Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket lehet könnyen átdobni egyik frontról a másikra, vagy kirándulni vinni õket a semleges vagy elhagyatott bányákhoz.
Én úgy szoktam csinálni, hogy amikor bal felül megjelenik a figura, hogy van elég ember egy osztag létrehozásához, akkor fölé viszem a kurzort.
Ekkor megjelenik hogy ott a környéken melyik tisztbõl mennyi áll rendelkezésre.
Szinte soha nem gyártok tisztek nélküli osztagot.
Mindig megvárom, míg mind a három fajtából (tiszt, altiszt és dobos) legalább van 1-1. Ha valamelyikbõl egy sincs, akkor rányomok a bal felül megjelenõ ikonjára (tehát megintcsak nem kell a barakkot megkeresni) és rögtön jelzi hogy a tiszt készülõben. Alatta nem csak a 0-át írja, hanem ezt: 0 + 1.
igazából mikor megjelenik bal felül akkor csak gyorsan rá szoktam nyomni a legelsõre így nem bánnám ha valaki részletesebben elmagyarázná melyik milyen század
de lehet nem pontosan mondom
automatikusan feltöltötte
lehet amiatt, hogy nekem úgy van beállitva hogy keressen munkát
Nekem volt hogy az ellen kiírtotta a bányászó parasztjaimat és mégsem tudta elfoglalni. Így meg nekem sem termelt.
Én mindig parancsba adom. Biztos ami biztos. :-)
Szval hogy érdemes-e nem formációval is körbevenni és zargatni
erre nézem, hogy magától feltöltötte a létszámot
Persze utánna nyugati írányban kiszélesítettem a hídfõt de asz nem ment egyszerûen
Ezután a lõporbánya fejlesztés következik.
Ja és nem elég csak rányomni a fejlesztésre.
Ha elkészült, akkor parasztokat kell odavinni és parancsba adni, hogy dolgozzanak.
Olyan még nem nagyon volt, hogy 2-3század védelmét áttörték volna.
Fõleg ha erõd mellet védekezek.
Csak azt sajnálom, hogy a kartács csak közvetlen közelrõl (szinte a szuronyroham távolságában) hatásos. Viszont ha ott az ágyú, akkor meg csak ritkán jön ilyen közel. Mindig nekem kell kitámadni ha csatát akarok.
de mivel 3 kaszárnya ontotta magából a lovasokat rögtön leis merítík.
A lõporgyártzást fel lehet vhogy spécizni?
És oda raktam egy erõdõt ritkítani az ellent, a közelbe vezényeltem a csapataim utánpótlását a dombtetõre meg raktam gáborékat
Hát a bánya többször gazdát cserélt volt mikor 2-3 század tülekedett, de bár tõlem pár cm-re volt a seggük nem tudtam sehogyse beléjük lõni :-)
Nekem is volt néha hogy nem akartak lõni. Aztán a piacon vettem egy kis lõport és mindjárt nem volt gondjuk.
De nincs. :-)
Az ágyúgolyó pusztán csak annyit ér, mintha a gyalogság nagyon messzirõl lõne egyet.
A kartács pedig csak nagyon közelrõl jó. Az ellen pedig mindig úgy manõverez, hogy nem lehet igazán telibe kapni, mert csak nagyon lassan tud az ágyú ráfordulni.
Nektek is limitált a tüzérség?
Össz vissz 1 darab light és 1 darab heavy ágyúm lehet.
?????
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Fõleg a strat rész alakult át szerencsére.
amik votlak régen csak szivás volt velük :)
idõben (kiadás idejében) meg cossacks2 vetélytárs mert msot jött ki mig ucso tw jóval régebben
és mivel cossacks2 és ig korszaka is összeklaffol inkább õk az egymásnak a vetélytársak én szememben mitnt w ami már rég kijött akinek bejött megvete akinek nem ucse fogja már
egyetlen ami nem votl jól megoldva az amikor kiadod hogy hova menyenek és be akarod állitani ki merre nézzen mert az egér pont a forgástengelyen áll és akkor tul érzékeny a forgatás, de ezt lehet már rég kijavitották...
az meg nekem sajnos egyértelmû hogy mgé a demo is verte a cossacks2-t...
(az teljesen más tészta hogy tw ellen tényleg nem sok esélye van , max anyi hogy full más kor tehát emiatt inkább cossacks2-nek vetélytárs szvsz amit demo alapján siekresen le is küzd)