2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#1388 na mindenki feladta a harcot? P -
#1387 na úgy látom hogy a Skirmish-ben egy adott pályán belül ha újat kezdesz nem ugyanazt a helyet kapod.
Most átkerültem a bal alsó sarokba a második pályán és már a pause-t is alkalmazva jól haladok.
Átkeltem a "folyon" és már a közvetlen közelében van a garrisonom és városházám is.
Igaz még nem tudok hatékonyan támadni, de felül elfoglaltam 4-5 semleges pályát illetva átkelve a hidon elvettem tőlük két bányát, amik közül egyet visszavett, de folyamatos tűz alatt tartom. -
#1386 Meg egy rakat más dolog.... -
#1385 Pff....fasznak kell terjeszteni ezt a hülye demo NOCD crackot, hát nevetségesek vagytok, ebben a topicban többször volt szó crackről mint gémről........ -
DokySG #1384 Kimondta ezt a marhaságot,hogy nincs crack? :D
VAN crack,csak crackel,nem müxik a multiplayer!
NOCD crack van! -
#1383 Nincs sehol semmilyen más Crack, csak ez a Demó verzióvá lealacsonyító szar, direkt átnéztem mindent, a korábban általam belinkelt rar is csak 2 iso-t, egy orosz borítót, és ezt a szar crack-et tartalmazza :( -
#1382 étem :/ -
#1381 szokásos
pont jó -
#1380 nagy pályák vannak a gaméban ???? -
zoltang #1379 Ez a raros nocédés fájl nem jó, mert demora butítja a progit. -
#1378 akkor rakj fel egy másik particióra egy WIN98SE-t -
Torry #1377 Akkor most hogy is van ez?
NINCS CRACK!!!! VAGY MÉGIS VAN?
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
Most akkor az jó? Vagy azaz amivel nem lehet menteni? -
zoltang #1376 Nem kell az eredeti progit újratelepíteni. A védelmi rendszer követel újratelepítést, így egy csomó újraindítást. Ha szeretnék a cossacks-al játszani, akkor előtte a carbon féle műveletsorban is van, vagy kétszeri újraindítás. Ezután a másik progi nem megy stb.
Semelyik progi nem romlik el komolyan csak az telepítés, újraindítás nagyon macerás. -
#1375 nekem is ez volt a dilemmám, de akkor jó hogy nem próbálkoztam a játékkal. orig splinter cell installt nincs kedvem tönkre tenni -
zoltang #1374 Megvenni elég volt az sh3-t, az is ku*va drága volt. -
#1373 Azért kipróbálhatnád -
#1372 hát felrak két oprendszer aztán meg van oldva
illetve megis lehet venni P -
#1371 Hát akkor peches vagy..... :D valamelyiket szedd le :) -
#1370 LoL akkor le se szedem, kezdtétek volna ezzel hogy ez a demo crack....ezzel szarra sem megyünk, kiírás marad :) beszéljünk a játékról :D -
zoltang #1369 A carbon féle "manipulálással" az a baj, hogy ha van fenn egy másik sf3-as játék (pl.:nekem az eredeti silent hunter 3), akkor elrontja annak a védelmét is, így újra telepíti stb. -
#1368 erről beszéltünk -
zoltang #1367 Nem jó megoldás ez.
A singleplayerben csak a campaign érhető el, de nem lehet menteni és nem hozza be a korai mentéseket sem. (2db academy rész)
A batle for europe nem megy. (néküle mi értelme a játéknak)
Skirmish megy.
Internet nincs, de ez nem baj.
-
#1366 pedig de -
#1365 másold be a böngészódbe ezt
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=Cossacks%20II_RUS_by_ReSpecT(Starforce%20NOCD)!rar -
#1364 Hát én akárhol keresem nem találja..... -
#1363 Pff kattints a linkre, nem hoz be semmit :D -
#1362 egy haverom próbálta, demos megoldás -
#1361 ott keres ahol akarod
klikk -
#1360 A gamecopyworld a megagamesen keres, azon meg csak a carbon féle "crack" van.... -
#1359 Hát érdekes én nem találtam...... -
#1358 De kinn van.
Ez van hozzá fűzve:
It has not been verified yet if these files are from the Demo Version or not or if they work with other versions, but they seem to be working! -
#1357 Már nincs kint, valószínű fék volt, megagamesen sincs.... -
#1356 Ezt próbálta már valaki? Tegnap jelent meg: Cossacks II_RUS_by_ReSpecT(Starforce NOCD).rar
A gamecopyworld oldalon van fent. -
Lupis #1355 hehe én is letöröltem már ,újra letölteni meg időigényes
-
Thanatos #1354 öszintén megmondom elég macerás ahoz az egész hogy cossaks2-ért inkább nem szenvedek vele, valami értelmesért lehet azért megérné de itt inkáb kihagyom :) -
#1353 Senki???? :( -
#1352 Érdekel valakit a dolog? kipróbáljuk multiban? -
#1351 Megtaláltam a progit
Itt található -
Thanatos #1350 egy progi amivel lehet neten keresztül lan-t szimulálni..., scpt topicban anno elég sok midnen votl róla asszem :P -
#1349 MI az?