2542
  • dani92
    velekinek fennvan a stronghold 1? szeretnék velakivel multizni
  • pihi
    Rablasokat ( crime ) hogy lehet csokkente? :)
  • dani92
    szeretném megszerezni
  • dani92
    már megjelent a stronghold 2 ? ha igen akkór hól?
  • Zoleeca
    Hali!
    Katonáknak úgy lehet "gyártás" után egy adott helyre küldeni, hogy rákattintasz a megfelelő épületre (barakk?) aztán a zöld zászló, majd utána még KI KELL választani, hogy melyik katona tipust szeretnél oda zavarni, na utána már kattinthatsz. Nekem simán ment.

Amúgy igen az idegesítő hogy van munkás és nem dolgozik. Patch-t felraktad?
  • Thanatos
    szvsz ha ilyen lenne akkor egyrész a clone-al kéne mennie és nem a crackel másrészt emg csak ugy lehetne letesztelni rendesen ha valakinek lenne itt eredetije :)
  • Rusy
    azzal= eredetivel...
  • Rusy
    Az is lehet hogy ez a gongpites dolog csak valami másolásvédelmi elbaszás a többivel együtt, erre pl senki nem gondolt, lehet mindenki azzal nyomja, esetleg tegyétek fel a crack fix-et ami kijött, vagy nemtom bocs ha okoskodok csak próbálok segíteni...
  • Thanatos
    mindenki annyi idős amennyinek érzi magát!! :DDD
    az angol nyelv nemértés viszont itt tényleg kellemetlen néha...
    (amugy pl az is érdekes tény hogy egy épületről a helpet csak és kizárólag az után kérheted le hogy letetted az épületet... ismét egy zseniális 5let a készitőktöl :((( )
  • Thanatos
    ez félig meddig igy van de azért azt tegyükk hozzá hogy pl az hogy MINDIG a gongpites megy el bünözni AKÁRMENNYI őrposztot raksz melléjük meg akármenyi kinzó eszközt meg court-ot emg mindent és mégis elmegy és ezzel együtt lerohad az egész város mert minden szaros az érdekes..., és nem hiszem hogy direkt lenne igy vagy ha igen elég érdekes 5leteik vannak a készitőknek egy régebbi beirást idézve: nincs más dolga a tamadónak mint kilőni siege weaponokal a gongpitet és az ember meghal akrámilyen jó gazdasága is legyen, met elönti a szar...., elég röhelyes szerintem...
    szóval tény hogy sok midnent bugnak hisznek ami nem is az de valszinű azért mert már ugy emgszokták hogy faszbugos a játék hogy meg se probálják megoldani a ehlyzetet..., akárhonnan is nézzük jobb lett volna mindenkinek sokkal ha mgé legalább egy évet fejlesztgetik csiszolgatják a játékot mert egyenlőre olyan hibák vannak benne amit egy normális nem lowbudget játékfejelsztő nem engedhetne meg magának... (tudom tudom újabban ez a divat és ez sajnálatos tény, de azért még az átlag bughalombol is sikerült kitünnie ennek a gamenak sajnos...)
  • gstyle
    Ha az ember 37 évesen gyerek!:))

Meg van egy kis ánglis nyelv hiány is.
    A papok azért nem fogynak, mert van velük 15 ijászom és 15 lándzsásom.

Ááá szóva' siege camp a lelke))))
  • hapi
    Ez a két dolog sem bug.

ostrom gépet tudsz építeni ha a bull városának a közelébe építessz 1 siege campot.(sátrak) és abban építed.
    A monks remaining az nem ez hogy mikor jönnek hanem hogy mennyi marad. Tehát minél előbb értük mész annál több áll be hozzád. Nyilván már nem eszik őket a farkasok azért nem fogynak.
    Csupa gyerek játszik ezzel vagy mi van veletek?
  • hapi
    Kicsit gondolkodhatnátok mielőtt beszéltek. Amiket itt olvastam bugként annak a 80% nem bug hanem láma a felhasználó és előbb beszél aztán gondolkodik.(vagy aztán sem)
    pl:
    Nekem nem lehet kijelölni a katonák gyülekező helyét-
    NEM BUG csak még 1 click hogy melyik fajta katonáét és aztán kilehet jelölni.
    Nem takarítják el a szart -
    NEM BUG csak későn teszed le az elsőt meg a többit rossz helyre azt a küldit idő előtt be lehet fejezni ha jókor cselekszel. Ráadásul későbbi pályákon 2 gong pit elég 1 nagy városnak.
    Nem megy ki az ember a felépített házhoz
    NEM BUG 90% hogy valamit elbasztál lehet olyan helyre is építeni amit nem lehet megközelíteni + sok dologtól függ kimegy e a fickó a házhoz.
    Belóg a feje, keze lába ennek,annak a falba. Még a legjobb FPS-ekben is így van pedig ott nem kell lekezelni egyszerre több száz alakot az enginnek. Ez NEM BUG hanem erőforrás takarékoskodás. Különben meg az lenne a baj hogy 2 fps-el megy csak a progi.

• dolfy #1568
    Egyszerűen nem tudom visszaszorítani a sz**t, meg a patkányokat. Már annyi gong pit-et építettem mint az állat de amikor lejár az idő akkor elvesztettem és kezdhetem előről. Hogyan lehet megfékezni h. a parasztok ne fossanak össze mindent, és a patkányokkal mi a teendő?
    Előre is köszi!
  • Beagie
    vagy olvass vissza, vagy nyomd meg az ALT+TAB-ot és válaszd ki ujra a jatek task-jat
  • Matt9HUN
    Most rakjam fel ujra a windowst?! Amugy Xp professional SP2 van fent! Ezt nem hiszem el hogy lehet ilyen hogy a klikkelést nem érzékeli a menüben a mozgatást meg igen???? Sztem a billentyüzetet sem érzékeli mert az intrónál nyomhatok akármit de nem ugorja át!!!!! PLEASE HELP!
  • gstyle
    Azért z 1.1 patch sem lett tökéletes.
    Az íjászok a falon beleülnek a falba, az őz úgy legel, hogy a feje a falban van, a favágó úgy hajt át az embereken, mintha szellemek lennének. És mintha több lenne a farkas támadás.

Viszont gondom volna a Skót Bull gyilkolászos pályával.
    Várom a papokat már jó idelye, de megállt a "Monks remaining" csík.
    Ostromolnom kéne a Bull várát, de nem tudok ostromgépeket gyártani. Gondolom, ha a papok megjönnének,utánna lehetne.
    Ebben kérnék seeegííítséget:)))))
  • pihi
    " hanem azokkal a posztokkal " mien posztokkal kell a tolvajokat megfékezni? Amugy a GONG az mi? enekm mindig - ba van
  • pihi
    #1542 üzi help
  • Zsoldos
    Nem daral a vinyod? Nalam rohadt gyorsan megy natur 6600-al, csak neha swaphegyek a keves ram miatt. Ez talan az elso 512 rammal nem jatszhato a jatek, akarmilyen optimalisan is van belove a gep.
  • tibor16
    Hi, játszottam ma este egy békés építgetős szabad játékot. Kissé csalódott vagyok, köllött csinálnom egy akkora szartelepet mint ide Balmazújváros. Erről azér nem volt szó, meg kissé gusztustalan, hogy ezzel kell foglalkozni. meg Mire rájöttem, hogy nem a katonákkal lehet a tolvajokat megfékezni, hanem azokkal a posztokkal, már kissebb hadsereget csináltam. Nem rossz a játék de ez gondolom a harcok alatt is így van... ez meg azért nem teccik annyira. Bug is van dögivel - van, hogy hiába rakom le a workshopot, ember is van de mégse dolgozik benn senki. A katonák gyülekezőhelye meg nekem nem volt kijelölhető. A mérnökök mellesleg, hogy lesznek ballisták? mert inaktív maradt a gomb - gondolom vmit kell még csinálnom - vagy ez is bug?
  • Thanatos
    kcisit laggol? más gond nincs? hmm érdekes... nekünk gyk jácchatatlan volt...
  • hapi
    Nekem továbbra sincs semmi bajom a geméval. Neten kicsit laggol néha valamitől. A campaignt rendesen élvezem. Half life 2 óta nem játszottam ennyit 1 játékkal.
  • Esrohnoil
    Egyetértek. :)
  • Ferro
    /off

Ha a Sims2 félkész, akkor a Stronghold 2-höz még hozzá se fogtak... mármint a bugok tekintetében...

/on
  • Mike at home
    probald meg mas oprendszer alatt
  • Mike at home
    lehet benne vmi
  • Esrohnoil
    Tudod mi a félkész? Sztem a Sims 2 a félkész.
  • Matt9HUN
    A többieknek is ugyanez a verzio van meg akkor nekem miert nem jo? Megoldást irjatok PLEASE!!!!!! (Különös ez de nem vicc)
  • Mike at home
    szerinted ma amiket kiadnak, az mind kesz, tesztlet, stb? a nagy csudat

itt a net, kiadjuk, aztan fel evig megy a toldozgatas
  • Mike at home
    jo, meghagylak ebben a hitben
  • Matt9HUN
    Az intro után a játék menüjében nem érzékeli a klikkelést de mozogni mozog az egér!!! Mi lehet a gond???????
  • Matt9HUN
    Te vagy a félkész!
  • Mike at home
    az, hogy felkeszen adtak ki
  • Matt9HUN
    Az intro után a játék menüjében nem érzékeli a klikkelést de mozogni mozog az egér!!! Mi lehet a gond???????
  • pihi
    gong pit a kinzoeszközöknél:) ellapátojja a szart:D de rakjsokat mer gyilkojja magát rendesen
  • Johnyy
    és mi a faxot csináljak a szarral?? :O :DDDD
  • Thanatos
    jah, 2 kellet hozzá...
  • Sanyix
    1 be se szedte szét 1 ember a falat...
  • pihi
    Crime-t hogy lehet csökknteni?