2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#947 Jobb alul? vagy jobb felül? -
#946 de miaz a jobb sarokban? -
#945 Highladerek P
-
#944 Azt megnyertem az újban meg még nem jutottam el az ágyúkig.
Igazából nemis értem mert restartoltam és egy olyan pályát adott ahol egy hidat kell védeni ha azt sikerül viszonylag nyugodtan építkezhetek. -
gstup #943 Ok,akkor nem érdekel.Köszike hogy szóltál.Most próbálom megcsinálni azt a pár sf nightmares cuccot.Kiirt cd-vel nem ment,remélem mountolva menni fog. -
Bereet #942 ez nem crack! ez ugyn az -
gstup #941 Pontosan hol,mert én nem találom.Rákattintok az oldalra és utána megvan a cossacks felirat amit Te is irtál,de a következő oldalon már nem tudok kiigazodni.Esetleg tudnáls segiteni?Előre is thx. -
zoltang #940 COSSACKS 2: NAPOLEONIC WARS v1.0 NO-CD FIX NO-CD FILES
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/cossacks2napoleonicwars.htm
Itt is már fenn van a carbonféle nocd javítás. -
kj00 #939 Csilliószor kitárgyaltunk már,hogy az a crack nem crack.Nézd meg,pl. skirmishben egy pályát tudsz választani,battles módban szintén egy pályát,campaign módban pedig csak a tutorial van,és nem lehet multizni.PONT ETTŐL DEMO!!!!!!
Breki ágyúkkal mi a helyzet?Azóta játszottam én is,nekem lőnek rendesen,csak kurvasok idő mig újratöltenek. -
priluki #938 thx -
#937 cheaterekkel nem tárgyalunk :)
UI.: dlh.net -
#936 Igazam van mert már más is próbálta, hogy nincs multi az egy dolog, de úgy tudom menteni sem lehet benne......de ezt nem tom biztosan mivel én sosem próbáltam (sem a demót, sem a cracket)
UI.: A lényeg az hogy értelmetlen vesztegetni vele az időt......... -
bakkk #935 Nem igazan jatszom a jatekkal,amit eszrevettem elsore:nincs multi.
Amugy szerintem rendesen mukodik vele.De valaki aki jatszik o tudna velemenyt mondani rola/lehet hogy igazad van/ -
#934 Egyetlen crack van egy olyan ami demo szintre butítja a gémet.......
Breki: köszi a feliratot, remélem ma már a gémről fognak szólni a HSZek nem a crackről.... :) -
#933 mit próbáltál ki? -
#932 formációba is rendezed őket?
nem falura mennek, a bányákat támadják -
priluki #931 hy ,skacok tud valaki kodot a játékhoz?? olyat mint a "money" anno,mert nem tok megcsinálni 1 pályát... pls :) -
bakkk #930
Miert nincs rendes crack?
Kipróbáltam. Semmi újraindítás, cd-lehúzás. Felülírom a file-okat, és már megy is, ahogy annak egy tisztességes crack-nél lennie kell
Valaki kiprobalta mar? -
#929 HI *.*!
A problémám....elkezdem a gamét majd kis idő múlva jön egy sereg amit nem lehet legyőzni 5x túlerővel sem....megy 20-30 ellenséges katona falulról falura és foglalgatja...én hiába küldök rá 600 katonát azok egy idő után elszaladnak és semmi kárt nem okoznak! Ez a settlers féle disznót gyártós védelem lenne?
Segítség!!!!!!! -
#928 jah csak az fog feltűnni hogy hiányzik 100 HSZ, mert eltünteti a sok krekk meg krekktől kiakadó HSZt -
#927 Majd jön Breki és rendet tesz....... -
#926 -
#925 Könyörgöm ne tedd!!! tele fogja írni HSZkel a topicot míg nem segítünk neki! hogy is hívják floddolás? vagy az chatnél van csak? -
Thanatos #924 hogy ne okozzak neked iylen szempontbol problémát ha godnolod ezentul én egyszerse fogok, byez :) -
#923 Te direkt kihasználod az alkalmat hogy felhúzz, jókat nevetek rajtad :) csak így tovább :) -
#922 BBBBBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
mondd mikor kerül ki a banner alá a NINCS KREKK ÉS NEM IS LESZ SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN FELIRAT??????????? VAGY LEGALÁBB AZ HOGY HASZNÁLD AZT AZ ISTENVERTE KERESŐT TE LÁMA.........
(senkit nem akarok megsérteni, főleg nem téged vasököl)
UI.: ha az a nagybetűs ideggel teli szövegből nem derült volna ki egyértelműen egyeseknek (vagy éppen ketteseknek) ezúttal emelem ki megint: [brutálnagy]Nincs crack![brutálnagy] -
#921 Te erre válaszojjá mán #900 :) -
#919 "nem mondom 2szer csak vmikor nem válaszoltok"
VGA DRIVER!!!! -
#918 nem mondom 2szer csak vmikor nem válaszoltok!Amúgy nem elmosódik hanem kockás lesz -
#917 Te mindent kétszer mondani, kétszer mondani -
#916 1.: 1 hozzászólást nem kell 2x elküldeni hogy válaszoljunk :)
2.: Talán a VGA driveredben keresd a hibát....... vagy nézd meg a tetőt, lehet befolyik a víz -
#915 de akkor furcsa a képe! Néhány elem elmosódik -
#914 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ /plagizál/ -
#913 de akkor furcsa a képe! Néhány elem elmosódik -
#912 Nem kell felrakni a patchot :) Ez is le lett írva párszor...... -
#910 akkor mit kell csinálni? -
Thanatos #909 nem -
Thanatos #907 akkor igyjártál -
#906 ha felrakom a peccset akkor ugyanúgy kéne mennie mint amikor nincs fenn? -
#905 Ne válogassá mán :)