Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemakar valaki egy faq-t gyártani belinkelni a két filet oda ami áltlaában hiáynozni szokot és kirakni felülre? kb napi 200 hsz-t megsporolnánk 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

akkor nicns meg mind a 4 file...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mert szarul csinálsz valamit...

gong pit rulzik, kérdés neked ha valakit elkapnak bünözõnek beköltözik a minkahelyére más?? csak mert nekem ott van felete a kis akasztofahurok ikon és baszik dolgozni az az épület :/

Sanyix
És mindkettõt átírtam, mert azelõtt csak azt írta, hogy tegyem be a lemezt.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

is-is a patch is sok emg a töltés se kevés de ezentul legalább game közbe pár mp-nél többet nekem még nem töltött...

Sanyix
Original disk could not be found or authenticated...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Johnny23
😊)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hmuda
Nekem elindult, csak nem elég egyetlen reg bejegyzést átírni, kettõt kell.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem

Hmuda
Akkor szólni kellene a moderátoroknak, hogy lejárt a két hét már fél éve.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sanyix
Nemtudja, de nemis kell megcsinálni, ugyanis így se indul el.

Johnny23
egyébként ez a regedites dolog nem tudja elszarni a maschinát ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

KáZé
a büntetésrõl annyit hogy 1 hetes bünti és fél éve megvan! pedig csak szobát nyitottam!

KáZé
köszi CéZé! nagyon kösz!

Hmuda
A büntetõpontodból kiindulva nemcsodálom, hogy nem találod.

KáZé
ez a topic hol van? project snowblind topic

utoljára 😊

Telepítés :

Ellenõrizd, hogy mind a 4 fájl megvan-e!!! bwa/bwi/bws/bwt

A daemon-ban (3.47) jobb klikk - emulation - All options ON

Mind a két cd autorun hibás ezért ha beolvastad a daemonba hibát fog jelezni.
Lépj bele az elsõ cd Disk1 mappájába és a setup.exe-vel indítsd a telepítést.
Mikor kéri a 2. lemezt a Disk2 mappát add meg.

Miután végzett, Futtatás - Regedit -és két helyre tegyél pipát !

Az asztalon lévõ ikonnal tudod elindítani.

Ha igy nem jó a hiba az ön készülékeben van.

magus755
Vagy itt nézd meg az 1002-ik hozzászolást!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

magus755
Menj át a project snowblind topicba és nézd meg a 77-es és a 124-es beszolást az alapjá csináld meg!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Devids Pro
#758 abban le van írva rendesen!
KáZé
sziasztok! pls 1szer írja le vki egészben, hogy kell ezt a játékot megcsinálni, regedittel meg daemon toolsal és mindennel lépésenként! mert itt írjátok hogy nézd leljebb meg minden, de leljebb is annyi van hogy menj a 600as hozzászóláshoz, ott az van menj a 330ashoz oszt már azt sem tom , hogy mirõl van szó! pls 1szer vki írja le, és utána ha majd vki megkérdezi, akkor ezt a hozzászólást,írjátok be neki!

Sanyix
Segítség letöltöttem a játékot, de ez az idióta gém az E meghajtóba kéregetis a lemezt, többit lesz*rja, pedig a G:-ben van, ez az image drive, de nemnagyon akarom kiírni a gémet, ha még nem is próbáltam.

Hmuda
Patkány: le kell rakni solymászokat, azok majd elkapják õket.

Bûnözés: rakjatok le bíróságot (courthouse), pár büntetési módszert, és a kényesebb helyekre (granary, raktár, házak) rakjatok watchpostokat vagy miket, azt elfoglalja egy õr, és ha bûnözõt lát, azt bekíséri a bíróságra, ott elvegetál kicsit a tömlöcben, aztán majd a bíró kirója az ítéletet és elkíséri a megfelelõ büntetésre.

grebber
Leirhatnád a két módszert.

Next PC upgrade: 2022

Hmuda
A másik: patkányok ellenszere megvan, bûnözõket is elkapom, már csak a sz*rkupacokat kellene valahogy eltüntetni, de semmi gyógyírt nem találtam rá.

Hmuda
Az elsõ rész tized ennyit nem töltött. Sõt, huszad ennyit se.

Joe004
Igen sokáig tölt de játék elött nagyon keveset! Nyílván azért mert sok mindent betölt elõre! Én úgy emlékszem, hogy már az 1 is iylen vólt!

Joe004
Ebben már nem tudok segíteni...

Nah sikerült elindítanom a játékot, patchet leszedtem, viszont ha játszanék vele akkor az alsó menüsor el van mosódva. Tutorialban nem, de élesben igen. :|
démonigyerek
a patch mit javít?

Breki33
Ezt énis kérdeztem :-)
Hmuda
Hm, sikerült beüzemelni, leszedettem vele a patchet, de baromi sokáig tölt. Ez most állandóan ilyen vagy csak a patchet rakja fel?

grebber
Hát amikor a gamet inditjuk automatice mondja hogy szedjük le.

Next PC upgrade: 2022

Kiadták már a patch
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/stronghold2/stronghold2_v1.1_update_us.exe.html
27 mega kisebb bugokat javit

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Devids Pro
a képen vörös a daemonod nem pedig zöld
Hello joe!

Elõször is köszi mindent! De! 😞 Megcsináltam a regeditet, zöldre állítottam a daemont, próbálom elindítani, elõjön a kis forgó cd kurzorként, de ezt a hibát írja ki:
<a href=http://harcirepulok.hu/hiba1.jpg>Kép</a>
Joe004
Na én visszaolvastam neked! KÉP!
Start menü => Futtatás... => regedit => ok
A többi már a képen van! a Deamont-t is csináld meg!

BaziJoe
Sziasztok állandóan meghalok azt írja ,hogy Defeat.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Joe004
1, Olvass vissza!
2,A Project snowblind topicban a 77-s a 124-es beszolás alapján csináld meg amit kell! Aztán a deamon 3.47-ben az emulációknál securomot állítsd be!

Halí!

Én is letöltöttem egy warez oldalról (ki szeretném próbálni mielõtt megveszem), de sajnos nem sikerül elindítani. Azt írja ki, hogy helyezzem be a megfelelõ CD-t, modnjuk az is igaz, hogy nem volt crack hozzá. Segítsetek léci fél éve várom ezt a játékot!!
démonigyerek
jajaja

Ez 1 nagy király game végre. A grafikával semmi baj nincs és a játszhatóság ott van a szeren. Kifejezetten tetszik, hogy több területed van meg ilyenek.
Zsolo007
Na azért mondom hogy ne itéáljünk elhamarkodottan 😊

démonigyerek
tudom már tetszik
volt egy várostromom is😄
visszavertem õket😄

Zsolo007
istenem.......ha nem megy az autorun akkor telepítsd manuálisan, nincs "ennyi gógyid"?

Zsolo007
LLLLLLLOOOOOOOOLLLLLLLL ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. A váltás 2d-rõl 3d-re még ma is veszélyes dolog stratégiáknál. Elsõre nem tûnik olyan szépnek 3d-sen mint 2d-sen, de az azért van mert a kettõ teljesen más grafikai mutort használ, mindkettõ szép a maga nemében. Szerinbtem ennek a grafikájával nincs semmi gond, egyszerûen csak bugos, a bugokat reméljük kijavítják.

Joe04: Neked meg azért nem tetszett elsõre a gém, mert rengeteget szarakodtál vele mint én, elsõre én is utáltam ,de inkább csak azért mert ennyit kellett szenvednem. Ne itélj elhamarkodottan.

ICnek nemtudom mi a baromság a küldikeben, szépen bevezetnek a gémbe, lévén ez egy fokkal bonyolultabb mint az 1. volt.

NAh ennyi elég is. 😊 Nekem alapvetõen tetszik, annyi hogy meg kell szokni.

MIndenkinek jó várostromokat kívánok!

nálam már ott elakad az egész hogy:

autorun.exe hibát észlel

mi a fene lehet a gond?
sfv file-vel ellenõriztem a letöltést és nem volt semmi baja
démonigyerek
kira ez a játék, csak tegnap nem játszottam vele sokat
ma megismertem
tök siraaaaaaaaaaa

Sonajk @:o)
Hát akkor miért nem azt játszod????

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]