2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Thanatos
    hihetetlen vagy öregem
  • Breki33
    nehéz négy hozzászólást visszaolvasni?
  • webibebi
    eltudná valaki küldeni a játék crackjét? kösz
  • Zsolo007
    Végigvitte már valaki a kempént? Egész végig az angolokkal megy, vagy csak az elején? Eléggé unom az angolokat a Grand Army-val akarok nyomulni :)
  • Thanatos
    nincs, nem is elsz felejtsd el, ha emg mégis ugyis megtudod
  • Breki33
    nincs
  • deicide
    nos nos...

van már normális crack a játékhoz....?
  • Breki33
    A rémálmaid nem ide tartoznak
  • Breki33
    nem véletlen

és a spy sweeper sem véletlenül fut

de nemis ez a lényeg hanem hogy másnál is betöltődik-e inditáskor ez a gsc.......

Gondolom bármelyik normálisabb progi kiírja.
  • WOW
    ÉS MI VOLNA A SZAKMÁD? KÉMÉNYSEPRŐ!
  • Lupis
    Tuti ért hozzá ,de hogy magyarul nem tud az is biztos.
  • Zsolo007
    Hát soryy félreértettük egymást, de nem tom hány éves vagy és mi a szakmád....az adatzlapodróül ez valahogy lemaradt...
  • Breki33
    Mint mondtam ez Windows indulásnál jelzi és utánni kilövöm.

Talán fura, de szakmámból adódóan értek a gépekhez :-)
  • Breki33
    nem baja van csak jelzi ha vmi elindul

szval ha leszedem kikapcsolom is elindul
  • Zsolo007
    Amúgy sem jó ha real-timeban nézelődnek játé közben progik a gépeden, erősenm le tudják ám húzni a teljesítményt
  • Zsolo007
    Remélem nem haragszol rám. Kapcsold ki a spy sweeperben a live scant vagy mi neve lehet hogy ne nézelődjön csak amikor megmondod neki és egyből nem lesz baja.
  • Breki33
    najó erre nem mondok semmit
  • Zsolo007
    Nem, csak te vagy olyan butus hogy spy sweepert használsz
  • Breki33
  • Breki33
    mint elmondtam én azt játszom

én szeretek építkezni
  • Thanatos
    xp rulez :P
  • Thanatos
    össze szoktak néha gyülni egy tábornál csak kijelölni nem tudod őket :)
  • whoami108
    Éreztem én hogy vagy másról beszélünk vagy ellentmondás van. :-)))
    Szóval mások könyörtelen lemészárlása nekünk csak XP gyűjtögetés. Ejnye bejnye :-)
  • Zsolo007
    De ez csak scirmishben megy az európai harcnáél ha megfutott ki sem tudod jelölni és össze sem gyűlnek...másról beszélünk.....amúgy érdemes lenyírbálni a megfutottakat, mert kapnak érte xpt az egységek.....
  • Breki33
    Kijelölöm puska katt rájuk, gyorsan sipirc a gyülekezőhyelyre P
  • Breki33
    Hát ha levágom az egészet nem mennek vissza és nem támadhatnak újra
    Azt hittem ez világos

Ja és a harci szellemnek is jót tesz P
  • whoami108
    A megfutottakat fordítod vissza még egy tüzelésre? Hogyan?
  • whoami108
    Minek mészárolod a megfutottakat? Ez csak erőforrás pazarlás.
    Addig csinálhatnának valami kifizetődőbbet nem? :-)
  • whoami108
    Azért érdekes, hogy ha az ellennek mondjuk van 10 százada és abból mondjuk nem ölök ki senkit, de valahogy úgy megrémiszteném őket, hogy hazafutnak (pl új Bokros csomag), akkor az ellen számára azok mind végleg elvesztek, de ha úgy megnyírbálom őket, hogy minden századából csak 10-10 ember maradt meg, de azok továbbra sem hajlandóak futni, akkor meg az ellen gyakorlatilag egyetlen darab embert sem veszített.
    Hát nem fura?
  • Breki33
    Nektek is indulásnál jelez a Spy Sweeper valami GSC progi-t?
  • Breki33
    Amúgy én általában arra megyek hogy az ellenfél századát megfutamítsam aztán lovassággal mészárolom
  • Breki33
    Én vissza szoktam még fordítani őket egy tüzelésre, illetve a közelben építek egy örtornyot és ott osszevonom őket második vonalnak.

Biztos azért van mert a keleti arcvonalról olvasok könyvet, hogy ott milyen szerepe volt a tartaléknak az arcvonal kiszélesítésében :-)
  • whoami108
    Akkor tökmindegy mennyi emberét haraptatom fűbe, csak az számit, hogy hány századát tanítom maratonra. :-)
  • Zsolo007
    nem nyugszanak :D elfutnak a világ végére és ott bevetik magukat a tengerbe :)
  • whoami108
    És ha már megfutottak, akkor nem nyugszanak le idővel mint a Rome: Total War-ban?
    Aki fut, az már többé nem gondolja meg magát?
  • Thanatos
    119 ember is emgbonthatja aszázadot ha olyanjuk van az a lényeg hogy felbomoljon , hogy hány ember fut az tökmind1
  • Zsolo007
    ha formáció bomlik buktad...
  • whoami108
    igen igen.
    Tehát akkor azért valamennyire érdemes lehet a felörléses taktikázás.
  • Zsolo007
    NAh már korábban is válaszoltam volna ha a gépem negedte volna...balfaszkodtam egy nagyot és fél napom elment mire megjavult a gépem :D mind1 is.

Lejjebb kérdezted hogy miért csak 13 egységgel mentem berlinnek. MErt oilyan szinten voltam. Asszem 4. szint az amikor először egadja a nehéztüzérséget, de mozsárágyú még nincs. ÉS le lehet csapni 13-mal 24-et de csak akkor ha nincs ben t a parncsnok mert a + emebren kívül akkor védelmi bónuszt is kapnak.

A fejlődés nem függ a csaték számától. Csaták után részletezi hogy miért kaptál xpt. megfuttatot egységenként 125 xp, ha parancsnokot győztél le 250 v 300 nem emléxem pontosan. ÉS még a kis miniküldetésekért kapsz xpt. Ha megfutott egy egységet elveszett, viszont érdekes hogy ha x meghalt közülük akkor azt nem vonja le az emberszámból. A felörléses taktika pedig műxik ha több egységét ölöd le egy csatában mint ahányat körönként kap, mert akkor egy idő után nem lesz nyersanyaga vásárolni..... huh hirtelen ennyi
  • whoami108
    És mikor hal ki egy század?
    Ha mondjuk egy századból marad 30 ember, aki formációt bontva iszkol, akkor ez a század annyi?
    Vagy az sem kell hogy formációt bontson, csak elég az ha megfut?