2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
whoami108 #987 Hát ezt nem tudtam.
Ez nagyon fontos infó!!!
Very thanks! :-) -
Természetesen ágyút mindíg magaslatra kell helyezni a gyalogság fölé, különben nem lenne túl hatékony :) -

nono csak aztán nehogy fordítva süljön el a pusi :)
-
whoami108 #984 Az ágyú gondolom ügyesen átlő az előtte álló gyalogság felett. :-)
-
whoami108 #983 A multira majd még edzek egy kicsit, aztán akár a futóedződ is lehetek. :-) -
MIndekettő, nem militiával pótlódik :) mondtam már ha megállsz a falu mellett és bejön a stand ground akkor aktívvá válik egy reinforce gomb a faluból pedig szépen kiballagnak az adott egyésg katonái addig míg fullon nem lesz.... :) -
lehet......de a védelmi/támadási bónuszt akkor sem lehet így kihasználni.....és mellesleg túl sok puskapor megy el.....márpedig a pályák nagy részén én puskaporhiányban szoktam küszködni :(. Mondjuk azért mert én erőteljesen használok tüzérséget és azok aztán falják :) Amúgy szerintem az a jó ha 1 egység mögötte ágyú, mellette lovasság ez az ideális felépítés így a legtöbb helyzetre lehet reagálni -
whoami108 #980 Így van. Nagyon közelről történt. Írtam is hogy túlcentiztem.
Sokat akart a szarka, de hát szegény farka ... :-) -
whoami108 #979 A falukban azonnal pótolódik a veszteség?
Miliciával feltöltődnek?
Skirmish vagy Európa térkép? -
érdekes ahhoz nagyon közelről kell lőnie hogy te egy sortűzből azelőtt futtasd meg hogy ő lőne......mert a sárga területen van, oda ha mind a 120an is lőnek még nem fut meg. Max az abszolút kezdő egységek futnak meg, de szerintem azok sem -
whoami108 #977 Ez igaz de sokszor nem fér el egymás mellett két osztag. -
whoami108 #976 A második osztagnak szerintem csak akkor okozna morálveszteséget, ha már megfutott és futtában megy át rajta.
A fegyelmezetten hátravonuló katonák miatt miért esne a morál?
Ezt a történelem is gyakran alkalmazták. -
Az az igazság hogy szinte mind1 mennyit lőnek le a falukban úgyis pótolják.....de nehéz itt elmondani, nincs állandó koncepció minden változik annak megfelelően ahogy az ellen csinálja a dolgokat :) multiban meglátnánk kinek van jobb taktikája...... :) -
Amúgy akkor az is jó ha felállsz V alakban úgy hogy zöld területen belül van az ellen. az első sor lő, ez felhúzza az ellent és megindul ellened, lő, a többit meg már lerendezed. Ez azért jó mert így neked nem kell mozognod és ki tudod használni a stand ground adta támadási/védelmi bónuszt! -
whoami108 #973 Ezzel nem értek egyet!
Sokszor volt már olyan, hogy ő már nem jutt el a lövésig, mert már előtte megfutott.
És volt olyan is, hogy túlcentiztem magam és csak vártam vártam hogy mégközelebb jöjjön és majd akkor szitává lövöm, de egy fél pillanattal megelőzött és az osztagom átment a learatott búzamező imitálásába. -
Nem szabad egymás mögé állítani őket! Az a legrosszabb amit tehetsz......ugyanis ha lő az első utána elmegy az a másodiknak morálveszteséget okoz mert azt látja hogy elhúz az előtte lévő! A másik amiért nem szabad az az hogy ha lő az ellen akkor a golyók gyakran a második csapatot is elérik, de az első csapat morálvesztesége a másodikra is hat mivel közel van! Egymás mellé kell állítani V alakban a 2 csapatot! az az ideális, és az a legjobb ha van lovasság ami kíséri őket és hátbakapja az ellent -
Szerintem minden esetben hagyni kell hogy ő tüzeljen először.......itt az nevet a végén aki utoljára lő :)
Az előző HSZedre pedig: NEm várom meg az első sorral míg ő lő, általában egyszerre lövök vele :) értelemszerűen fás terepen közelebbengedem...... -
whoami108 #970 Sok esetben az ellen nem tudja bevetni egyszerre az összes egységét, tehát egyesével el lehet intézni őket úgy, hogy az osztagjaidat egymás mögé állítod és amikor a legelső osztag már tüzelt, akkor őket hátravonod tölteni, és a következő osztag megy a helyére.
Az első osztag is csak akkor tüzel, mikor már majdnem bennt az ellen a piros zónában. Ekkor még van ideje közelharc nélkül hátramasírozni és míg az ellen őket üldözi, szembetalálja magát egy csőre töltött sündisznóval.
Persze ez csak egy kiragadott ideális eset, hiszen a gyakorlatban egyszerre több oldalról több osztag áll egymással szemben és itt már kevésbé ilyen egyszerű mattot adni. -
whoami108 #969 Hát igen, ebben az esetben én eddig azt tapasztaltam, hogy az ellen nem hamarkodja el annyira a dolgot.
Képes egészen közel engedni magához, és csak akkor durrant.
Ebben az esetben kiemelten fontos, hogy szakaszosan tüzeljünk.
rá kell érezni, hogy milyen távból akar össztüzet adni és még előtte legalább az első de inkább az első és második sornak illene leadni a "golyóit". :-)
A harmadik sornek pedig szigorúan csak azután szabad tüzelni, mikor már akár szembe is lehetne köpni őket. -
most nézzük azt mikor az ellen felé mi megyünk
pl mikor egy hadosztálya véd egy bányát és nekünk van kettő támadásra -
whoami108 #967 Szóval te az első sor lövésével is megvárod míg az ellen tüzel?
Ha viszont azt megvárod, akkor meg már miért nem várod meg az összes soroddal, míg az ellen teljesen közel nem ér?
Mikor közvetlen közelről egyszerre mind a három sor tüzet nyit, akkor brutális pusztítást csinálsz, és az elveszett morál sokkal jobban visszajön, mintha az első sorod, már az elején elpazarolná az értékes golyókat a közeli fákra bokrokra. -
Általában az ilyen harcokban az volt döntő hogy melyik népség volt fegyelmezettebb. Pontosan ezért hagyni kell a gépet lőni, úgyis csak minimális veszteségeket okoz. Az első sor lövése tégyleg nem okoz nagy sérülést, viszont visszahozza azt a morálvezsteséget, amit az előző lövéstől szenvedett el, és ez fontos! -
Ez nem az én képem :-) -
whoami108 #964 Ja és van még egy dolog, ami a soronkénti technika mellett voksol.
Ha egy vagon ember egyszerre belelő egy másik vagon emberbe, az azért nem igazán hatékony, mert a legtöbb golyót az első sorokban lévők teste felfogja.
Ha soronként lövünk, akkor a tüzelések között van idő az eltaláltak összerogyására, így azok nem képeznek fedezéket többé a hátul kuksolóknak. -
whoami108 #963 Hozzátenném, hogy a legidálisabb az lenne, ha mind a 3 sor csak akkor lőne, ha az ellenség már olyan közel ért, hogy akár szájon lehetne csókolni. :-)
Persze tudván, hogy a forró csók előtt az ellen azért biztosan lőni fog, és ha lő, akkor főleg az első és a második sor fog a legjobban megtizedelődni, mégiscsak jobb, ha ők már előbb leadják a lövést.
Van egy reflex gyakorlat, ami nekem azért néha bejön:
Mind a 3 sorral kivárok, és nézem ahogy közeledik az ellen.
Mikor látom, hogy megtorpan hogy lőjjön, tűzparancs mind a 3 sornak.
Ha időben klikkeltem, akkor a mieink előbb lőnek.
Ez módszer akkor igazán jó, ha az ellen csak nagyon közelről akar majd lőni.
Végülis általában azért jobb a soronkénti technika, mert ugyan lehet hogy az első sor lövése nem sokat ér, de a második és főleg a harmadik sor bőven pótolja majd, ha elég közel engedjük a drágát. :-) -
megyek kipróbálom.....ez most eltart egy ideig.....:-)
köszi! -
wow :-) thx -
jobb adagolni nem egy lövésre csinálni......
Íme kis tutorial csak neked, csak itt, csak most :)
Értelemszerűen sorban rá kell kattingatni :) -
1-2-3 sor???
nekem egyet lőnek aztán vagy kaszabolásznak vagy hátra rendelem és egy órát tisztogatják a fegyvert.....mind 2 esetben az ellen szétkergeti őket...amúgy pirosig szoktam várni mert sokszor már ez elég hogy szétszéledjen az ellen
-
Mellesleg ez a szép az ilyen stratégiában, tudd úgy szervezni a nagyra duzzadt sereged hogy átlásd, Sun Tzu is azt mondta hogy minden csak szervezés kérdése.....ő meg aztán tudott valamit :)
SZal jó hogy nincs easy, sőt very hardon az igazi, na az már kihívás :) -
Csak barakk közelben -
easy túl könnyú lenne, amúgy te vagy a buta...minek küldesz szét annyi egységet.....használj lovasságot, a helyi militia feltartja az ellent addig amíg a lovasság odaér.....gyalogságot jobb egybentartani pont az általad említett okok miatt -
ja! és egy fontos dolog nem tudok csapatot szervezni?
csak barakk közelében? vagy van rá mod a "terepen" is? -
Amúgy korán lőttél.....Nem szabad hamar lőni....
Szerintem úgy a legjobb ha akkor adsz engedélyt az első sornak amikor a sárga közepén van, a 2.-nak amikor a sárga és a piros határán, a 3. -nak pedig amikor már megindult a szuronyroham, így gyakran közelharc nélkül megfutnak :) -
pedig sok sok csapatom van mert küldőm szét őket a térképen falukba.....csak mig az egyik helyen szöszmötölök az ellennel addig máshol lekaszabolják az áldogáló csapatott....a gépnek könnyű egyszerre több fronton nyomulni....miért nincs easy fokozat....? -
Jobb felül lehet továbblépni a tréningben :) a közérpső gombbalk a többit nem tom, rámész egérrel és kiírja :) -
Mire való a pause???? Szerintem simán lehet kezeleni több mint 10-15 egységet.....
És kérdésedre azért kell neked kiadni a tűzparancsot mert sok idő az újratöltés és nagyon nem mindegy hogy mikor lősz..... -
nézd meg ha van századod a kis ikonokat mire lehet beállítani
de nem kaszabolja le csak el kell döntened szurony fel vagy tüzelés
érdemes erődőket felállítani azok tüzelnek amig tudnak
De írigyellek ha egyszerre hatnál több századod van. -
na csak sikerült......viszont van egy ujabb gondom.....a játék egy idő után eszeveszett térkép ugrálgatásba torkollik és a szaros tuzparancsot mindig nekem kell kiadni minden egységnél....tök szer mert amikor már van 10-15 120-as egység akkor már nem játszol :-((((( miért várják meg hogy odamegy az ellen és lekaszabolja őket? Nem tudok építkezni nem tudok fejleszteni mert nincs rá idő...:-((( nem lehet automatikusra tenni őket hogy védjék azt a hejyet és löjjenek ha ha csak fingik egy lepke a mezőn? -
felül