Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán fura, de szakmámból adódóan értek a gépekhez :-)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szóval mások könyörtelen lemészárlása nekünk csak XP gyûjtögetés. Ejnye bejnye :-)
Azt hittem ez világos
Ja és a harci szellemnek is jót tesz P
Addig csinálhatnának valami kifizetõdõbbet nem? :-)
Hát nem fura?
Biztos azért van mert a keleti arcvonalról olvasok könyvet, hogy ott milyen szerepe volt a tartaléknak az arcvonal kiszélesítésében :-)
Aki fut, az már többé nem gondolja meg magát?
Tehát akkor azért valamennyire érdemes lehet a felörléses taktikázás.
Lejjebb kérdezted hogy miért csak 13 egységgel mentem berlinnek. MErt oilyan szinten voltam. Asszem 4. szint az amikor elõször egadja a nehéztüzérséget, de mozsárágyú még nincs. ÉS le lehet csapni 13-mal 24-et de csak akkor ha nincs ben t a parncsnok mert a + emebren kívül akkor védelmi bónuszt is kapnak.
A fejlõdés nem függ a csaték számától. Csaták után részletezi hogy miért kaptál xpt. megfuttatot egységenként 125 xp, ha parancsnokot gyõztél le 250 v 300 nem emléxem pontosan. ÉS még a kis miniküldetésekért kapsz xpt. Ha megfutott egy egységet elveszett, viszont érdekes hogy ha x meghalt közülük akkor azt nem vonja le az emberszámból. A felörléses taktika pedig mûxik ha több egységét ölöd le egy csatában mint ahányat körönként kap, mert akkor egy idõ után nem lesz nyersanyaga vásárolni..... huh hirtelen ennyi
Ha mondjuk egy századból marad 30 ember, aki formációt bontva iszkol, akkor ez a század annyi?
Vagy az sem kell hogy formációt bontson, csak elég az ha megfut?
tehát ugy érdemes ellenfelet harapdálni hogy mindig megfusson néhány egysége...
Ennél még a Panzer General 3-as megoldása is jobb, ahol a vezér bizonyos mennyiségû slotokat kap egy csatához, és õ maga alakíthatja ki a tetszõleges összetételt a slotmennyiség határain belül.
Mitõl függ az, és lehet-e valamilyen szinten befolyásolni, hogy melyik egységtípusból max mennyit vihetünk?
Csak a rang módosítja ezt és az is csak fix beégetett módon?
A játék nyilvántartja, hogy a vezér hány csatában vett részt és ebbõl mennyit nyert ill. veszített el.
A következõ rangfokozat elérésénél ez a nyer/veszt arány mennyire számít bele?
Gondolom hogy beleszámít, de nem tudom hogy milyen szinten.
Azért kérdem, mert szívesen csinálnék ún. zaklató csatákat, amikor is nem a csata megnyerésére pályázok, hanem a minél több veszteség okozására, hogy ezzel szép lassan felõröljem. Ha egyáltalán mûködik ebben a játékban a felörlõs taktika.
Illetve csata közben fogyhat még szén.
Viszont amikor visszatérek a csata térképrõl a stratégiaira, nem nagyon látom, hogy a megtizedelt századaim feltöltése valamilyen erõforrásba kerülne.
Vagy csak nem vette észre?
Nincs más dolgunk, mint rálépegetni az ellenséges területekre és ott lejátszani egy sima Battle-t.
Nem lehet azzal sem stratégiázni hogy esetleg kissebb létszámú de fejlettebb egységeket viszek, sem azzal hogy fokozatosan kissebb félig vesztes csatákkal felörlöm az emberanyagát, azaz belépek egy sokkal erõsebb területre, ott gyorsan komoly veszteségeket okozok, majd elhúzom a csíkot, és ezt ismétlem addig, amíg ki nem fogy az emberbõl annyira, hogy le lehessen nyomni.
(Az oroszok egyébként ezzel próbálkoztak Napóleonnál)
Le lehet egyáltalán gyengíteni bármely népet pusztán azzal, hogy elfogy az emberanyaga a túl nagy veszteségek után?
Amikor én térek vissza egy csatából, a veszteségeimet a központi újonctárolóból pótolja? Nem nagyom érzem a besorozható állományt elfogyaszthatónak.
Csak nekem tûnik szegényesnek, vagy mások is így látják?
512 MB RAM (768 MB RAM ajánlott)