Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem semmi bajom nincs vele.. ma ujraraktam a windowst,szóval új windows is van,újrainstaláltam a játékot,és ugyan így csináltam meg,és megy.
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
nem elég figyelmesen olvastad el a leirást..
1. Rakd fel a játékot,rebootolj!!! (Mert másképp nem lesz meg az sfdrv01.sys fájl!)
2. Csomagold ki a fájlokat!
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
2-2.Utánna elindítod az sfdrvup.exe-t. (kiirja hogy 1072-es error,utánna le OK -ézod!
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
3.Miután újraindúlt a gép,elindítod a játékot,meginn reboot kell neki. Hát Yes!😊
4.Utánna letöltöd SFNightmare -t,éss kikapcsolod ezeket: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna serialt se fog kérdezni 😄
Ha mégis kérdezne: ZPCP-329B-2M2W-HN3W (DE NEM FOG!)
És *MINDEN JÁTÉK INDÍTÁS ELÕTT* elkell indítani SFNightmare -t,és: Disable CD,Disable ch2,Disable node.
És utánna menni fog!
mit ír?
manuálisan 😊
2-1.Elindítod az sfdrvrem.exe-t. De ne indítsd újra a gépet!
Itt no-t nyomok, vagy hagyom had fusson és -
2-3.Utánna elinditod az sfdrvpatch.exe-t,kikeresd a fájlt,(Windows/System32/Drivers),crackeled,és újraindítod a gépet!
-itt nyomok neki yest, vagy manuálisan indítom újra?
sztem jobb, EE2-õt még kise probáltam ezt 6 órát nyomtam este
nemirok sokat hogy legyen idõd elolvasni :-)
Kéne egy kis help! Amikor elõször felraktam ezt a lépést kifelejtettem:
STEP 3:Click game icon and again it will ask to to reboot to install
protection system.(Bah)
Persze így nem indult már el. Game uninstall, elõlrõl az egész. A gond ott van, hogy mikor feltelepítem, majd el akarom indítani, nem akar újraindulni, hanem kiírja hogy rossz a lemez. Felcrackelem a file-t, a többi minden ugyan úgy mûködik, de a végén mikor a lemezt ellenörzi, a végén kiírja hogy nincs licensem. Szal nem indul. Van esetleg ötlete valakinek, mit lehetne csinálni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy kijelölöd a szállítót és jobb click vele az ágyura, vársz kicsit és hozzákapcsolja
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kér utána CD-t? mert no-cd cracket nem láttma még.
Egyébként érdemes feltenni a patchet, mert elég sok újítás/javítás van benne, pl 25%-al gyorsabb lesz a játék lassabb gépeken 😛
de hát a sok balga inkább fizet érte....akkor csak fizessen...<#eplus2>#eplus2><#mf3>#mf3>
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
Vmelyikõtök privátba, vagy akár itt is elárulhatná mit kell csinálni h elinduljon.
Cossacks 2 -Clone Carbon-os verzióm van.
aki meg kicsit okosabb az visszaolvas és elfelejti az ilyen fizetõseket
ne itt a fórumban már please
megköszöném<#help>#help>
[email protected]
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
6 óra után jutottam el kb oda hogy enyém a térkép fele és elég sok bánya.
Nemakarom elkiabálni, de lassn elkezdek énis támadni.
Ja viszont van egy problémám készítewttem az ágyúhoz egy szállítóeszközt, de nem tudom, hogy kell rárakni rákattintok akkor megjelenik egy ikon, de folyton odébbgurul, nekem meg nem volt sok idõm támadgatni, hisz folyamatosan jönnek.
a campaign gyk végig a tutorial folytatásának tünik gyk külömbözõ szituációkat gyakoroltat be, mig a skirmishben az épitkezõs moká nekem nagyon nem jön be emiatt a szenes szenvedés miatt..., meg ugy eleve...
kereszteskérdés: multiban is csak 1v1 van mint skirmishben? mer tha igen az elég gáz... :/
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
multiban probálta már valaki?
Kicsit próbálgattam a gémet néztem a kempént, meg az európafoglalást is.
Valaki lejjebb kérdezte hogy milyen a taktikai térkép része (ezzel az a gond hogy az pont a stratégiai része (stratégia= nagyban gondolkodunk, taktika=kicsiben)). NEm kell total war szintre gondolni. Az elején választasz egy "fõhõst" meg népséget. A fõhõssel lehet támadni ahogy fejlõdik egyre több egysége lehet. Provinciákra van oisztva az ország. MIndegyik kivéve a fõváros alap védelemmel indul, ezt fejleszteni kell!!! (bár drága) kör alapú, minden provincia ad bizonyos mennyiségû nyersanyagot körönként. CSak akkor védesz egy provinciát ha éppen a támadás idején otttartózkodik a fõhõs, ha nem akkor a gép automatikusan eldönti hogy elfoglalta e az ellen a területet avagy sem. Értelemszerûen van diplomácia, kereskedés fül, valamint a parancsnoki fül ahol új egységeket szerzek a parancsnoknak. Én Ausztriával kezdtem (nevetséges hogy BP a fõváros) és ahhoz képest hogy milyen gyenge az osztrák haderõ (mindíg is az volt) simán szarrávertem a kor legjobban felszerelt seregét (Poroszország), szegénynek márcsak a fõvárosa maradt, de azt nem tom bevenni mert 24+a parancsnok egységei védik, ahhoz még kicsi vagyok. 2-es szinttõl elérhetõ a lovasság, gondolom 3-astól a tüzérség. Csata közben minél több egységet futtatsz meg annál több XPt kapsz (ergo hamarabb szintet lépsz, tehát több+jobb egység). Az egységek is kapnak XPt. Ha megfut az egység elveszett nem rendezõdik újra.
Hmm hirtelen ms nem jut eszembe.......ha valakit izgat még valami kérdezze, hátha tudok válaszolni (bár nemtom mikor érek haza, most hogy ennyit baszakodnak a töri érettségivel...)
Jó éjt mindenkinek!
Breki: még nem.Most is azt próbáltam csak ki,hogy elindul-e,meg hogy a mentésem jó-e.Fél órákat nincs kedvem játszogatni vele,talán hétvégén lesz összefüggõ hosszabb idõm.
100 terrabite anyagban lehet mazsolázni!
Ez a cím, kb. fél óra mulva jön a jelszó is.
Befizettem a wanadoo warez site-ra, 24 órára!Nekem most jön le a cuccos, átlag 360k/s -el, az elsõ CD mindjárt lent van. Ahogy én kész vagyok, bedobom a felhasználónevet-jelszavat a közösbe, és holnap estig lehet ész nélkül letölteni!