2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
Bereet #864 fogadjunk hogy van crack? -
#863 Ja,azé ilyen csuf. -
#862 dehogy teszem a helyére
az én Bannerom P -
#861 OKé THX csak ne a banner helyére hanem mondjuk alá legyen írva....... :) az előbbit csak idegességemben íyrtam :) -
#860 Én csak témainditó vagyok
ha házigazda lennék ittis be tudnám rakni.
De megpróbálok intézkedni. -
#859 Nemigaz Breki kérlek te mind házigazda szólj a moderátoroknak hogy rakjanak ki egy óriási őpiros feliratot a banner helyére a következőkkel: NINCS CRACK!!!! ILYEN NEHÉZ EZT FELFOGNI? NINCS, NEM IS LESZ, NE KÉRDEZGESSÉTEK!!!!!
Mellesleg megjegyzem úgytűnik senki sem ismeri a keresőt.
Kiírni nem szabad nem fog menni, ha ki lehetne az benn elenne az NFOban (bár RWre lehet próbálkozni hátha bejön)
A sorrend pedig ezerszer le lett írva: de még 1x utóljára leírom, többet nem fogom...
1. Tudvalévő hogy fel van cserélve a két CD tehát ami után az van írva hogy CD1 az a CD2 tehát a másikról telepítesz.
..........::::::::::::::INDULJ ÚJRA!:::::::::::................
2. Ha ez megvan akkor futatsd ezt: sfdrvrem.exe de ne indítsd újra a gépet!!!!
utána ezt: sfdrvup.exe ez ad egy 1072-es hibát ez nem baj!
végül ezt: sfdrvpatch.exe a fájl itt található amit creckelni kell: Windows/System32/Drivers
............:::::::::::::MOST LEHET ÚJRAINDÍTANI:::::::::::::...................
3. Elindítod a gémet, mind1 hogy mondja e hogy indulj újra mindenképp indulj újra (nem fog futni csak simán indítsd el)
.................:::::::::::::::::INDULJ ÚJRA:::::::::::.....................
4. Ha megvan a starforce nightmare akkor abban a következő gombokat nyomod meg:
disable CD, disable node, disable ch2 (amennyiben 2-es csatornán van a cd-d)
Ezután rakd be CD2-t és indítsd azt írja az NFO hogy kér kódot, nekem nem kért...
természetesen legújabb daemon tools szükséges minden emuláció bekapcsolva...
ÉS gémelj!
UI.: természetesen minden alkalommal amikor játszani akarsz le kell tiltani az SFNben a fentebb írt dolgokat.
UI2.: Én így csináltam ha így nem megy nálad van a hiba! -
Bereet #858 Látom írtatok sokan hogy kell a crack fel fogom tölteni / nektek lehetmenni arra az Európás Campányra? -
Thanatos #857 kirrásal nem megy, crack NINCS nem tom mit nehéz ebben felfogni... -
#856 hát izé sztem nem azzal kellett volna
jobban jársz ha mountolod -
gstup #855 Neroval. -
#854 a kiírásra -
gstup #853 Mire irtad hogy "egyáltalán mivel?" -
Csaszi #852 köszi -
Csaszi #851 hahó valaki :)) -
#850 mint már írtuk nemtudunk-crack ről -
#849 sztem nem
bár őszínténszólva eszembe se jutott kiírni
egyáltalán mivel? -
gstup #848 Ha nélkül az elöző hozzászólás. -
gstup #847 Ha kiirt cd-vel nem fog menni?És ha csak mountoltal megy akkor az 1-es v a 2-es cd kell? -
Csaszi #846 Sziasztok.
Sajna nem igazán akar müködni a crack-em,valaki el tudná küldeni e-mailben,e vagy tud adni egy elérhetőséget hogy honnan tudnám letölteni,/[email protected]
Thx -
gstup #845 Igen. -
#844 miért még hogy?
kiírtad? -
gstup #843 Csak mountolt cd-vel lehet ezt a trükköt megcsinálni? -
#842 melyik cd van bemountolva? -
gstup #841 Hi all!Nekem is kéne egy kis segitség.Kipróbáltam azt a nem tudom hány lépéses módszert amit leirtak egy páran,de nekem nem megy úgy se.Pedig szerintem jól csináltam,már többször újraraktam a játékot,hogy elöről kezdjem,tiszta lappal az egészet.Azt irja ki hibaüzinek hogy "Insert the Cossacks II-Napoleonic Wars disc into the disc drive and press retry!"Ezek alapján még nem tudtam feltörni a startforct,pedig ahogy mondtam jól csináltam mindent!Esetleg ötlet hogy mit tudnék még tenni az ügy érdekében?!Előre is thx all. -
#840 miben? -
janekjano #839 légyszi valaki segítsen
-
whoami108 #838 Ez nekem is feltűnt.
Átnéztem százszor, de így van a kézikönyvben, tehát én nem írtam el.
Tekintve a kézikönyvben lévő helyesírási hibákat, kinézem a szerkesztőből hogy elnézhette.
Az ék tehát bármilyen furcsa is, de csak védelmi bónuszt ad.
???? :-) -
whoami108 #837 normál osztag: Létrehozhatsz olyan osztagot is, amiben nincs tiszt, altiszt és dobos. A kézikönyv ezt hívja normál osztagnak.
tiszti osztag: normál osztag + tisztek.
A kézikönyvből szó szerint írtam ki a dolgokat, a fordításért ne engem feszítsetek keresztre. -
whoami108 #836 A gyorsmentésről nincs szó a kézikönyvben.
Az összes key-t nem írtam ki, mert mát fáradt voltam. -
janekjano #835 Bereet érdekelne a crack légyszi küld át nekem köszi -
janekjano #834 sziasztok légyszi segítsetek nekem elakadtam írjon aki tud segíteni erre a címre [email protected] -
Bereet #833 Van hozzá crack akit érdekel szóljon -
Thanatos #832 nem azért modnom de nem az ék kap támadási bonuszt? tutorial alapján ugy kéne hogy legyen meg a logika alapján is :) -
#831 Király :) mindent leírtás angolul amit én is tudtam.....:D
De még mindíg nem tudom mi az istennyila az a normál osaztag meg a tiszti osztag.....
Dirket írtam hogy mit nem tudok: "Így hirtelenjében nem esik le hogy angolul mi a normál osztag, a tiszti osztag meg ez a hadállás tartása." Ebben benne vannak a formációk szerinted? A hadállás tartása elég hülye fordítása a stand groundnak, talán nincs jobb, majd gondolkodom rajta :), de rá nem jöttem volna magamtól hogy erre gondolsz -
#830 köszi
gyorsmentésről nincs szó?
A pause meg kimaradt -
#829 ilyeneket rakd fel az imageshackra én indexképként linkeld be -
whoami108 #828 És még néhány infó, amit csak a kézikönyvből leget megtudni:
Gyalogság: Minden gyalogos 0.05 / 0.15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Könnyűlovasság: 0.125 / 0.5 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Nehézlovasság: 0.25 / 1 15 pont kárt okoz, vagy növeli a morált egy lövéssel
Lőfegyver: Egy lövés 0.2 / 0.2 kárt okoz, vagy növeli a morált.
Egy katona leterítéséért a morál 3 ponttal nő, egy elveszett katona után a sor 3 morálpontot veszít.
Amikor az alakzat elveszti a teljes létszámának 25%-át, a morál csökken
A tiszt, az altiszt és a dobos +10 morálpontot jelent. -
whoami108 #827 Néhány key:
F1 - Segédlet
F5 - Átjárhatatlan területek megmutatása
F7 - L-mód
F8 - Minitérkép méretének változtatása
F11 - Képlopás
F12 - Főmenü
ALT - Az egységek életereje és a kiválasztott egység támadási hatáskörzete
SPACE - (ha senki sincs kijelölve) Váltás a legutóbbi riadózónára
ENTER - Chat ablak megnyitása -