Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

á
Vazzeg,hogy olvasol te?Szerintem senki nem írta,hogy nem szereti a patch-eket.Arról pofáztunk,hogy 99%,hogy nem fog mûködni,ha megpatcheled.Amibe te bele is szaladtál...
Joke
nincs hozzá crack, sftarforce3-as játékhoz nem is lesz, kész.

Örülhetünk hogy így sikerült feltörni.

már beszurtam lejebb...

és olvasd el az 569 recsegésem..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

patch
De valszeg nem fog mûködni utána..

no de minden móka nélkül...

van aki azt mondja hogy nincs...és nem is volt és nem is lesz...!

viszont én most külföldi oldalakak fórumát nézem ami ehez a retek játékhoz tartozik és 4 helyen olvastam hogy van hozzá crack..!

de amit linkelnek az viszont már nincs fent...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Esetleg ha beszúrnád a hivatkozásokat h hol van crack a játékhoz, akkor megköszönnénk.
Én 2 crack-es oldalt szoktam nézni, (gamecopy,gameburn) mert ha ezeken nincs, akkor máshol sincs. Cáfold meg.

neked nincs az egereden olyan kis görgö....tudod....lenyomod és az oldal lefelé megy...és neked csak a szemeddel kell követni a sorokat....vagy ha nem megy másképpen akkor van oldalt egy olyan mint a csuszka..ha azt mozgatod akkor is lefelé haldsz...!:)

és mosolyogj::))

http://www.torrentmatrix.com/torrents-details.php?id=10577

elmondom erre az oldalra ami persze megszünt most olvasom a 4 külföldi és 1 magyar oldalon a hivatkozást hogy itt van crack a gammához..!

na akkor most mi van...?

nem tudod inkább megmondani?!

szerintem kicsit olvass vissza...!

Hali,, honnan tudom letölteni a patchet a játékhoz?
Müködni fog utána a carbon verzio ha felrakom a patchet?

na akkor kezdjük elölröl...!

tehát van ez a retek gamma...

igy úgy fel lehet rekni kis furmány mi1más..!

de van még itt szó arrol hogy javítás...amit te felraktál és nem ment utánna

és nincs hozzá semilyen crack..!

akkor most valamit nem értek...

ezt mindek irtad...?

" De látom a többség elég anti-patch-es amit nem értek, hisz a patcheket nem véletlenül találták ki, de ha ti BUGos, szutyok játékokkal szerettek játszani ti dolgotok, látom kár volt felhozni a patch-témát. "

"A patch nem ma jelent meg, ezért néztem utána, de nincs nocd, vagy crack a javításhoz:("

Az "utánanéztem" és a "rákeresesés" között olyan baromi nagy különbség van jelen esetben?..

Ennyi macera...inkább megveszem!És akkor biztos hogy megy!Amúgy megkéne kérni egy magyar cracker csapatot...biztosan megcsinálnák!

Így van.

Mivan? nem egyrõl beszélünk jóember.

Joke
Úgy sincsen, mert akkor lenne az alapjátékhoz is és nem kéne itt buzulni vele.

de mint látos a nem a javítással vagy nem javítással van a gond hanem azzal hogy nem egyszerû elinditani...!

nem zavar ez a pici apróság...?:))

rá is kesestél...a nocd crack-ra...?

De látom a többség elég anti-patch-es amit nem értek, hisz a patcheket nem véletlenül találták ki, de ha ti BUGos, szutyok játékokkal szerettek játszani ti dolgotok, látom kár volt felhozni a patch-témát.

Én írtam a javítást, csak mert 50 MB a mérete, ezért gondoltam h sokat javít, és ez így is van, igen sok BUG-ot javít, a játék sebességén is gyorsít (gondoltak a gyenge gépekre:) meg talán 1-2 pályát is tartalmaz, de mindenféleképp érdemes lenne feltenni.
Én fel is tettem, de nem indul el, megint elõjön a SF...

DE: 1x próbáltam a Cossacks 2-t, akkor elindult, és többszõr nem próbáltam. Aztán feltettem a patchet, és már nem is indult el, pedig a Nightmare-t is beindítottam, hangsúlyozom, nem biztos h összefüggésbe van a 2 dolog, tehát h a patch miatt nem indul el, lehet h patch nélkül sem indulna el.

A patch nem ma jelent meg, ezért néztem utána, de nincs nocd, vagy crack a javításhoz:(

és mi a rák ez az install patch...amit találtam...?

Breki33
nem raktuk
Vazee...amikor elindul a játék(csomót kell várni) kikapcsol a monitorom!

most töltöttem le egy install patch-et...!

ezzel az info szöveggel...!

Bei Installationsproblemen, die sich wie folgt äußern können:

- Installation bricht bei der 2. CD ab
- Rechner hängt sich bei der 2. CD auf
- Installation bricht ab und bringt Fehlermeldung "$$$.tmp"

********************************************************************************
Vorgehensweis bei der Installation

1. Sie müssen auf Ihre Festplatte C:\ mind. 4GB freien Speicherplatz haben.
2. Legen Sie die Cossacks II CD 1 ins Laufwerk und brechen den Autostart bzw. die Installation ab.
3. Starten Sie dann den herunter geladenen "cossacks2_install_patch.exe" und folgen den Anweisungen.
4. Schliessen Sie während des Kopiervogang und der Installation keine Fenster!!
5. Danach können Sie Cossacks II mit der 2. CD starten.

de akkor most mivan a javitással...?

ti azt felraktátok és utánna keztétek el a variálást...?

Breki33
szerintem nincs
Joke
elhiszem, de kamu
nforce-on nincs fenn, tehát nincs

pedig hidd el hogy most olvastam...!

a torrent matrixra hivatkozik...!

Joke
nincs semmilyen más törés

hello mindenkinek...!

mOst olvasomom az egyik oldalon hogy mindenféle indítási gondok vannak a gaméval..!

hát jöttem is rögtön ide okosodni..!:)

szóval...

irta valaki hogy érdemes felrakni rá a javítást mert sokat segit...!

viszont olvastam máshol is hogy nem kell össze-vissza bootolni meg variálni mert van hozzá normáis törés...!

valóban....?

a javításhoz van törés vagy alpbol van törés normális...?

Breki33
beszéljünk már a játékról is

szval hogy kell ágyúval lõni?
Nekem simán elindul pedig nem egy bika gépem van :\
1GB DDR,160gb HDD,ASUS A7V8X-X alaplap,ATi Radeon 9600 SE 256mb DDR,meg Athlon XP 2800+ proci.. Es allitolag az ati 9600 se az butitott :\
És mégse szaggat :D

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Wukifi
Ment PM-be a link.....ne kérdezzen senki semmit...aki kért az kapott...

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Joke
Megtettem, elhiszed? Mégsem megy, de azért kössz.

Törölt felhasználó
Megy azzal az alaplappal is nekem is olyan van. Kapcsold ki amit leírtak és menni fog ugy is.
Breki33
Na megnyertem az elsõ pályát, de ezt az ágyut nem értem egyszerûen nem tüzelnek, hiába auto fire meg klikkelgetek az ellenre csak forognak
Ha nem is elsõre, de sikerült elindítani:) Megy, és nemtom, nekem nem hiányzik a 3d, ez full nem errõl szól, nem csalódtam, nagyon jól sikerült:)
Joke
há me hátha úgy elindul, mert pl a gtr is csak úgy indult el ha lehúztam, hiába mondták hogy elindul ha disable-gatok. valahol azt olvastam egyébként ha jól emlékszem, hogy nforce2-es alaplokkal nem emgy az sfnightmare, de lehet nem is igaz, mind1. ezért próbáltam ki, de úgy sem ment.

Törölt felhasználó
Miért is húztad le? <#confused>
Breki33
pedig érdemes
Joke
lehúztam minden optika meghajtót, így sem indul el. nem érdekel. kész

ha nem rebootolsz akkor senkinél sincs ott..., nem véltlen van beleirva nfo-ba is a reboot :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jó, én cossacks 1-et nem csiptem de ez elég türhetõ :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Joke
hát még egyszer sem indult el, szal ez egyenlõre lényegtelen.

szóval ilyen ez

hát ja :D
nálam se kért :D

Breki33
mondjuk érdekes, hogy sérial-t csak tõlem kért
Viszont azért írtam elsõ ponthoz oda hogy reboootolj!!!! (indítsd újra a gépet)
Mert nem mindenkinél lesz ott a driversbe rögtön install után a driver.. pl se nálam,se egyik havernál nemvolt :\