Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Hát ha az age of 3 ennéál nem lesz jobb akkor egyenként fogom kitépni az összes hajszálam 😊. Mert ez jó jó de egy age of tól sokkal többet várok.

Szasztok elkezdtem a békés uton a játékot és azt szeretném megtudni, hogy a falu amiben csak építkezhetek de semmi mást és más néven megy mint az enyém de a zászló ugyan az, onnan jön nekem a pénzen kívül más is vagy nekem kell mindent magamhoz irányítani? Mert így ott van kö (meg lázadás mert elfelejtek velük is foglalkozni😊) de nekem meg nincs, mert a határ másik oldalán van.

Na egy szó mint száz állat game lett ez is...

Talán (remélem) az Age of Empires 3 jobb lesz... Bár kicsit más a két game...

Ha az adónövelés gombnál akadtál meg:
Amikor a pasi elmondja a szöveget, nyomd meg a tovább nyilat,
s azonnal(még ugyanabban a másodpercben) kattints az adónövelés
gombra.

Akkor mûködni fog.
aki játszott elsõvel annak nem kell tutorial de aki nem annak sem kell szerintem 2-3 gaménál többet játszani és rájön a lényegre

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

grebber
Elkeztem a tutorialt mondom megnézem miket mutat.
erre egy adott feladatnál megáll nem megy továb 😞

Next PC upgrade: 2022

és ha ez mind nem elég ott van a templom meg az extra pia 😄

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

extra kaja, (kevés adó), vándorcirkusz, lovagitorna, kocsma, és figyleni hogy ne legyen sok patkány, szemét, bünözõ és akkor már az adót lehet emelni is akár

Nálam az 1.1 install óta sajnos hiába van kiírva a CD-re Alcohollal,
5-bõl háromszor nem jön be a detail menü, hanem csontra fagy az XP.

Érdekes, hogy a hiba akkor is elõjön, hogyha
nem teszem be a CD-t, pedig ilyenkor ugye azt illene írnia,
hogy nem talál origin disket..

A crack-kel viszont jó.
Mivel azzal is engedi a multit, hát marad így.
Pluskast
csinálj több alma farmot és építs egy vándorcirkuszt. Elsõ lépésnek ez pont elég.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hi all!Mit lehet az ellen tenni,hogy ne hagyják el a parasztok a várat?

Elõre is thx

sziaztok
szeretnék segitséget kérni hogy lehet zölden és magasan tartani a jobb sarokban levö alarc ne csökenjen lefele mert igy fogy a lakossagom is,raktam örbodét is,kalodat börtönt,de egy idö utan csak lefele megy
elöre is köszi
üdv
Nekem is csinált ilyet, de csak akkor ha nem pontosan azt csináltam amit mondott (pl bementem a menübe). Ugyanígy lefagyott, de aztán meg tudtam csinálni, mellesleg semmire nem mász a tutorialla, mert elmondja kb azt amit a Warcraft elsõ része óta tudunk, szal skippeld szerintem...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Este majd valaki jöjjön egy gamera Velem is...
Lehetõleg magyar legyen az illetõ <#nyes>

rendben, addig gyakorlunk ma kemaval hogy le birjuk verni 2-en <#papakacsint>

Pluskast
Thx. Este viszont nem leszek mert megyek ünnepelni, de holnap nyomhatnánk egy-két partit. Csak szólj kemának, hogy ne igyon annyi sört<#vigyor><#vigyor>

hát nem igazán, viszont neked meg boldog szülinapot<#vigyor2>

Pluskast
Na mi az ki pihented a tegnapi game fáradalmakat??😊)

Mike
ja és tegnap online bírtunk játszani 2 órát is ám!
(jó aztán lefagyott 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Próbáltam, de nálam nem mûködik. Akkor az egérrel lesz baj 😞
Köszi!

elméletileg ha a görgöt lenyomod és mozgatod az egeret akkor is körbefordul bár ez nem mind1-ik egérnél müködik

Mike
igaz, lerombolom a bíróságot, és a bûnözési hullám rombadönti az ellenfelet

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

szerinem is inkább bonyolítoták sõt elsõre egész nehéznek látszott de most már egész jól nyomjuk 😄

Sziasztok!

Elakadtam a tutorial elején, ahol forgatni kéne a kamerát. Hiába nyomom a "Q" és a "E" betûket, körbeforog a kamera, de a tutorial nem lép tovább a következõ feladatra. Valahogy másképp kéne körbeforgatni?

Köszi a segítséget 😊

Anikó

De ott a multi...

Sokakkal ellentétben Nekem egyszersem szált el eddig onlineba...

15 körül

Az elsö 5 könnyû 6 már gáz tovább nem jutottunk de ha alapon hagyod a game sebességét elleszel egy darabig... <#nyes>

Én úgy vettem észre hogy ugye elötte azt a várat el kell foglalni s utánna azzal az emberszámmal kell megvédened ahogy én emlékszem... Tehát minnél több emberrel foglald el a várat én se csináltam meg csak amit írtam azt tapasztaltam...

Azt mondja el valaki ,hogy elfoglalt területen embereket csinálni ? Farm és kész ?

Hali,

Singlében körülbelül hány küldetés van és saccra mennyi idõt vehetnek igénybe?

[Jakuza]
Kiderult az igazsag.
Nem bug.
Keszitok leforditottak a video szoveget a fajlban viszont nem lehet feliratozni a videokat. ROTFL
Pedig leakartam forditani a jatekot.
Es ezt honnan tudom ?
Irtam egy levelet a Firefly studionak. Es kaptam egy hosszunak eppen nem nevezheto valaszt :

"Hi,
I'm sorry the videos don't have subtitles.

Darren Thompson
Quality Assurance Manager
Firefly Studios Ltd
http://www.fireflyworlds.com (Official website)
http://www.lordwibble.com (Unofficial handy links website)"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jah és 1024be nyomom

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

gstyle:

Nekem meg, Athlon XP 2200+,768Mb DDR,ATi Radeon 9600 256mb, es nem szaggat..
Egyik haveromnak ugyanez van 512vel, meg gef3mmal és neki se szaggat.. 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Zsolo007
szerintem meg egy fokkal reálisabb lett ,ami nem baj.

Valaki végigvitte már a harcos chapter 6 mission 2-t? Ha igen írja be hogy csinálta mert én képtelen vagyok védeni a várat.....

Mike at home
szerintem ezzel a patkannyal, szarkupacozassal elbasztak a jatek lenyeget, vagyis, minimalis management, inkabb hadaszat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Na cirka 1 óra alatt lenyomtunk egy 2vs2 jobbhíján 2 külföldivel mivel magyarok nem jöttek😞 azt kell hogy mondjam elõször 5 perc game után kifagyott, de visszaléptünk és utána már tökéletesen lement a csata. 1-2* volt kisebb szaggatás, de az singlébe is van úgyhogy nem volt vészes sajnos így az volt a god hogy nem tudtuk hogy bentvan-e az ember, bár a végén már látszott, hogy kilépett, mert nagyon elvertük pedig az elején még tõle lestünk hogy mit épít😄) Ja és mindezt úgy játszottuk végig hogy én voltam a szerver 2500xp gép 1GB RAM 6800fx és közben ment a letöltés 99% sebességgel.

Valaki game online ????

Czinndrich(HUN) a server

Sanyix
Na ez a 2 épület, ahonnan mindíg elmennek a munkások, és nagyon nehezen megy vissza. Ezeken áll a játék, ha nem mennek ezekhez az épületekhez dolgozni, bukta, de a gond, hogy semmit nem lehet tenni. Legalább az 1-be szabad paraszt volt, egybõl ment a betöltendõ munkahelyre, a 2-ben meg szerencsejáték.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Azért beletehettek volna egy mapgenerátort, hogy ne nekem kelljen minden apro követ berakni. Szal nem tökéletes a program, közel se. A bugokrol ne is beszéljek.
Köszi hmuda! Különben a game tényeleg szaggat. Elég rendesen. Bár azt sem értem miért kell már a menü öltésénél az egész gamet betölteni. Bár igy gyorsan lehet kezdeni bármilyen játékmódot. :-\
gstyle
Nem kell zoomolnom se, csak arréb gördíteném a képet, s már le is akadt.

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Hmuda
Valamelyik alsó menüben (passzolom hogy pontosan hol) van két ikon. Egy faded négyzet, benne egy normál négyzet, a másik ikon ugyanez csak fordítva. Ezekkel lehet állítgatni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

EmThor
nálam is behúz ha nagyon kizoomolok :8

gstyle
Sziasztok!

Nekem is problémám volna!

2500AMD barton
512 DDR RAM
Gef3 Ti200

A játék sûrûn beszaggat!

A "general" fülön semmi sincs bepipálva, 800x600x16
Textures lentebb véve
Shaders = 0.0
level of detail is lentebb véve

És még most is szaggat néha!

Szóval csalódott vagyok
LOTR Battle for MiddleEarth-nek véleményem szerint klasszisokkal jobb grafikája van és az símán megy nálam.

Megköszönném, ha lenne valami jó ötletetek!

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

arpad vezer
Nem megy, csak az egyik barátomnál sikerült játszanom vele.

Árpádvezér

Tényleg senki nem tudja hogy lehet custom mapnál 1nél nagyobb lokácios térképet csinálini? Esetleg a maxos 4 lokácio titkát ismeri valaki?
Idõ van emberek! Lesz valami?
tibor16
Mi van? -megy a gém?<#wow1>-szólhattál volna..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Skacok, lenne egy apro problémám. A game megy, minden ok csak nem tudok akkora térképet generálni az editorba amekkorat akarok, mert mindig a legkisebbet addja be és nem tudom full 4 lokáciora széthuzni. Valaki tudja a megoldást? Köszi!
leírhatnád mit kell csinálni hogy menjen nehogy akkor és ott szopjunk, bár nekem most lenne a legjobb, mert most van idõm.
aki akar az akkor keressen meg msn-en alább már leírtam a címet

énis ha elmondják akkor hogy mivel hogy nem szakad szét állandóan 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent