Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De meg tuti nem venném! Annyira nem jó!
olyan volt, hogy nem foglalkoztak velem hanem mentek tovább
de oldalt meg tudtam csípdesni
(letenni az emberkéket, majd egymásra ereszteni õket)
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Simán átmegy az embereiden, megáll valamelyik bányádnál, ami erre szünetelteti a termelést mivel a közelben ellenség van.
Hiába mész oda több osztaggal is, támadni nem tudod.
Amikor közeledsz felé egy századdal, mindig egy kicsit arrébb megy.
Ez valami bug?
Itt erõdöt el lehet foglalni?
Vagy csak lerombolni lehet?
Tökélyre vittem a különféle védelmi fal és toronyrendszerek kiépítését olyannyira, hogy alig kellett a védelemre figyeljek.
Direkt nem zártam le hermetikusan falakkal a városaimat, mert akkor mozsárral és gránátosokkal úgyis áttörte volna.
Inkább girbe-gurba, fokozatosan szûkülõ folyosókat csináltam, amin végigsétálva csórikám el se jutott a belsõ védelmi zónákig.
Rendre elvérzett minden támadása.
Kár hogy a C2-ben nem lehet falakat építeni.
Az építkezõs játékban több dologra kell egyszerre figyelni.
Egyrészt sasolni kell az összes frontot, plussz e mellett gyártani a sereget, osztagokba szervezni, frontra mozgatni, plussz figyelni a parasztokra, hogy kellõ effektivitással vágják-e a fát, követ.
Ezt munka után fáradtan hazaérve kevésbé vállalja be az ember, mint a nagytérképet, ahol csak egyszerû csatákat kell egymás után lejátszani.
Nincs építkezés, nincsenek parasztok, csak az egységeket kell figyelni és mozgatni. Ez kevésbé fárasztó. :-)
Fix osztagszámmal belép mindenki a pályára és nem lehet közben sereget gyártani.
legalábbis tudtommal nem.
Azt hittem ez csak skirmishnél él.
Egy orosz területet támadtam, de túlságosan elhúztam a támadást azzal, hogy csak szép finoman közelmentem, odadurrantottam, majd hátramentem tölteni, és ezt még vagy 20-szor. Õ félt visszatámadni, én meg így akartam felõrölni.
Sikerült is megfogyatkoztatni, de csak késõn vettem észre hogy kifogytam a kajából.
Lement a food 0-ra.
No gondoltam ezt jól megszívtam és ahelyett, hogy kivonultam volna a területrõl feladva az offenzivát, mindenkinek rohamot parancsoltam hogy lássam mi végez velünk hamarább, az ellen vagy az éhhalál?
Legnagyobb megdöbbenésemre az éhségtõl el el hulló regimentem megfutatta az összes ellenséges osztagot.
Fura volt látni, ahogy a hõs osztagjaimból hullanak ki az éhenhalt katonák, de azért a megmaradtak bõszen kergetik továbbra is az ellent. :-)
"szia!ha hozol 2 üres lemezt,akko az egész játékot átirom neked.06706379659"
...
Legalább annyi eszed lenne,hogy privátba írod.
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Pont ellenkezõ esetben lenne unalmas. Kicsit fura a felfogásod :-)
2. Most akkor kuka (úgy utálom ezt a két nap aztán kuka szöveget)vagy mostani pálya? Ez kicsit ellentmondás.
3. Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy sokmindenre tudj egyszerre figyelni, ha ez nem megy játsz mással <#nevetes1>#nevetes1>
A tüzelést amúgy pont ma mondták -részletesen-el miért kell.
Az egész játék egy mészárszékké válik és nekem unalmas meg fárasztó is.
Komoly hiba még a micromanagment, mindig nekem kell tüzelnem, ha van pl. kettõ fõ front, mint pl. a mostani pályámon, akkor állandóan oda kell figyelni mindkettõre.
Nálam 2 nap játék után kuka lett...
Ajánlott egy RWre kiírva tesztelni!
Nagy Vas :)
A valóságban a barakkokban hosszú kiképzési procedúra után készült el egy egy osztag. Ezt a kiképzést nem nagyon lehetett falvakban is ugyanolyan szinten mûvelni, mert akkor senki nem épített volna barakkokat.
Ha Napóleon beállt egy falu védelmére, akkor a valóságban nem kaphatott a faluból magasan képzett friss katonákat, csak maximum egy kis milicista utánpótlást hogy feltölthesse sorait.
Jól is nézett volna ki, ha a retteget és nagyon magasan képzett porosz katonákat ugyanúgy fel lehetett volna tölteni egy kis orosz faluból mint egy szász barakkból.
Akkor is átlõnek fölöttük ha elég messze vannak?
Ez nagyon fontos infó!!!
Very thanks! :-)
Sokat akart a szarka, de hát szegény farka ... :-)
Miliciával feltöltõdnek?
Skirmish vagy Európa térkép?