2542
-
gstup #1381 Hi all!Mit lehet az ellen tenni,hogy ne hagyják el a parasztok a várat?
Előre is thx -
bobo11 #1380 sziaztok
szeretnék segitséget kérni hogy lehet zölden és magasan tartani a jobb sarokban levö alarc ne csökenjen lefele mert igy fogy a lakossagom is,raktam örbodét is,kalodat börtönt,de egy idö utan csak lefele megy
elöre is köszi
üdv -
Zoleeca #1379 Nekem is csinált ilyet, de csak akkor ha nem pontosan azt csináltam amit mondott (pl bementem a menübe). Ugyanígy lefagyott, de aztán meg tudtam csinálni, mellesleg semmire nem mász a tutorialla, mert elmondja kb azt amit a Warcraft első része óta tudunk, szal skippeld szerintem... -
CzKaresz22 #1378 Este majd valaki jöjjön egy gamera Velem is...
Lehetőleg magyar legyen az illető -
Zoolesz #1377 rendben, addig gyakorlunk ma kemaval hogy le birjuk verni 2-en -
#1376 Thx. Este viszont nem leszek mert megyek ünnepelni, de holnap nyomhatnánk egy-két partit. Csak szólj kemának, hogy ne igyon annyi sört -
Zoolesz #1375 hát nem igazán, viszont neked meg boldog szülinapot -
#1374 Na mi az ki pihented a tegnapi game fáradalmakat??:)) -
#1373 ja és tegnap online bírtunk játszani 2 órát is ám!
(jó aztán lefagyott :( -
aniko #1372 Próbáltam, de nálam nem működik. Akkor az egérrel lesz baj :(
Köszi! -
Zoolesz #1371 elméletileg ha a görgöt lenyomod és mozgatod az egeret akkor is körbefordul bár ez nem mind1-ik egérnél müködik -
#1370 igaz, lerombolom a bíróságot, és a bűnözési hullám rombadönti az ellenfelet -
Zoolesz #1369 szerinem is inkább bonyolítoták sőt elsőre egész nehéznek látszott de most már egész jól nyomjuk :D -
aniko #1368 Sziasztok!
Elakadtam a tutorial elején, ahol forgatni kéne a kamerát. Hiába nyomom a "Q" és a "E" betűket, körbeforog a kamera, de a tutorial nem lép tovább a következő feladatra. Valahogy másképp kéne körbeforgatni?
Köszi a segítséget :)
Anikó -
CzKaresz22 #1367 De ott a multi...
Sokakkal ellentétben Nekem egyszersem szált el eddig onlineba... -
CzKaresz22 #1366 15 körül
Az elsö 5 könnyű 6 már gáz tovább nem jutottunk de ha alapon hagyod a game sebességét elleszel egy darabig... -
CzKaresz22 #1365 Én úgy vettem észre hogy ugye elötte azt a várat el kell foglalni s utánna azzal az emberszámmal kell megvédened ahogy én emlékszem... Tehát minnél több emberrel foglald el a várat én se csináltam meg csak amit írtam azt tapasztaltam...
Azt mondja el valaki ,hogy elfoglalt területen embereket csinálni ? Farm és kész ? -
lammaer #1364 Hali,
Singlében körülbelül hány küldetés van és saccra mennyi időt vehetnek igénybe? -
#1363 Kiderult az igazsag.
Nem bug.
Keszitok leforditottak a video szoveget a fajlban viszont nem lehet feliratozni a videokat. ROTFL
Pedig leakartam forditani a jatekot.
Es ezt honnan tudom ?
Irtam egy levelet a Firefly studionak. Es kaptam egy hosszunak eppen nem nevezheto valaszt :
"Hi,
I'm sorry the videos don't have subtitles.
Darren Thompson
Quality Assurance Manager
Firefly Studios Ltd
http://www.fireflyworlds.com (Official website)
http://www.lordwibble.com (Unofficial handy links website)"
-
DokySG #1362 Jah és 1024be nyomom -
DokySG #1361 gstyle:
Nekem meg, Athlon XP 2200+,768Mb DDR,ATi Radeon 9600 256mb, es nem szaggat..
Egyik haveromnak ugyanez van 512vel, meg gef3mmal és neki se szaggat.. :) -
#1360 szerintem meg egy fokkal reálisabb lett ,ami nem baj.
Valaki végigvitte már a harcos chapter 6 mission 2-t? Ha igen írja be hogy csinálta mert én képtelen vagyok védeni a várat..... -
#1359 szerintem ezzel a patkannyal, szarkupacozassal elbasztak a jatek lenyeget, vagyis, minimalis management, inkabb hadaszat -
Zoolesz #1358 Na cirka 1 óra alatt lenyomtunk egy 2vs2 jobbhíján 2 külföldivel mivel magyarok nem jöttek:( azt kell hogy mondjam először 5 perc game után kifagyott, de visszaléptünk és utána már tökéletesen lement a csata. 1-2* volt kisebb szaggatás, de az singlébe is van úgyhogy nem volt vészes sajnos így az volt a god hogy nem tudtuk hogy bentvan-e az ember, bár a végén már látszott, hogy kilépett, mert nagyon elvertük pedig az elején még tőle lestünk hogy mit épít:D) Ja és mindezt úgy játszottuk végig hogy én voltam a szerver 2500xp gép 1GB RAM 6800fx és közben ment a letöltés 99% sebességgel. -
CzKaresz22 #1357 Valaki game online ????
Czinndrich(HUN) a server -
#1356 Na ez a 2 épület, ahonnan mindíg elmennek a munkások, és nagyon nehezen megy vissza. Ezeken áll a játék, ha nem mennek ezekhez az épületekhez dolgozni, bukta, de a gond, hogy semmit nem lehet tenni. Legalább az 1-be szabad paraszt volt, egyből ment a betöltendő munkahelyre, a 2-ben meg szerencsejáték. -
Tony #1355 Azért beletehettek volna egy mapgenerátort, hogy ne nekem kelljen minden apro követ berakni. Szal nem tökéletes a program, közel se. A bugokrol ne is beszéljek. -
Tony #1354 Köszi hmuda! Különben a game tényeleg szaggat. Elég rendesen. Bár azt sem értem miért kell már a menü öltésénél az egész gamet betölteni. Bár igy gyorsan lehet kezdeni bármilyen játékmódot. :-\ -
#1353 Nem kell zoomolnom se, csak arréb gördíteném a képet, s már le is akadt. -
#1352 Valamelyik alsó menüben (passzolom hogy pontosan hol) van két ikon. Egy faded négyzet, benne egy normál négyzet, a másik ikon ugyanez csak fordítva. Ezekkel lehet állítgatni. -
#1351 nálam is behúz ha nagyon kizoomolok :8 -
#1350 Sziasztok!
Nekem is problémám volna!
2500AMD barton
512 DDR RAM
Gef3 Ti200
A játék sűrűn beszaggat!
A "general" fülön semmi sincs bepipálva, 800x600x16
Textures lentebb véve
Shaders = 0.0
level of detail is lentebb véve
És még most is szaggat néha!
Szóval csalódott vagyok
LOTR Battle for MiddleEarth-nek véleményem szerint klasszisokkal jobb grafikája van és az símán megy nálam.
Megköszönném, ha lenne valami jó ötletetek! -
#1349 Nem megy, csak az egyik barátomnál sikerült játszanom vele. -
Tony #1348 Tényleg senki nem tudja hogy lehet custom mapnál 1nél nagyobb lokácios térképet csinálini? Esetleg a maxos 4 lokácio titkát ismeri valaki? -
hapi #1347 Idő van emberek! Lesz valami?
-
#1346 Mi van? -megy a gém?-szólhattál volna.. -
Tony #1345 Skacok, lenne egy apro problémám. A game megy, minden ok csak nem tudok akkora térképet generálni az editorba amekkorat akarok, mert mindig a legkisebbet addja be és nem tudom full 4 lokáciora széthuzni. Valaki tudja a megoldást? Köszi! -
hapi #1344 leírhatnád mit kell csinálni hogy menjen nehogy akkor és ott szopjunk, bár nekem most lenne a legjobb, mert most van időm.
-
Zoolesz #1343 aki akar az akkor keressen meg msn-en alább már leírtam a címet -
Thanatos #1342 énis ha elmondják akkor hogy mivel hogy nem szakad szét állandóan :)