2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
L3oN #664 nemtom lehet én vok béna de hardon nekem már baromi erős a gép. sztem az AI-je ti csaltok :D hát hardon egyszerüen olan sokan jönnek hogy alig birom tartani magam és hát elfogy a puskaporom very hardon megsem merem próbálni. -
#663 jaja, very hardon tolom angolokkal és hát nem túl nehéz...... valami nincs rendjén az AIvel.... -
Lupis #662 Az Európa meghódításos része elég gyengére sikeredett :I -
kj00 #661 Elvileg gyógyitanak,meg morált javítanak,de akkor már tényleg jó lenne úgy,hogy nem kell őket külön mozgatni,hanem a formációkkal együtt mozognának,mint a többi fasz. -
#660 És a papsággal ti mit csináltok?
én elfoglaltam egy századdal az elenség kellős közepén lévő bányát melléköldtem még kb 100 lovast rombolni aztán a papokat ét az ellen földjén.
Mondjuk nem mindegyik ért oda
Úgy lenne az igazi ha abban a formációban ami négyszög középpen egy pap gyalogolna és osztaná az áldást P -
kj00 #659 Igen,az is a neve abányfejlesztő ikonnak,hogy invite more workers,azt a falu saját embereiből pótolja. -
Thanatos #658 jah oks :) -
#657 okés készíts képeket P
Amúgy van olyan pálya ahol falakat is lehet építeni?
Amúgy ha jól láttam ha fejlesztem a bányáim automatice megy be ember, megszokásbol odaküldözgettem aztán láttam, hogy ott állnak mellette. -
kj00 #656 Breki,az ágyúdolgot este megnézem,ha végre lesz időm,szólok mire jutottam. -
kj00 #655 a 649-et meg nem rád értettem.
Deicide,te meg jól értetted.Hagyd már a picsába azt a cracket.Játssz vele,patch,crack,apjfasza nélkül. -
kj00 #654 olvass : L3on,597-es hsz : "amúgy felttem a patchet ami sztem javítana a játékon de elrontja--> nem indul el hiába disable cd és node. ezt elrontottam. valaki tud rá megoldást?"
-
deicide #653 tehát ami nekem van törés az nem jó mert a demo exe-t használja a jól értem..! -
Thanatos #652 amugy ha már ennyire "patch ellenes" itt midnenki :DDD akkor ki kéne prószálni hogy a nem müködő patchből ki lehete buheálni pl az új mapokat -
Thanatos #651 -
Thanatos #650 oks ez tény bár az hogy ez sem müködik patch után nem tény innen még senki nem probálta ki :PPPP
amugy azt kéne kideriteni csak hogy az sf verzioja egyezik e patch után és elött -
kj00 #649 Nem hiszem,mert akkor még nem olvasta a fórumot,és visszaolvasni úgysem fog.Meg hát még mindig ott van az,hogy játszik a full gaméval azon a módon,ahogy mi,és majd ha lesz crackelt patch,akkor majd szólunk neki.Csak tudnám minek foglalkozun ezzel,nekünk működik,és úgysem hallgatnak ránk. -
deicide #648 én eltettem az eredeti engie.exe és akkor várok...! -
#647 de fel tudja cpécizni a pályamásolgatással P -
#646 beszéljünk az ágyukról
ez a mániám P -
kj00 #645 Az van,hogy van egy 1,5GB-os demo cossacks-od. -
deicide #644 kaptam valamit...!
én ezt tovább küldtem...! -
kj00 #643 a játékok elenyésző része,de a starforce-os játékoknak viszont nagy része.Látod,ez sem működik a patch után.
A cracket meg hagyjátok már a picsába,mér nem jó a carbon féle módon?mert 2-3 kattintás kell előtte?nem értem... -
deicide #642 akkor most mivan...? -
Thanatos #641 ezt birom hogy a demo "cracket" mennyi ember beszopja egymás után :PPP -
Thanatos #640 te irogatsz tömény marhaságot :) -
Thanatos #639 a játékok elenyésző része patcheli a védelmi rendszert is a patchel..., maradjunk ennyiben, ha ez is bele tartozik akkor pech -
L3oN #638 még nem jött meg -
L3oN #637 thx -
deicide #636 elküldtem..! -
L3oN #635 email: [email protected] -
deicide #634 na mégegyszr...
kell mail cím..a te mail címed...) -
deicide #633 küldök egy mailt...!
ha megkapod értelemszerüen cináld azt ami oda van irva...) -
L3oN #632 multizni nem tudtok vele mert gambox ID-t kér. :((((((((( -
deicide #631 nem aktív a multi rész...(
-
kj00 #630 onnan látod,hogy demo-e,hogy nem aktív pl. a multiplayer gomb a főmenüben,nem lehet menteni,stb -
L3oN #629 msn? -
#628 irtam hova rakd fel
vagy add meg a torrentet P -
#627 írd le hogy lősz vele pontosan -
deicide #626 tehát van törés egysek szerint jó mások szerint nem...!
valaki segitsen hogy publikussá lehessen tenni vagy is bárki letudja tölteni..!
ha valaki tud segiteni annak elküldöm a törést..!
csak 1 dolot kérek hogy itt látható legyen hogy felvan téve...link ként..!
-
deicide #625 de honnan tudom hogy demo vagy nem demo....?
elindul rendesen...)
és fut és fut...!