Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
basszus 2 napig szenvedtem vele kiprobaltam mindenfelet, de erre nem jottem volna ra magamtol
www.gtr-masters.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Árpádvezér
Azzal a hibával találkozott már valaki, hogy a Tutorialban, amikor eljutok a kincstár építéséig, akkor nem engedi feljebb tolni az adót? Tulajdonképpen lefagy a kincstár 😞 , és ezért nem lehet tovább tolni. Pedig biztos mutatna egy-két érdekes dolgot. Van rá megoldás?
Elõre is köszi a választ!
Árpádvezér
Megoldas ALT-TAB es ujra kivalasztani a jatek taskjat.
Utana mar jok a menuk, valaszthatoak lesznek.
Valoszinunek tartom, hogy a jatek nem szereti a RefresRate beallitasokat, mert a desktoppal azonos felbontasban a hiba nem fordul elo.
Köszi szépen tényleg elindul.<#worship>#worship>
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
Igen en talalkoztam ezzel a hibaval is.
Megoldas ALT-TAB es ujra kivalasztani a jatek taskjat.
Utana mar jok a menuk, valaszthatoak lesznek.
Valoszinunek tartom, hogy a jatek nem szereti a RefresRate beallitasokat, mert a desktoppal azonos felbontasban a hiba nem fordul elo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
www.gtr-masters.hu
(tapasztalat)
Ami igaz, az igaz, igaz hogy a végét már nem igazán vágtam, mindenesetre igaz hálával köszönöm a segítségetek <#vigyor3>#vigyor3>
ha legalább valami hibát kiírna legalább eltudnék indulni valamerre de még csak le se fagy!
Viccet félretévve akkor viszont valami hiányérzete lesz...
Milyen codeced van a gépen pl... Ilyesmikre gondolok...
Ennél a gamenál <#hawaii>#hawaii>
Hátha komolyan jobb lesz... Bár szerintem Nekem az 512MB ram is kicsit belassítja...
Így egész élvezhetõ lett...