Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos emiatt én is dobom - egyjátékos kampányban még csak-csak elment, de szabadjátékban már halál 2 ellenfélnél is.
Nagyon vártam pedig, de egy arcade-os, konzolos hülyeség lett belõle, ahol várakat teljesen felesleges építeni, mert át lehet mászni a falakon, a gazdaság túl bonyolult és nem fér el a rengeteg épület a kis helyen.
Reménykedjünk, hogy a Stronghold 3 majd jobb lesz. ;-)))
2500amd proci fx5700 512ddr400,nem értem még minimum grafon is szar??
vagy esetleg mijen detonátort használjak hozza??
javitó patch vagy valami elöre is thx...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
De kis mázlival megcsinálhatod enélkül is: a lényeg, hogy az angolnás és libás épületbõl legalább 10 kell, hogy idõre meglegyél - a többibõl minimum 5 elég. Erre persze a saját terület nem elég, a többi falut is igénybe kell venni, majd onnan hazahozni a cuccost. Minden területet dedikálj egy bizonyos kajának, és nyugodtan dózerold el a katonai épületeket, fatelepeket sõt még a parasztoknak szánt kaja termelõk egy részét is - nem lesz rájuk szükség, ha meg nagyon muszály, a piacról úgyis vehetsz amit akarsz (gondolom pénzed mint a pelyva).
Más: valakinek skerült megoldani a "király megöléses" harci küldetést. Amikor 2 másik csapattal kell versenyezni, hogy ki nyirja ki elõször az öreget. Hát ez halál, rengetegszer próbáltam, de a közelébe se jutok az öregnek - vagy ha mégis egy-két katonám felér, addigra a konkurencia is ott van egy tonna lovaggal...
Én már rég le is töröltem a játékot... Az elsõ része a kieggel együtt fényévekkel jobb.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Gyapálom a vár egyik részén az ellent, 1 sarokkal arráb meg csak állnak, nem védekezik senki.. A látvány is eléggé nagy csalódás, ráadásul ha vmi harc van, beszaggat mint állat.
-ehhh pedig sokat reméltem a játéktól... - gondolom már mások is elmondták ugyanezt..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha egész paks a gépedben lenne, akkor sem lenne gyorsabb.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...
A FAQ-ban a patch és a crack linkje nem mûxik.
Þór vígi þessi rúnar
Nálam nem fagy be mint lejjebb látható, hanem egyszerüen kilép winbe.ENNYI.
Szerintem nem gép függõ, egyszerüen csak szarul van megcsinálval a jaték konfigja.
Nekem is ugyanott szál el!Ha esetleg rájössz a problémára értesíthetnél.Nekem semmi nem segített.AMD 64 2800+ 754 [email protected]
Szar az így is úgyis,<#levele>#levele> biztos így voltak vele<#levele>#levele>
Én azt nem vágom, hogy mért ragaszkodnak ehhez a kurva 3D-hez, holott még mai napig gyerekcipõben jár a dolog, és csak gigaszuper gépen tudnak viszonylag normális 3D-s dolgokat futtatni, szval 2D-ben gyönyörûen meg lehetne csinálni a játékot, izometrikus nézetben<#confused>#confused>