Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így mennije kell 😊
nekem semmi bajom nincs vele.. ma ujraraktam a windowst,szóval új windows is van,újrainstaláltam a játékot,és ugyan így csináltam meg,és megy.

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

kivan csillagozva a lényeg :]

én sejtem miért..
nem elég figyelmesen olvastad el a leirást..

1. Rakd fel a játékot,rebootolj!!! (Mert másképp nem lesz meg az sfdrv01.sys fájl!)
2. Csomagold ki a fájlokat!
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
2-2.Utánna elindítod az sfdrvup.exe-t. (kiirja hogy 1072-es error,utánna le OK -ézod!
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
3.Miután újraindúlt a gép,elindítod a játékot,meginn reboot kell neki. Hát Yes!😊
4.Utánna letöltöd SFNightmare -t,éss kikapcsolod ezeket: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna serialt se fog kérdezni 😄
Ha mégis kérdezne: ZPCP-329B-2M2W-HN3W (DE NEM FOG!)
És *MINDEN JÁTÉK INDÍTÁS ELÕTT* elkell indítani SFNightmare -t,és: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna menni fog!

mert miért nem?
mit ír?

Joke
kössz.
de úgy sem megy, sehogy sem sajna

hali!
manuálisan 😊

Joke
Egyébként meg mert nem teljesen világos:

2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
Itt no-t nyomok, vagy hagyom had fusson és -

2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!

-itt nyomok neki yest, vagy manuálisan indítom újra?

Breki33

sztem jobb, EE2-õt még kise probáltam ezt 6 órát nyomtam este

nemirok sokat hogy legyen idõd elolvasni :-)
nincs idõm olvasgatni a topicot. rövid kérdés: jó? pl olyan szempontból hogy az empire earth 2 sokka rosszabb mint az elsõ rész volt, pontosabban az volt nagyon jó. itt mi a helyzet?

Joke
Hi!

Kéne egy kis help! Amikor elõször felraktam ezt a lépést kifelejtettem:
STEP 3:Click game icon and again it will ask to to reboot to install
protection system.(Bah)
Persze így nem indult már el. Game uninstall, elõlrõl az egész. A gond ott van, hogy mikor feltelepítem, majd el akarom indítani, nem akar újraindulni, hanem kiírja hogy rossz a lemez. Felcrackelem a file-t, a többi minden ugyan úgy mûködik, de a végén mikor a lemezt ellenörzi, a végén kiírja hogy nincs licensem. Szal nem indul. Van esetleg ötlete valakinek, mit lehetne csinálni?

tény, és bugmentesebb is 😊 csak hát ugye az egyik nem pótolja a másikat 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

skirmishre gondolsz épitkezõs alatt? 😊
amugy kijelölöd a szállítót és jobb click vele az ágyura, vársz kicsit és hozzákapcsolja

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jaja,én is ezt mondtam,próbálgassa más,nekem jó így 😊
Breki33
Nekem így most jó nek akad be úgyhogy tegye fel valaki más :-)
Egyébként vki feltette a patchet?
Kér utána CD-t? mert no-cd cracket nem láttma még.

Egyébként érdemes feltenni a patchet, mert elég sok újítás/javítás van benne, pl 25%-al gyorsabb lesz a játék lassabb gépeken 😛

Wukifi
Hehh....én is felajánlottam már tegnap hogy ha valakinek kell allor írjon privit és megadom a címet ahonnan ingyé teljes sávszéllel szedhetik.....
de hát a sok balga inkább fizet érte....akkor csak fizessen...<#eplus2><#mf3>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Nagykirály vagy, így csináltam, és végre elindult!

Jah, látom már leírták

Skacok, látom mindenkinek elindult, csak nekem nem!
Vmelyikõtök privátba, vagy akár itt is elárulhatná mit kell csinálni h elinduljon.
Cossacks 2 -Clone Carbon-os verzióm van.

Breki33
akinek kell ír annak egy privit aki felajánlotta
aki meg kicsit okosabb az visszaolvas és elfelejti az ilyen fizetõseket

ne itt a fórumban már please
Hello minden kinek nincs valakinek egy szabad wanadoo jel szava nagyon
megköszöném<#help>
[email protected]

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Breki33
Grafikában pedig sztem simán veri a Stronghold-ot.

És már nemis akad :-)
Breki33
Én meg az elsõ pályán vagyok az "építkezõsben" és nagyon tetszik.

6 óra után jutottam el kb oda hogy enyém a térkép fele és elég sok bánya.

Nemakarom elkiabálni, de lassn elkezdek énis támadni.

Ja viszont van egy problémám készítewttem az ágyúhoz egy szállítóeszközt, de nem tudom, hogy kell rárakni rákattintok akkor megjelenik egy ikon, de folyton odébbgurul, nekem meg nem volt sok idõm támadgatni, hisz folyamatosan jönnek.
amugy a european war mód nekem nagyon bejön..., tulképp én szememben egyetlen játékmod aminek értelme van szintne...
a campaign gyk végig a tutorial folytatásának tünik gyk külömbözõ szituációkat gyakoroltat be, mig a skirmishben az épitkezõs moká nekem nagyon nem jön be emiatt a szenes szenvedés miatt..., meg ugy eleve...
kereszteskérdés: multiban is csak 1v1 van mint skirmishben? mer tha igen az elég gáz... :/

#498 ??? <#idiota>

Hello.Kérlek segítsetek.A kedvenc játékom és nem tudom honnan lehet letölteni.Írja meg vlki légyszi mit tegyek.
Wukifi
Figyelj én egy ingyenes oldalt akartam adni....ahonnan teljes sávszéllel jön...de ha nem hát nem...csak küldjél sms

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

tudom , de ettõl még engem irritálnak az iylen fazsok, ez van :/
multiban probálta már valaki?

Zsolo007
Ilyenek mndíg voltak/vannak/lesznek, azt várják hogy nyald ki a seggüket minden infóval mert lusták keresni 😊 Kitartás! <#eljen><#wave><#nevetes1>

Zsolo007
Ne sajnáld a grafikát, ez a gém nem arról szól! A célnak pont megfelel, nem kell 3D-ben csillognia villogni valaminek ahhoz hogy jó legyen!!!!

Kicsit próbálgattam a gémet néztem a kempént, meg az európafoglalást is.

Valaki lejjebb kérdezte hogy milyen a taktikai térkép része (ezzel az a gond hogy az pont a stratégiai része (stratégia= nagyban gondolkodunk, taktika=kicsiben)). NEm kell total war szintre gondolni. Az elején választasz egy "fõhõst" meg népséget. A fõhõssel lehet támadni ahogy fejlõdik egyre több egysége lehet. Provinciákra van oisztva az ország. MIndegyik kivéve a fõváros alap védelemmel indul, ezt fejleszteni kell!!! (bár drága) kör alapú, minden provincia ad bizonyos mennyiségû nyersanyagot körönként. CSak akkor védesz egy provinciát ha éppen a támadás idején otttartózkodik a fõhõs, ha nem akkor a gép automatikusan eldönti hogy elfoglalta e az ellen a területet avagy sem. Értelemszerûen van diplomácia, kereskedés fül, valamint a parancsnoki fül ahol új egységeket szerzek a parancsnoknak. Én Ausztriával kezdtem (nevetséges hogy BP a fõváros) és ahhoz képest hogy milyen gyenge az osztrák haderõ (mindíg is az volt) simán szarrávertem a kor legjobban felszerelt seregét (Poroszország), szegénynek márcsak a fõvárosa maradt, de azt nem tom bevenni mert 24+a parancsnok egységei védik, ahhoz még kicsi vagyok. 2-es szinttõl elérhetõ a lovasság, gondolom 3-astól a tüzérség. Csata közben minél több egységet futtatsz meg annál több XPt kapsz (ergo hamarabb szintet lépsz, tehát több+jobb egység). Az egységek is kapnak XPt. Ha megfut az egység elveszett nem rendezõdik újra.

Hmm hirtelen ms nem jut eszembe.......ha valakit izgat még valami kérdezze, hátha tudok válaszolni (bár nemtom mikor érek haza, most hogy ennyit baszakodnak a töri érettségivel...)

Jó éjt mindenkinek!

nem az max nálatok divat még 😊 bye lamikam 😊

grizzly21
Valaki majd benyom egy-két printscreent? Bár úgy hallottam hogy a grafika nem nagyon változott sajnos.

Naa! Most jött le nekem, akinek priviben elküldtem - mostantól szabad a pájja!:-)))
oks, egy már volt, elküldtem, de akkor most kérje mindenki, mert egy óra mulva lefexek.
Breki33
akinek kell priviben elkéri
mindjárt lejön a cuccos:-))) Na! hogy legyen a jelszóval?
Breki33
ja a DC P
Breki33
mentésed?
Szerintem Breki tudja mire gondolsz,csak ugrat 😊
Breki: még nem.Most is azt próbáltam csak ki,hogy elindul-e,meg hogy a mentésem jó-e.Fél órákat nincs kedvem játszogatni vele,talán hétvégén lesz összefüggõ hosszabb idõm.
De, igen csak a 4-ik sörömet iszom, ilyenkor már a mammut is hamu:-)))
Ok, kinek kell priviben?
Fájcserélõ bazze!
100 terrabite anyagban lehet mazsolázni!
bazza
holnapig jó jeszó a wandoo.try.hu-hoz kell vkinek?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

DokySG köszi,,örök hála ...sikerült!!! THX

Breki33
A taktikai részével (mikor a térkép van) játszottál már?
Breki33
amúgy miaza DCC? P
Breki33
ezt jobb lenne privátban
http://wanadoo.smsweb.atw.hu/wandoo.php?dir=smsdata//Cossacks.2.Clone-Carbon

Ez a cím, kb. fél óra mulva jön a jelszó is.
Ez is egy szempont.Én segítenék szívesen,ha tudnék a torrenten kívül más módot vagy letöltési helyet.
Nnna! hogy segíccsek a szegény kossaks 2 rajongó barátaimon!
Befizettem a wanadoo warez site-ra, 24 órára!Nekem most jön le a cuccos, átlag 360k/s -el, az elsõ CD mindjárt lent van. Ahogy én kész vagyok, bedobom a felhasználónevet-jelszavat a közösbe, és holnap estig lehet ész nélkül letölteni!