2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• L3oN
    nemtom lehet én vok béna de hardon nekem már baromi erős a gép. sztem az AI-je ti csaltok :D hát hardon egyszerüen olan sokan jönnek hogy alig birom tartani magam és hát elfogy a puskaporom very hardon megsem merem próbálni.
  • Zsolo007
    jaja, very hardon tolom angolokkal és hát nem túl nehéz...... valami nincs rendjén az AIvel....
  • Lupis
    Az Európa meghódításos része elég gyengére sikeredett :I
  • kj00
    Elvileg gyógyitanak,meg morált javítanak,de akkor már tényleg jó lenne úgy,hogy nem kell őket külön mozgatni,hanem a formációkkal együtt mozognának,mint a többi fasz.
  • Breki33
    És a papsággal ti mit csináltok?

én elfoglaltam egy századdal az elenség kellős közepén lévő bányát melléköldtem még kb 100 lovast rombolni aztán a papokat ét az ellen földjén.

Mondjuk nem mindegyik ért oda

Úgy lenne az igazi ha abban a formációban ami négyszög középpen egy pap gyalogolna és osztaná az áldást P
  • kj00
    Igen,az is a neve abányfejlesztő ikonnak,hogy invite more workers,azt a falu saját embereiből pótolja.
  • Thanatos
    jah oks :)
  • Breki33
    okés készíts képeket P

Amúgy van olyan pálya ahol falakat is lehet építeni?

Amúgy ha jól láttam ha fejlesztem a bányáim automatice megy be ember, megszokásbol odaküldözgettem aztán láttam, hogy ott állnak mellette.
  • kj00
    Breki,az ágyúdolgot este megnézem,ha végre lesz időm,szólok mire jutottam.
  • kj00
    a 649-et meg nem rád értettem.
    Deicide,te meg jól értetted.Hagyd már a picsába azt a cracket.Játssz vele,patch,crack,apjfasza nélkül.
  • kj00
    olvass : L3on,597-es hsz : "amúgy felttem a patchet ami sztem javítana a játékon de elrontja--> nem indul el hiába disable cd és node. ezt elrontottam. valaki tud rá megoldást?"
  • deicide
    tehát ami nekem van törés az nem jó mert a demo exe-t használja a jól értem..!
  • Thanatos
    amugy ha már ennyire "patch ellenes" itt midnenki :DDD akkor ki kéne prószálni hogy a nem müködő patchből ki lehete buheálni pl az új mapokat
  • Thanatos
  • Thanatos
    oks ez tény bár az hogy ez sem müködik patch után nem tény innen még senki nem probálta ki :PPPP
    amugy azt kéne kideriteni csak hogy az sf verzioja egyezik e patch után és elött
  • kj00
    Nem hiszem,mert akkor még nem olvasta a fórumot,és visszaolvasni úgysem fog.Meg hát még mindig ott van az,hogy játszik a full gaméval azon a módon,ahogy mi,és majd ha lesz crackelt patch,akkor majd szólunk neki.Csak tudnám minek foglalkozun ezzel,nekünk működik,és úgysem hallgatnak ránk.
  • deicide
    én eltettem az eredeti engie.exe és akkor várok...!
  • Breki33
    de fel tudja cpécizni a pályamásolgatással P
  • Breki33
    beszéljünk az ágyukról

ez a mániám P
  • kj00
    Az van,hogy van egy 1,5GB-os demo cossacks-od.
  • deicide
    kaptam valamit...!

én ezt tovább küldtem...!
  • kj00
    a játékok elenyésző része,de a starforce-os játékoknak viszont nagy része.Látod,ez sem működik a patch után.
    A cracket meg hagyjátok már a picsába,mér nem jó a carbon féle módon?mert 2-3 kattintás kell előtte?nem értem...
  • deicide
    akkor most mivan...?
  • Thanatos
    ezt birom hogy a demo "cracket" mennyi ember beszopja egymás után :PPP
  • Thanatos
    te irogatsz tömény marhaságot :)
  • Thanatos
    a játékok elenyésző része patcheli a védelmi rendszert is a patchel..., maradjunk ennyiben, ha ez is bele tartozik akkor pech
  • L3oN
    még nem jött meg
  • L3oN
    thx
  • deicide
    elküldtem..!
  • L3oN
    email: [email protected]
  • deicide
    na mégegyszr...

kell mail cím..a te mail címed...)
  • deicide
    küldök egy mailt...!

ha megkapod értelemszerüen cináld azt ami oda van irva...)
  • L3oN
    multizni nem tudtok vele mert gambox ID-t kér. :(((((((((
  • deicide
    nem aktív a multi rész...(

• kj00
    onnan látod,hogy demo-e,hogy nem aktív pl. a multiplayer gomb a főmenüben,nem lehet menteni,stb
  • L3oN
    msn?
  • Breki33
    irtam hova rakd fel

vagy add meg a torrentet P
  • Breki33
    írd le hogy lősz vele pontosan
  • deicide
    tehát van törés egysek szerint jó mások szerint nem...!

valaki segitsen hogy publikussá lehessen tenni vagy is bárki letudja tölteni..!

ha valaki tud segiteni annak elküldöm a törést..!

csak 1 dolot kérek hogy itt látható legyen hogy felvan téve...link ként..!
  • deicide
    de honnan tudom hogy demo vagy nem demo....?

elindul rendesen...)

és fut és fut...!