2542
-
#2141 dettó :)
itt hírt kapunk at 1.3 as "javításról"? -
SZULTA #2140 de mondjuk még most se értem hogy ügy miert jo? -
#2139 mert ha clone-os lenne menne crack nélkül is
ha nem clone-os nem szóltam.
amúgy 1.2-höz már van crack -
SZULTA #2138 1nem a colnonos van meg 2 nem értem hogy akkkor miért lenne jo -
#2137 Mountold be az imaget, ha a clone verzió van meg. -
SZULTA #2136 há mivan kihat ez a forum? -
SZULTA #2135 sajna régebben játszottam csak akkor még nem volt az 1.2 es patch és mindig kilépett és ezért abba hagytam ... pont roszkul jut eszembe ez a jo kis game amikor pont kiaddják az 1.3 mast patchet és még nincs crack ugye az 1.2 essel meg nem volt szerencsém játtszaniremélem délutánra remélem sinának crackot bár csak úgy lenne -
SZULTA #2134 Azaz egy Biztos Nagyon Kira game!!!most is onnan jövök -
SZULTA #2133 sziasztok! figyusz és akkor most mikor jön ki a crack ezt ugy kérdezem hogy pl:az 1.2 es patchez mennyi idöre rá jött ki a crack??? -
tpM #2132 Hello-sztok v.ki gmail-es nemtudná nekem elküldeni a Stronghold2-t (lehet hogy nagy hülyeség). Mer nem tudtam beszerezni . és mivel a gmailben majdnem 3gb a tárhely.... Nagyon megköszönném.címem : [email protected] előre is thx. -
Lordhunter #2131 www.hunterweb.atw.hu a fórumba nyitottam pár menüt köztük 1 stronghold2-es menüt is! -
Lordhunter #2130 Én már megtettem mindent ujraraktam vagy 20x az 1.1-st és az 1.2-est is variálgatva felraktam nem megy az 1.3 kerkkje nélkül. Pedig nagyon jó lenne ismét multizni vele. -
#2129 Passz.Ha nem megy akkor 1.2 mararjon mert az megy.
Lehet az 1.3-on már nagyon új securom 7 van. -
djoldman #2128 Sajna így sem megy. Lehet, hogy újra kéne talapíteni? (Nem nagyon szeretném) -
#2127 Probáld ki SR7 Stop-al is!Hátha. -
djoldman #2126 A programot leszedtem, fölraktam, beállítottam, de nem indul. Ezt írja ki:
"A required security module can not be activated. This program can not be executed." -
#2125 Rákattintasz a game ikonjára jobb egérgombal ott tulajdonságok ott kompatibilitás ott meg kiválasztod a Windows 2000-et. -
Lordhunter #2124 hogy kell windows 2000 kompatibilis módra állítani?
-
#2123 Parancsolj de van egy másik progi is az is ugyanezt tudja de ami pl nem megy Virtal Cd hide-al az megy az SR7.Stop-al azt pedig INNEN szedheted le. -
djoldman #2122 Honnan szedhetem le ezt a programot? Esetleg egy link? -
#2121 Elinditod a Virtual CD hide progit azon jobbklikk ott Hide All Virtual Drives utánna pedig windows 2000 kompatibilis modra állítod az exét.
Ezzel a módszerrel az összes securom 7-es game megy crack nélkül. -
djoldman #2120 Azt hogyan is kellene csinálni? Hirtelen nem jut az eszembe.
Ha leírnád, megköszönném! -
#2119 Nem megy sehogy?Virtual cd hideot probáltátok? -
Lordhunter #2118 Hi
akkor má ketten vunk és még mindig nem tom mit lehetne tenni
-
djoldman #2117 Hali!
Én is letöltöttem az új patch-et, de így nem indul el a játék. Gondolom új crack kéne hozzá, de eddig nem találtam a neten. Akinek van ötlete, h. mit csináljak, az lécci írjon ide a fórumba, vagy e-mailt nekem ([email protected])!
Kössz! -
Lordhunter #2116 Hi!
Nekem is kérte a játék hogy töltsem le a paccsot de ha letöltöm csak eredeti cd-vel akarja indítani ha meg nem akkor meg nem tok multizni. ha valaki tudna ebben segíteni írjon a [email protected] e-mail címre vagy a [email protected] msn címre.
Előre is kössz: -
#2115 Hehe miért szedném le itt amikor a game leszedi magának? -
#2114 Oh bocs! Na mégegyszer:
1.3.1 Patch - Letöltés itt!!! -
#2113 Sziasztok!
1.3.1 Patch - Letöltés itt!!!
-
#2112 lol! :D
Castle of the week -
Samspye #2111 De a patch nélkül is ez a gond! -
Samspye #2110 Az mért van, hogy mikor letöltöm az Updatell az 1.02 es patchet a játékhoz akkor a hálózati játékba nem tudok beállítani számítógép ellenséget! Valaki tud segíteni mit csináljak? -
CzKaresz22 #2109 MSN:[email protected] -
CzKaresz22 #2108 Ma este valaki egy online game ???? -
#2107 mountold be -
jozefke #2106 Na, a másik lemezen meg .mdf file-ok vannak. Ezzel mit kezdjek???? -
jozefke #2105
Sziasztok!
Segííítséget kérek! Nagynehezen megszereztem a Stronghold 2 multilingual 2CD-t, de csak .cue, .bwa, .bwi, .bws, .bwt file-ok vannak rajta. Hogy a izébe telepítsem ezeket fel a gépemre??? -
lammaer #2104 Ezt a maximalizmust :) -
Janoooo #2103 Nekem kellett volna az autorun, mert én szeretek mindent tökéetesen kiírni. (legalább is amennyire lehet)
De ha mindenkinél rossz akkor hagyom és kiírom így.
Azért köszi. -
lammaer #2102 gondolom egy kiscsakonak masolja, aki nem tudja megnyitni az explorert és onnan elinditani a setupot, csak az autorunnál tud rabokni az install game menupontra meg 5-szor nyomni a nextet... :)