2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
whoami108 #1107 Közben rájöttem, hogy hogyan tudom a fronton lévő egységeimet is reinforce-olni anélkül, hogy hátra kéne vinni őket a barakkokhoz.
Csinálok egy tisztek nélküli osztagot, azt odaviszem a frontra, és amikor nem támad senki feloszlatom a formációt.
Aztán a továbbra is formációban várakozó, megtépázott századaimnak nyomok egy reinforce-t és így végre van honnan feltölteni magukat.
Lehet hogy ti eddig is így csináltátok, de én csak most jöttem rá. :-) -
whoami108 #1106 Igen, őket is barakkokban -
kj00 #1105 robbantani tudnak,méghozzá úgy,hogy a 15-ből 4 odamászik az épülethez,és összekalapál egy lőporos hordót :) -
#1104 és őket hol tudod képezni a barakokban?
kezdek büszke lenni magamra hogy ezek nélkül is levertem az ellent -
whoami108 #1103 Ők tudnak spéci védelmi épületeket felhúzni.
Nem csak blockhouse és torony, de még vagy 3 fajtát.
Asszem a gránátosokhoz hasonlóan ellenséges épületeket is tudnak robbantani de ez nem biztos.
Én harcra sosem használom őket, csak építési munkát adok nekik. -
#1102 1. BogyóKatica
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. White may
4. Tibia
5. Football Manager 2005
6. Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
7. Humoros és aranyos képek
8. Veszett jóóóóó csaj!!
9. Cossacks II: Napoleonic Wars
10. Counter-Strike:Source
-
#1101 és nekik van puskájuk
írj róluk részleteket -
whoami108 #1100 Nem véletlen a hadi mérnökökre gondolsz?
Azokból asszem 15 fő egy csapat. -
whoami108 #1099 Én meg az osztrákokkal gyúrok. Ha majd minden egységét kiismertam, akkor megnézem a többi nemzetet, hogy van-e különbség az egységek harci értéke között.
A porosz gyalogságtól például azt várom, hogy a melee - shot értékek ne csak 5 -100, 10 - 100, vagy 5 - 130 legyen, hanem pl. 12 - 100, 20 - 100 vagy ilyesmik. -
#1098 nemtom ezt kérdem
piros ruhások
igazból nemis v inkább háromszög -
whoami108 #1097 gyalogos osztagot V alakzatban? Hogyan? -
whoami108 #1096 igen, a barakknál szoktam feltöltögetni őket. -
whoami108 #1095 igen.
Nem kell kijelölni a tiszteket, csak legyen elég a helyszínen.
Example:
bal felső ikon, alatta 2-es szám, tehát 2 századot lehet létrehozni.
mellette a tiszti ikonok alattuk számok, pl.: 2 - 2 - 1.
Ez azt jelenti hogy az első századodban még minden tisztből lehet egy, de a másodikban már az egyik tiszt hiányozni fog, ha nem várod meg annak a legyártását. -
#1094 aham köszi
és egyszer illetve többször csináltam vhogy olyan alakzatokat, hogy piros ruhás katona , alakzatban V szerűen viszont kevesebb mint egy század -
kj00 #1093 öö,most épp asszem fraciákkal,de nem esküdnék rá :).
Breki,ráviszed a kurzort a bal felső sarokban az egységre,kinyílik,ha az összes többi ikon alatt legalább 1-es van,akkor katt a katonákra,és kész a tiszti század.ha 0,akkor katt arra amelyik 0,és mikor elkészül,katt megint a katonákra. -
#1092 a hátra az a barack? -
#1091 igen
tiszti osztagon azt érted, hogy van hozzá tiszt ugye?
Akkor ehhez csak az kell, hogy a kaszárnyában legyen kijelölve tisztem? -
whoami108 #1090 Én meg úgy szoktam, hogy az út egyik oldalán blockhouse, a másik oldalon meg egy torony. Középen meg egy sorban 2 század fusiler vagy mi a szösz, mögöttük meg egy ugyanilyen tartalékban ha gáz lenne, de olyan kemények hogy eddig sosem kellett ezt a hátsó tartalékot bevetnem.
Néha csak azért hozom előre, hogy ők is fejlődjenek. :-) -
whoami108 #1089 Melyik néppel játszol? Brittek? -
kj00 #1088 Bizonyám,tegnap én úgy állítottam fel egy út melletti védelmet,hogy az út két oldalán blockhouse,közöttük 2 század black corps nevű katona,na ott nem jön át semmi,iszonyat moráljuk van már,a blockhouse-ok meg rontják rendesen az ellen morálját,így mire közel érnek az én századaimhoz,már csak egy lövés az első sortól,aztán futnak is. -
whoami108 #1087 Tehát ha valaki úgy taktikázik, hogy rendre hagyja szétfutni a századait azzal, hogy a megmaradt emberekből úgyis új osztagokat hoz létre, annak mindig csak zöldfülü osztagjai lesznek, mert a tapasztalat a játékban úgy látom hogy csak osztaghoz köthető és nem az egyes katonákhoz. De ezt még nem teszteltem le, viszont a lenti példa alapján erre gyanakszom, különben az a bizonyos 60-ról 120-ra töltött századom tapasztalati pontjainak meg kellett volna feleződnie, de nem ez történt. -
whoami108 #1086 Van még egy érdekesség a játékban.
Az osztagoknak a harcok során nő a tapasztalatuk.
Minnél tapasztaltabb, annál kevésbé fut meg és annál hatékonyabb.
Viszont ha egy ilyen osztagnak a létszáma lecsökken mondjuk 120-ról 60-ra és én hátraviszem a feltölteni, akkor a feltöltés után megmarad az összes tapasztalati pontja hiánytalanul, holott az osztag fele közben zöldfülü újonc lett.
Tehát érdemes minden osztagot megtartani és sosem hagyni hogy szétfussanak, mert ha később fullra feltötlögeted őket, akkor brutál századjaid lesznek. :-) -
whoami108 #1085 Biztosan azért nem tudtál eddig tartalékot képezni, mert sok osztagot tisztek nélkül hoztál létre, így azok állandóan megfutottak.
Ha majd tiszti osztagokat gyártasz neked is lesz bőven tartalékod. -
whoami108 #1084 No majd én is ki fogom próbálni, hogy egy bányafejlesztés után nem viszek oda parasztokat. Ha így is müxik az tök jó. -
whoami108 #1083 Ha tisztek alatt 1-nél nagyobb szám van (2,3,4,5) az csupán csak azt jelenti hogy annyi van a helyszínen.
Tehát ha mondjuk mind a tiszt, a zászlós és a dobos alatt 3-as szám van, az azt jelenti, hogy 3 tiszti századot tudsz majd létrehozni ha letermelődik a 3 * 120 ember. -
whoami108 #1082 Nem. Mindenképpen egy osztaghoz csak 1 zászlóst, 1 dobost és egy tisztet lehet rendelni -
#1081 köszi
és ha rákattintok megadom, hogy hány legyen belőle az adott században? -
kj00 #1080 az első maga a katona(musketeer,grenadier,stb,a másik 3,nem sorrendben:officer(tiszt)flag bearer(zászlós),meg a dobos,nemtom angolul mi hirtelen. -
#1079 na ilyenek nekem általában nincsenek, mert mindig harcban állok
nem tudok tartalékot képezni -
kj00 #1078 És tényleg nem érnek semmit a formációk tisztek nélkül,elhullik 10-20 és már rohannak is haza.Le kell gyártani 5-10 tisztet minden fajtából,az egy ideig elég lesz. -
#1077 arra hogy a felul megjelenő ikonok közül melyik pontosan mi
4-5 db -
kj00 #1076 Ez jó,én is így csinálom,szinte folyamatos a fronton az utábpótlásom,mindig vannak friss emberek.Viszont a bányák feltöltése automatikus szerintem is,azt a falu saját emberkészletéből fedezi,én még soha nem küldtem oda parasztokat,de fejlesztés után mindig full létszámmal üzemeltek a bányák. -
whoami108 #1075 A tartalék század alatt én a szintén teljesen kész századokat értem, csak azért tartalék a nevük, mert nem védelmi állásokban vannak, se nem épp támadnak, csak column formációban várakoznak az utakon.
Ezeket lehet könnyen átdobni egyik frontról a másikra, vagy kirándulni vinni őket a semleges vagy elhagyatott bányákhoz. -
whoami108 #1074 Nekem nagyon tetszik a C2-ben, hogy nem kell mindig megkeresni a barakkot, hanem bárhol vagyok, osztagokba szervezhetem a gyülekező tömeget.
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor bal felül megjelenik a figura, hogy van elég ember egy osztag létrehozásához, akkor fölé viszem a kurzort.
Ekkor megjelenik hogy ott a környéken melyik tisztből mennyi áll rendelkezésre.
Szinte soha nem gyártok tisztek nélküli osztagot.
Mindig megvárom, míg mind a három fajtából (tiszt, altiszt és dobos) legalább van 1-1. Ha valamelyikből egy sincs, akkor rányomok a bal felül megjelenő ikonjára (tehát megintcsak nem kell a barakkot megkeresni) és rögtön jelzi hogy a tiszt készülőben. Alatta nem csak a 0-át írja, hanem ezt: 0 + 1. -
whoami108 #1073 Egységleírásra gondolsz, vagy a századok és tisztek formációba rendezésére? -
whoami108 #1072 kb 1 óra múlva lesz egy kis időm és akkor leírom amit tudok -
#1071 csak nekem nem nagyon vannak tartalékban századaim
igazából mikor megjelenik bal felül akkor csak gyorsan rá szoktam nyomni a legelsőre így nem bánnám ha valaki részletesebben elmagyarázná melyik milyen század -
#1070 hát ha egyről beszélünk akkor a városházán asszem be lehet kapcsolni hogy a szabad emberek keressenek munkát
de lehet nem pontosan mondom -
whoami108 #1069 Épp ezért aztán odavittem 2 századot és kikergettem a fiúkat a munkaterületről. :-) -
whoami108 #1068 Hol lehet azt beállítani?