Stronghold 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, elég lassú a betöltõdés.
Nieleen
Esetleg magyarosítást lehet letölteni<#worship>#worship>
Bocs, nem tudtam kihagyni 😊
A tûzzel ne foglalkozz. Ha fontos épület ég le, húzz fel helyette másikat, v. építs kutat ha lehet.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Next PC upgrade: 2022
végig csináltam a chapter pályát nem volt túl nehéz,de most jöhet a többi küldi.na megyek tolni a game-t.<#violent>#violent>
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
felhúztam a procit 3200ra és már nem akad 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
valaki nem tudja ,hogy hogyan lehet eltüntetni azokat a kupac szarokat vagy miket amitõl csõkken a népszerüségem és elmennek az emberek ,milyen épületet kell épiteni , amitõl nem lesznek szar kupacok,vagy mit kell csinálni?
.
------------------------------------------------------------------------------
szerintetek 3000 Sempront vegyek vagy inkább geforce 6600at hogy ne szaggasson?
full grafikán,effektek high-on nem szagatt be ! Ugy h a Stronghold 2 grafikája sokkal
szarabb mint a farcry-é
Full minden, de sehol sem szaggat.
Tegnap is nyomtam 1 órát, de a véleményem továbbra is az, hogy iszonyú csalódás a játék.
ha ezt leszeded akkor kell ez a crack 😊
Ime a link:
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/stronghold2.htm
Másik dolog valaki linkelje már be azt a cracket ami jó,mert amit kammu írt ott csak oldalakat nyit meg és nem tudom letölteni azt crackfixet és persze azt linkeljétek már be ami az 1.2 verzióhoz jó.
THX<#nezze>#nezze>
Valaki mondja már meg hogy a picsába tudom megállítani a bûnõzést,már tele raktam õrrel az egész udvart és nem csökken a bûnõzés,majd börtönt tettem és akkor sem .Mindent elrabolnak még a pénzemet lenullázzák.
THX.
ui.Ha lehet tényleg segítsetek már nem úgy mint eddig
<#boxer>#boxer>
elöre is köszönöm!
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
1.2-est is felpakoltam....
Lenyomtam 4-5 küldetést + 1 vár ostromot... + elkezdtem 1 kingmakert.
Háááát grafikailag tetszik, meg az hogy kicsit több az épület, meg minden mint az 1-ben, de összégében nem jó sajnos.
Jó hogy nem vettem meg! Még adok 1 esélyt hétvégén aztán ha akkor sem javul a véleményem akkor törlöm a fenébe... Pedig úgy vártam ezt a játékot. Utóbbi 5 évbe két játékot vártam (AgeOfMythology, meg ez) erre mindkettõ gagyi.
Én már rég töröltem a gamét. Iso-t is. Maradok a sima Strongholdnál.
a 3d bevonása ujdonság de nem teszi élvezetesebbé a játékot
most is szivesebben játszok a régebbi strongholdokkal mint ezzel