Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az arcade módnál kevesebb szerepe van a morálnak meg a fáradtságnak.A bányafoglalásra nem tudok mit mondani,én nem is engedem közel az ellenséget,akkor nincs baj.Meg hát persze a 120 embert szépen ott hagyom az elfoglalt falunál(nem mindegyiknél,csak ami a legközelebb van az ellenséghez),ha esetleg azon mégis túljut,akkor még mindig van idõm reagálni.
Amúgy ez a bányafoglalás még mindig nem tiszta.
Odamegyek egyx századdal lelölöv a zöldeket akkor általában az enyém, de az ellen meg elfoglalja közben az enyém anélkül, hogy a zöldek eltûnnének aztán hiába veszem körbe csak jönnek ki az emberek s marad az ellennél.
Odamegyek egyx századdal lelölöv a zöldeket akkor általában az enyém, de az ellen meg elfoglalja közben az enyém anélkül, hogy a zöldek eltûnnének aztán hiába veszem körbe csak jönnek ki az emberek s marad az ellennél.
Énmeg a 4-es pályával szenvedek
Gondoltam ma kipróbálom az egyest az hátha könyebb
Az arcade mód mit jelent?
Gondoltam ma kipróbálom az egyest az hátha könyebb
Az arcade mód mit jelent?
Nem,dehogy nyomtam végig,nem is volt idõm mostanában játszani.Addig indítottam csak el,míg kipróbáltam,hogy ki lehet-e cserélni a skirmish-pályákat.
Már 344-en tötjük. Nem tudom hova feltölteni, nem rendelkezek tárhellyel.
Nem is vártam,hogy bárki megadja.Csak gondoltam szólok,hogy ott már fent van :)
Nem,a haverom,és kölcsönbe volt nálam.Ezért is vagyok beizgulva,mert már játszottam a full gaméval :)
Amúgy tudok egy helyet ahol egyszerû regisztrációval 50 mega tárhelyet ftp eléréssel
SMTP servert és 3 db email címet kaptok
Azt lehetne használni ilyesmikre (tárhelyet)
SMTP servert és 3 db email címet kaptok
Azt lehetne használni ilyesmikre (tárhelyet)
Ja,valakinek nincs véletlenül account-ja a Bithumen nevû magyar torrent oldalhoz?már ott is fent van.Nekem egyébként van hozzáférésem,de még 13 órát várnom kell mire tölthetem.
Izé,kós helyett kód.
Az nforce-on sosincs fenn a játék,csak info,hogy mik jöttek ki,és az nfo file.És a kós ott mindig ki van csillagozva:).Ha viszont lejött,valahová felrakhatnád a patch könyvtár tartalmát.
Most nézem az nfo fájt - ami már lejött -, hogy ugyanaz mint ami a nforcen fenn van, csak a kód nincs kicsillagozva.<#circling>#circling>
Úgy néz ki ez az a verzió és jön szépen most 52 kB/s-el.
Úgy néz ki ez az a verzió és jön szépen most 52 kB/s-el.
I'm trying to download a file (using an isohunt.torrent).
However, in all my Bittorrent Clients (Bitcomet, BitLord, Azureus) I'm getting the same error: gzip decode error. I don't understand this. Can someone help me, please?
Many thanks.
hmmmmmmm
However, in all my Bittorrent Clients (Bitcomet, BitLord, Azureus) I'm getting the same error: gzip decode error. I don't understand this. Can someone help me, please?
Many thanks.
hmmmmmmm
Nem én erre gondoltam
http://w1.isohunt.com/download.php?mode=bt&id=4242870
Amúgy vicces oda van írva:
For above .torrent link to start BitTorrent (?) download, you need P2P software like BitLord (?). Based on BitComet, no spyware w/ integrated search
http://w1.isohunt.com/download.php?mode=bt&id=4242870
Amúgy vicces oda van írva:
For above .torrent link to start BitTorrent (?) download, you need P2P software like BitLord (?). Based on BitComet, no spyware w/ integrated search
Ugyanaz
Amúgy BitLOrd-ot használok az ugye ugyanez az alap+torretkeresõ és egyebek
linkeld ki külön a torrentedet hátha
Amúgy BitLOrd-ot használok az ugye ugyanez az alap+torretkeresõ és egyebek
linkeld ki külön a torrentedet hátha
Itt van a BitComet-hez magyarítás. http://fhun.uw.hu/
Próbáld a BitComet 0.57-el, én is azzal szedem. Most kb. 30 kB/s-el jön.
Megy a torrent!!! 205-en tolongunk. A teljesség a bitcomet szerint 2013%! Kurva töltik/töltötték le.
Hm ha valaki leszedi majdf kilinkelhetné a három file-t
Bár még mindig a 4-es pályával szenvedek.
Bár még mindig a 4-es pályával szenvedek.
Hajaj. Ezt nem lesz könnyû elindítani. Én azt vártam, hogy abban a részben ahol az install lépéseit írják le, az utolsó sor az lesz, hogy másoljam a crack könyvtár tartalmát a játék fõkönyvtárába :-)
YESSSSSSS!!!!!!!!
bár ahogy nézem,nem egyszerû....
bár ahogy nézem,nem egyszerû....
Nem értem,én tudtam venni mindig szenet a piacon.Heavy Knight,te meg próbálkozz csak csalás nélkül :),a demo pályán le lehet nyomni anélkül is.És figyeld ezt : ha kijön warezban,itt meg fog jelenni : Nforce.
Szóval!Még mindíg nem tud valaki valami letöltõhelyet hozzá!!?????
Tudom hogy mindenféle idióta biztonsági lf van rajt, de azt úgyis feltöri elõbb,utóbb valaki!!
Tudom hogy mindenféle idióta biztonsági lf van rajt, de azt úgyis feltöri elõbb,utóbb valaki!!
Aúgy biztos, hogy tudsz venni a piacon, csak nagyon drága!!!
Amit írtam cheat-et az ad 50k coalt!!!Tudom hogy ez csalás, de másképpp nekem sem ment!!Megpróbáltam mindent!!!min. 30x elkezdtem!!A végén már puskatussal,és szuronnyal küzdöttek az embereim, de nemigen tudtak mit csinálni a többezer puskagolyóval, ami feléjük repült!!:(
Aztán meg elvesztettem az összes tanyámat,és nem tudtam visszafoglalni!Ott megint elveszett két egységem!A végén pedig lemészároltak,és vesztettem!!!Nagyjából ennyi!
Nameg semmien formáció nem használt!!!Annyi katonával szemben, amennyit az ellen rám zúdított!<#falbav>#falbav>
Aztán meg elvesztettem az összes tanyámat,és nem tudtam visszafoglalni!Ott megint elveszett két egységem!A végén pedig lemészároltak,és vesztettem!!!Nagyjából ennyi!
Nameg semmien formáció nem használt!!!Annyi katonával szemben, amennyit az ellen rám zúdított!<#falbav>#falbav>
Nekem a coal-al vannak gondjaim
telirakom az utjuk erõdökk de kiiírja hogy nemtud lõni mert nincs coal, viszont a piacon meg pont azt nem tudok venni vmiért.
telirakom az utjuk erõdökk de kiiírja hogy nemtud lõni mert nincs coal, viszont a piacon meg pont azt nem tudok venni vmiért.
*lõszer
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kpszer = szén... :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A lovasság valóban nagyon veszélyes, de ha közel jönnek egy szép sortûzzel simán megfutamíthatók!!A piros zónán belül jönnek, kb. a felére, akkor végük!!
A falvak:
-ládikó=arany
-nyégyágú valami=kaja
-2 háromszög egymáson=lõszer
-kalapács=fém vagy mi az!
A falvak:
-ládikó=arany
-nyégyágú valami=kaja
-2 háromszög egymáson=lõszer
-kalapács=fém vagy mi az!
A csalás pedig a következõ, ha érdekel valakit!!
Enter->deposits
Van több is, de nem szeretek cheaterkedni!!Itt viszont kénytelen vagy, mert a gazdasági rendszert a többihez képest nagyon hazavágták!!
Enter->deposits
Van több is, de nem szeretek cheaterkedni!!Itt viszont kénytelen vagy, mert a gazdasági rendszert a többihez képest nagyon hazavágták!!
Én sjna csak a domoval tudtam játszani,és a tapasztalatom az, hogy csak kiszedtek az eredeti játékból dolgokat, és így lett demo!!Ha meglenne a többi fájl, megpróbálnám beilleszteni!!
Ami pedig a skirmis-ben az ellent illeti:Legyõzhetõ!
De csak némi csalással!Ugyani annyi lõszer kell a többezer ellenünk nyomuló katona feltartóztatására, hogy az valami hihetetlen!!!
Elfoglalod az utat ohol az ellen jön, 6-8 egységet felállítasz vonalban,és ilyen védekezõ négyszogletalakban!!!Építesz tornyokat,valamint ágyúkat állítasz fel a legjobb lõpozícióba!{lehetõleg valami közeli dombra}
Ennyi az egész!
Az ágyúk fedezik a seregeidet{ha sok van folyamatos lövetéssel szét is kergetik az ellenséges cspatokat}, akik megvárják, míg a támadók közel érnek,és akkor teljes tûz!!!Vagy szakaszosan tüzelsz!
Majd a megfutamodó ellent a lovasságod szétveri,vagy épp megsemmisíti!!!
mindezt jó idõzítéssel hatalmas veszteségeket okozhatsz!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy lehet egy gyárral egynél több ágyút is gyártani????Mármint mindegyikbõl??
Ami pedig a skirmis-ben az ellent illeti:Legyõzhetõ!
De csak némi csalással!Ugyani annyi lõszer kell a többezer ellenünk nyomuló katona feltartóztatására, hogy az valami hihetetlen!!!
Elfoglalod az utat ohol az ellen jön, 6-8 egységet felállítasz vonalban,és ilyen védekezõ négyszogletalakban!!!Építesz tornyokat,valamint ágyúkat állítasz fel a legjobb lõpozícióba!{lehetõleg valami közeli dombra}
Ennyi az egész!
Az ágyúk fedezik a seregeidet{ha sok van folyamatos lövetéssel szét is kergetik az ellenséges cspatokat}, akik megvárják, míg a támadók közel érnek,és akkor teljes tûz!!!Vagy szakaszosan tüzelsz!
Majd a megfutamodó ellent a lovasságod szétveri,vagy épp megsemmisíti!!!
mindezt jó idõzítéssel hatalmas veszteségeket okozhatsz!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Amúgy lehet egy gyárral egynél több ágyút is gyártani????Mármint mindegyikbõl??
Hát,nem fog békénhagyni,az biztos.Egyébként a lovasokból is lehet(inkább kell)formációt csinálni.A jelek a falvakat jelentik,hogy melyik micsoda,arra nem emléxem.
Na alkalmaztam ezeket a formációkat jobban is szerepeltem de mire összeszedném magam újra jön egy sereg, szinte folyamatosan.
A távoli részeken amik még láthatatlanok mik azok a jelek?
A távoli részeken amik még láthatatlanok mik azok a jelek?
thx<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Igen,ha létrehozod a 120-as formációt,akkor automatikusan hozárendelõdik a parancsnok/dobos/zászlóvivõ.Egyébként én kérek elnézést ha agresszívnak tûntem volna.És azért nem tölthetõ még le,mert Starforce 3 a cdcopy-védelem,ami egy elég mocskos kis dolog,kurva nehéz feltörni.A fejlesztõk szempontjából mondjuk érthetõ,de külföldi fórumokon olvastam,hogy sokaknál elég komoly gondokat okozott az eredetiben megvásárolt,starforce-os játék feltelepítése.Windows instabilitás,cd elérés problémák(nem játék alatt).És bármennyire is védik az adott játékot,azé nemá mindenáron...
Osztag létrehozásakor ott kell lenniük a katonák mellett,akikbõl képzed a zászlóaljat,és minden gond nélkül azzá teszi õket!!Szintúgy a dobosok,és a zászlótartók!!!Szerintem!Én így tapasztaltam a demoban!
Kül. bocsesz!!!De nem volt idegzetem már ezt a fórumot is végigolvasni!!
Amúgy hogyhogy nem????
Kül. bocsesz!!!De nem volt idegzetem már ezt a fórumot is végigolvasni!!
Amúgy hogyhogy nem????