Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
nézd meg az IG fórumot írok bele mint a hülye 😄

tény hogy tw-ket nem éri uto de sajnos szvsz cossacks 2-t még a demo is emgette vacsorára... :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

komoly? király

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Thantos asszem holnapra megtudom mennyizt javítottak az IG-n a demó óta, ugyanis kintvan!!!!!! <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Zsolo007
Az imperial gloryt megváltóként vártam még meg nem láttam a demót.....lehet hogy a nagy strat térképen nagyon kira de a csaták.......egyértelmûen TWre hajaz, de még leutánozni se bírja, egy nagy kalap szar a csatarendszer..........HA ezt nem javítják ki a teljesben akkor maradok a Rome:TW-nél 😊 mellesleg nekem bejön a gém 😊 addig amíg végig nem tolom a kempént nem fogom megunni, persze ez nem azt jelenti hogy egész nap ezt tolom.....így eltart egy ideig

De meg tuti nem venném! Annyira nem jó!

tény de kis hilyán ez is..., ami meg van benne épitkezés nagy rakat sz*r

Breki33
AZ CSAK HARC SEMMI ÉPÍTKEZÉS
eleinte nekem bejött de tény hogy idõ után nagyon egysiku dögunalom game..., szvsz imperial glory nagyon helyben fogja hagyni ha kijön

Breki33
ilyen nem

olyan volt, hogy nem foglalkoztak velem hanem mentek tovább

de oldalt meg tudtam csípdesni
Lehet saját csatát csinálni, mint az 1. részben?
(letenni az emberkéket, majd egymásra ereszteni õket)

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Nektek volt már olyan a Skirmish játékban, hogy olyan ellenséges osztag közeledett, ami nem támad és te sem tudod támadni?
Simán átmegy az embereiden, megáll valamelyik bányádnál, ami erre szünetelteti a termelést mivel a közelben ellenség van.
Hiába mész oda több osztaggal is, támadni nem tudod.
Amikor közeledsz felé egy századdal, mindig egy kicsit arrébb megy.
Ez valami bug?

Tudja valaki, hogy a gránátosok milyen épületeket emelhetnek?

Breki33
Ja az kár

Bár Napoleon nem a nagy várostromairól híres :-)
Breki33
engem pont ez kapcsol ki
Jut eszembe.
Itt erõdöt el lehet foglalni?
Vagy csak lerombolni lehet?

Anno a cossacks1-ben szerettem az építkezõs részt.
Tökélyre vittem a különféle védelmi fal és toronyrendszerek kiépítését olyannyira, hogy alig kellett a védelemre figyeljek.
Direkt nem zártam le hermetikusan falakkal a városaimat, mert akkor mozsárral és gránátosokkal úgyis áttörte volna.
Inkább girbe-gurba, fokozatosan szûkülõ folyosókat csináltam, amin végigsétálva csórikám el se jutott a belsõ védelmi zónákig.
Rendre elvérzett minden támadása.
Kár hogy a C2-ben nem lehet falakat építeni.

Inkább egyszerûbb.
Az építkezõs játékban több dologra kell egyszerre figyelni.
Egyrészt sasolni kell az összes frontot, plussz e mellett gyártani a sereget, osztagokba szervezni, frontra mozgatni, plussz figyelni a parasztokra, hogy kellõ effektivitással vágják-e a fát, követ.
Ezt munka után fáradtan hazaérve kevésbé vállalja be az ember, mint a nagytérképet, ahol csak egyszerû csatákat kell egymás után lejátszani.
Nincs építkezés, nincsenek parasztok, csak az egységeket kell figyelni és mozgatni. Ez kevésbé fárasztó. :-)

Breki33
gondolom ez gyorsabb
Fogok majd én is skirmisht játszani ha egyszer pihentebb leszek. :-)

Breki33
ja bocsi akkor én nem ezt játszom
Nem a barakkjait lõttem, mert a nagytérképnél nincs barakk.
Fix osztagszámmal belép mindenki a pályára és nem lehet közben sereget gyártani.
legalábbis tudtommal nem.

Az európa térképen is lehet használni a piacot a csata alatt?
Azt hittem ez csak skirmishnél él.

Breki33
milysét lõtted a barakjait?

és miért nem vettél kaját?
Volt tegnap egy érdekes szitum.
Egy orosz területet támadtam, de túlságosan elhúztam a támadást azzal, hogy csak szép finoman közelmentem, odadurrantottam, majd hátramentem tölteni, és ezt még vagy 20-szor. Õ félt visszatámadni, én meg így akartam felõrölni.
Sikerült is megfogyatkoztatni, de csak késõn vettem észre hogy kifogytam a kajából.
Lement a food 0-ra.
No gondoltam ezt jól megszívtam és ahelyett, hogy kivonultam volna a területrõl feladva az offenzivát, mindenkinek rohamot parancsoltam hogy lássam mi végez velünk hamarább, az ellen vagy az éhhalál?
Legnagyobb megdöbbenésemre az éhségtõl el el hulló regimentem megfutatta az összes ellenséges osztagot.
Fura volt látni, ahogy a hõs osztagjaimból hullanak ki az éhenhalt katonák, de azért a megmaradtak bõszen kergetik továbbra is az ellent. :-)

Zsolo007
Hát kár hogy neked semmi érdekes sincs benne.... 😞

Nem gondolod pitcburg,hogy ezt nem itt kéne reklámozni?
"szia!ha hozol 2 üres lemezt,akko az egész játékot átirom neked.06706379659"
...
Legalább annyi eszed lenne,hogy privátba írod.

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Breki33
Ez a te véleményed

sztem pont akkor jön a java :-)
Ez nem fps meg Lego racer P
Uncsi a játék.Pár óra játék után már semmi érdekest nincs benne. Egyedül a történelmi csatás opcióval érné meg játszani ,ha az ai nem lenne ennyire béna.
Breki33
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DONGUBA
de lesz crack mar csinaljuk

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Zsolo007
Úgytûnik nem mindenkinek fekszik az ilyesmi....

Breki33
1. Ugye ahogy kerülsz közelebb a központjához egyre közelebb a forrása

Pont ellenkezõ esetben lenne unalmas. Kicsit fura a felfogásod :-)

2. Most akkor kuka (úgy utálom ezt a két nap aztán kuka szöveget)vagy mostani pálya? Ez kicsit ellentmondás.

3. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy sokmindenre tudj egyszerre figyelni, ha ez nem megy játsz mással <#nevetes1>

A tüzelést amúgy pont ma mondták -részletesen-el miért kell.
Az én problémám ezzel a játékkal az, hogy ahogy nyomulok az ellen fõhadiszállása felé, úgy szervezi újjá egyre gyorsabban a szétvert hadseregeit.

Az egész játék egy mészárszékké válik és nekem unalmas meg fárasztó is.

Komoly hiba még a micromanagment, mindig nekem kell tüzelnem, ha van pl. kettõ fõ front, mint pl. a mostani pályámon, akkor állandóan oda kell figyelni mindkettõre.

Nálam 2 nap játék után kuka lett...
Zsolo007
Hát öööö, én óvatos lennék azzal a kiírással....lévén SF3......nem lennék benne nagyon biztos hogy menni fog

Ajánlott egy RWre kiírva tesztelni!

szia!ha hozol 2 üres lemezt,akko az egész játékot átirom neked.06706379659

Nagy Vas :)

Breki33
ezért kell sikképernyõs TV P
Zsolo007
Völgybõl hagyomágyos ágyú nem tud lõni....csak a mozsár.....

Azért írtam porosz katonákat és nam franciát, mert eszembe jutott a patrióta címû film, amiben meg vannak említve a híres szász katonák, mint etalon. :-)

Persze jobban utánagondolva azért egy kicsit irreális.
A valóságban a barakkokban hosszú kiképzési procedúra után készült el egy egy osztag. Ezt a kiképzést nem nagyon lehetett falvakban is ugyanolyan szinten mûvelni, mert akkor senki nem épített volna barakkokat.
Ha Napóleon beállt egy falu védelmére, akkor a valóságban nem kaphatott a faluból magasan képzett friss katonákat, csak maximum egy kis milicista utánpótlást hogy feltölthesse sorait.
Jól is nézett volna ki, ha a retteget és nagyon magasan képzett porosz katonákat ugyanúgy fel lehetett volna tölteni egy kis orosz faluból mint egy szász barakkból.

És ha a gyalogság mögött völgy van és nem domb?
Akkor is átlõnek fölöttük ha elég messze vannak?

Hát ezt nem tudtam.
Ez nagyon fontos infó!!!
Very thanks! :-)

Zsolo007
Természetesen ágyút mindíg magaslatra kell helyezni a gyalogság fölé, különben nem lenne túl hatékony 😊

Zsolo007
<#ejnye1><#nevetes1> nono csak aztán nehogy fordítva süljön el a pusi 😊

Az ágyú gondolom ügyesen átlõ az elõtte álló gyalogság felett. :-)

A multira majd még edzek egy kicsit, aztán akár a futóedzõd is lehetek. :-)

Zsolo007
MIndekettõ, nem militiával pótlódik 😊 mondtam már ha megállsz a falu mellett és bejön a stand ground akkor aktívvá válik egy reinforce gomb a faluból pedig szépen kiballagnak az adott egyésg katonái addig míg fullon nem lesz.... 😊

Zsolo007
lehet......de a védelmi/támadási bónuszt akkor sem lehet így kihasználni.....és mellesleg túl sok puskapor megy el.....márpedig a pályák nagy részén én puskaporhiányban szoktam küszködni 😞. Mondjuk azért mert én erõteljesen használok tüzérséget és azok aztán falják 😊 Amúgy szerintem az a jó ha 1 egység mögötte ágyú, mellette lovasság ez az ideális felépítés így a legtöbb helyzetre lehet reagálni

Így van. Nagyon közelrõl történt. Írtam is hogy túlcentiztem.
Sokat akart a szarka, de hát szegény farka ... :-)

A falukban azonnal pótolódik a veszteség?
Miliciával feltöltõdnek?
Skirmish vagy Európa térkép?

Zsolo007
érdekes ahhoz nagyon közelrõl kell lõnie hogy te egy sortûzbõl azelõtt futtasd meg hogy õ lõne......mert a sárga területen van, oda ha mind a 120an is lõnek még nem fut meg. Max az abszolút kezdõ egységek futnak meg, de szerintem azok sem