Stronghold 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
2 napja várod a választ. Inkább próbáld ki, mi van akkor ha letöltöd!
Igen, elég lassú a betöltõdés.

Nieleen

kösz és mi van ha letõltöm? ja és mindenkinek lassú a játék betõltése?

Köszönöm a segitséget
Esetleg magyarosítást lehet letölteni<#worship>

Yossarian
pedig annyira nem volt jó...

Nieleen

Amikor legyártottad a nyilasokat, akkor egy fasiszta lovagot kell kinevezned 😊
Bocs, nem tudtam kihagyni 😊

az az 1.1-es patch, de szerintem ki is irja 😊

nem tudja valaki hogy mikor belépek a stronghold2-be kiad valami update-ét meg a play-t azt kéri hogy valamit le lehe tõlteni ha akarom de mi az mert és a palay-re szoktam kattintani és kész nem szoktam tõrõdni vele. <#nemtudom><#nemtudom>

Esrohnoil
Asszem az a kõtermeléses küldi. Be kell fejezni a szomszéd telken az erõdöt. Magyarul köveket kell szállítani nekik.
A tûzzel ne foglalkozz. Ha fontos épület ég le, húzz fel helyette másikat, v. építs kutat ha lehet.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Szevasztok egy olyan részhez értem ahol mindig kigyuladnak az épületek.Csináltam már kutakat de a végén mindig minden leég ha elfogy az idõm. most mit is kell itt pontosan csinálni?

Akkor az a baj hogy a játék a rossz ezért lép ki??? (mit lehet tenni ellene??)

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

kösz ja és nem tudja valaki hogy mikor belépek a stronghold2-be kiad valami update-ét meg a play-t azt kéri hogy valamit le lehe tõlteni ha akarom de mi az mert és a palay-re szoktam kattintani és kész nem szoktam tõrõdni vele.<#nemtudom>

KáTéCé
hmm, nem ott kell farkasokat írtani?<#gun>

grebber
a békés küldetés 4.pályáján mit kell csinálni miután legyártottam a 20 nyilast?

Next PC upgrade: 2022

hi,
végig csináltam a chapter pályát nem volt túl nehéz,de most jöhet a többi küldi.na megyek tolni a game-t.<#violent>
ez van. nagy az isten állatkertje 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Crack honlapot én is már legalább 2x leírtam, pl. pont 10 hozzászólással lejebb mint kérdezted 😊
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
😊
felhúztam a procit 3200ra és már nem akad 😊

Yossarian
sztem mindkettõ.
/egy majom...

Nieleen

nem tud senki egy honlapot

minden majom alszik..

köszi erre én is rájöttem, de akkor szted ez a gyenge pont vagy a proci?

ghost2
Jah "gong pit" értem
kössz

Yossarian
a 9550 elég gagyi cucc...

Nieleen

sziasztok nem tudnátok adni egy honlapot ahonnan le lehet szedni a stroghold2 crack-ját? Elõre is köszi

Esrohnoil
Baze... 3 hozzászólással ezelõtt pont neked válaszoltam rá. Ennyire ne legyél lusta. <#lama>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ghost2
.---------------------------------------------------------------------------

valaki nem tudja ,hogy hogyan lehet eltüntetni azokat a kupac szarokat vagy miket amitõl csõkken a népszerüségem és elmennek az emberek ,milyen épületet kell épiteni , amitõl nem lesznek szar kupacok,vagy mit kell csinálni?

.
------------------------------------------------------------------------------

2500 Bartonom van 1 GB ram, radeon 9550 400/600on és szaggat mint állat
szerintetek 3000 Sempront vegyek vagy inkább geforce 6600at hogy ne szaggasson?
Yossarian
nekm ATI9600XT celeron 2,8@3,6MHZ 1G rammal nem szaggat.

Nieleen

Esrohnoil
Ezekszerint kell neki 1G ram. <#pardon1>

Esrohnoil
gong pit

ghost2
meg azt nem értem hogy mért nem tudták megcsinálni ugy a játékot hogy ne szagasson be mint állat P4 ,512mb ram ,geforce 3 ,-on ha a farcry majdnem
full grafikán,effektek high-on nem szagatt be ! Ugy h a Stronghold 2 grafikája sokkal
szarabb mint a farcry-é

ghost2
valaki nem tudja ,hogy hogyan lehet eltüntetni azokat a kupac szarokat vagy miket amitõl csõkken a népszerüségem és elmennek az emberek ,milyen épületet kell épiteni , amitõl nem lesznek szar kupacok,vagy mit kell csinálni?

nem tudom nekem ez van: 3GHz prescott, 1GB RAM, ASUS 6800GT az elején kb. 20 másodperc alatt elindul.
Full minden, de sehol sem szaggat.

Tegnap is nyomtam 1 órát, de a véleményem továbbra is az, hogy iszonyú csalódás a játék.
Amire én linket adtam az maga az 1.2-es patch
ha ezt leszeded akkor kell ez a crack 😊
Ime a link:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
ja utánaolvastam.. basszus.. szarul optimalizálták alég erõs vassal is akad.. na ezt basszák helyre

Esrohnoil
Kínzóeszközök is kellenek. Anélkül az õr és a börtön nem ér semmit.

Esrohnoil
Mindenkinek, mert szar az játék motorja.

csak azoknak akad akik a cracket használják?

nem értem barton 2500am 1giga ddr 400as ramom dual channelben és ati 9550em van(ami egy xar) de 400/600on megy. ez meg szaggat mint a fasz..

Milyen videókártyával fut ez szépen? nekem egy szar 9550 van és szaggat mint állat? mivel megy jobban 9800proval vagy sima geforce 6600al?

Hi,
Másik dolog valaki linkelje már be azt a cracket ami jó,mert amit kammu írt ott csak oldalakat nyit meg és nem tudom letölteni azt crackfixet és persze azt linkeljétek már be ami az 1.2 verzióhoz jó.
THX<#nezze>
Hi,
Valaki mondja már meg hogy a picsába tudom megállítani a bûnõzést,már tele raktam õrrel az egész udvart és nem csökken a bûnõzés,majd börtönt tettem és akkor sem .Mindent elrabolnak még a pénzemet lenullázzák.
THX.
ui.Ha lehet tényleg segítsetek már nem úgy mint eddig
<#boxer>
Hellosztok!! Nekem 1bajom van vele az hogy játszok a neten és egyszer csak kilép a menübe <#szomoru2> !!!miert lép ki? Tudja valaki a választ???

elöre is köszönöm!

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

ghost2
Én jobbra számitottam,nem valami jó ,az egy az jobb volt ,volt hangulata.

Tényleg két crack van(HOODLDUM)... az egyik jó a másik kifagy. Akinek fagy a progi tegye fel a gameburnworld-ost. Az fasza az nfo-ba Stronghold 2 - Update v1.1 Crackfix <--- ez a lényeg.
1.2-est is felpakoltam....
Lenyomtam 4-5 küldetést + 1 vár ostromot... + elkezdtem 1 kingmakert.
Háááát grafikailag tetszik, meg az hogy kicsit több az épület, meg minden mint az 1-ben, de összégében nem jó sajnos.
Jó hogy nem vettem meg! Még adok 1 esélyt hétvégén aztán ha akkor sem javul a véleményem akkor törlöm a fenébe... Pedig úgy vártam ezt a játékot. Utóbbi 5 évbe két játékot vártam (AgeOfMythology, meg ez) erre mindkettõ gagyi.
Esrohnoil
De akkor is az a legszebb amikor egy különálló faldarabhoz létrát tesznek, amihez lépcsõ sem vezet hátulról, meg katonák sincsenek fent... <#vigyor3>

Esrohnoil
Na igen... Errõl beszéltem régebben, mikor Wartburg várát próbáltam megvédeni a játékban. <#idiota>
Én már rég töröltem a gamét. Iso-t is. Maradok a sima Strongholdnál.

én vélemyénem szerint a 2. rész nem múlja felül az elõzõ részeket
a 3d bevonása ujdonság de nem teszi élvezetesebbé a játékot
most is szivesebben játszok a régebbi strongholdokkal mint ezzel

Zsolo007
Ez meg mi a frász akar lenni???
És mi van a cenzúrázott rész alatt??

ghost2