2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#1147 Amúgy pont most akartam megnézni -
whoami108 #1146 Gondolom hozzászólás forgalom alapján számolja ki a rangsort, hogy mely topic-okra érkezik a legtöbb beröffentés.
Kár hogy nincs minőségi szűrő. :-) -
whoami108 #1145 Legnépszerűbb témák -
Lupis #1144 EZ micsoda? -
Lupis #1143 Igen azzal is megakartam próbálkozni ,de az ellen mindig kiszúrja az oldalt lévő ágyút és kimanőverezi :I -
#1142 és mi nemis spamelünk
ott milyen az idő? P -
whoami108 #1141 1. BogyóKatica
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. Tibia
4. Football Manager 2005
5. Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
6. Humoros és aranyos képek
7. Cossacks II: Napoleonic Wars
8. Takezó topik :D
9. White may
10. Veszett jóóóóó csaj!!
Csak így tovább csak így tovább ....
:-) -
whoami108 #1140 Akkor a legideálisabb egy line formációban lévő osztagot oldalról eltalálni nem?
ott akár egy egész sort lekaszálhat. :-) -
Lupis #1139 Nekem is csak ritkán csinált ilyet ,de nagyon elkell találni mikor és honnan kell lőni pl ,ha az ellen lejtőn felfelé menetel akkor összetorlődik az oszlop így lényegesen többet talál el ,meg ha pont előlről lövöd és az elejét célzod és még jól is lőnek akkor szépen végiggurul. -
whoami108 #1138 na majd kipróbálom ezt is. Lehet hogy csak én nem vettem észre hogy 1-2 emberrel több van mint volt. :-) -
whoami108 #1137 Sima ágyúgolyó legyesett 60 embert?
Nekem max 5 - 10 embert kaszál le ha végiggurul az osztagon.
Hogy kel úgy beállítani az ágyút, hogy ágyúgolyóval ilyet lehessen művelni? -
Lupis #1136 Elég ,ha a zöld védők járőr területén belül vannak és nem az utánpótlás gombot kell nyomni,hanem autómatukusan megkezdi feltölteni az osztagot elég lassan csinálja de azért egy falut védő osztagot általában feltud tölteni két támadás között és ,ha távol vannak az egységeid a kaszárnyáktól és minimális a veszteség elég csak így feltölteni őket.Igaz nem néztem ,hogy kerül-e vmi be is ,de sztem ingyenes. -
whoami108 #1135 Ez egy jó védelmi konstrukció. :-)
Én azért nem mertem az osztag elé tenni az ágyút, mert féltem hogy elfoglalják vagy lemészárolják őket ha nem futnak meg a szuronyrohamuk előtt. -
whoami108 #1134 Nekem a falu mellett lévő sérült osztagomat nem töltötték fel.
Mennyire kell közel lenni a faluhoz?
(Pontosabban egy aranybánya mellett állomásoztak) -
whoami108 #1133 A formáció felbontást még nem -
#1132 akkor amit írtál még nem próbáltad? -
Lupis #1131 Utánpótlásra én a faluk közelébe szoktam vinni az osztagokat és az ottani házakból szépen feltöltik mint a zöldruhás védőket.
Nekem a védelmem kb ilyesmi : blockhouse mögötte kartáccsos ágyú ezután egy osztag és legvégül meg egy nehéz ágyú. A blockhouse elött áthaladva eléggé legyengülnek ezután a kartács már simán megfutatja őket ,ha meg többen vannak akkor a gyalogos osztag lő egyet. Az ágyú meg elég hatásos csak jól kell beállítani ,hogy a menetelő oszagjukat előről kapja el és a golyó szépen guruljon végig rajta,így már elégsokszor volt 60+os áldozat is egy egy lövés után. Kartácsost meg minnél közelebbről kell lőni egyszer az ellen szépen átakart rajta masírozni és pont akkor lővettem amikor elérték kb 70 katonájuk egyből fűbe harapott:P -
whoami108 #1130 Hát szerintem csak akkor ha megfutottak és ezért bomlott fel a formáció.
Ha én bontom fel direkt, akkor ott fognak ácsorogni.
No majd este kipróbálom. -
#1129 szerintem igen
de nem próbáltam -
whoami108 #1128 Még sosem bontottam fel formációt.
Ezek szerint ha egy század formációját felbontom, minden különösebb indok nélkül elindulnak a barakk felé? -
#1127 http://www.imageshack.us/ -
#1126 ennél van egyszerűbb
felrakja az imageshackre és akkor csak a második linket kell bemásolni ide -
#1125 szerintem printscreen-el is lehet -
#1124 hát mert elindulnak visszafelé -
whoami108 #1123 Igen, be kell előtte rakni a galériádba, majd onnan, a kinagyított kép url-jét kell kimásolnod. -
kj00 #1122 egy fórummal kapcs. kérdés,ha képet akarok beszúrni,az saját gépről nem megy?Mindenképp fel kell raknom valahová? -
whoami108 #1121 aha nekem is be-bejönnek ilyen kamikázék.
Ha nem lövök rájuk az első sorral, akkor képes közvetlen közelről belém lőni. -
kj00 #1120 Ja,egyébként a gép is próbálkozik folyton ilyen egységekkel,de sosem tudnak átmenni az én vonalaimon,csak idegesítő,hogy azok miatt is oda kell figyelnem,mert persze rámlő a kis rohadék. -
whoami108 #1119 Ez igaz, de lehet hogy a gránátosokat lekötik a védelmi erők és ha már választani kell, akkor inkább harcoljanak a gránátosok és közben sunyiban meg mehetnek robbantgatni ezek a 15 fős kommandók. :-) -
kj00 #1118 hát,azért mondjuk barakkot,meg stable-t robbantani jók,de mivel akkor már úgyis ott kavarok az ellen bázisa körül,szintén inkább a gránátosok. -
whoami108 #1117 Akkor a mérnököket nem nagyon érdemes robbantgatni vinni.
Inkább építsenek erődöket. :-) -
kj00 #1116 4-5-6?nem emléxem,ezt még nagyon az elején csináltam,talán a tutorialban.Azóta nem próbálkozom ezzel,akkor már inkább ágyú,vagy grenadier-osztag. -
whoami108 #1115 Hány robbantás végzett vele? -
Thanatos #1114 sorry hogy nem irtam minden egyes szó után oda hogy szvsz, aszittem ez egyértelmű..., kurva nehéz más véleményéről irogatni... :) -
kj00 #1113 Mondjuk blockhouse-t felrobbantani kicsit gáz.Jó ha 15 emberrel skerül,nemhogy 4-gyel.Egyszer azért sikerült... -
whoami108 #1112 F11 -
kj00 #1111 Délután csinálok majd screenshot-ot.Csak azt mondd meg hogy lehet?
-
whoami108 #1110 Miért kéne villámgyorsan?
A legtöbbször az ellen közel se mer jönni, főleg ha ott figyel az osztagjaim mellett egy kartácsra töltött ágyú. :-) -
#1109 de akkor ezt villámgyorsan kell -
#1108 erről képet P