2542
-
Anonymus23 #1981 Morfi!
Azért vigyázzál már, mert a link, amit betettél, az vírusos, ha rákeresel a Strongholdra. Valami trójai vírus akart lejönni!
Itt lehet találni mindet:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
-
Itt van ha jól tudom.
Amúgy meg nem. Nincs nekem ilyenekre pénz.
-
Savmacska #1979 de neked eredeti a game ??h ha nem akkor honnan lehet szedni házzá crack-ok ?? -
Nekem 1.2-em van és már nem is fagy ki nekem se. Próbáld meg azzal, hátha. -
Savmacska #1977 lehet h oasmi de 1.1-emvan -
egy apró kis bug esetleg?! -
Goth #1975 Építs rá Sav pit - et , és a sav majd kimarja onnan a követ csak vigyázz hogy ne építsd túl közel a lord's kitchen - höz , mert akkor befolyhat a sav és a konyhán dolgozókat is szétmarja! -
Savmacska #1974 felsorolom mien épületeim vannak !!
:Hovel, Granary, Lord'sKitchen, Hunter Post, Apple farms, Vegetable, Pig Farm, Stock Pile, Sav Pit. ennyi -
Savmacska #1973 televgayok fával de nem értitek h nincs az épületek közt ojan ?
amit rátudok tenni a kövekre ?
nem lehet fejleszenni v valami ?
-
hogy tudj kőbányát építeni kell jozzá fa amiből megépíted. -
Savmacska #1971 ok kösz csak az a gáz g nembirok ráépiteni semmit !!! -
Van köbánya onnan.Építesz rá és már termeled is a követ. -
Az miért van hogy kifagy a játék, de nem az elejénél? Egy darabig megy aztán mintha valaki nyomna egy pause-t és annyi. -
Savmacska #1968 sziasztok talán a 2-3küldetésben vagyok és 10kö kell a konyhához de semmi oan házat nem ad ahol tudnának követ fejteni abban kellene a segitségetek h h tudok 10követ szerezni -
Goth #1967 :DDDDDDD -
a térgyed kalácsa... -
Gipsz75 #1965 Áhh, bazz jól beugrottam:)) -
Goth #1964 Nah egy kis infó...
Kiszivárgott a Stronghold 3 - Castles of Adventure E3 - as alfa tesztverziója, itt is egy screenshot róla , jó nyálcsorgatást! -
tirpitz #1963 nekem is csak azt tünt fel, hogy elfogtam Bullt, aztán a következő küldetésben már ő volt a társam...
skirmishben tényleg csak 88 parszt lehet?? most kezdtem el egyet, és nem tudok több kunyhót építeni, ha elérte a parasztok száma a 88-at. Valahol ezt be lehet állítani, vagy ez alap? Mert ha nem, akkor nem ér semmit az egész. -
-érdekes, hogy nem emléxem... mentem az ellen ellen (ez jó) de nem nagyon olvasgattam... mellesleg ezeka kis jelenetek idegesítettek, úgyhogy gyorsan továbbléptem ilyenkor... bizt ez az oka -mindenesetre 12 részt jáccottam végig és kész, most a gazdasági küldiket csinálom.
-
tirpitz #1961 nah, akkor már egyáltalán nem érzem magam hülyének, látva hogy sokunknak nem ment a sz'rpucolás könnyen:)
tibor16: szerintem Te biztosan megcsináltad azt a részt, hogy a király ellen vagy, mert az utsó küldetés, amin sokat szívtál az oda tartozik... Az én küldetésem, soka amint szívtam meg ahhoz tartozik amikor a királlyal van az ember. Értsd: ha megölted Bullt vmikor, és megölted a királyt vmikor, akkor mindkét módon végigjátszottad. -
Készül ugyan magyarítás, de nem sikerült megtudni hol áll - néha azért nagyon jól jönne...
Tényleg, nem tud róla vki vmit??? -
Amúgy tényleg vannak hibái a játéknak, de nekem végül is teccik. A 3D grafika, biztos nagyon lekötötte a tervezőket, ez aztán soxor visszaüt a cselekményfűzésben. Viszont vannak komoly újjítások, pl a szomszéd területek megszerzése. Ami nagyon hiányzik, az a tereptárgyak eltüntetése, rossz hogy az árkot nem lehet megásni, hiányozik a parancsadás lehetősége. Sajnálom, hogy a várat nem lehet magasabbra építeni (egymásra - mégha korlátokkal is). Rossz ez bba különböző csatasorba állás - szinte biztos, hogy nem a megfelelő irányba állnak fel... De melyik játéknak nincsenek hibái??? szvsz - ha dolgoznak még rajta, küldi lemez -kiforrottabb lesz -nekem teccik... -
:)
tényleg, ha nem a király mellé állsz, a továbbiakban is más a feladat? Úgy értem, -más lehet a további küldik lényege? -
na én meg vagy négyszer estem neki ennek a küldinek, mert aszittem, hogy csak az új területet kell megtisztítani :DDD -
tirpitz #1956 nincs mit. kicsit jobban is érzem magam, hogy másnak sem esett le egyből a dolog:) -
naná, hogy nem - basszus -megyek megnézem -és köszi :) -
tirpitz #1954 Az új területre is építettél takarítokat? Mert amikor én csináltam, akkor nem vettem észre hogy kaptam még egy területet, és oda nem építettm se gong pit-et, se sólymászt, emiatt buktam el mindig. -
most vagyok a gong pit-es küldetésben, amikor meg kellene akadályozni, hogy a sz'r meg a patkányok elöntsék a terepet. Viszont hiába több már a gong pit meg a madárles meg a gyógyszertár mint a hasznos épületek, a végén mindig elbukom. Azt írja csináljak alma farmot, meg tartsam meg a granary szintjét (ha jól értem) de mind hiába... tud erről vki vmit? mer a tököm már tele van... -
bgabor #1952 Ez a játék egész egyszerűen szánalmas. A Stronghold Crusader kenterbe veri. -
sziasztok
Felraktam a 1.2 patch-t,és mindig kidobb.tud valaki segiteni
Hoodlumos verzióm van -
tirpitz #1950 igen, ez valószinű. akkor nem ismerős az a fejezet, ahol elakadtam? -
eegen, vmi rémlik - ezexerint azért rakott vissza a vége után a (nekem asszem) 8. fejezetbe, mer vszínű felkínálja, hogy másképpen is lejáccam - hmmm, lagalábbis lehetséges -
tirpitz #1948 talán a 6. chapter után lehetett választani. azután a mission után, mikor a jobb felső sarokban volt egy félsziget, ott volt az ellen, te meg a bal felső sarokból indultál, és 6 majorságot kellett megszerezni. Miután leverted az ellent, azután lehetett választani hogy királlyal, vagy bullal leszel. (kezdek kicsit kétségbeesni, hogy álmodtam volna ezt az egészet?! ) -
mi vaan? -hol lehet választani, hogy kivel vagy (lehet elfelejtettem)
Te melyik módon jáccol? -
tirpitz #1946 Megnéztem: a chapeter 9-ről van szó. Ha valaki tud, akkor segítsen, mert kezdek megőrülni tőle...:) -
tirpitz #1945 pontosítok: láttam a feladataidat az #1920-ban, és nem egyeznek az enyémmel. -
tirpitz #1944 Nem hiszem, hogy ez az utolsó lenne, mert nem láttam a Te feladataidat az #1920-ban, és nem egyeznek. Amikor lehetett választani, hogy a királlyal, vagy Bullal leszek -e, akkor a királyt választottam, és onnan ez kb. a 4. mission. Nem tudok mit kezdeni vele, nekem nem megy. Kicsit idegesítő, hogy egyes feladatok nevetségesen könnyűek, mások meg idegtépően nehezek... Valaki segítsen!:) Köszi! -
mellesleg megcsináltam, sokadikra összejött de marha érdekes módon, olyan volt mintha nem lett volna vége, semmi final jelenet semmi videó(cska sem), hanem visszadobott a 8. fejezethez mintha onnan folytatódna a játékmenet. -de nem
kissé csalódott vagyok -
ez olyan mintha Te is az uccsó külditnkérdenéd? -ez a 12.-???