2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Thanatos
    igen, szeritnem és nekem nagyon igy ünt, valaki javitson ki ha tévedek :)
  • Thanatos
    de attól de attól még hogy kikapsz nem amiatt lesz lasabb mert rosszab az arány hanem csak mert kevesebb tapasztalati pontot kaptál
  • whoami108
    Tehát ha csatázom 6 századdal és minden századom fele embere kihal, de maguk a századok még megmaradnak, akkor a csata után ez olyan, mintha 1 darab embert sem vesztettem volna?
  • whoami108
    De a következő rangfokozat nem a tapasztalati pontoktól függ?
  • Thanatos
    ezt mondom hogy iylen nincs, ha megmaradt 120 ha nem maradt meg 0, nem töltik fel a kinyirt egységeket, akik meg életben maradtak az auto maxon lesz és nem fogyaszt szvzs semmit
    tehát ugy érdemes ellenfelet harapdálni hogy mindig megfusson néhány egysége...
  • whoami108
    Akkor a stratéga térképen hol látom hogy ez a századom nem 120 főből áll, hanem csak 64 emberből?
  • Thanatos
    szerintem nem csak anyit számit ugye hogy vereségért jóval kevesebb a tapasztalat mitn a győzelemért
  • whoami108
    Kár :-(((
  • Thanatos
    nem töltödnek fel , amely egységeid megfutottak azok elvesztek, képezhetsz helyettük újat
  • Thanatos
    igen
  • whoami108
    Egyébként ha így van, az kár.
    Ennél még a Panzer General 3-as megoldása is jobb, ahol a vezér bizonyos mennyiségű slotokat kap egy csatához, és ő maga alakíthatja ki a tetszőleges összetételt a slotmennyiség határain belül.
  • whoami108
    És még egy. :-)
    Mitől függ az, és lehet-e valamilyen szinten befolyásolni, hogy melyik egységtípusból max mennyit vihetünk?
    Csak a rang módosítja ezt és az is csak fix beégetett módon?
  • whoami108
    Még egy kérdés.
    A játék nyilvántartja, hogy a vezér hány csatában vett részt és ebből mennyit nyert ill. veszített el.
    A következő rangfokozat elérésénél ez a nyer/veszt arány mennyire számít bele?
    Gondolom hogy beleszámít, de nem tudom hogy milyen szinten.
    Azért kérdem, mert szívesen csinálnék ún. zaklató csatákat, amikor is nem a csata megnyerésére pályázok, hanem a minél több veszteség okozására, hogy ezzel szép lassan felőröljem. Ha egyáltalán működik ebben a játékban a felörlős taktika.
  • whoami108
    Ha jól értelmezem az Európa térképes játékot, akkor a rendelkezésre álló erőforrásokból csak a terület védelem fejlesztésekre és az egységvásárlásra lehet költeni.
    Illetve csata közben fogyhat még szén.
    Viszont amikor visszatérek a csata térképről a stratégiaira, nem nagyon látom, hogy a megtizedelt századaim feltöltése valamilyen erőforrásba kerülne.
    Vagy csak nem vette észre?
  • whoami108
    Ti nem hiányoljátok hogy az europa térképen sincs semmi fejlesztés?
    Nincs más dolgunk, mint rálépegetni az ellenséges területekre és ott lejátszani egy sima Battle-t.
    Nem lehet azzal sem stratégiázni hogy esetleg kissebb létszámú de fejlettebb egységeket viszek, sem azzal hogy fokozatosan kissebb félig vesztes csatákkal felörlöm az emberanyagát, azaz belépek egy sokkal erősebb területre, ott gyorsan komoly veszteségeket okozok, majd elhúzom a csíkot, és ezt ismétlem addig, amíg ki nem fogy az emberből annyira, hogy le lehessen nyomni.
    (Az oroszok egyébként ezzel próbálkoztak Napóleonnál)
    Le lehet egyáltalán gyengíteni bármely népet pusztán azzal, hogy elfogy az emberanyaga a túl nagy veszteségek után?
    Amikor én térek vissza egy csatából, a veszteségeimet a központi újonctárolóból pótolja? Nem nagyom érzem a besorozható állományt elfogyaszthatónak.
  • whoami108
    Nektek egyébként mennyire jön be a játék?
    Csak nekem tűnik szegényesnek, vagy mások is így látják?
  • whoami108
    Videokártya: T&L, 1024x768, 64MB (128 MB RAM ajánlott)
  • Help17
    Nekem a videokártyám 128 megás és nem indítja el:(
  • Help17
    és videokártyában?
  • whoami108
    PIV 1.5 GHz (2.4 GHz ajánlott)
    512 MB RAM (768 MB RAM ajánlott)
  • Help17
    Mi a minimum gépígény?
  • kj00
    Bazz,ez durva volt :))))))
  • Thanatos
    uhm, le vok maradva eddig felse tünt az elcime a gamenak :D de ettől függetlenül akkor is faszság szvsz egy emberre öszpontositani egy egész korszakot főleg ilyen gagyin megodlva hogy nem külömböznek az egységet, etc...
  • Breki33
    Dehogynem

nézd meg a topiccímet P
  • Thanatos
    hát nemtom szerintem ez elég hülye hozzáállás de lényegtelen, főleg hogy nem is az lett a cime :)
  • Breki33
    Nem ez volt a koncepció

Annó írták is, hogy Napóleon háborúi címmel szeretnének egy játékot ahol azok a népek szerepelnének akikkel Napoleon harcolt.

• Thanatos
    ez kb hasonlo megközelités... :)
  • Breki33
    több gép ellen? P

hát kérdezd meg a mosógépet hátha beszáll :-)
  • Breki33
    ??
  • Lupis
    Én több gp ellen akarok játszani ,de ezen mit kell gondolkodni?
  • whoami108
    Berlin ellen mentél 13 egységgel?
    Gondolom ez az után volt, hogy leverted az oroszokat és egyiptomot.
    Ha igen, akkor hogy hogy csak 13 egységgel mentél?
  • Thanatos
    magyarul akkor egy 2.vh-s rts hitlerszimulátor, értem :)
  • Breki33
    Azok a népek vannakl benne akikkel harcolt
  • Thanatos
    és akkor vajon miért maradt az ki? :)
    + ez NEM napoleon szimulátor hanem csak azt a kort dolgozza fel, ha az lenne nem lehetne ugy e a többi népet választani... (és a cmapaign elején meg a tutorba se angolokal kéne nyomulni...)
  • whoami108
    És mennyit fizessek hogy átvedd tőlem? :-)
  • Breki33
    nyugodtan de következő hönaptól negyedár :-)
  • Breki33
    Azért aki több gép ellen akar játszani gondolkodjon :-)

EZ ugye Napoleon és őellene Waterloonal fogtak össze igazán P
  • whoami108
    Adj még egy hetet és lehet hogy eladom!
  • Breki33
    pont akartam mondani, hogy féláron megveszem P
  • Thanatos
    csak előre elékészitett mapok vannak és csak 1v1 és azt csatának hivják nem háborúnak mert a háború az amx az eurpoean war lehet ugye de ott meg nem tom miylen térképet állitanál be, afrikaira pl? :D