2542
  • CéZé
    Senkinél nem jó. De minek az neked?
  • Janoooo
    Hali!
    Senkinél nem jó az autorun???
    Ha van valaki akinél jó az légyszi küldjön egyet.
    Ide: [email protected]
    Köszi.
  • Sheva
    thx :DDDD
  • CzKaresz22
    Este valaki akar nyomni egy onlinet ?

Szoktatok játszani???
  • lammaer
    Jaja, nem gépelünk kétszer :)
  • grebber
    Hát ha visszaolvasom abból sokminden kiderül.
  • Janoooo
    Úgy müködik, hogy a setup -pal indítom.
    Csak én úgy szeretném kiírni, hogy müködik az autorun is.
    Van valakinek egy működő autorun -ja???
    Ha van valakinek az légyszi küldjön egyet.
    [email protected]
    Köszi
  • Sheva
    na megszereztem ezt a gamet is mi a véleményetek róla? nekem a képek nagyon tetszettek amiket láttam
  • Zogu
    Hagyd ki az autorunt. Egyszerű. Indítsd rögtön a setupot.
  • Janoooo
    Hali!
    Van egy gondom. Amikor beteszem valamelyik cd -t a Daemon Tools -ba akkor az autorun.exe kilép.
    Más is tapasztalt ilyen gondot? Miért van ez?
    Ha valakinek van egy olyan változata ami nem lép ki az légyszi küldjön egy autorun.exe fájlt.
    Ide küld: [email protected]
    Előre is köszi.
  • Murphy01
    nekem se segitettek, csak megölették magukat.én alulról mentem be, az ijászokat a kapu mellé gyüjtöttem, ők onnan osztottak (a várfalról) a többieket meg egyböl ráküldtem a góréra. persze az elején a lándzsásokkal leguritattam 1-2 rönköt. de hogy miért dob ki az online azt nemvágom.
  • Rusy
    Ja szinte lehetetlennek tűnik, neked a zöldek segítenek valamit? mert nekem semmit az elején kinyírják mindet, legalább lenne egy katapultom...
  • Murphy01
    kb mikor jön kb az 1.3 pecss? :}
  • Murphy01
    én létrásokkal mentem be, és kb a 200000dik próbálkozásra összejött a kill. :}
  • Rusy
    Na lécci valaki segítsen
  • Rusy
    Hogy kell megcsinálni a chapter 10-et, valami lady serent kell megölni, alig van emberem, zöldeknek 2 katapultja van de az elején egyből kinyírják, van erre valami speciális?
  • Esrohnoil
    A középkorban mit csinált a fődesúr h. ne lopjanak? :)
  • Esrohnoil
    Gondolkozz kicsit. :D
  • skeagen
    Mit csináljak hogy a parasztok ne lopkodják a kaját????
  • gabcsikovo
    htp://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=436
  • tibor16
    mégis, honnan az info?
  • gabcsikovo
    Na végre ugy néz ki lessz valami a magyarositásból !!!!
  • Murphy01
    Hi. Tegnap vettem meg eredetibe a játékot, onlinén mégsem tudok játszani, mivel inditás után kb 5-15 perc mulva kidob a menübe. Tapasztalta már ezt valaki? pls help
  • Esrohnoil
    gong pit.
  • zuza
    Ja, es meg egy kerdes hogy lehet a szart eltakaritani?
    Amit a disznok és a tehenek raknak oda
  • zuza
    Hi,lenne egy kérsésem.Hogy lehet használni a treniereket(.rar?
    Ja, és van egy olyan gondom bekapcsolom a trainert és elinditom a Strongholdot 2-t egy idő után a játékban bedobja a windows a hiba üzentetet.Légyszi segítsetek,előre is köszi a segítséget.
  • tibor16
    biztos, mert én ezzel nem találkoztam. Mellesleg, már rég van 1.2 patch is, azt ajánlom inkább azt használd, és persze ez is kell hozzá (http://spacetarget.com/games/pc_stronghold_2.shtml#Stronghold%202%20v1.2%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20EXE) ... :)))
  • Lysandus
    Sziasztokl!

Végre találtam itt egy linket a MŰKÖDŐ 1.1-es crackhez (ami a www.stronghold2.atw.hu-n van az a rossz crack!). Ami érdekelne: jelenleg nem szivesen használok tower mounted ballisztát. Azon egyszerű oknál fogva, hogy többet árt a saját katonáimnak mint az ellennek. Ha ugyanis vannak íjjászaim a toronyban a balliszta mellett, akkor nem mellettük, hanem RAJTUK keresztül lő a szerkezet, tehát letakarítja a saját katonáim is. Javítja ezt valamelyik patch? Eddig az 1.0-val játszottam.
  • CéZé
    Esetleg ha leirnád hogy milyen .dll-t hiányol talán könnyebb lenne válaszolni.
  • boleny1
    Hello!

Mit lehet tenni ha install+crack után a game egy dll.t hiányol és nem hajlandó elindulni?

• tibor16
    Telepítésnél nem indult nekem az indító file csak a setup exe. Telepítés után... szvsz rakd újra...
  • Balie
    Nem tudja valaki, hogy mit lehet tenni, ha indításkor ez a hibaüzi jelenik meg?

Az eljárás belépési pontja (?numberOfObjects@ReferenceCount@Dragonfly@@0IA) nem található a DLL-ben (dragonfly.dll).
  • tibor16
    Ez elsősorban 1 gazdasági alapú játék... -ha az stimmel, nem tudod elrontani...
  • littleNorbi
    Rosz a stratégiám.
  • Esrohnoil
    Akkor nem neked való :P
  • littleNorbi
    Lehet valahol levenni a játék nehézségét, mert 5 percig játszok már ki is nyirnak.
  • tibor16
    Tegnap megcsináltam s felajánlott kezdő 7. részt, de mintha amit csinálni kell, az ugyanaz lenne, csak a mese más - de lehet korán ítélek... Mindenesetre, elékeztem mindenre, milyen egységet hova raktam, hova építkeztem stb - ez így nem olyan yó.. bassz.. Azthittem, ha a gép által ajánlott résztől folytatom, az ellenség bőrében és várában leszek...
  • tirpitz
    Akkor nem kiszabadítottad, hanem elfogtad a nőt:) Egyébként meg tudod nézni hogy melyik chaptert nem csináltad meg, és ott egyből rá tudsz menni azokra a chaperekre. Play, aztán háborús mission-ök, ott az első menü, és ha minden igaz, akkor kiad valami térképet, és a jobb szélen mutatja a chaptereket. Legalábbis így emlékszem.
  • tibor16
    Eddig a királlyal voltam és ha jól emléxem ebbe a várba be kellett törnöm éski kellett sza badítanom a nőt. Most - választási lehetőség nélkül berakott a várba - ugyanazon a részen - de a nő sehol, vagy legalábbis csak az indítást néztem meg, és ott nem volt. Most engem ostromolnak. Ez a Chapter 7-es.
  • tirpitz
    a királyi némber előtti pályán ajánlja fel a választást. Onnan tudom, hogy ha a királlyal vagy,akkor meg kell védened a nőt, ha pedig ellene, akkor ki kell csinálnod.