Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost2
feco: szed le torrentrõl

http://elitetorrents.org/
http://www.filelist.org/
http://www.supremetorrents.co.uk/
http://www.torrentz.com/
http://www.tfilez.com/

A katonák...

valaki modja már meg hogy honnan lehet leszedni ingyen...

Váhh, a rohadt farkasokat mi vadássza le?

hi!
valaki megmondaná hogy honnan lehet leszedni a játékot

Hm, valahol levan írva h a patch miket javít? Érdemes feltenni? (asszem 1.1, meg 1.2 is van már)

Egyébként, nálatok is ilyen rohadt sokat tölt kezdésnél ??

Hi,

Unable to mount image. File not accessable.
Ezt írja ki mikor bemountolom a BWI fájlt.
A regisztrit át tudom írni csak ezzel a BWI sza....gal nem tudok mit kezdeni.
Yossarian
olyan üzenet nincs, hogy nem lehet bemountolni. :-/
Ha azt akarod, hogy segítsenek, akkor írd le normálisan, hogy mit hogyan csinálsz és pontosan kapard ide a hibaüzenetet is!

Nieleen

kösz!
megnéztem és letöltöttem müxik,de semmi változás a grafikán.
A másik dolog nekem a 2. cd egy 259 mb-os képfájl és akkor sem látom azt a BWI fájlt és még ez a bemoutolás azt a 721 bájtos BWT fájlt nem lehet bemoutolni.
Valaki help!!!!!<#nemtudom>
ok!
megvan.Feltettem az 1,2 es patch-t,de kéne hozzá crack is,azt honnan?
Yossarian
ne csináld már! A BWI az a nagy 241,9MB-os fájl. gyakorlatilag a 2. CD. Csak meg kell annak lennie valahol nálad is. A kicsik szoktak a csomagolás miatt elveszni...

Nieleen

Hi,
Valaki megtudná mondani hol van, vagy honnan lehet leszedni azt a BWI fájlt.
THX<#falbav>
Na már csak az a kérdés melyik lesz a tuti?
Van uk, us stb verzió a crack meg ENG. us, uk különbözõ....
Valaki feltette már az 1.2-öt?
na megvan(kissé összevissza a T2 weboldal 😊 )
Ha valaki ilyesmi gonddal küzd:
http://www.take2games.com/index.php?p=support&product=220%2C3%2CFireFly+Studios%27+Stronghold+2%2CPC%2C2K_Games%2Cstrong2§ion=patches

Kösz kodlovag a tippet, letöltöttem az új cracket 1.1-hez. Kipróbálom... aztán megy fel az 1.2 + a crack hozzá.
Nem tudtok linket a patch 1.2-re.
Se a firefly, se a T2 oldalon nem találom 😞
kösz,erre már rá jöttem ,de az a BWI fájl hol van?
Linkeld már be lécci ,kösz.
BWI

sziasztok!
Van egy kis gondom,olvasom a faq-t és ott azt írják,hogy a 2. cd-n mind a 4 fájl nagyon fontos BWA BWS BWT,melyik a 4.A másik probléma,hogy a BWT fájl legyen bemountolva,de ezt nem olvassa a 3,47 daemon,csak a BWS fájlt.Tehát a kérdésem a következõ hol a negyedik fájl és,hogy kell bemountolni azt a BWT fájlt,ami csak 721 bájt.
THX.<#conf>
Esrohnoil
Ezek nem bugok, ha teli van a raktár, építs másikat is, vagy add el ami felesleges jó pénzért. Ha nincs benne hely, leáll a termelés.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Heuro
Köszönöm !
Közben más megoldást én sem láttam, 50 íjász, 120 lándzsás közé vettem az öt nehézgyalogost, és irány a kapu.
3 nehézgyalogos híján mind elhullott, de azok aztán lenyomták a bázist.
Ejjha ... ez ám a stratégia :-))

Most már azon a pályán vagyok, ahol 100 kardot kell(ene) készíteni.
Építettem még 2 bányát az ott lévõ mellé, miután megjött az üzenet, hgy ok vagyok vastermelésben, felhúztam 4 kardsoppot, és elkezdtem küldeni a vasat magamnak.
A stockpilébõl el is hozták, de hogy hova, arról gõzõm nincs, mert nálam egy árva dekányi sem jelentkezett.
Az ellennek már 41 kardja volt, nekem meg 1 (egy!), miközben folyamatosan hordták a vasat nekem :-))
Az armoryban is 1 kard árválkodott.
Aztán a harmadik pályán is volt némi gond, ahol Williams embereit kellett volna etetni.
Hol szállított a fuvaros, hol meg rostokolt.
Meg még egy pár ilyen.
Pl. kérdezem a gyertyaöntõt, hogy mi a f@szért álldogáll a kapuban, ahelyett, hogy a templomba vinné a gyertyáit.
Aszongya: várom, hogy üres hely legyen legyen a stockpiléba.
Odanézek, hát 3 szekérnyi faszállító torlódott össze a kapuban, se ki, se be.
Le kellett rombolnom, ekkor meg elveszett az összes anyag, ami benne volt ..
Na elég :.-)
Ezért úgy döntöttem, játsszon a készítõje evvel napi 8 órát minimum és kötelezõen.

Pedig nagyon a kedvemre való lett volna, az 1.1 peccs is fent volt ... de hát
ilyen bugokkal kínlódjon a franc vele :-))

Még egyszer köszi a gyors választ !
Inkább folytatom az Armies of Exigo -t, az legalább értelmes játék.

Üdv, Heuro

Esrohnoil
Gyárts több íjászt. Úgy 150-200 bizti elég lesz. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Heuro

Egyébként a békés sorozatban a 8. küldinél tartok.

Ennek nagyon örülök, mert talán tudsz segíteni ... :-)
Én a 5. (?) pályán vagyok, ahol a törvényen kívüliek táborát kell megsemmisíteni.
A tippben azt írja, hogy öljem meg a vezetõjüket és semmisítsem meg a tábort.
Namost a vezetõt nem találom sehol, a tábort meg azzal az 5 db pajzsos/kardos emberrel nem tudom lenyomni, hiába küldök elõttük 100 lándszást, 50 íjászt.
(vagy többet akár)
Legjobb esetben 10-20 ember bejut a táborba, aszt ott szépen körbefogják és legyilkolják õket.
Kérdezem, Te hogyan bírtad eliminálni a vezetõt/tábort?

Köszönöm, Heuro

Devids Pro
kell
www.gameburnworld.com
arpad vezer
Szoasztok!

Az 1.2-es verzióhoz kell új crack, vagy nyomhatom az 1.1-re?

Árpádvezér

tibor16
hahóóóóó valaki.....

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ALCATELGOD
szar gém és kész

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

tibor16
Hi, -tudom bénaság, -mégsem tudom mit kellene tennem. Olaf erõdjével szemben vagyok, még az elején. Nem tudok eljutni, max az elsõ falon belülre és el is fogynak az embereim. Biztos nvan vmi trükje, csak mijaz...? tunna segíteni vki?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Devids Pro
Version 1.2 Changes:

Multiplayer:

* Improved connecting to games
* Improved game stability
* Kick Player feature implemented
* Country Identification implemented
* Password Protected Games implemented
* Direct IP Address feature implemented
* System for finishing games tweaked
* Gameplay tweaks to siege towers, stone towers, tower mangonels, armored units

General:

* Honor now received for using less lenient punishments
* Time until redemption bar on torture equipment panels
* Other tweaks to the crime system
* Fixed memory leak on higher end systems
* Reduced memory footprint
* Additional sfx added
* Various bug fixes implemented
grebber
1.2-es patch miket javít??

Next PC upgrade: 2022

sziasztok!
Nekem az a problémám,hogy nem fagy a játék csak amikor már elkezdi telepíteni az embereket és minden mást akkor az fps leesik 3-ra is, ezért már nem nagyon lehet játszani a game-el.1,0-ás crack van fent.(2400+ amd,6600gt,1gb ram)
Azt hittem,hogy a far cry-tól nem lesz erõsebb gépigénye a játéknak.A far cry simán fullon megy ez meg akadozik.A grafika is búgos,pl.a raktár épület tök csúnya olyan erõs zöld színek vannak rajta.Ha lejebb veszem a graf beállítást akkor meg még rosszabb,minden csíkozás látszik és a színek azok rettentõen csúnyák.
ui. ha tud valaki segítsen! thx.<#hawaii>
Kodlovag
Vélemény. Inkább tény.

Egészen csütörtök estig nekem is fagyott a játék. Hoodlum verzió 1.1 crackelve. (békés kampány 3. pálya tûzesetkor fagy, háborús kampány már rögtön a legelején)Akkor elkezdtem komolyan mindenféle fórumokon utánanézni, hogy miért van ez. És akkor azt találtam (állítólag a fejlesztõk írták a fórumba), hogy crackelt játék esetén fordul elõ. Hibás a crack. Ezekután elkezdtem új cracket keresni, mert itt valaki a fórumon azt írta, hogy a gameburnworld.com -ról lehet cracket leszedni, és neki ment a játék. És valóban, azzal a crackkel fagyás nélkül megy a játék!

Ezúton szeretném kérni a FAQ oldal szerkesztõit/karbantartóit, hogy ellenõrizze, milyen crack van a FAQ oldalra feltöltve. Szerintem ugyanis az hibás crack! Valamint a jó és a hibás cracknek azonos a fájlnevük, a dátumuk és a méretük is bitre ugyanaz. Azonos nevû rar fájlba vannak csomagolva. Nagyon könnyû õket összetéveszteni! Az egyetlen látszó különbség, hogy a jó crack mellett egy 23xx bájtos nfo fájl van, a rossz mellett egy 26xx bájtos.

Szóval még egyszer. Akinek adott pontokon fagy a játék, és cracket használ, az ellenõrizze a crackjét!

Ja probáltam, minimum - full kidolgozottság, shader 0-3. Hang ki/be. De csak kilépett a progi. de mindig a 2. kampánynál.
Pedig úgy voltam vele, ha bejön akkor megveszem eredetiben. De így egyenlõre hagyom.
Hella!

Több helyen olvastam, hogy sok embernek fagy-de sok embernek meg nem....
Nekem ez van: XP SP2, Intel Pentium Prescott 3Ghz, Nvidia 6800GT, 1GB RAM

amit a forumokból leszûrtem, inkább a jobb gépeken fagyott. Ez most nem lekicsinylés...
de az is lehet, hogy az a fránya SP2 a hibás.
VÉLEMÉNY?

Én a holodumos verziót (nem kell semmiféle regedit és társai) használom, 1.1 -es patch nélkül és azzal is fagy a progi.

Nem tudom nekem kb. 10sec alatt elindul.
Yossarian
lehet, nem sokat görcsöltem rajta... megvolt az elsõ része is, gondoltam csapjunk a lecsóba. 😊

Nieleen

Kodlovag
Az ado emeles a tutorialban ismert bug. Az 1.2 patch javitani fogja. Egyebkent onnan mar nem sok van hatra a tutorialbol, csak katonak gyartasa es a szomszed terulet elfoglalasa.

Kodlovag
Az en egerem sem alkalmas erre, viszont nekem a q/e billentyuket is elfogadta. Nem itt van eloszor az, hogy kattintani kell a nyilra, es ugy megy tovabb?

Bakutyin
Az mitõl lehet hogy a tutorialnál amikor az adó emelés/csökkentést magyarázná az illetõ egyszerûen hiába klikkelgetek a gombra nem viszi feljebb az adót (--> megakad az egész /me tudatlanságban hal meg), mindha "nem mûködne"...ez vmi másolásvédelem, netán vmi bug amit egy reinstall akár meg is oldhat?😄
Elõre is köszönöm.

Yossarian
én se tudtam emiatt 😊

Nieleen

Köszi szépen! Vizsgaidõszak miatt egész héten nem jutottam géphez, de holnap kipróbálom így. Területet hogy kell venni? (Tutorialt nem tudtam megcsinálni, mert az egérrel nem forgatja a nézetet, csal q-val, e-vel, ezért nem is engedett tovább...)

KáTéCé
Ha jól emlékszem akkor ott van egy kis fahíd ami levan rombolva. Ha legyaksz minden ellenfelet ( még a fabódés szürkét is). Akkor automatice megjavitja hawk bá' a hídat és megpróbál kitörni.
Remélem nem kevertem össze egy másik küldivel 😊

Duddits
Mondjuk hajó?

Helló!
Most játszom a Stronghold 2 single player-es részét, és elakatam az egyik chapteron, ahol építkezni kell és támadni... Ott tartok, ahol HAWK király egy szigeten van.. hogy lehet oda átjutni???

Elõre is köszi a segítséget!
Üdv: RusyJr

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Duddits
Vagy GameBurnWorld.com.

Csuhai G
Nehéz lenne egy kicsivel feljebb nézni ?!?! Ott van, hogy F.A.Q. !!!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hali! nem tudjátok crak-ot honnan lehet leszedni a gamé-hoz? Léci segítsetek. Köszi

Végre megbarkácsoltam és elindult. Ezt kár volt leszedni! Kín kivárni, mire betölt és lassú az egész. Kifejezetten nem tetszik!
Hol találom az scsi-nél ezt: d347prt ?
Ok. Megvan ezt én tiltattam le. Még a Faq-ban nem teljesen értem ezt az scsi részt. Le tudná írni valaki érthetzõen?
Ezen hogy lehet segíteni?
<#confused>