Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Te nem olvastál vissza? komolyan mondom minden topikba kell faq vagy mi az istennyila?????

NINCS KREKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NINCS!!!!!!!NINCS!!!!!!!!!!!!ÉS MEGEGYSZER: NINCS!!!!!

Csak a carbonos verzió van az meg crack nélkül megy. Nemegyszer leírták lejjebb hogy 1.1-hez nincs krekk. Valószínû nem is lesz starforceokhoz (a jobb fajtához) nem nagyon szokott lenni. Szal uninstallálj rakd fel újra a gélmet és élvezd a tiszta 1.0-át!

Zsolo007
Én scirmishben tolom. Very hardon kezdtem el azon a pályán amin 3 híd van középen.

Én ausztria, ellen franci.

Valamikor 14:00 körül kezdhettem el, és 19:30 körül mikor abbahagytam jártam ott hogy minden híd be volt úgy biztosítva tüzérséggel hogy gyalgoság sem kellett a védelemhez :) (pedig özönlenek) és van annyi katonám hogy átmegyek támadásba.

Mondjuk tény hogy az elsõ 2 órahossza az igazi szenvedés volt (mondjuk erre jobban szeretem a struggle angol kifejezést, sokkal jobban elmondja :) ), minimális csapattal hol elég puskaporral hol nem, de nagynehezen sikerült felülkerekedni, de az volt kb. 1:30 óra míg a bázisomtól kiszorítottam õket a középsõ hídíg. Utána töbnbször áttörték az alsó hida (szerencsére addigra már megépült az alsó és a középsõ híd közé a legnagyobb vár (fortress) így tüzérségi fedezet volt....) védelmét. Mostanra egyenesben vagyok szal kb. 1 óra és elpusztítom a bázisát.......

De itt is csak azért szívtam mert özönlöttek a katonái, nekem meg kevés volt a puskaporom, nem a taktikai képességei fektettek meg. Annyira balfaszul csinálja hogy hihetetlen, komolyan modnom mintha egy 10 éves szellemi fogyatékos ellen nyomnám annyira balfaszul rendezi az egységeit az AI (bár meg kell jegyeznem hogy lovasságot viszonylag jól kezeli, 1x-2x meg tudott lepni vele, de gyalogsággal nagyon béna, tüzérséget meg nem használ........)

Az európafoglalás fos lett, akkor lenne jó ha a gép taktikai képességi 2x olyan jók lennének mint most, akkor valóban reprezentálná hogy mennyire nehéz elfoglalni európát.......

Szóval hol találok crackket a Cossack 2-höz, tud valaki segíteni?
Az 1.0 ment eddig de tuningoltam 1.1-re és itt a gond.
tudnám minek kell a szart nagyban terjeszteni :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

persze müködik

egyébként itt van publikus...!

tedd el az eredeti filest amit feltörsz...!

http://www.2big.hu/module/2BIG/action/Download/hash/b9ce3a7a7c6e4f8f63c08ead4c95d64f

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Breki33
na õk nem P

sztem az elég erõs normálon is
de az építkezõst
amugy tudtok ti vele multizni?
Breki33
õk másikkal játszanak

te nem az építkezõst nyomod?
ez müködik kiprobáltad?
nemtom lehet én vok béna de hardon nekem már baromi erõs a gép. sztem az AI-je ti csaltok :D hát hardon egyszerüen olan sokan jönnek hogy alig birom tartani magam és hát elfogy a puskaporom very hardon megsem merem próbálni.
Zsolo007
jaja, very hardon tolom angolokkal és hát nem túl nehéz...... valami nincs rendjén az AIvel....

Az Európa meghódításos része elég gyengére sikeredett :I
Elvileg gyógyitanak,meg morált javítanak,de akkor már tényleg jó lenne úgy,hogy nem kell õket külön mozgatni,hanem a formációkkal együtt mozognának,mint a többi fasz.
Breki33
És a papsággal ti mit csináltok?

én elfoglaltam egy századdal az elenség kellõs közepén lévõ bányát melléköldtem még kb 100 lovast rombolni aztán a papokat ét az ellen földjén.

Mondjuk nem mindegyik ért oda

Úgy lenne az igazi ha abban a formációban ami négyszög középpen egy pap gyalogolna és osztaná az áldást P
Igen,az is a neve abányfejlesztõ ikonnak,hogy invite more workers,azt a falu saját embereibõl pótolja.
jah oks :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Breki33
okés készíts képeket P

Amúgy van olyan pálya ahol falakat is lehet építeni?

Amúgy ha jól láttam ha fejlesztem a bányáim automatice megy be ember, megszokásbol odaküldözgettem aztán láttam, hogy ott állnak mellette.
Breki,az ágyúdolgot este megnézem,ha végre lesz idõm,szólok mire jutottam.
a 649-et meg nem rád értettem.
Deicide,te meg jól értetted.Hagyd már a picsába azt a cracket.Játssz vele,patch,crack,apjfasza nélkül.
olvass : L3on,597-es hsz : "amúgy felttem a patchet ami sztem javítana a játékon de elrontja--> nem indul el hiába disable cd és node. ezt elrontottam. valaki tud rá megoldást?"
tehát ami nekem van törés az nem jó mert a demo exe-t használja a jól értem..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

amugy ha már ennyire "patch ellenes" itt midnenki :DDD akkor ki kéne prószálni hogy a nem müködõ patchbõl ki lehete buheálni pl az új mapokat

<#eljen><#eplus2>

oks ez tény bár az hogy ez sem müködik patch után nem tény innen még senki nem probálta ki :PPPP
amugy azt kéne kideriteni csak hogy az sf verzioja egyezik e patch után és elött

Nem hiszem,mert akkor még nem olvasta a fórumot,és visszaolvasni úgysem fog.Meg hát még mindig ott van az,hogy játszik a full gaméval azon a módon,ahogy mi,és majd ha lesz crackelt patch,akkor majd szólunk neki.Csak tudnám minek foglalkozun ezzel,nekünk mûködik,és úgysem hallgatnak ránk.
én eltettem az eredeti engie.exe és akkor várok...!

Breki33
de fel tudja cpécizni a pályamásolgatással P
Breki33
beszéljünk az ágyukról

ez a mániám P
Az van,hogy van egy 1,5GB-os demo cossacks-od.
kaptam valamit...!

én ezt tovább küldtem...!

a játékok elenyészõ része,de a starforce-os játékoknak viszont nagy része.Látod,ez sem mûködik a patch után.
A cracket meg hagyjátok már a picsába,mér nem jó a carbon féle módon?mert 2-3 kattintás kell elõtte?nem értem...
akkor most mivan...?

ezt birom hogy a demo "cracket" mennyi ember beszopja egymás után :PPP

te irogatsz tömény marhaságot :)

a játékok elenyészõ része patcheli a védelmi rendszert is a patchel..., maradjunk ennyiben, ha ez is bele tartozik akkor pech

még nem jött meg
thx
elküldtem..!

na mégegyszr...

kell mail cím..a te mail címed...)

küldök egy mailt...!

ha megkapod értelemszerüen cináld azt ami oda van irva...)

multizni nem tudtok vele mert gambox ID-t kér. :(((((((((
nem aktív a multi rész...(

onnan látod,hogy demo-e,hogy nem aktív pl. a multiplayer gomb a fõmenüben,nem lehet menteni,stb
msn?
Breki33
irtam hova rakd fel

vagy add meg a torrentet P
Breki33
írd le hogy lõsz vele pontosan
tehát van törés egysek szerint jó mások szerint nem...!

valaki segitsen hogy publikussá lehessen tenni vagy is bárki letudja tölteni..!

ha valaki tud segiteni annak elküldöm a törést..!

csak 1 dolot kérek hogy itt látható legyen hogy felvan téve...link ként..!

de honnan tudom hogy demo vagy nem demo....?

elindul rendesen...)

és fut és fut...!