Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegy, nem olyan egyszerû ez! =) Szóval Ceegee-vel játszottam.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Na, azaz vele játszottam.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ok! Ezt egyébként egy német csóka küldte, aki szénné vert 3x egymás után a neten. =)

Axon
Nagyon jók. Ha ilyen oldalakat találsz, akkor szúrd be ide nyugodtan.

TQ cheater
Wow,tök jok.Majd le fogok tölteni 1-et kettöt.
Amugy most mindenféle vendégek meg iskolakezdés miatt nem játszottunk,de ha majd vége van ennek a felfordulásnak,beiktathatnénk hétköznapjainkba 1-1 játékot.Egyeztessünk majd MSN-en,és majd még meglátjuk.

Be Positive! MMO GAMER

Ugyanez a gondom.
Valakiknek szám lett a profile id és nick, valakik meg megtartották az eredetit. Nem tudom miért?

Hello!

Nekem is a nevem most valami 6421. Ha meg akarom változtatni akkor azt mondja, hogy nem jó az a CD kulcs, amivel egyébként meg beenged játszani.... <#pardon1>

Újratelepítettem a gépem, feltettem a játékot, beírtam rendesen az internetes játéknál a nicknevet game box id-t és jelszót erre beléptetett valami 6000-es számmal és nem tudom megváltoztatni sem. Vannak más játékosok is a akiknél név helyett számot ír.Mi a franc történt a szerverrel?

TQ cheater
Hali!

Megjöttem,de nem tudom mikor játszhatnánk,mert most nagy összevisszaság van.Hamarosan iskola,bevásárlások,egy csomo vendég...az unokatesommal szoktam játszani,de nem Cossacks-ot.
Na mind1,majd meglátjuk.

Be Positive! MMO GAMER

Az utolsó mondatom még a rajnaiakhoz tartozott, csak eltoltam...

Na mi ez a nagy pangás??

Végignyomtam az European Warst a BfE-ben very hardon 2 néppel is. A Rajnaiak igazi idegölõ helyzetben kezdenek...

3 területük van alapból, arany, vas, lõpor. Hát igen, csak 2 dolog hibás a fejlesztõk részérõ. Az egyik, hogy nincs kaját adó terület, csak kb. 2-3 mezõvel arréb, a másik meg, hogy ellenségként ott van mindjárt a:

porosz-lengyel-osztrák-francia. És külön fíling, hogy a török csak felénk tud elindulni az olasz csizmából kijõve, a spanyol-brit-orosz trió meg csak heccbõl is meg tud támadni 4 kör múlva...

Megtörtént az, amire eddig még nem volt példa nálam... Kb. 4 órás játék alatt lenyomtam 20 csatát, mindet megnyertem és még mindig csak 3 terület volt az enyém ÖSSZESEN... Aztán szépen kezdtem éhenhalni. A kajahiány akkor lett észveszejtõ, amikor már 20 seregem lehetett, (volt is, s mind gárda) és 20.000 búza alatt nem ettek egy csata alatt!

Aztán poén volt, hogy a szenem is mindig kevés volt. De megnyertem. Elõször is, az osztrákot vertem el, elfoglatam BP-t. A gárda seregem 60%-a szétfutott az éhhalál miatt!!! Nagyon bosszantó dolog az, hogy az ellenfelet még lõpor nélkül is gyõzésre álltam (20 sereggel a 40 ellen).

A trükk az volt, hogy rá kellett állnom a kisebb létszámú, fõleg gránátos és gárda mesterlövész seregre. Tüzérség nem lehett a kevés lõpor miatt, lovas nem lehetett, mert hamar szétszaladnak, ha nincs kaja. (a gárda mesterlövészekrõl csináltam a lenti képet, a játék végén 2800 killesek voltak! =D)

Aztán a többi már gyerekjáték volt.

A másik nép a Lengyelek voltak. Az elõzõhöz képest pofon egyszerû. Eleve csak 3 nép támadhat. 2vel rögtön béke, aztán vége... =)

Majd a többi területet. Majd a Lengyeleket gyaktam meg, de õk megadták magukat. Amit érthetõ okok miatt elfogadtam.

Kénytelen voltam a linkben az egyik "e"-t "é"-re írni, mert nem enged linkelni az SG

Mától ez a kedvenc egységem! =) Gárda mesterlövészek!

Majdnem olyan gyorsak, mint a könnyülovasok (terepen gyorsabbak), soha nem fáradnak el, a többit a képen is látjátok! =D

http://képfeltoltes.hu/070815/Kir_ly__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most már visszajöttem a nyaralásból. A jövõ hétig még itthon vagyok.

Ki szeretne játszani az origyvel?

Akkor most már mûködik? =)

Napoleonic Warsom van, és köszi szépen a segítséget
Hello!

A crack felejtõs! Napoleonic warsod van, vagy Battle for Europe?
Az elsõhöz elég, ha leszeded a gyári 1.2-es patchet és nem fog kérni cd-t. A másodikhoz meg nincs normális törés...

Multizni lehet vele lanon, illetve hamachival neten. Az utobbit próbáltok mostanában és 3 játékosnál már rendszeresen szinkronizációs hibaüzenettel fut a játék 3 külön szálon...

hali olvasgattam visszafelé a forumban de nem találtam pontos választ arra hogy a tört játékkal, lehet-e mutizni. gamecopyworldröl szedtem le egy cracket de nincsenek pályák meg inaktiv a multiplayer gomb is. szóval legyetek szivesek segitsetek. köszi
A videók ott vannak a data video könyvtárban, csak tömörítettek valamit rajtuk és más formátummal vannak ott, nem sima bik-ként mint az NW-ben. Tehát a programnak tudni kéne lejátszani õket.

TQ cheater
Az jooo...<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Nekem se,megint a készítõk lustasága sztem,mint az info button-nál.

Be Positive! MMO GAMER

Na, beregeltem magam neten. Nekem is úgy tûnt, sima tört verzióval is felmehetne...

Tesztként nyomtam egy történelmi csatát, nem volt szinkron hibás, mint hamachival.

A múltkori játékot tönkrevágta a szinkron hiba. Gyakorlatilag mindenki maga verte meg a gépet egyedül 3 különbözõ csatában... =)

Battle for Europe nem játsza le a videókat nekem, amiket az Nw történelmi csatáknál és teljes battle for europe hadjáratnál lejátszik.

Akkor ha hazaérek, megyek msn-re. Hamachival nyomjuk?

TQ cheater
Én már leírtam...#2594<#integet2>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Az joo<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

Nekem még nincs regem, de SZU lesz.

Leírnátok, hogy a cossacks szerveren mi a nevetek? nekem otiqka vagy otiqa

Nem lesz kártya ma. Szóval ráérek játszani! =)

TQ cheater
Na SZU,ma nincs idöm mer elállt az esõ,megyek teniszre.De holnap este tényleg jó lesz...

Na csá!!

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Majd nyomjuk mindkettön,mert én szeretem az épitöst is,amugy majd belejössz...<#eplus2>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
KATT!De aztán irni<#ejnye1><#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

Benne vagyok. Ezen a héten minden hétköznap jó nekem.

Bár az építgetõs rész nem megy nagyon, mert nem nyomtam vagy 2 éve. Most kipróbáltam a Rajnaiak hadjáratát very hardon és 2x úgy levertek, mint a sz*rt az elsõ pályán... =7

Viszont a történelmi csatákban eddig nem gyõzött még le ember fia! (na jó, még CPU fia sem! =))

TQ cheater
Hali!!

Nem tom ti mikor értek rá,de ha hoznám 2barátomat játszhatnánk 6-an egymás ellen😊
Én szombat-ig leszek egész nap,kivéva ma és szerdán este 7-8-ig teniszen vagyok.

Be Positive! MMO GAMER

Axon
Üdvözlünk a Klubban ;-)

Megvettem a Gold-ot.

TQ cheater
Van egy jo meg egy rossz hirem.
A rossz:hétvégén mégse leszek,ezért akko nem tudunk játszani.
A jó:viszont jövö héten mégis leszek péntekig vagy szombatig,és valszeg egézs nap ráérek.

Be Positive! MMO GAMER

Ja, a cossacks oldalra feltettem üzenõfalat. Nem tudom mennyire lesz hasznos de valami más mint a fórum <#kacsint>

ha be van ixelve, hogy a futó program beállításaiban szereplõ élsimítás legyen az alap akkor jó, deha mindenképpen én állítom be a driverben 2x vagy 4x-est akkor elrontja

Az Nvidia panelen a Teljesítmény/minõség beállításoknál van.
1.jobb egér az asztalon
2.NVidia display-ugrás a monitorod nevére
3.Performance&Quality settings
4.Beállítod "Basic settings"-és akkor minden alakalmazásban felülírja az itt beállítottakat
5.anizottropic filtering,elõtte kiütöd az "application controlled" fület,hogy be tudd állítani a kívánt értéket.
Nem rontja el.Mondjuk az én kártyám kifejezetten támogatja az élsimítást. Az ATI ezért nem jó ilyenre,mert lehet hogy a nominális teljesítménye nagyobb,mint az NVidiánal,de ha benyomsz neki ilyen finomságokat,rögtön a padlón van.
Axon
Nekem ez még most nagyon-nagy szám. Bõ 1 éve játszok úgy, hogy ezt a 3 új nemzetet nem tudtam használni.

Tölts le winrar-t.
Telepítsd fel! =)
Aztán az intézõben/commanderben tartsd nyomva a jobb gombot a file-on. A feljövõ menüben lesz olyan, hogy tömörítés winrarral.

S már töltheted is fel.

Rajnai katonákat eddig is tudott gyártani csak nem tudta egységbe rendezni õket.

TQ cheater
És azt hogy és hol kell benyomni??

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Bocs de most mi ezen a nagy szám??Jaa...hogy már nem tört verziod van,ezért tudsz rajnai katonákat??..amugy sztem tök jol néznek ki<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
OK,akko szivesen küldöm a jatekot,de hogy kell tömöriteni?azt még nem tom....

Be Positive! MMO GAMER