2542
  • Sanko
    dettó :)

itt hírt kapunk at 1.3 as "javításról"?
  • SZULTA
    de mondjuk még most se értem hogy ügy miert jo?
  • Devids Pro
    mert ha clone-os lenne menne crack nélkül is
    ha nem clone-os nem szóltam.
    amúgy 1.2-höz már van crack
  • SZULTA
    1nem a colnonos van meg 2 nem értem hogy akkkor miért lenne jo
  • Devids Pro
    Mountold be az imaget, ha a clone verzió van meg.
  • SZULTA
    há mivan kihat ez a forum?
  • SZULTA
    sajna régebben játszottam csak akkor még nem volt az 1.2 es patch és mindig kilépett és ezért abba hagytam ... pont roszkul jut eszembe ez a jo kis game amikor pont kiaddják az 1.3 mast patchet és még nincs crack ugye az 1.2 essel meg nem volt szerencsém játtszaniremélem délutánra remélem sinának crackot bár csak úgy lenne
  • SZULTA
    Azaz egy Biztos Nagyon Kira game!!!most is onnan jövök
  • SZULTA
    sziasztok! figyusz és akkor most mikor jön ki a crack ezt ugy kérdezem hogy pl:az 1.2 es patchez mennyi idöre rá jött ki a crack???
  • tpM
    Hello-sztok v.ki gmail-es nemtudná nekem elküldeni a Stronghold2-t (lehet hogy nagy hülyeség). Mer nem tudtam beszerezni . és mivel a gmailben majdnem 3gb a tárhely.... Nagyon megköszönném.címem : [email protected] előre is thx.
  • Lordhunter
    www.hunterweb.atw.hu a fórumba nyitottam pár menüt köztük 1 stronghold2-es menüt is!
  • Lordhunter
    Én már megtettem mindent ujraraktam vagy 20x az 1.1-st és az 1.2-est is variálgatva felraktam nem megy az 1.3 kerkkje nélkül. Pedig nagyon jó lenne ismét multizni vele.
  • grebber
    Passz.Ha nem megy akkor 1.2 mararjon mert az megy.
    Lehet az 1.3-on már nagyon új securom 7 van.
  • djoldman
    Sajna így sem megy. Lehet, hogy újra kéne talapíteni? (Nem nagyon szeretném)
  • grebber
    Probáld ki SR7 Stop-al is!Hátha.
  • djoldman
    A programot leszedtem, fölraktam, beállítottam, de nem indul. Ezt írja ki:

"A required security module can not be activated. This program can not be executed."
  • grebber
    Rákattintasz a game ikonjára jobb egérgombal ott tulajdonságok ott kompatibilitás ott meg kiválasztod a Windows 2000-et.
  • Lordhunter
    hogy kell windows 2000 kompatibilis módra állítani?
  • grebber
    Parancsolj de van egy másik progi is az is ugyanezt tudja de ami pl nem megy Virtal Cd hide-al az megy az SR7.Stop-al azt pedig INNEN szedheted le.
  • djoldman
    Honnan szedhetem le ezt a programot? Esetleg egy link?
  • grebber
    Elinditod a Virtual CD hide progit azon jobbklikk ott Hide All Virtual Drives utánna pedig windows 2000 kompatibilis modra állítod az exét.
    Ezzel a módszerrel az összes securom 7-es game megy crack nélkül.
  • djoldman
    Azt hogyan is kellene csinálni? Hirtelen nem jut az eszembe.
    Ha leírnád, megköszönném!
  • grebber
    Nem megy sehogy?Virtual cd hideot probáltátok?
  • Lordhunter
    Hi
    akkor má ketten vunk és még mindig nem tom mit lehetne tenni
  • djoldman
    Hali!
    Én is letöltöttem az új patch-et, de így nem indul el a játék. Gondolom új crack kéne hozzá, de eddig nem találtam a neten. Akinek van ötlete, h. mit csináljak, az lécci írjon ide a fórumba, vagy e-mailt nekem ([email protected])!
    Kössz!
  • Lordhunter
    Hi!
    Nekem is kérte a játék hogy töltsem le a paccsot de ha letöltöm csak eredeti cd-vel akarja indítani ha meg nem akkor meg nem tok multizni. ha valaki tudna ebben segíteni írjon a [email protected] e-mail címre vagy a [email protected] msn címre.
    Előre is kössz:
  • grebber
    Hehe miért szedném le itt amikor a game leszedi magának?
  • arpad vezer
    Oh bocs! Na mégegyszer:

1.3.1 Patch - Letöltés itt!!!
  • arpad vezer
    Sziasztok!

1.3.1 Patch - Letöltés itt!!!

• I.C.ram
    lol! :D

Castle of the week
  • Samspye
    De a patch nélkül is ez a gond!
  • Samspye
    Az mért van, hogy mikor letöltöm az Updatell az 1.02 es patchet a játékhoz akkor a hálózati játékba nem tudok beállítani számítógép ellenséget! Valaki tud segíteni mit csináljak?
  • CzKaresz22
    MSN:[email protected]
  • CzKaresz22
    Ma este valaki egy online game ????
  • Devids Pro
    mountold be
  • jozefke
    Na, a másik lemezen meg .mdf file-ok vannak. Ezzel mit kezdjek????
  • jozefke

Sziasztok!

Segííítséget kérek! Nagynehezen megszereztem a Stronghold 2 multilingual 2CD-t, de csak .cue, .bwa, .bwi, .bws, .bwt file-ok vannak rajta. Hogy a izébe telepítsem ezeket fel a gépemre???
  • lammaer
    Ezt a maximalizmust :)
  • Janoooo
    Nekem kellett volna az autorun, mert én szeretek mindent tökéetesen kiírni. (legalább is amennyire lehet)
    De ha mindenkinél rossz akkor hagyom és kiírom így.
    Azért köszi.
  • lammaer
    gondolom egy kiscsakonak masolja, aki nem tudja megnyitni az explorert és onnan elinditani a setupot, csak az autorunnál tud rabokni az install game menupontra meg 5-szor nyomni a nextet... :)