2542
-
#1941 Adót nyomd jó magasra és ami befolyik, abból rendbe lehet tenni mindent. -
Lolka #1940 Egy nagyon gyógy kérdés!
Mit kell csinálni ha lopkodnak a parasztok az éléskamrából?
Adó nuku, kaja, vagyogat és dupla adagra téve, valami guard post a kamra melett de csak lopnak!
? -
tirpitz #1939 ahhoz a pályához van valami ötletetek, amikor bullt kell megölni a királlyal, meg williammel? azt írja a tippeknél, hogy a kombinált támadás a lényeg, de ha velük egyidőben indulok (és így nem rombolom le ez elején a tornyait), akkor szinte semmi katonám sem marad... Ha viszont lerombolom a tornyait időt veszítek, és a másik két hadsereg szétzúzza magát. Egyedül meg nem megy... Ti hogy csináltátok meg?
-
lammaer #1938 Ha van is valami "vezércsel", én nem jöttem rá...
-
#1937 Egyszerűen csak szar a game. Ha játékélményt akartok, játsszatok az első résszel, meg a kiegjével. Multiban sem utolsó. -
#1936 így van, ez szívás.. létrásaid nincsenek, a várat csak a megjelenés helyéről tudod bombázni, mert mire elé érnél az íjjászok elintéznek. Mire lebontod a legveszélyesebb pontokat, a másik 2 sereg is bejut, ha el is jut az ember a saját seregével a kastélyig -ha elől vagy legyilkolnak, ha meg nem -akkor a másik sereg is felnyomul a királyhoz - így az esély nulla.. Ja és a saját személyemet megtestesítő figurának nem adtak lovat (és nem is adhatsz neki), gyalog meg olyan gyors mint egy beteg teve...
-ezért gondoltam, lehet kihagytam vmit, vagy van vmi vezércsel? -
lammaer #1935 Szerintem az utolsó fejezethez kb akkora szerencse kell mint a lottóötöshöz. Lényegében neked kell megölni a királyt, nem elég csak bejutni. tekintetbe véve, hogy a vetélytársak serege nagyobb, előttük nem lehet bejutni, utánuk meg már késő. Én vagy 10 próba után feladtam. A játék kipipálva (végigtoltam), ez a küldetés csak szivatás. -
Barganda #1934 Thx! Ez működött. -
Gipsz75 #1933 Uninstall
XP esetén:
Documents and Settings\Teneved\Dokumentumok\Stronghold 2 mappa törlése
Vigyázz, itt tárolja a kimentéseket is, és a kérdéses konfig file-t is -
Barganda #1932 Már megvolt. -
#1931 Reinstall -
Barganda #1930 Hi mindenki! Sikerült beszopatni magamat...
Ugye a játékban nem lehet semmilyen grafikai beállítást állítani, és amikor elindul(nem tudom hogyan) sikerült kipipálni azt hogy ne jelenjen meg többet az játék indításakor a settings, és most nem tudom lejjeb venni a grafikát, mert szét szaggat...
Már visszaolvastam, a faq-t is megnéztem, de nemtaláltam megoldást.
Valaki plz help! -
tirpitz #1929 köszi! remélem ez megoldja... -
Gipsz75 #1928 a patch a stronghold 2 hivatalos oldaláról, a crack pedig a www.gamecopyworld.com -ról -
tirpitz #1927 a http://stronghold2.atw.hu/ -n már nincs fent a crackelt patch. honnan lehet még leszedni? -
tirpitz #1926 sziasztok! azon a pályán vagyok, mikor a sarokban egy szigeten van az ellenség, és 3 majort kell kicsinálnom a szárazföldön. 2-t már az előző küldetésben szétszedtem (mikor meg kellett menteni sir williamet). Az a problémám, hogy nem tudom megvenni a kisebb majorokat. Rákattintok a vásárlásra (van elég honorom), leveszi tőlem a 100 honort, és mégsem lesz az enyém. Van tippetek? (patchet még nem szedtem le. valamelyik segít ezen?) köszi!
ja, és sir william katonái, akiket én irányítok már, egymást nyilazzák... ezt sem értem igazán... -
#1925 :)
azér köszi
-
#1924 fogalmam sincs, csak véletlenül néztem be a topicba :) -
#1923 és Te, hogy oldottad meg? -mert akármennyire igyexem, mindig odaér más is... -
#1922 pontosan azt jelenti amit írtál -
#1921 sz'al lefordítaná vki??? -megköszönném
-
remélem most sikerült -
vki megtenné, hogy lefordítja miről is van itt szó
-értelmezésem szerint, nekem kell megölni a királyt, megelőzve a többieket akik részt vesznek az ostromban -
#1918 Az utólsó campaign fejezetről senki??? -hiába vagyok ott elsőnek amikor a király elesik, jönnek még más lovagok is és amikor meghal a király (vszínű nem én ölöm meg a tumultusban) vesztőhely lesz a vége.. -vagy elértem a szöveget, és teljesen mást kellene csinálni... de mit? -
tirpitz #1917 engem is idegesített ez, de aztán rájöttem hogy azért nem indul a szekér, mert még nem ért oda a kocsis az szekérhez. -
#1916 Azt sem tudom megfejteni, mikor kezd a szállító állomás szállítani. Soxor tele vannak vmivel és mégsem mozdul meg a szekér, hiába adom ki aszállításra a parancsot.... -
#1915 Hi, Campaignt végigjáccotta már vki? Nem boldogulok az uccsó, 12. résszel, hiába vagyok ott, hiába ölöm meg a királyt, a végén mindig kivégeznek... -mit cseszhetek el? -
lammaer #1914 Most pontosan mit is kérdezel? -
#1913 hali!
Zsolo ha már igy kimosolyogtál:)
Mond már el hogyan tudok ugy játszani korlátok nélkül hogy berakok Ai. géppet meg én mapválasztás stb stb.nem időre meg ezt meg azt kell csinálni.
megköszönném.
-
#1912 Nem tudod mit hagysz ki, nagyon jó game pedig.
De tetudod. -
zizzenet #1911 Tárgytalan. Letöltöttem a demót, kipróbáltam. Eszembe se jut megszerezni. -
zizzenet #1910 Érdeklődnék, hogy a #1842-ben leírt furcsaság az 1.2 patch után is jelentkezik-e, meg hogy az ilyen gyakori-e a játékban. Filózom a beszerzésén, de ha többen aszongyák, hogy nagyon gagyi, akkor inkább hanyagolom. Ha van kedvetek, írjatok még pár mondatot a játékról, megköszönném. -
#1909 skacok ebben a játékban skirmis féle nincs,csak berakok gépet ellenek és kész.
Hát szerinted az mi ha nem scirmish? :D -
#1908 sziasztok
skacok ebben a játékban skirmis féle nincs,csak berakok gépet ellenek és kész.
tudvalaki segiteni?
esetleg magyar játékos a neten?
megbeszélünk egy időt és nyomjuk a neten,pl
na pá -
#1907 Hát bugok javultak ki, kicsit optimalizálva is lett (szerintem), az Aire nem tok mit mondani, azzal szerintem eddig sem volt gond....
Az az igazság hogy én annyira várépítés-rombolás rajongó vagyok :) hogy ilyen gyermekbetegségekkel nemigazán foglakozok, örülök hogy játszhatok! :) -
SIKÁKÁ #1906 ezt csak azért írom, hogy én legyek az utolsó, aki a témához hozzászólt -
zizzenet #1905 Miben nyilvánul meg a faxasága? Jobb az AI? Nem akadozik? -
#1904 1.2es patch után már egész faxa, a multit is kijavították, bár szerintem még így sem ér fel a crusaderrel... :( -
zizzenet #1903 Érdeklődnék, hogy a játék még mindig annyira szar, mint amennyire, vagy a patch-ek fejlesztettek valamit rajta? Érdemes már beszerezni? -
CzKaresz22 #1902 Valaki ???