2542
  • gstup
    Hi all!Mit lehet az ellen tenni,hogy ne hagyják el a parasztok a várat?

Előre is thx
  • bobo11
    sziaztok
    szeretnék segitséget kérni hogy lehet zölden és magasan tartani a jobb sarokban levö alarc ne csökenjen lefele mert igy fogy a lakossagom is,raktam örbodét is,kalodat börtönt,de egy idö utan csak lefele megy
    elöre is köszi
    üdv
  • Zoleeca
    Nekem is csinált ilyet, de csak akkor ha nem pontosan azt csináltam amit mondott (pl bementem a menübe). Ugyanígy lefagyott, de aztán meg tudtam csinálni, mellesleg semmire nem mász a tutorialla, mert elmondja kb azt amit a Warcraft első része óta tudunk, szal skippeld szerintem...
  • CzKaresz22
    Este majd valaki jöjjön egy gamera Velem is...
    Lehetőleg magyar legyen az illető
  • Zoolesz
    rendben, addig gyakorlunk ma kemaval hogy le birjuk verni 2-en
  • Pluskast
    Thx. Este viszont nem leszek mert megyek ünnepelni, de holnap nyomhatnánk egy-két partit. Csak szólj kemának, hogy ne igyon annyi sört
  • Zoolesz
    hát nem igazán, viszont neked meg boldog szülinapot
  • Pluskast
    Na mi az ki pihented a tegnapi game fáradalmakat??:))
  • Mike
    ja és tegnap online bírtunk játszani 2 órát is ám!
    (jó aztán lefagyott :(
  • aniko
    Próbáltam, de nálam nem működik. Akkor az egérrel lesz baj :(
    Köszi!
  • Zoolesz
    elméletileg ha a görgöt lenyomod és mozgatod az egeret akkor is körbefordul bár ez nem mind1-ik egérnél müködik
  • Mike
    igaz, lerombolom a bíróságot, és a bűnözési hullám rombadönti az ellenfelet
  • Zoolesz
    szerinem is inkább bonyolítoták sőt elsőre egész nehéznek látszott de most már egész jól nyomjuk :D
  • aniko
    Sziasztok!

Elakadtam a tutorial elején, ahol forgatni kéne a kamerát. Hiába nyomom a "Q" és a "E" betűket, körbeforog a kamera, de a tutorial nem lép tovább a következő feladatra. Valahogy másképp kéne körbeforgatni?

Köszi a segítséget :)

Anikó
  • CzKaresz22
    De ott a multi...

Sokakkal ellentétben Nekem egyszersem szált el eddig onlineba...
  • CzKaresz22
    15 körül

Az elsö 5 könnyű 6 már gáz tovább nem jutottunk de ha alapon hagyod a game sebességét elleszel egy darabig...
  • CzKaresz22
    Én úgy vettem észre hogy ugye elötte azt a várat el kell foglalni s utánna azzal az emberszámmal kell megvédened ahogy én emlékszem... Tehát minnél több emberrel foglald el a várat én se csináltam meg csak amit írtam azt tapasztaltam...

Azt mondja el valaki ,hogy elfoglalt területen embereket csinálni ? Farm és kész ?
  • lammaer
    Hali,

Singlében körülbelül hány küldetés van és saccra mennyi időt vehetnek igénybe?
  • [Jakuza]
    Kiderult az igazsag.
    Nem bug.
    Keszitok leforditottak a video szoveget a fajlban viszont nem lehet feliratozni a videokat. ROTFL
    Pedig leakartam forditani a jatekot.
    Es ezt honnan tudom ?
    Irtam egy levelet a Firefly studionak. Es kaptam egy hosszunak eppen nem nevezheto valaszt :

"Hi,
    I'm sorry the videos don't have subtitles.

Darren Thompson
    Quality Assurance Manager
    Firefly Studios Ltd
    http://www.fireflyworlds.com (Official website)
    http://www.lordwibble.com (Unofficial handy links website)"

• DokySG
    Jah és 1024be nyomom
  • DokySG
    gstyle:

Nekem meg, Athlon XP 2200+,768Mb DDR,ATi Radeon 9600 256mb, es nem szaggat..
    Egyik haveromnak ugyanez van 512vel, meg gef3mmal és neki se szaggat.. :)
  • Zsolo007
    szerintem meg egy fokkal reálisabb lett ,ami nem baj.

Valaki végigvitte már a harcos chapter 6 mission 2-t? Ha igen írja be hogy csinálta mert én képtelen vagyok védeni a várat.....
  • Mike at home
    szerintem ezzel a patkannyal, szarkupacozassal elbasztak a jatek lenyeget, vagyis, minimalis management, inkabb hadaszat
  • Zoolesz
    Na cirka 1 óra alatt lenyomtunk egy 2vs2 jobbhíján 2 külföldivel mivel magyarok nem jöttek:( azt kell hogy mondjam először 5 perc game után kifagyott, de visszaléptünk és utána már tökéletesen lement a csata. 1-2* volt kisebb szaggatás, de az singlébe is van úgyhogy nem volt vészes sajnos így az volt a god hogy nem tudtuk hogy bentvan-e az ember, bár a végén már látszott, hogy kilépett, mert nagyon elvertük pedig az elején még tőle lestünk hogy mit épít:D) Ja és mindezt úgy játszottuk végig hogy én voltam a szerver 2500xp gép 1GB RAM 6800fx és közben ment a letöltés 99% sebességgel.
  • CzKaresz22
    Valaki game online ????

Czinndrich(HUN) a server
  • Sanyix
    Na ez a 2 épület, ahonnan mindíg elmennek a munkások, és nagyon nehezen megy vissza. Ezeken áll a játék, ha nem mennek ezekhez az épületekhez dolgozni, bukta, de a gond, hogy semmit nem lehet tenni. Legalább az 1-be szabad paraszt volt, egyből ment a betöltendő munkahelyre, a 2-ben meg szerencsejáték.
  • Tony
    Azért beletehettek volna egy mapgenerátort, hogy ne nekem kelljen minden apro követ berakni. Szal nem tökéletes a program, közel se. A bugokrol ne is beszéljek.
  • Tony
    Köszi hmuda! Különben a game tényeleg szaggat. Elég rendesen. Bár azt sem értem miért kell már a menü öltésénél az egész gamet betölteni. Bár igy gyorsan lehet kezdeni bármilyen játékmódot. :-\
  • gstyle
    Nem kell zoomolnom se, csak arréb gördíteném a képet, s már le is akadt.
  • Hmuda
    Valamelyik alsó menüben (passzolom hogy pontosan hol) van két ikon. Egy faded négyzet, benne egy normál négyzet, a másik ikon ugyanez csak fordítva. Ezekkel lehet állítgatni.
  • EmThor
    nálam is behúz ha nagyon kizoomolok :8
  • gstyle
    Sziasztok!

Nekem is problémám volna!

2500AMD barton
    512 DDR RAM
    Gef3 Ti200

A játék sűrűn beszaggat!

A "general" fülön semmi sincs bepipálva, 800x600x16
    Textures lentebb véve
    Shaders = 0.0
    level of detail is lentebb véve

És még most is szaggat néha!

Szóval csalódott vagyok
    LOTR Battle for MiddleEarth-nek véleményem szerint klasszisokkal jobb grafikája van és az símán megy nálam.

Megköszönném, ha lenne valami jó ötletetek!
  • arpad vezer
    Nem megy, csak az egyik barátomnál sikerült játszanom vele.
  • Tony
    Tényleg senki nem tudja hogy lehet custom mapnál 1nél nagyobb lokácios térképet csinálini? Esetleg a maxos 4 lokácio titkát ismeri valaki?
  • hapi
    Idő van emberek! Lesz valami?
  • tibor16
    Mi van? -megy a gém?-szólhattál volna..
  • Tony
    Skacok, lenne egy apro problémám. A game megy, minden ok csak nem tudok akkora térképet generálni az editorba amekkorat akarok, mert mindig a legkisebbet addja be és nem tudom full 4 lokáciora széthuzni. Valaki tudja a megoldást? Köszi!
  • hapi
    leírhatnád mit kell csinálni hogy menjen nehogy akkor és ott szopjunk, bár nekem most lenne a legjobb, mert most van időm.
  • Zoolesz
    aki akar az akkor keressen meg msn-en alább már leírtam a címet
  • Thanatos
    énis ha elmondják akkor hogy mivel hogy nem szakad szét állandóan :)