2542
-
dettó :)
itt hírt kapunk at 1.3 as "javításról"?
-
SZULTA #2140 de mondjuk még most se értem hogy ügy miert jo?
-
mert ha clone-os lenne menne crack nélkül is
ha nem clone-os nem szóltam.
amúgy 1.2-höz már van crack -
SZULTA #2138 1nem a colnonos van meg 2 nem értem hogy akkkor miért lenne jo 

-
Mountold be az imaget, ha a clone verzió van meg. -
SZULTA #2136 há mivan kihat ez a forum? 
-
SZULTA #2135 sajna régebben játszottam csak akkor még nem volt az 1.2 es patch és mindig kilépett és ezért abba hagytam ... pont roszkul jut eszembe ez a jo kis game amikor pont kiaddják az 1.3 mast patchet és még nincs crack ugye az 1.2 essel meg nem volt szerencsém játtszani
remélem délutánra remélem sinának crackot bár csak úgy lenne

-
SZULTA #2134 Azaz egy Biztos Nagyon Kira game!!!most is onnan jövök 

-
SZULTA #2133 sziasztok! figyusz és akkor most mikor jön ki a crack ezt ugy kérdezem hogy pl:az 1.2 es patchez mennyi idöre rá jött ki a crack??? 

-
tpM #2132 Hello-sztok v.ki gmail-es nemtudná nekem elküldeni a Stronghold2-t (lehet hogy nagy hülyeség). Mer nem tudtam beszerezni . és mivel a gmailben majdnem 3gb a tárhely.... Nagyon megköszönném.címem : [email protected] előre is thx. -
Lordhunter #2131 www.hunterweb.atw.hu a fórumba nyitottam pár menüt köztük 1 stronghold2-es menüt is! -
Lordhunter #2130 Én már megtettem mindent ujraraktam vagy 20x az 1.1-st és az 1.2-est is variálgatva felraktam nem megy az 1.3 kerkkje nélkül. Pedig nagyon jó lenne ismét multizni vele. -
Passz.Ha nem megy akkor 1.2 mararjon mert az megy.
Lehet az 1.3-on már nagyon új securom 7 van. -
djoldman #2128 Sajna így sem megy. Lehet, hogy újra kéne talapíteni? (Nem nagyon szeretném) -
Probáld ki SR7 Stop-al is!Hátha. -
djoldman #2126 A programot leszedtem, fölraktam, beállítottam, de nem indul. Ezt írja ki:
"A required security module can not be activated. This program can not be executed." -
Rákattintasz a game ikonjára jobb egérgombal ott tulajdonságok ott kompatibilitás ott meg kiválasztod a Windows 2000-et. -
Lordhunter #2124 hogy kell windows 2000 kompatibilis módra állítani?
-
Parancsolj de van egy másik progi is az is ugyanezt tudja de ami pl nem megy Virtal Cd hide-al az megy az SR7.Stop-al azt pedig INNEN szedheted le. -
djoldman #2122 Honnan szedhetem le ezt a programot? Esetleg egy link? -
Elinditod a Virtual CD hide progit azon jobbklikk ott Hide All Virtual Drives utánna pedig windows 2000 kompatibilis modra állítod az exét.
Ezzel a módszerrel az összes securom 7-es game megy crack nélkül. -
djoldman #2120 Azt hogyan is kellene csinálni? Hirtelen nem jut az eszembe.
Ha leírnád, megköszönném! -
Nem megy sehogy?Virtual cd hideot probáltátok? -
Lordhunter #2118 Hi
akkor má ketten vunk és még mindig nem tom mit lehetne tenni
-
djoldman #2117 Hali!
Én is letöltöttem az új patch-et, de így nem indul el a játék. Gondolom új crack kéne hozzá, de eddig nem találtam a neten. Akinek van ötlete, h. mit csináljak, az lécci írjon ide a fórumba, vagy e-mailt nekem ([email protected])!
Kössz! -
Lordhunter #2116 Hi!
Nekem is kérte a játék hogy töltsem le a paccsot de ha letöltöm csak eredeti cd-vel akarja indítani ha meg nem akkor meg nem tok multizni. ha valaki tudna ebben segíteni írjon a [email protected] e-mail címre vagy a [email protected] msn címre.
Előre is kössz: -
Hehe miért szedném le itt amikor a game leszedi magának? 

-
Oh bocs! Na mégegyszer:
1.3.1 Patch - Letöltés itt!!! -
Sziasztok!
1.3.1 Patch - Letöltés itt!!!
-
lol! :D
Castle of the week -
Samspye #2111 De a patch nélkül is ez a gond! -
Samspye #2110 Az mért van, hogy mikor letöltöm az Updatell az 1.02 es patchet a játékhoz akkor a hálózati játékba nem tudok beállítani számítógép ellenséget! Valaki tud segíteni mit csináljak? -
CzKaresz22 #2109 MSN:[email protected] -
CzKaresz22 #2108 Ma este valaki egy online game ???? -
mountold be -
jozefke #2106 Na, a másik lemezen meg .mdf file-ok vannak. Ezzel mit kezdjek???? -
jozefke #2105 

Sziasztok!
Segííítséget kérek! Nagynehezen megszereztem a Stronghold 2 multilingual 2CD-t, de csak .cue, .bwa, .bwi, .bws, .bwt file-ok vannak rajta. Hogy a izébe telepítsem ezeket fel a gépemre??? -
lammaer #2104 Ezt a maximalizmust :) -
Janoooo #2103 Nekem kellett volna az autorun, mert én szeretek mindent tökéetesen kiírni. (legalább is amennyire lehet)
De ha mindenkinél rossz akkor hagyom és kiírom így.
Azért köszi. -
lammaer #2102 gondolom egy kiscsakonak masolja, aki nem tudja megnyitni az explorert és onnan elinditani a setupot, csak az autorunnál tud rabokni az install game menupontra meg 5-szor nyomni a nextet... :)