2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Bereet
    fogadjunk hogy van crack?
  • Solid Snake
    Ja,azé ilyen csuf.
  • Breki33
    dehogy teszem a helyére

az én Bannerom P
  • Zsolo007
    OKé THX csak ne a banner helyére hanem mondjuk alá legyen írva....... :) az előbbit csak idegességemben íyrtam :)
  • Breki33
    Én csak témainditó vagyok

ha házigazda lennék ittis be tudnám rakni.

De megpróbálok intézkedni.
  • Zsolo007
    Nemigaz Breki kérlek te mind házigazda szólj a moderátoroknak hogy rakjanak ki egy óriási őpiros feliratot a banner helyére a következőkkel: NINCS CRACK!!!! ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI? NINCS, NEM IS LESZ, NE KÉRDEZGESSÉTEK!!!!!

Mellesleg megjegyzem úgytűnik senki sem ismeri a keresőt.

Kiírni nem szabad nem fog menni, ha ki lehetne az benn elenne az NFOban (bár RWre lehet próbálkozni hátha bejön)

A sorrend pedig ezerszer le lett írva: de még 1x utóljára leírom, többet nem fogom...

1. Tudvalévő hogy fel van cserélve a két CD tehát ami után az van írva hogy CD1 az a CD2 tehát a másikról telepítesz.

..........::::::::::::::INDULJ ÚJRA!:::::::::::................

2. Ha ez megvan akkor futatsd ezt: sfdrvrem.exe de ne indítsd újra a gépet!!!!
    utána ezt: sfdrvup.exe ez ad egy 1072-es hibát ez nem baj!
    végül ezt: sfdrvpatch.exe a fájl itt található amit creckelni kell: Windows/System32/Drivers

............:::::::::::::MOST LEHET ÚJRAINDÍTANI:::::::::::::...................

3. Elindítod a gémet, mind1 hogy mondja e hogy indulj újra mindenképp indulj újra (nem fog futni csak simán indítsd el)

.................:::::::::::::::::INDULJ ÚJRA:::::::::::.....................

4. Ha megvan a starforce nightmare akkor abban a következő gombokat nyomod meg:
    disable CD, disable node, disable ch2 (amennyiben 2-es csatornán van a cd-d)

Ezután rakd be CD2-t és indítsd azt írja az NFO hogy kér kódot, nekem nem kért...
    természetesen legújabb daemon tools szükséges minden emuláció bekapcsolva...

ÉS gémelj!

UI.: természetesen minden alkalommal amikor játszani akarsz le kell tiltani az SFNben a fentebb írt dolgokat.

UI2.: Én így csináltam ha így nem megy nálad van a hiba!
  • Bereet
    Látom írtatok sokan hogy kell a crack fel fogom tölteni / nektek lehetmenni arra az Európás Campányra?
  • Thanatos
    kirrásal nem megy, crack NINCS nem tom mit nehéz ebben felfogni...
  • Breki33
    hát izé sztem nem azzal kellett volna

jobban jársz ha mountolod
  • gstup
    Neroval.
  • Breki33
    a kiírásra
  • gstup
    Mire irtad hogy "egyáltalán mivel?"
  • Csaszi
    köszi
  • Csaszi
    hahó valaki :))
  • Breki33
    mint már írtuk nemtudunk-crack ről
  • Breki33
    sztem nem

bár őszínténszólva eszembe se jutott kiírni

egyáltalán mivel?
  • gstup
    Ha nélkül az elöző hozzászólás.
  • gstup
    Ha kiirt cd-vel nem fog menni?És ha csak mountoltal megy akkor az 1-es v a 2-es cd kell?
  • Csaszi
    Sziasztok.
    Sajna nem igazán akar müködni a crack-em,valaki el tudná küldeni e-mailben,e vagy tud adni egy elérhetőséget hogy honnan tudnám letölteni,/[email protected]
    Thx
  • gstup
    Igen.
  • Breki33
    miért még hogy?

kiírtad?
  • gstup
    Csak mountolt cd-vel lehet ezt a trükköt megcsinálni?
  • Breki33
    melyik cd van bemountolva?
  • gstup
    Hi all!Nekem is kéne egy kis segitség.Kipróbáltam azt a nem tudom hány lépéses módszert amit leirtak egy páran,de nekem nem megy úgy se.Pedig szerintem jól csináltam,már többször újraraktam a játékot,hogy elöről kezdjem,tiszta lappal az egészet.Azt irja ki hibaüzinek hogy "Insert the Cossacks II-Napoleonic Wars disc into the disc drive and press retry!"Ezek alapján még nem tudtam feltörni a startforct,pedig ahogy mondtam jól csináltam mindent!Esetleg ötlet hogy mit tudnék még tenni az ügy érdekében?!Előre is thx all.
  • Breki33
    miben?
  • janekjano
    légyszi valaki segítsen
  • whoami108
    Ez nekem is feltűnt.
    Átnéztem százszor, de így van a kézikönyvben, tehát én nem írtam el.
    Tekintve a kézikönyvben lévő helyesírási hibákat, kinézem a szerkesztőből hogy elnézhette.
    Az ék tehát bármilyen furcsa is, de csak védelmi bónuszt ad.
    ???? :-)
  • whoami108
    normál osztag: Létrehozhatsz olyan osztagot is, amiben nincs tiszt, altiszt és dobos. A kézikönyv ezt hívja normál osztagnak.
    tiszti osztag: normál osztag + tisztek.
    A kézikönyvből szó szerint írtam ki a dolgokat, a fordításért ne engem feszítsetek keresztre.
  • whoami108
    A gyorsmentésről nincs szó a kézikönyvben.
    Az összes key-t nem írtam ki, mert mát fáradt voltam.
  • janekjano
    Bereet érdekelne a crack légyszi küld át nekem köszi
  • janekjano
    sziasztok légyszi segítsetek nekem elakadtam írjon aki tud segíteni erre a címre [email protected]
  • Bereet
    Van hozzá crack akit érdekel szóljon
  • Thanatos
    nem azért modnom de nem az ék kap támadási bonuszt? tutorial alapján ugy kéne hogy legyen meg a logika alapján is :)
  • Zsolo007
    Király :) mindent leírtás angolul amit én is tudtam.....:D

De még mindíg nem tudom mi az istennyila az a normál osaztag meg a tiszti osztag.....

Dirket írtam hogy mit nem tudok: "Így hirtelenjében nem esik le hogy angolul mi a normál osztag, a tiszti osztag meg ez a hadállás tartása." Ebben benne vannak a formációk szerinted? A hadállás tartása elég hülye fordítása a stand groundnak, talán nincs jobb, majd gondolkodom rajta :), de rá nem jöttem volna magamtól hogy erre gondolsz
  • Breki33
    köszi

gyorsmentésről nincs szó?

A pause meg kimaradt
  • Breki33
    ilyeneket rakd fel az imageshackra én indexképként linkeld be
  • whoami108
    És még néhány infó, amit csak a kézikönyvből leget megtudni:

Gyalogság: Minden gyalogos 0.05 / 0.15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
    Könnyűlovasság: 0.125 / 0.5 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
    Nehézlovasság: 0.25 / 1 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
    Lőfegyver: Egy lövés 0.2 / 0.2 kárt okoz, vagy növeli a morált.

Egy katona leterítéséért a morál 3 ponttal nő, egy elveszett katona után a sor 3 morálpontot veszít.

Amikor az alakzat elveszti a teljes létszámának 25%-át, a morál csökken

A tiszt, az altiszt és a dobos +10 morálpontot jelent.
  • whoami108
    Néhány key:
    F1 - Segédlet
    F5 - Átjárhatatlan területek megmutatása
    F7 - L-mód
    F8 - Minitérkép méretének változtatása
    F11 - Képlopás
    F12 - Főmenü
    ALT - Az egységek életereje és a kiválasztott egység támadási hatáskörzete
    SPACE - (ha senki sincs kijelölve) Váltás a legutóbbi riadózónára
    ENTER - Chat ablak megnyitása
  • gstup