Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
- "ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!"
mondod ezt te

- "fél napig szórakoztam vele"
jó sok idõd volt rá, hogy megismerd (esetleg az idításával voltak a bajok? ha igen ez elég lassan ment)

- "de csupa bug"
az elsõ és utolsó is amiben egyetértek veled

- "annyira nem is tetszik"
mondod ezt fél nap játék után

- "majd holnap megismerem jobban a gamet"
ezek után??? hát lenne értelme??? minek!!!!

Már ne is haragudj. Nem kötekedni akartam veled, de ez kész röhej volt, ahogy elõadtad magad. 😞(((((((

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Nekem is bejön sõt a kingmaker mód is sirály!!!
Breki33
érdekes nekem bejön

és semmi bajom a grafikával

csak olyan EE-s hangulata van
I.C.ram
Kipróbáltam ezt a játékot, de nekem is baromi nagy csalódás volt. Nem is olyan szép, mint ahog vártam, a küldik nagy baromságok, meg maga a játék sem tetszik. Elsõ rész sokkal jobb volt a maga korában.
démonigyerek
és legalább elindult

démonigyerek
ez a game egy csalódás!!!!!!!!!!!!!
fél napig szórakoztam vele
de csupa bug, és annyira nem is tetszik
majd holnap megismerem jobban a gamet

grebber

Next PC upgrade: 2022

Breki33
a kettes cd-n négy filenek kell lennie ugye de ezt már többször írták
hogy van az a módszer érdekelne
sajna nem tudom milyen 4 fállra gondolsz és ninvs msn-m dc?
akkor tudnál segíteni hogy mit cináljak hogy a stronghold 2 nálam is menjenakkor kérlek írj
démonigyerek
gyere már msn-re
azt mond el
megvan minda 4

grebber
Na én is feltettem.
A leirt regedites módszerrel tökéletesen fut és én is alt+tab-al vagyok itt most 😊

Next PC upgrade: 2022

EmThor
2es cd hez megvan mind a NÉGY db file? mert nekem csak úgy lett jó! amúgy regedites dolog és a daemon toolson egy jobb egér még az összes szimuláció bekapcsolásához, ennyi

amúgy 5-6 fps-t kiizad magából a drága...

az, jo settlersezést 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

démonigyerek
jaja
100-ból egy embernek nem megy!!! ezt hallottam máshol
az az egy én vagyok
minden módszert kipróbáltam
már reggel 11óta szaraxok vele, még a újraformáztam a gépet is érte
de nem megy
pech😞

jó 5let

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

démonigyerek
jó neked

rage
Én kiírtam (Asus DVD író) simán felismerte gyári lemeznek
S ennyi.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

démonigyerek
a 2-t 😄

démonigyerek
vagy most szedem az empire earthot

démonigyerek
lehet hogy maradok a "settlers5" nél

démonigyerek
csá
én megcsináltam a regedites dolgot, daemon tools 3.47-es van
minden emulation be van kapcsolva és nem jó!!!!!!!!
mit csináljak?

hát ez hotziher hogy nem ettõl volt, szvsz valami msát is elpiszkáltál "kissé" 😊

Nem a francokat nem!!! Nálam úgy bekattant a windows, hogy újra kellett telepítenem az egészet. KOMOLY, újraindítás után kiírta, hogy helyrehozhatatlan hiba és a windows leáll. Mindent ugyanugy csináltam ahogy írtátok. Lehet, hogy nem ez volt a gond, de eddig másfél év alatt soha nem csinált ilyet. Még csökkentett módban sem tudtam elindítani. Király volt de most már ura vagyok a helyzetnek.

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

hm ha valakibõl criminal elsz és elviszik ugye akkor hogy lehet abba z épületbe újbol költöztetni valakit?? mert elönti már az utcákat a szar meg a patkány mert mindegyikbõl bünözõ lesz 😞 (mármint a gongpitesekbõl meg a flaconerekbõl..., olyan akasztofa hurok jel egy körben az épület felett...)

BaziJoe
Sziasztok ez a regedit-es dolog tényleg müködik! De semmit nem kavar ez be a windowsnak?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Leíretam a #947-es hozzászólásomban hogy megcsaináltam a regedites cuccot...
😉

Zsolo007
Hát ne is!

nembirom jól én feladtam... aki nem képes visszaovlasni és/vagy az alapján se tudja megoldani az magára vessen én többször nem fogom leirni 😊

EmThor
regedit

Yossarian
Hallod-e Thanatos? Te aztán jól birod idegekkel a birka idomítást! 😊))

Nieleen

"Emulator detected! Please deactivate virtual drive and emulation software." és igen minden emuláció be van kapscolva daemonban
nekem is 😛

Breki33
jó mondjuk várostromnál nem fogom ezt csinálni P

kicsit a régi jó Seetlersre emlékeztet ez mikor otthagytam míg vacsoráztam
Breki33
mit ír ki pontosan?

szerintem nézd meg újra biztos be van-e állítva illetve zöld-e a daemon
Zsolo007
WoW <#eljen>

Breki33
nemcsak, hogy nem fagy ki hanem közben dolgoznak

enmeg letöltök másik stratégiát fórumozok közben és hallom ha valami történik
😛PP

Zsolo007
Akkor csak nekem van az hogy alt+tabra kifagy? micsoda pech 😞

Breki33
énis erre gondoltam, de mikor aludt a fán a srác úgy tûnt mintha fûrészelné ezért kérdeztem

Amúgy most kaptam új instrukciókat

tökre tetszik hogy mik dolgoznak én furumozhatok is P
Megcsináltam ami a #847-es hozzászólásban volt elindítom de panaszkodik a virtuális meghajtóra pls help
Zsolo007
hát hihetetlen szar fos a multi 😞 nagyon lehangoló 😞 asszem maradok a crusedernél.....

bárány farm (sheep) és textilgyáros fogaskerék meg csak be vagy kikapcsolja az adott intézményeket 😊

Breki33
utánna van a selyem P

csak azt nem tudom beszúrni

köszi van mobimouse P

csak azt kéne tudni mi kell a selyem gyártásához még

a fogaskerekeknél mit állíthatok?
acquire az a megszerezni..., mi van utána? 😊))
amugy... 😊

Breki33
Acquire szval sztem a selyem

mi kell ahhoz pontosan?

vagy lehet kevés feldolgozót építettem?

Helo minden kinek aki a warezröl töltöte és nem akar tölteni léci kûlgye már el a kodot [email protected]

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

<#eljen>