2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Zsolo007
    nézd meg az IG fórumot írok bele mint a hülye :D
  • Thanatos
    tény hogy tw-ket nem éri uto de sajnos szvsz cossacks 2-t még a demo is emgette vacsorára... :/
  • Thanatos
    komoly? király
  • Zsolo007
    Thantos asszem holnapra megtudom mennyizt javítottak az IG-n a demó óta, ugyanis kintvan!!!!!!
  • Zsolo007
    Az imperial gloryt megváltóként vártam még meg nem láttam a demót.....lehet hogy a nagy strat térképen nagyon kira de a csaták.......egyértelműen TWre hajaz, de még leutánozni se bírja, egy nagy kalap szar a csatarendszer..........HA ezt nem javítják ki a teljesben akkor maradok a Rome:TW-nél :) mellesleg nekem bejön a gém :) addig amíg végig nem tolom a kempént nem fogom megunni, persze ez nem azt jelenti hogy egész nap ezt tolom.....így eltart egy ideig

De meg tuti nem venném! Annyira nem jó!
  • Thanatos
    tény de kis hilyán ez is..., ami meg van benne épitkezés nagy rakat sz*r
  • Breki33
    AZ CSAK HARC SEMMI ÉPÍTKEZÉS
  • Thanatos
    eleinte nekem bejött de tény hogy idő után nagyon egysiku dögunalom game..., szvsz imperial glory nagyon helyben fogja hagyni ha kijön
  • Breki33
    ilyen nem

olyan volt, hogy nem foglalkoztak velem hanem mentek tovább

de oldalt meg tudtam csípdesni
  • Trespasser
    Lehet saját csatát csinálni, mint az 1. részben?
    (letenni az emberkéket, majd egymásra ereszteni őket)
  • whoami108
    Nektek volt már olyan a Skirmish játékban, hogy olyan ellenséges osztag közeledett, ami nem támad és te sem tudod támadni?
    Simán átmegy az embereiden, megáll valamelyik bányádnál, ami erre szünetelteti a termelést mivel a közelben ellenség van.
    Hiába mész oda több osztaggal is, támadni nem tudod.
    Amikor közeledsz felé egy századdal, mindig egy kicsit arrébb megy.
    Ez valami bug?
  • whoami108
    Tudja valaki, hogy a gránátosok milyen épületeket emelhetnek?
  • Breki33
    Ja az kár

Bár Napoleon nem a nagy várostromairól híres :-)
  • Breki33
    engem pont ez kapcsol ki
  • whoami108
    Jut eszembe.
    Itt erődöt el lehet foglalni?
    Vagy csak lerombolni lehet?
  • whoami108
    Anno a cossacks1-ben szerettem az építkezős részt.
    Tökélyre vittem a különféle védelmi fal és toronyrendszerek kiépítését olyannyira, hogy alig kellett a védelemre figyeljek.
    Direkt nem zártam le hermetikusan falakkal a városaimat, mert akkor mozsárral és gránátosokkal úgyis áttörte volna.
    Inkább girbe-gurba, fokozatosan szűkülő folyosókat csináltam, amin végigsétálva csórikám el se jutott a belső védelmi zónákig.
    Rendre elvérzett minden támadása.
    Kár hogy a C2-ben nem lehet falakat építeni.
  • whoami108
    Inkább egyszerűbb.
    Az építkezős játékban több dologra kell egyszerre figyelni.
    Egyrészt sasolni kell az összes frontot, plussz e mellett gyártani a sereget, osztagokba szervezni, frontra mozgatni, plussz figyelni a parasztokra, hogy kellő effektivitással vágják-e a fát, követ.
    Ezt munka után fáradtan hazaérve kevésbé vállalja be az ember, mint a nagytérképet, ahol csak egyszerű csatákat kell egymás után lejátszani.
    Nincs építkezés, nincsenek parasztok, csak az egységeket kell figyelni és mozgatni. Ez kevésbé fárasztó. :-)
  • Breki33
    gondolom ez gyorsabb
  • whoami108
    Fogok majd én is skirmisht játszani ha egyszer pihentebb leszek. :-)
  • Breki33
    ja bocsi akkor én nem ezt játszom
  • whoami108
    Nem a barakkjait lőttem, mert a nagytérképnél nincs barakk.
    Fix osztagszámmal belép mindenki a pályára és nem lehet közben sereget gyártani.
    legalábbis tudtommal nem.
  • whoami108
    Az európa térképen is lehet használni a piacot a csata alatt?
    Azt hittem ez csak skirmishnél él.
  • Breki33
    milysét lőtted a barakjait?

és miért nem vettél kaját?
  • whoami108
    Volt tegnap egy érdekes szitum.
    Egy orosz területet támadtam, de túlságosan elhúztam a támadást azzal, hogy csak szép finoman közelmentem, odadurrantottam, majd hátramentem tölteni, és ezt még vagy 20-szor. Ő félt visszatámadni, én meg így akartam felőrölni.
    Sikerült is megfogyatkoztatni, de csak későn vettem észre hogy kifogytam a kajából.
    Lement a food 0-ra.
    No gondoltam ezt jól megszívtam és ahelyett, hogy kivonultam volna a területről feladva az offenzivát, mindenkinek rohamot parancsoltam hogy lássam mi végez velünk hamarább, az ellen vagy az éhhalál?
    Legnagyobb megdöbbenésemre az éhségtől el el hulló regimentem megfutatta az összes ellenséges osztagot.
    Fura volt látni, ahogy a hős osztagjaimból hullanak ki az éhenhalt katonák, de azért a megmaradtak bőszen kergetik továbbra is az ellent. :-)
  • Zsolo007
    Hát kár hogy neked semmi érdekes sincs benne.... :(
  • DokySG
    Nem gondolod pitcburg,hogy ezt nem itt kéne reklámozni?
    "szia!ha hozol 2 üres lemezt,akko az egész játékot átirom neked.06706379659"
    ...
    Legalább annyi eszed lenne,hogy privátba írod.
  • Breki33
    Ez a te véleményed

sztem pont akkor jön a java :-)
    Ez nem fps meg Lego racer P
  • Lupis
    Uncsi a játék.Pár óra játék után már semmi érdekest nincs benne. Egyedül a történelmi csatás opcióval érné meg játszani ,ha az ai nem lenne ennyire béna.
  • Breki33
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • DONGUBA
    de lesz crack mar csinaljuk
  • Zsolo007
    Úgytűnik nem mindenkinek fekszik az ilyesmi....
  • Breki33
    1. Ugye ahogy kerülsz közelebb a központjához egyre közelebb a forrása

Pont ellenkező esetben lenne unalmas. Kicsit fura a felfogásod :-)

2. Most akkor kuka (úgy utálom ezt a két nap aztán kuka szöveget)vagy mostani pálya? Ez kicsit ellentmondás.

3. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy sokmindenre tudj egyszerre figyelni, ha ez nem megy játsz mással

A tüzelést amúgy pont ma mondták -részletesen-el miért kell.
  • JTBM
    Az én problémám ezzel a játékkal az, hogy ahogy nyomulok az ellen főhadiszállása felé, úgy szervezi újjá egyre gyorsabban a szétvert hadseregeit.

Az egész játék egy mészárszékké válik és nekem unalmas meg fárasztó is.

Komoly hiba még a micromanagment, mindig nekem kell tüzelnem, ha van pl. kettő fő front, mint pl. a mostani pályámon, akkor állandóan oda kell figyelni mindkettőre.

Nálam 2 nap játék után kuka lett...
  • Zsolo007
    Hát öööö, én óvatos lennék azzal a kiírással....lévén SF3......nem lennék benne nagyon biztos hogy menni fog

Ajánlott egy RWre kiírva tesztelni!
  • pitcburg
    szia!ha hozol 2 üres lemezt,akko az egész játékot átirom neked.06706379659
  • Breki33
    ezért kell sikképernyős TV P
  • Zsolo007
    Völgyből hagyomágyos ágyú nem tud lőni....csak a mozsár.....
  • whoami108
    Azért írtam porosz katonákat és nam franciát, mert eszembe jutott a patrióta című film, amiben meg vannak említve a híres szász katonák, mint etalon. :-)
  • whoami108
    Persze jobban utánagondolva azért egy kicsit irreális.
    A valóságban a barakkokban hosszú kiképzési procedúra után készült el egy egy osztag. Ezt a kiképzést nem nagyon lehetett falvakban is ugyanolyan szinten művelni, mert akkor senki nem épített volna barakkokat.
    Ha Napóleon beállt egy falu védelmére, akkor a valóságban nem kaphatott a faluból magasan képzett friss katonákat, csak maximum egy kis milicista utánpótlást hogy feltölthesse sorait.
    Jól is nézett volna ki, ha a retteget és nagyon magasan képzett porosz katonákat ugyanúgy fel lehetett volna tölteni egy kis orosz faluból mint egy szász barakkból.
  • whoami108
    És ha a gyalogság mögött völgy van és nem domb?
    Akkor is átlőnek fölöttük ha elég messze vannak?