igen en talalkoztam ezzel a hibaval is.
    Megoldas ALT-TAB es ujra kivalasztani a jatek taskjat.
    Utana mar jok a menuk, valaszthatoak lesznek.
    Valoszinunek tartom, hogy a jatek nem szereti a RefresRate beallitasokat, mert a desktoppal azonos felbontasban a hiba nem fordul elo.

Köszi szépen tényleg elindul.
  • Zoolesz
    hát online nekünk is szétesett a game már 2* de localba egész jól ment csak akkor akadt meg igazán mikor legyőztük egymást :D
  • [Jakuza]
    "Sziasztok.Találkozott valaki olyan hibával hogy simán lemegy az intro aztán mikor kijön a menü panel semmire sem reagál csak az alt+F4-re?"

Igen en talalkoztam ezzel a hibaval is.
    Megoldas ALT-TAB es ujra kivalasztani a jatek taskjat.
    Utana mar jok a menuk, valaszthatoak lesznek.
    Valoszinunek tartom, hogy a jatek nem szereti a RefresRate beallitasokat, mert a desktoppal azonos felbontasban a hiba nem fordul elo.
  • Thanatos
    hm akkor különösen szerencsések vagytok mert nekünk még egy sima 1v1et sem siekrült rendesen összehozni ezzel a bughalmazzal...
  • Thanatos
    magyarul az nicsn hogy kinyirsz egy tornyot és röktön levág helyette egy újat, ettől nem kell félni...
  • Zoolesz
    Már próbáltuk 3-an meg 4-en is és nem vettük észere hogy belasult volna bár még nagy csatát nem nyomtunk.
  • Beagie
    milyen op rendszered+vid kartyad van?
  • Beagie
    az a furcsa hogy a Details fül alatt eglsz érdekes felbontásokat lehet csak beállítani pl: 764x512 meg ilyenek
  • Beagie
    de bizony, nekem is pont ezt csinálja
  • gomba
    Hát sajna ez se oldotta meg a problémámat.
  • CzKaresz22
    De ha kellek jövök...
  • CzKaresz22
    Szerintem 1vs1 próbáljatok mert eléggé be fog lassulni...

(tapasztalat)
  • Zoolesz
    aki akar 2vs2-t nyomni ma este 20:00 felé az keressen meg msn-en [email protected], mi 2-en megvagyunk csak ellen kellene.
  • zizzenet
    magyarán a vége a nem igaz az igaz hogy ha valamit leraksz az azonnal kész
    Ami igaz, az igaz, igaz hogy a végét már nem igazán vágtam, mindenesetre igaz hálával köszönöm a segítségetek
  • CzKaresz22
    Te milyet használsz Breki ?
  • CzKaresz22
    Nekem K-lite van...
  • Breki33
    na ezt kell gyorsan leszedni...
  • Thanatos
    szedd le és felejtsd el azt acsodát... szarakodások 99%-t az okozza...
  • gomba
    acemcp601pro codecpack

ha legalább valami hibát kiírna legalább eltudnék indulni valamerre de még csak le se fagy!
  • Thanatos
    magyarán a vége a nem igaz az igaz hogy ha valamit leraksz az azonnal kész
  • Thanatos
    nemigaz mivel várvédelmi cuccokat (pl torony fal etc...) nem rakhatsz le ha ellenséges katona van x távolságnál közelebb az adott ponthoz ahova le akarnád rakni... tehát iylet nem tud se az ai se te...
  • CzKaresz22
    Én ilyet még nem láttam...
  • zizzenet
    Valami kritkában olvastam, hogy az építés nem igényel időt, csak ledobod a cuccot és má ott is van. Na és hogy ezt használja ki az AI, mert amikor támadod, és mondjuk ledöntöd egy tornyát, van, hogyazonnal visszateszi, azt' kezdheted elölről. Igaz ez? Mert ez elég gagyi volna.
  • CzKaresz22
    Akkor valamit rakj fel neki

Viccet félretévve akkor viszont valami hiányérzete lesz...

Milyen codeced van a gépen pl... Ilyesmikre gondolok...
  • gomba
    4 napja volt format c és minden tökéletesen mükszik kivéve ezt az egy játékot.
  • CzKaresz22
    Rakd újra a Microsoft termékét...
  • gomba
    Igen,már végig olvastam az összes hozzászólást,de semmi.
  • CzKaresz22
    Ilyet még nem is hallottam...

Ennél a gamenál
  • gomba
    Sziasztok.Találkozott valaki olyan hibával hogy simán lemegy az intro aztán mikor kijön a menü panel semmire sem reagál csak az alt+F4-re?
  • CzKaresz22
    Lehet visszarakom a 4.12-es ATI drivert...

Hátha komolyan jobb lesz... Bár szerintem Nekem az 512MB ram is kicsit belassítja...
  • Tom911
    Vannak bizonyos beállítási lehetőségek a panelon ami kihat mindenre és ezek mind a legjobb minőségre voltak állítva nem pedig a sebességre így hiába vettem le a játék dolgait a panel így is a maxot próbálta kihozni a játékból szerintem, most beállítottam mindent rendesen ami szerintem jó az én gépemhez és így már sokkal jobb de persze még most se megy maxon a graf de azér élvezhető.
  • zizzenet
    Szerintem általában véve óvatosan kell bánni az 5.x Catalystokkal. Nekem az 5.1 és 5.3 esetén sok játék beszaggatott. Visszatettem a 4.12-est, minden, mint azelőtt, fut rendesen. Ennyit erről.
  • CzKaresz22
    Na le vagyok maradva... Tehát azért szaggat a game mert az ATI panel beállítások rosszak ?