2542
  • Csabeszonovits
    Van magyar oldal ahonnan letölthető? Amerikai oldalról nem jön le Pl: Torrentreactor.
  • Mike at home
    google.co.hu
  • dani92
    ti hol vettétek meg a strongold2-őt? SZerertém tudni mert én is meg szeretném venni
  • dani92
    sziasztok el tudná valaki kűldeni a stronghold 2-ről egy képet ami a dobozán van úgyértem az eredeti dobozán előre is kösz.
  • Mike at home
    csak multiban jatszom
  • hapi
    Nem vagyok fejlesztő, de azért két valós bugot találtam én is most már hogy majdnem végig játszottam.
    1. Bug néha összeakadnak a katonák ha várfal van, és már létrák is vannak, (ráadásul innen onnan) akkor van, hogy egymásba futott katonák egyben maradnak, és nem tudod többé mozgatni őket.
    2. bug talán 9. chapter amikor kimented William-et egy fakerítés mögül, kinyírsz három várat és megépül a hídja a 4.-nek és megtámad. Na akkor ott nekem kilép a desktopra bármit csinálok. EZ egy elég nagy bug mert nem tudod miatta végigjátszani a gamet. :)
  • Mike at home
    pl. jomultkor meg senkit nem vittek el a varbortonbol
    mar voltak hatan is, 10 masodpercenkent -6
    persze gondolom ez sem bug, hanem en vagyok a hulye
  • Mike at home
    a itt az egyik fejleszto!
  • Sanko
    Hi *.*!

kérdésem az hogy nincsenek-e térképek? mert ami van az nagyon szegényes választék....
    ha pénzért kellett volna megvennem ezt a gamét hibákkal kevés térképpel akkor most nagyon dühös lennék.......

így adnak táptalajt a másolásokhoz....
  • pihi
    hát nekem 3 elég, az én embereim nem szarnak ien sokat:DD, de a crime:D 4 bódé -4 lopás
  • tibor16
    aham -ez nagy lett, elfelejtettem hogy 1024-en jáccom
  • tibor16
  • tibor16
    mégse, bocs -aszittem rossz helyre írok
  • tibor16
    na jó, úgyláccik el kell mennem aludni, már megint félrement, basszus mégeccer bocsi....
  • Rusy
    ezt a szaros dolgot nézze már meg valaki a clone cd-ssel, vagy eredetivel, mert lehet tényleg rossz a crack (hoodlum)... :P
  • Rusy
    http://spacetarget.com/games/pc_stronghold_2.shtml
  • tibor16
    na jó, lehet, hogy inkább a jó crackfix link kellene nekem.. aki tud, megkérem segítsen...
  • tibor16
    kérlek, homályosíts már fel, de tényleg :) - ha tudod? - mi az a wc mennyiség ami a népesség arányában kell??? :) -he? mert nekem mindig van "restanciám" ez ügyben
  • CzKaresz22
    Te akkor nem tudsz játszani ezzel a gameval...
  • pihi
    de azse irta senki le..:) amugy 3 oan guard post mindegyikbe ül a tag, de -4 a crime..vmit elbasztam:)
  • Ferro
    Lehet azért mert már volt róla szó... #1131
  • CzKaresz22
    Valaki MSN-ed dumcsizni a gameről ? Vagy játék online ?

MSN:[email protected]
  • pihi
    3 nap alatt 1 ember THX
  • Thanatos
    guard post...
  • pihi
    hátegy apro hiba és... De még senki nem monta meg mivel lehet csökkenteni a lopásokat..:)
  • tibor16
    Hát nekem mondhat bárki bármit, ez nem egy WC pucolós vagy inkább trrágyatelep fejlesztő játék. Több mint négy óra játék után is telepítgettem a szartelepeket, már nagyobb volt mint a szántóföldjeim.

• pihi
    nemhogy megmondanád bunkoskodsz amugy az enyémben nincs benn
  • Christian
    amit a Faq-ba írnak, azt miért kell megcsinálni? Én feltelepítettem, és simán működött. Vagy akkor kell ezt, hogyha ki akarom írni cd-re?
  • mhkvt
    Én nagyon nagy Stronghold rajongó vagyok, iszonyat sokat játszottam az első résszel és a Crusaderrel, nagyon vártam már a 2. részt.
    Sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy úgymond a Stronghold játékkal is az lett, mint pár hónapja a RollerCoaster Tycoon-nal, kiadtak egy játékot amiben iszonyat jó 3D grafika van, tettek bele pár újítást, ám de ez drasztikusan a játékélmény rovására ment, valamint elég jó gép is kell hozzá, stb. Kb. 5-10 órát játszottam a 2. résszel, és köszönöm szépen, elég volt, megyek vissza Crusader-ezni! :) Aki esetleg szeretne néha multizni a neten, keressen meg az emilemen!
  • Thanatos
    tény de a legtöbb gamenál ez nem fejlődik ki oylanra hogy zavaró..., na itt igen... :)
  • Tom911
    Hát igen nekemis ez a legnagyobb bajon, nem lehet még egy jó free játékot se játszani mert már az elején elmegy a fickó és a gong meg csak jön, és az meg a csúcs, hogy még csak 16ember van de a szar annyi mintha 100000fős lenne a város + lehetőleg a raktár elé szarnak hogy aki odamegy az dögöljön is meg.

Szerintem ezis egy olyan másolásvédelem mint a settlersben anno a vas helyett disznót gyártottak helyzet, bár remélem nem így van.
  • Esrohnoil
    Előfordulhat. Kis dolgokon múlnak a nagyok. :)
    Ilyen alapon bármelyik játékba belekötök.
  • Thanatos
    nem, de szerinted msot a középkorban komoylan ez volt hogy összes szarlapátóló elment bünözni, heylére nem küldtek senkit, a várost elöntötte a szar és ezzel gyk elbukik az illető egy várostromot is mert olyan szinten kinyirja a gazdaságát ahogy mgé egy pestis jrvány se... :P jah tényleg biztos igy volt :PPP
  • Esrohnoil
    Miért, te élvezettel lapátolnád mások után a szart? :D
  • Esrohnoil
    Jah, úgy tűnik az elsővel nem játszottak... :D
  • Thanatos
    nforce-rol sehonnan...
  • Beagie
    mi is! nem tudsz valami jo kis helyet ahonnan le lehet tolteni? az nforce-rol nem tudom hol kell leszedni
  • dani92
    nincs fennt senkinek
  • Thanatos
  • arpad vezer
    Az angol nyelv nem értésre van +oldás: SZÓTÁR!!! Gondolom annyit csak lel lehet fordítani, hogy Time Remaining ?! Pihi (#1564) pedig lefordíthatná a "GONG" szót, és megtudhatja mit jelent az. (és egyet értek Hapival (#1569))
    Jó játékot!