Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Énse engedném, de jön mint a güzü

pedig mindent rakok az útjába de több oldalról támad
Az arcade módnál kevesebb szerepe van a morálnak meg a fáradtságnak.A bányafoglalásra nem tudok mit mondani,én nem is engedem közel az ellenséget,akkor nincs baj.Meg hát persze a 120 embert szépen ott hagyom az elfoglalt falunál(nem mindegyiknél,csak ami a legközelebb van az ellenséghez),ha esetleg azon mégis túljut,akkor még mindig van idõm reagálni.
Breki33
Amúgy ez a bányafoglalás még mindig nem tiszta.

Odamegyek egyx századdal lelölöv a zöldeket akkor általában az enyém, de az ellen meg elfoglalja közben az enyém anélkül, hogy a zöldek eltûnnének aztán hiába veszem körbe csak jönnek ki az emberek s marad az ellennél.
Breki33
Énmeg a 4-es pályával szenvedek

Gondoltam ma kipróbálom az egyest az hátha könyebb

Az arcade mód mit jelent?
Nem,dehogy nyomtam végig,nem is volt idõm mostanában játszani.Addig indítottam csak el,míg kipróbáltam,hogy ki lehet-e cserélni a skirmish-pályákat.
Breki33
köszi
Breki33
Már 344-en tötjük. Nem tudom hova feltölteni, nem rendelkezek tárhellyel.
Nem is vártam,hogy bárki megadja.Csak gondoltam szólok,hogy ott már fent van :)
Breki33
DEhát addig nyomhatod a demo-val is

ne mond, hogy mindegyik pályát végignyomtad P
Breki33
nekem öt órát

de ezt senki se fogja neked megadni
Nem,a haverom,és kölcsönbe volt nálam.Ezért is vagyok beizgulva,mert már játszottam a full gaméval :)
Breki33
Amúgy tudok egy helyet ahol egyszerû regisztrációval 50 mega tárhelyet ftp eléréssel
SMTP servert és 3 db email címet kaptok

Azt lehetne használni ilyesmikre (tárhelyet)
Ja,valakinek nincs véletlenül account-ja a Bithumen nevû magyar torrent oldalhoz?már ott is fent van.Nekem egyébként van hozzáférésem,de még 13 órát várnom kell mire tölthetem.
Breki33
nem te vagy aki megvetted? :-)
Izé,kós helyett kód.
Az nforce-on sosincs fenn a játék,csak info,hogy mik jöttek ki,és az nfo file.És a kós ott mindig ki van csillagozva:).Ha viszont lejött,valahová felrakhatnád a patch könyvtár tartalmát.
Breki33
érdekes

kiváncsi vagyok otthon jön-e

a 3 filét majd kilinkelhetnéd
Most nézem az nfo fájt - ami már lejött -, hogy ugyanaz mint ami a nforcen fenn van, csak a kód nincs kicsillagozva.<#circling>
Úgy néz ki ez az a verzió és jön szépen most 52 kB/s-el.
Breki33
I'm trying to download a file (using an isohunt.torrent).
However, in all my Bittorrent Clients (Bitcomet, BitLord, Azureus) I'm getting the same error: gzip decode error. I don't understand this. Can someone help me, please?

Many thanks.

hmmmmmmm
Breki33
Nem én erre gondoltam

http://w1.isohunt.com/download.php?mode=bt&id=4242870

Amúgy vicces oda van írva:

For above .torrent link to start BitTorrent (?) download, you need P2P software like BitLord (?). Based on BitComet, no spyware w/ integrated search
Breki33
nálam alapból magyar volt, de köszi :-)
Breki33
Ugyanaz

Amúgy BitLOrd-ot használok az ugye ugyanez az alap+torretkeresõ és egyebek

linkeld ki külön a torrentedet hátha
Itt van a BitComet-hez magyarítás. http://fhun.uw.hu/
Próbáld a BitComet 0.57-el, én is azzal szedem. Most kb. 30 kB/s-el jön.
Breki33
nálam tracker errort ír ki

Megy a torrent!!! 205-en tolongunk. A teljesség a bitcomet szerint 2013%! Kurva töltik/töltötték le.
Breki33
ez nem megy

itt meg nemsokat látni

http://bt.tjgame.enorth.com.cn/
Itt látok 2 cdképet carbontól. Remélem ez nem átverés.

Carbon Cossacks 2 Alcohol Clone

Breki33
Hm ha valaki leszedi majdf kilinkelhetné a három file-t

Bár még mindig a 4-es pályával szenvedek.
Axon
Hajaj. Ezt nem lesz könnyû elindítani. Én azt vártam, hogy abban a részben ahol az install lépéseit írják le, az utolsó sor az lesz, hogy másoljam a crack könyvtár tartalmát a játék fõkönyvtárába :-)

YESSSSSSS!!!!!!!!
bár ahogy nézem,nem egyszerû....
Breki33
melyik sorban hányadik?
Nem értem,én tudtam venni mindig szenet a piacon.Heavy Knight,te meg próbálkozz csak csalás nélkül :),a demo pályán le lehet nyomni anélkül is.És figyeld ezt : ha kijön warezban,itt meg fog jelenni : Nforce.
Szóval!Még mindíg nem tud valaki valami letöltõhelyet hozzá!!?????
Tudom hogy mindenféle idióta biztonsági lf van rajt, de azt úgyis feltöri elõbb,utóbb valaki!!

Aúgy biztos, hogy tudsz venni a piacon, csak nagyon drága!!!

Amit írtam cheat-et az ad 50k coalt!!!Tudom hogy ez csalás, de másképpp nekem sem ment!!Megpróbáltam mindent!!!min. 30x elkezdtem!!A végén már puskatussal,és szuronnyal küzdöttek az embereim, de nemigen tudtak mit csinálni a többezer puskagolyóval, ami feléjük repült!!:(
Aztán meg elvesztettem az összes tanyámat,és nem tudtam visszafoglalni!Ott megint elveszett két egységem!A végén pedig lemészároltak,és vesztettem!!!Nagyjából ennyi!
Nameg semmien formáció nem használt!!!Annyi katonával szemben, amennyit az ellen rám zúdított!<#falbav>

Breki33
Nekem a coal-al vannak gondjaim

telirakom az utjuk erõdökk de kiiírja hogy nemtud lõni mert nincs coal, viszont a piacon meg pont azt nem tudok venni vmiért.
*lõszer

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kpszer = szén... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A lovasság valóban nagyon veszélyes, de ha közel jönnek egy szép sortûzzel simán megfutamíthatók!!A piros zónán belül jönnek, kb. a felére, akkor végük!!
A falvak:
-ládikó=arany
-nyégyágú valami=kaja
-2 háromszög egymáson=lõszer
-kalapács=fém vagy mi az!

A csalás pedig a következõ, ha érdekel valakit!!
Enter->deposits
Van több is, de nem szeretek cheaterkedni!!Itt viszont kénytelen vagy, mert a gazdasági rendszert a többihez képest nagyon hazavágták!!

Én sjna csak a domoval tudtam játszani,és a tapasztalatom az, hogy csak kiszedtek az eredeti játékból dolgokat, és így lett demo!!Ha meglenne a többi fájl, megpróbálnám beilleszteni!!
Ami pedig a skirmis-ben az ellent illeti:Legyõzhetõ!
De csak némi csalással!Ugyani annyi lõszer kell a többezer ellenünk nyomuló katona feltartóztatására, hogy az valami hihetetlen!!!
Elfoglalod az utat ohol az ellen jön, 6-8 egységet felállítasz vonalban,és ilyen védekezõ négyszogletalakban!!!Építesz tornyokat,valamint ágyúkat állítasz fel a legjobb lõpozícióba!{lehetõleg valami közeli dombra}
Ennyi az egész!
Az ágyúk fedezik a seregeidet{ha sok van folyamatos lövetéssel szét is kergetik az ellenséges cspatokat}, akik megvárják, míg a támadók közel érnek,és akkor teljes tûz!!!Vagy szakaszosan tüzelsz!
Majd a megfutamodó ellent a lovasságod szétveri,vagy épp megsemmisíti!!!
mindezt jó idõzítéssel hatalmas veszteségeket okozhatsz!!!!<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Amúgy lehet egy gyárral egynél több ágyút is gyártani????Mármint mindegyikbõl??

Breki33
itt falakatlehet építeni?
Hát,nem fog békénhagyni,az biztos.Egyébként a lovasokból is lehet(inkább kell)formációt csinálni.A jelek a falvakat jelentik,hogy melyik micsoda,arra nem emléxem.
Breki33
Na alkalmaztam ezeket a formációkat jobban is szerepeltem de mire összeszedném magam újra jön egy sereg, szinte folyamatosan.

A távoli részeken amik még láthatatlanok mik azok a jelek?
thx<#worship><#worship><#worship>
Igen,ha létrehozod a 120-as formációt,akkor automatikusan hozárendelõdik a parancsnok/dobos/zászlóvivõ.Egyébként én kérek elnézést ha agresszívnak tûntem volna.És azért nem tölthetõ még le,mert Starforce 3 a cdcopy-védelem,ami egy elég mocskos kis dolog,kurva nehéz feltörni.A fejlesztõk szempontjából mondjuk érthetõ,de külföldi fórumokon olvastam,hogy sokaknál elég komoly gondokat okozott az eredetiben megvásárolt,starforce-os játék feltelepítése.Windows instabilitás,cd elérés problémák(nem játék alatt).És bármennyire is védik az adott játékot,azé nemá mindenáron...
Osztag létrehozásakor ott kell lenniük a katonák mellett,akikbõl képzed a zászlóaljat,és minden gond nélkül azzá teszi õket!!Szintúgy a dobosok,és a zászlótartók!!!Szerintem!Én így tapasztaltam a demoban!
Kül. bocsesz!!!De nem volt idegzetem már ezt a fórumot is végigolvasni!!
Amúgy hogyhogy nem????