2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
Thanatos #584 egyszerü elinditani mert vagy elindul ahogy eddig vagy nem ennyi... -
Thanatos #583 nem hisszem hogy összefüggésben van de majd meglesem énis a patchet -
#582 Ágyúval úgy kell lőni hogy rákattintasz :) megjelenik egy piros terület előtte, az a lőtávja és ha valamire lőni akarsz akkor rákattintasz :) Valószínű bug hogy az automata tüzelés nem megy, de nem is baj, manuálisan jobban lehet vezérelni, nagyobb csapást lehet végezni..... -
#581 NYomultam ma egy nagyot a harc európáért módban és nem semmi. Ausztriával tolom normal szinten, de egyszeűen túl könnyű :) Oroszokat és egyiptomiakat már elintéztem, most foglaltam el a porosz fővárost (nemsemmi csata volt, egyedül a nehéztüzérség megfuttatott vagy 5 egységet a 24-ből (összesen 20-at sikerült megfuttatni, de a vicces az hogy úgy nyertek hogy ők adták fel, mivel kifogytak a lőszerből.....)). MInden komolyabb erőfeszítés nélkül végigballagtam európán, szal aki egy kis kihivíst szeretne, az hardon játsszon legalább, bár én ezekután újatkezdek very hardon, hátha ott már szivatnak :)
Tetszik hogy nincs építkezés, így kissé total waros lett a dolog, de nem baj, szeretem a total wart :) -
deicide #580 most irtam egy srácnak aki be linkelte a crack címet hogy neki meg van e...?!
kiváncsi leszek mit válaszol....! -
NiGhTM4R3 #579 Kb. -
NiGhTM4R3 #578 Többen írták h "jó így nekik ahogy van". Ez miatt általánosítottam h más játékoknál is valszeg ez a helyzet. -
deicide #577 akkot tehát 1 óra fórumkodás után
1. megállapítom hogy nincs crack..
2. van itt egy szupi leirás és úgy fel lehet rakni
3. ha felrakom rá a javítást akkor meg nem fog menni..! -
#576 ja senkise tudja az ágyus dolgot? -
#575 azér a régi exe visszamásolása egy próbát megér -
kj00 #574 á -
kj00 #573 Vazzeg,hogy olvasol te?Szerintem senki nem írta,hogy nem szereti a patch-eket.Arról pofáztunk,hogy 99%,hogy nem fog működni,ha megpatcheled.Amibe te bele is szaladtál... -
#572 nincs hozzá crack, sftarforce3-as játékhoz nem is lesz, kész.
Örülhetünk hogy így sikerült feltörni. -
deicide #571 már beszurtam lejebb...
és olvasd el az 569 recsegésem..! -
NiGhTM4R3 #570 patch
De valszeg nem fog működni utána.. -
deicide #569 no de minden móka nélkül...
van aki azt mondja hogy nincs...és nem is volt és nem is lesz...!
viszont én most külföldi oldalakak fórumát nézem ami ehez a retek játékhoz tartozik és 4 helyen olvastam hogy van hozzá crack..!
de amit linkelnek az viszont már nincs fent...!
-
NiGhTM4R3 #568 Esetleg ha beszúrnád a hivatkozásokat h hol van crack a játékhoz, akkor megköszönnénk.
Én 2 crack-es oldalt szoktam nézni, (gamecopy,gameburn) mert ha ezeken nincs, akkor máshol sincs. Cáfold meg. -
deicide #567 neked nincs az egereden olyan kis görgö....tudod....lenyomod és az oldal lefelé megy...és neked csak a szemeddel kell követni a sorokat....vagy ha nem megy másképpen akkor van oldalt egy olyan mint a csuszka..ha azt mozgatod akkor is lefelé haldsz...!:)
és mosolyogj::)) -
deicide #566 http://www.torrentmatrix.com/torrents-details.php?id=10577
elmondom erre az oldalra ami persze megszünt most olvasom a 4 külföldi és 1 magyar oldalon a hivatkozást hogy itt van crack a gammához..!
na akkor most mi van...? -
priluki #565 nem tudod inkább megmondani?! -
deicide #564 szerintem kicsit olvass vissza...!
-
priluki #563 Hali,, honnan tudom letölteni a patchet a játékhoz?
Müködni fog utána a carbon verzio ha felrakom a patchet? -
deicide #562 na akkor kezdjük elölröl...!
tehát van ez a retek gamma...
igy úgy fel lehet rekni kis furmány mi1más..!
de van még itt szó arrol hogy javítás...amit te felraktál és nem ment utánna
és nincs hozzá semilyen crack..!
akkor most valamit nem értek...
ezt mindek irtad...?
" De látom a többség elég anti-patch-es amit nem értek, hisz a patcheket nem véletlenül találták ki, de ha ti BUGos, szutyok játékokkal szerettek játszani ti dolgotok, látom kár volt felhozni a patch-témát. " -
NiGhTM4R3 #561 "A patch nem ma jelent meg, ezért néztem utána, de nincs nocd, vagy crack a javításhoz:("
Az "utánanéztem" és a "rákeresesés" között olyan baromi nagy különbség van jelen esetben?.. -
NorbeeBoy #560 Ennyi macera...inkább megveszem!És akkor biztos hogy megy!Amúgy megkéne kérni egy magyar cracker csapatot...biztosan megcsinálnák! -
NiGhTM4R3 #559 Így van. -
NiGhTM4R3 #558 Mivan? nem egyről beszélünk jóember.
-
#557 Úgy sincsen, mert akkor lenne az alapjátékhoz is és nem kéne itt buzulni vele. -
deicide #556 de mint látos a nem a javítással vagy nem javítással van a gond hanem azzal hogy nem egyszerű elinditani...!
nem zavar ez a pici apróság...?:)) -
deicide #555 rá is kesestél...a nocd crack-ra...? -
NiGhTM4R3 #554 De látom a többség elég anti-patch-es amit nem értek, hisz a patcheket nem véletlenül találták ki, de ha ti BUGos, szutyok játékokkal szerettek játszani ti dolgotok, látom kár volt felhozni a patch-témát. -
NiGhTM4R3 #553 Én írtam a javítást, csak mert 50 MB a mérete, ezért gondoltam h sokat javít, és ez így is van, igen sok BUG-ot javít, a játék sebességén is gyorsít (gondoltak a gyenge gépekre:) meg talán 1-2 pályát is tartalmaz, de mindenféleképp érdemes lenne feltenni.
Én fel is tettem, de nem indul el, megint előjön a SF...
DE: 1x próbáltam a Cossacks 2-t, akkor elindult, és többszőr nem próbáltam. Aztán feltettem a patchet, és már nem is indult el, pedig a Nightmare-t is beindítottam, hangsúlyozom, nem biztos h összefüggésbe van a 2 dolog, tehát h a patch miatt nem indul el, lehet h patch nélkül sem indulna el.
A patch nem ma jelent meg, ezért néztem utána, de nincs nocd, vagy crack a javításhoz:( -
deicide #552 és mi a rák ez az install patch...amit találtam...? -
#551 nem raktuk -
NorbeeBoy #550 Vazee...amikor elindul a játék(csomót kell várni) kikapcsol a monitorom! -
deicide #549 most töltöttem le egy install patch-et...!
ezzel az info szöveggel...!
Bei Installationsproblemen, die sich wie folgt äußern können:
- Installation bricht bei der 2. CD ab
- Rechner hängt sich bei der 2. CD auf
- Installation bricht ab und bringt Fehlermeldung "$$$.tmp"
********************************************************************************
Vorgehensweis bei der Installation
1. Sie müssen auf Ihre Festplatte C:\ mind. 4GB freien Speicherplatz haben.
2. Legen Sie die Cossacks II CD 1 ins Laufwerk und brechen den Autostart bzw. die Installation ab.
3. Starten Sie dann den herunter geladenen "cossacks2_install_patch.exe" und folgen den Anweisungen.
4. Schliessen Sie während des Kopiervogang und der Installation keine Fenster!!
5. Danach können Sie Cossacks II mit der 2. CD starten.
-
deicide #548 de akkor most mivan a javitással...?
ti azt felraktátok és utánna keztétek el a variálást...? -
#547 szerintem nincs -
#546 elhiszem, de kamu
nforce-on nincs fenn, tehát nincs -
deicide #545 pedig hidd el hogy most olvastam...!
a torrent matrixra hivatkozik...!