2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
L3oN #904 de nem jó mert uccsó hozzászólás majdnem 2 éve volt :D -
L3oN #903 thx
-
#902 Itt esetleg?????????????????? -
L3oN #901 Sziasztok! elnézést hogy ide írom le ezt a problémámat de nem találtam sehol olyan topicot ahol ezzel foglalkoznak! Nos lehet hogy valaki ismeri az american conquest című játékot. Én a kieggel a fight-back-el jáccom és most hogy új gépem van ugyanúgy belassúl a játék. Előző gépemen megértettem a lassúlás okát hisz 1200mhz meg 320 mb ram talán nem elég neki. De most Pentium 4 3GHZ HT-m van 1gb rammal 5600 ultra nem hinném hogy megkonnyanna neki. Problémát felvázolom. Bejön a game addig minden szép és jó. Legyen mondjuk egy random map,2ellenséggel.Lerakok 1-2 épületet addig semmi. 5-6 épületnél és mondjuk közel 500 népesség kor belassúl. Lassúlt állapotba megnéztem a feladatütemezőt és lám lám 60-70%-ot használ csak a processzorból és alig eszik meg 400mb ramot. tehát erőforrás igénye simán megvan. Lassúlás olyan mértékü érdekes módon hogy az emberek mozgása is lassú iletve ahogy a térképet tolom bármelyik irányba akadozva megy. nem vágom nagyon. Ami még érdekesebb hogy az egér kurzos mozgása is akadozik továbbá amikor rákattintok a menüre akkor egyböl minden gyors. Hát nem vágom tényleg. 1280*1024 felbontésba nyomom. Az se okoz gondot neki hiszen 19colos samsung monitorom van.Tehát minden adott de nem megy :( A gamespeed az hogy slow vagy fast baromira mind1 mert eleinte a slow is gyors de végül már mikor 7 épület van felépülve és sok a paraszt a katona már a fast mód is lassú egy kicsit. Hát szóval nem értem.valaki help? -
#900 Te aztatat mongyad van-e mán crackotska? :) -
#899 Tele van élettel a topic...... :( -
#898 levédetem -
Thanatos #897 -
kj00 #896 Látom pörög a téma,csak hogy én is hozzászóljak a crack-install témához : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :))))))))))))) -
Lupis #895 Azta még azt se tudja mi az ,hogy boot ,de már warezelni akar. Nosza irány az általános 4.osztály aszem ott már tanították:P -
Bereet #894 Zsolo : ha kiugtánék akkor nem lenne semmi bajom mer 1 m van a ablak és a föld k=ozött -
#893 Keress egy pisztolyt és lődd főbe magad, vagy ami még jobb ugorj ki az ablakon és hívd a varázsfelhőt :) de reménykedj hogy nincs csúcsforgalom :) -
#892 Komolyan nevetséges avyg bereet 11 hozzászólást nmem bírsz visszanézni.......csodálkozol hogy mindenki kiakad (#870-től számítva) -
#891 Akko mostan mit tegyek? :) -
#890 Faxom nem az a lényeg hogy mit ír ki.....bazd meg olvasd már el szépern leírtam #859-ben hogy hogy kell felrakni ha már angolul nem tudsz......(mert az NFO nagyon fasza). Ha mégegyszer megkérdezed hogy mi hogy mint install crack terén akkor olyat teszek amit te bánsz meg :) -
Thanatos #889 jobban mondva van emgoldás: gépfejlesztés :) -
Thanatos #888 nem -
#887 A hab a tortán hogy nekem nem működik :) -
Bereet #886 és amikor a cCarbon Pachot rakom fel azt a három cuccot azelsőnél neked mit ír ki?
-
Bereet #885 THX! te legalább rendesvagy!
-
#884 indítás-ujraindítás -
Bereet #883 akko mi az a boot reboot?
-
#882 Pach leugrik, reinstall, ujrajátszik. -
peterag #881 Sziasztok !
Nem akarom borzolni az idegeket mert látom már itt mindenki ki van akadva az installálgatós kérdésekre. Nekem elindult simán, ezzel nincs is gond az nfo szerint minden ment. A problémám az, hogy 256 ram-mal meg 1,4-es procival borzalmasan lassú.
A patch-et felinstallálva viszont sehogy nem bírom működésre bírni, hiába csinálom meg mégegyszer az összes lépést. Tudtok róla hogy esetleg lesz-e megoldása ennek ?
Köszi,
p. -
Bereet #880 de mi az a boot? -
Bereet #879 k=oszi tudod ehez még csak kezdő vagyok nem kell mingyá lebénázni -
#878 Boot-reboot :) -
Thanatos #877 breki szavaival élve: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Bereet #876 tudod vissza olvastam csak nem tudom mi az a reboot köszi a türelmet -
Thanatos #875 ha nem tudsz visszaolvasni ennyit akkor inkább meny aknakeresőzni... -
Bereet #874 Mi van?
-
Bereet #873 aki tudja hogy hogy kell megcsinálni MSN be mongya má el : [email protected] -
#872 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Bereet #871 de béna vagyok ossze vissza írogatok
-
Bereet #870 ok akkor elmagyaráznád hogy hogy kell megcsinálni crack nélkül
-
Bereet #869 az sar akkor át kell installálnom külömben most töltöm fel a crackot ami nem biztos hogy jó -
Thanatos #868 hagyuk..., reménytelen vagy... -
Bereet #867 akkor mekem is olyan van?
-
Thanatos #866 fogjunk hogy megint fazsláma vagy? nem lehet felfogni hogy az a csoma democrack szart sem ér mert demoként megy a game? -
#865 lehetett válogatni P