Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert szerintem nem vagy rendszergazda, vagy egyéb okból kifolyólag nincs jogod elérni azt a részt
Nem tudom elindítani ezt a rohadt játékot! Clone verzió van. Megpróbáltam a Faq-ban leírtakat, de ez van:[/img]
Dettó belassul nekem is ha már egészséges mennyiségû ember van játékban. Barton 2500+, 768MB RAM, Radeon9800 Pro
Sajnos emiatt én is dobom - egyjátékos kampányban még csak-csak elment, de szabadjátékban már halál 2 ellenfélnél is.

Nálam is kuka lett a játék sorsa 2 nap alatt.

Nagyon vártam pedig, de egy arcade-os, konzolos hülyeség lett belõle, ahol várakat teljesen felesleges építeni, mert át lehet mászni a falakon, a gazdaság túl bonyolult és nem fér el a rengeteg épület a kis helyen.

Reménykedjünk, hogy a Stronghold 3 majd jobb lesz. ;-)))
Esrohnoil
ld. #1780.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Belton
Hali lenne egy kérdésem mindenkinek ijen szarul fut vagy csak nekem??
2500amd proci fx5700 512ddr400,nem értem még minimum grafon is szar??
vagy esetleg mijen detonátort használjak hozza??
javitó patch vagy valami elöre is thx...

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ja, ez a küldi elég szivattyú... ha van kedved, valóban a 2-vel ezelõtti pályán kellene kezdeni a barkácsolást.
De kis mázlival megcsinálhatod enélkül is: a lényeg, hogy az angolnás és libás épületbõl legalább 10 kell, hogy idõre meglegyél - a többibõl minimum 5 elég. Erre persze a saját terület nem elég, a többi falut is igénybe kell venni, majd onnan hazahozni a cuccost. Minden területet dedikálj egy bizonyos kajának, és nyugodtan dózerold el a katonai épületeket, fatelepeket sõt még a parasztoknak szánt kaja termelõk egy részét is - nem lesz rájuk szükség, ha meg nagyon muszály, a piacról úgyis vehetsz amit akarsz (gondolom pénzed mint a pelyva).

Más: valakinek skerült megoldani a "király megöléses" harci küldetést. Amikor 2 másik csapattal kell versenyezni, hogy ki nyirja ki elõször az öreget. Hát ez halál, rengetegszer próbáltam, de a közelébe se jutok az öregnek - vagy ha mégis egy-két katonám felér, addigra a konkurencia is ott van egy tonna lovaggal...

Esrohnoil
Jah, menj vissza 2-3 küldivel elõtte levõ mentett álláshoz és már ott kezdj el mindent átrendezni h. aztán ezekbõl idõben le tudd gyártani amit kell.
Én már rég le is töröltem a játékot... Az elsõ része a kieggel együtt fényévekkel jobb.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tibor16
Nem tom ott vannak szomszéd tanyák? -mer megveheted õket és ott is csinálhatsz pl libát.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Sziasztok! A békés misszióknál elakadtam, amikor a 70 disznót, 70 libát, 70 halat, stb. kell termelni. Már 10-szer nekifutottam, de eddig libából, halból még csak meg sem közelítettem a hetvenet, mert kicsi a hely, nem tudok eleget építeni (pedig már szinte mindent leromboltam). Valami tanács, akinek már sikerült? Elõre is köszi!

tibor16
Hát, most volt idõm jáccani igazán vele, de nem vmi jó a véleményem. A megelõzõ részek sokkal jobbak voltak. Fõleg az AI gyengus. Már leírtottam néhány katapulttal a fél várat de a katonák csak nem mozdultak meg, hogy megtámadjanak.
Gyapálom a vár egyik részén az ellent, 1 sarokkal arráb meg csak állnak, nem védekezik senki.. A látvány is eléggé nagy csalódás, ráadásul ha vmi harc van, beszaggat mint állat.
-ehhh pedig sokat reméltem a játéktól... - gondolom már mások is elmondták ugyanezt..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Esrohnoil
Ez mindenkinél ilyen...
Ha egész paks a gépedben lenne, akkor sem lenne gyorsabb.

Duddits
Nem tudjátok miért tölt nekem olyan marha sokat az elején? Vagy 10 percig csak tölt... Celeron 2.4, 512 Ram, Radeon 9600. És játék közbe is kicsikét akadozva megy.

pihi
wáááá ménem akars senki neten nyomni?😄<#idiota>

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

Ja, és nem CloneCD-s verzió van meg.
Sziasztok, nálam is a szokásos gond van, a 3. pályán kilép, amikor kiüt a tüz. Próbáltam azt, amit azon az atw-s oldalon írtak, de semmi változás. 1.1-es változatom van. Valaki légyszi magyarázza el, hogy hogyan lehetne ezt megoldani! Köszi!
ReTeK
érdekes dolog ez az akasztófa, volt olyan hogy a játék elején fellógatták a fickót ("blekszmissz-törn-tu-krájm") és a játék végéig nem jött új ember az épületbe

bazza
nekem akkor van ez amikor kevés a munkája, vagy rossz sorban él az adott muki.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Azt tudja vki hogy egyes dolgoknál miért lesz egy akasztófa ikon?Mert úgy tünik hogy a kedves alattvaló szépen föl akassza magát na de miért?<#merges2>

pihi
ehh😄 ne tolongjatok enyien😄

\"Minek a zöld szem, ha vörös is tud lenni És ha a szemeim vörössége A természet zöldjétől származik\" by Robert Nesta Marley ( Bob Marley )...

bazza
nekem megy rajta...😊

Beagie
mit értesz az alatt h nem megy?

www.gtr-masters.hu

Van olyan, akinek radeonja van és nem megy a game?
pihi
jön vki most neten? game? [email protected] az MSN en most van kedvem, profi ne jöjjön😄D

Már jó

Devids Pro
pihi
janem..😊

pihi
sronghold2.atw.hu azzem

Carlos
Honnan lehet letölteni az 1.1-es patch-et?
A FAQ-ban a patch és a crack linkje nem mûxik.

Þór vígi þessi rúnar

pihi
ja nem nekemse akad, csak akkor amikor fut MSN pár odlal meg a letöltés😄

bazza

A tolvajok ellen akik ételt lopják,mit kell csinálni?
Ja és tök mindegy hogy milyen gép 3 rendszeren tesztelve mindenhol ugyanannál a résznél.Patch is fent van, semmi nem segített.Buheráltam a registrit is az sem segített.Szerintem hagyom a francba.Régen találkoztam ilyen bugos játékkal.
Sziasztok!
Nálam nem fagy be mint lejjebb látható, hanem egyszerüen kilép winbe.ENNYI.
Esrohnoil
Ja, biztos túlmelegszik... <#kacsint>

bazza
és ebbõl arra következtetsz, hogy gynege az én 2,8asom, és inkább vegyek egy pIIIast? 😄DD

Esrohnoil
Nem viccelek, nálam 1G-s pIII-al egyszer sem fagyott.

bazza
viccelsz?

pihi
nekem a 2,660 ason is beszaggat biztos millásoknak lett megirva a játék..

Esrohnoil
Akkor a proci a gond.

bazza
hát nekem is kurvára befagyogat 2,8-as prociavl...

Hi!
Szerintem nem gép függõ, egyszerüen csak szarul van megcsinálval a jaték konfigja.
Esrohnoil
Túl jó a gépetek. Én megcsináltam a békés kampányt egyetlen fagyás nélkül 1G-s procival. 😊

Hi Ulrik!
Nekem is ugyanott szál el!Ha esetleg rájössz a problémára értesíthetnél.Nekem semmi nem segített.AMD 64 2800+ 754 [email protected]
Nálam 2,8 AMD Sempron ketyeg 1 GB RAM-al és 1 GB swappal. Mire kellhet 3GB-nyi swap?
Az elsõ olyan jelenetnél, ahol tûz keletkezik a városban meghal a progi, mellesleg érdemes kipróbálni 640*480-ban a gamet igazi látványosság, persze a játékban nem lehet állítani a felbontást, minek azt😊
Szar az így is úgyis,<#levele> biztos így voltak vele<#levele>
Nah azt hiszem törlöm is le a gamet, nagy csalodás számomra, krv sokat tölt az elején, néha még akad a térkép nézegetésnél, grafikája egy huszadrangú két évvel ezelõtt megjelent játéknak, jah és általában hibát észlel, úgyhogy fenn van a peccs 1.1, ami nélkül el se indult a game, fossss game<#mf3>
bazza
Nah, végre úgyahogy önálló lábon álló gazdaságot készítettem, mostmár kezdeném a hadászatot, de majdnem minden területem beépített, és 80 emberkém van, annyira szaggat, hogy kénytelen voltam kilépni. Az a baj, hogy egy összetett, gazdasági elemekre épólõ manage játékot, és egy stratégiai várépítõzsdit összekevertek...Én valahogy a kettõt nemtudom együtt játszani, úgyhogy inkább külön külön játszok mindkettõlvel. 😊

Esrohnoil
Pontosan, az elsõ része a kieggel együtt jobb élményt nyújt...

Üdv!

Én azt nem vágom, hogy mért ragaszkodnak ehhez a kurva 3D-hez, holott még mai napig gyerekcipõben jár a dolog, és csak gigaszuper gépen tudnak viszonylag normális 3D-s dolgokat futtatni, szval 2D-ben gyönyörûen meg lehetne csinálni a játékot, izometrikus nézetben<#confused>