Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ennél van egyszerûbb
felrakja az imageshackre és akkor csak a második linket kell bemásolni ide
felrakja az imageshackre és akkor csak a második linket kell bemásolni ide
Igen, be kell elõtte rakni a galériádba, majd onnan, a kinagyított kép url-jét kell kimásolnod.
egy fórummal kapcs. kérdés,ha képet akarok beszúrni,az saját géprõl nem megy?Mindenképp fel kell raknom valahová?
aha nekem is be-bejönnek ilyen kamikázék.
Ha nem lövök rájuk az elsõ sorral, akkor képes közvetlen közelrõl belém lõni.
Ha nem lövök rájuk az elsõ sorral, akkor képes közvetlen közelrõl belém lõni.
Ja,egyébként a gép is próbálkozik folyton ilyen egységekkel,de sosem tudnak átmenni az én vonalaimon,csak idegesítõ,hogy azok miatt is oda kell figyelnem,mert persze rámlõ a kis rohadék.
Ez igaz, de lehet hogy a gránátosokat lekötik a védelmi erõk és ha már választani kell, akkor inkább harcoljanak a gránátosok és közben sunyiban meg mehetnek robbantgatni ezek a 15 fõs kommandók. :-)
hát,azért mondjuk barakkot,meg stable-t robbantani jók,de mivel akkor már úgyis ott kavarok az ellen bázisa körül,szintén inkább a gránátosok.
Akkor a mérnököket nem nagyon érdemes robbantgatni vinni.
Inkább építsenek erõdöket. :-)
Inkább építsenek erõdöket. :-)
4-5-6?nem emléxem,ezt még nagyon az elején csináltam,talán a tutorialban.Azóta nem próbálkozom ezzel,akkor már inkább ágyú,vagy grenadier-osztag.
Hány robbantás végzett vele?
sorry hogy nem irtam minden egyes szó után oda hogy szvsz, aszittem ez egyértelmû..., kurva nehéz más véleményérõl irogatni... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mondjuk blockhouse-t felrobbantani kicsit gáz.Jó ha 15 emberrel skerül,nemhogy 4-gyel.Egyszer azért sikerült...
F11
Délután csinálok majd screenshot-ot.Csak azt mondd meg hogy lehet?
Miért kéne villámgyorsan?
A legtöbbször az ellen közel se mer jönni, fõleg ha ott figyel az osztagjaim mellett egy kartácsra töltött ágyú. :-)
A legtöbbször az ellen közel se mer jönni, fõleg ha ott figyel az osztagjaim mellett egy kartácsra töltött ágyú. :-)
Közben rájöttem, hogy hogyan tudom a fronton lévõ egységeimet is reinforce-olni anélkül, hogy hátra kéne vinni õket a barakkokhoz.
Csinálok egy tisztek nélküli osztagot, azt odaviszem a frontra, és amikor nem támad senki feloszlatom a formációt.
Aztán a továbbra is formációban várakozó, megtépázott századaimnak nyomok egy reinforce-t és így végre van honnan feltölteni magukat.
Lehet hogy ti eddig is így csináltátok, de én csak most jöttem rá. :-)
Csinálok egy tisztek nélküli osztagot, azt odaviszem a frontra, és amikor nem támad senki feloszlatom a formációt.
Aztán a továbbra is formációban várakozó, megtépázott századaimnak nyomok egy reinforce-t és így végre van honnan feltölteni magukat.
Lehet hogy ti eddig is így csináltátok, de én csak most jöttem rá. :-)
Igen, õket is barakkokban
robbantani tudnak,méghozzá úgy,hogy a 15-bõl 4 odamászik az épülethez,és összekalapál egy lõporos hordót 😊
és õket hol tudod képezni a barakokban?
kezdek büszke lenni magamra hogy ezek nélkül is levertem az ellent
kezdek büszke lenni magamra hogy ezek nélkül is levertem az ellent
Õk tudnak spéci védelmi épületeket felhúzni.
Nem csak blockhouse és torony, de még vagy 3 fajtát.
Asszem a gránátosokhoz hasonlóan ellenséges épületeket is tudnak robbantani de ez nem biztos.
Én harcra sosem használom õket, csak építési munkát adok nekik.
Nem csak blockhouse és torony, de még vagy 3 fajtát.
Asszem a gránátosokhoz hasonlóan ellenséges épületeket is tudnak robbantani de ez nem biztos.
Én harcra sosem használom õket, csak építési munkát adok nekik.
1. BogyóKatica
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. White may
4. Tibia
5. Football Manager 2005
6. Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
7. Humoros és aranyos képek
8. Veszett jóóóóó csaj!!
9. Cossacks II: Napoleonic Wars
10. Counter-Strike:Source
2. A Pc-s játékoknak leáldozott
3. White may
4. Tibia
5. Football Manager 2005
6. Star Wars Episode III: The Revenge Of The Sith
7. Humoros és aranyos képek
8. Veszett jóóóóó csaj!!
9. Cossacks II: Napoleonic Wars
10. Counter-Strike:Source
Nem véletlen a hadi mérnökökre gondolsz?
Azokból asszem 15 fõ egy csapat.
Azokból asszem 15 fõ egy csapat.
Én meg az osztrákokkal gyúrok. Ha majd minden egységét kiismertam, akkor megnézem a többi nemzetet, hogy van-e különbség az egységek harci értéke között.
A porosz gyalogságtól például azt várom, hogy a melee - shot értékek ne csak 5 -100, 10 - 100, vagy 5 - 130 legyen, hanem pl. 12 - 100, 20 - 100 vagy ilyesmik.
A porosz gyalogságtól például azt várom, hogy a melee - shot értékek ne csak 5 -100, 10 - 100, vagy 5 - 130 legyen, hanem pl. 12 - 100, 20 - 100 vagy ilyesmik.
gyalogos osztagot V alakzatban? Hogyan?
igen, a barakknál szoktam feltöltögetni õket.
igen.
Nem kell kijelölni a tiszteket, csak legyen elég a helyszínen.
Example:
bal felsõ ikon, alatta 2-es szám, tehát 2 századot lehet létrehozni.
mellette a tiszti ikonok alattuk számok, pl.: 2 - 2 - 1.
Ez azt jelenti hogy az elsõ századodban még minden tisztbõl lehet egy, de a másodikban már az egyik tiszt hiányozni fog, ha nem várod meg annak a legyártását.
Nem kell kijelölni a tiszteket, csak legyen elég a helyszínen.
Example:
bal felsõ ikon, alatta 2-es szám, tehát 2 századot lehet létrehozni.
mellette a tiszti ikonok alattuk számok, pl.: 2 - 2 - 1.
Ez azt jelenti hogy az elsõ századodban még minden tisztbõl lehet egy, de a másodikban már az egyik tiszt hiányozni fog, ha nem várod meg annak a legyártását.
aham köszi
és egyszer illetve többször csináltam vhogy olyan alakzatokat, hogy piros ruhás katona , alakzatban V szerûen viszont kevesebb mint egy század
és egyszer illetve többször csináltam vhogy olyan alakzatokat, hogy piros ruhás katona , alakzatban V szerûen viszont kevesebb mint egy század
öö,most épp asszem fraciákkal,de nem esküdnék rá 😊.
Breki,ráviszed a kurzort a bal felsõ sarokban az egységre,kinyílik,ha az összes többi ikon alatt legalább 1-es van,akkor katt a katonákra,és kész a tiszti század.ha 0,akkor katt arra amelyik 0,és mikor elkészül,katt megint a katonákra.
Breki,ráviszed a kurzort a bal felsõ sarokban az egységre,kinyílik,ha az összes többi ikon alatt legalább 1-es van,akkor katt a katonákra,és kész a tiszti század.ha 0,akkor katt arra amelyik 0,és mikor elkészül,katt megint a katonákra.
igen
tiszti osztagon azt érted, hogy van hozzá tiszt ugye?
Akkor ehhez csak az kell, hogy a kaszárnyában legyen kijelölve tisztem?
tiszti osztagon azt érted, hogy van hozzá tiszt ugye?
Akkor ehhez csak az kell, hogy a kaszárnyában legyen kijelölve tisztem?
Én meg úgy szoktam, hogy az út egyik oldalán blockhouse, a másik oldalon meg egy torony. Középen meg egy sorban 2 század fusiler vagy mi a szösz, mögöttük meg egy ugyanilyen tartalékban ha gáz lenne, de olyan kemények hogy eddig sosem kellett ezt a hátsó tartalékot bevetnem.
Néha csak azért hozom elõre, hogy õk is fejlõdjenek. :-)
Néha csak azért hozom elõre, hogy õk is fejlõdjenek. :-)
Melyik néppel játszol? Brittek?
Bizonyám,tegnap én úgy állítottam fel egy út melletti védelmet,hogy az út két oldalán blockhouse,közöttük 2 század black corps nevû katona,na ott nem jön át semmi,iszonyat moráljuk van már,a blockhouse-ok meg rontják rendesen az ellen morálját,így mire közel érnek az én századaimhoz,már csak egy lövés az elsõ sortól,aztán futnak is.
Tehát ha valaki úgy taktikázik, hogy rendre hagyja szétfutni a századait azzal, hogy a megmaradt emberekbõl úgyis új osztagokat hoz létre, annak mindig csak zöldfülü osztagjai lesznek, mert a tapasztalat a játékban úgy látom hogy csak osztaghoz köthetõ és nem az egyes katonákhoz. De ezt még nem teszteltem le, viszont a lenti példa alapján erre gyanakszom, különben az a bizonyos 60-ról 120-ra töltött századom tapasztalati pontjainak meg kellett volna felezõdnie, de nem ez történt.
Van még egy érdekesség a játékban.
Az osztagoknak a harcok során nõ a tapasztalatuk.
Minnél tapasztaltabb, annál kevésbé fut meg és annál hatékonyabb.
Viszont ha egy ilyen osztagnak a létszáma lecsökken mondjuk 120-ról 60-ra és én hátraviszem a feltölteni, akkor a feltöltés után megmarad az összes tapasztalati pontja hiánytalanul, holott az osztag fele közben zöldfülü újonc lett.
Tehát érdemes minden osztagot megtartani és sosem hagyni hogy szétfussanak, mert ha késõbb fullra feltötlögeted õket, akkor brutál századjaid lesznek. :-)
Az osztagoknak a harcok során nõ a tapasztalatuk.
Minnél tapasztaltabb, annál kevésbé fut meg és annál hatékonyabb.
Viszont ha egy ilyen osztagnak a létszáma lecsökken mondjuk 120-ról 60-ra és én hátraviszem a feltölteni, akkor a feltöltés után megmarad az összes tapasztalati pontja hiánytalanul, holott az osztag fele közben zöldfülü újonc lett.
Tehát érdemes minden osztagot megtartani és sosem hagyni hogy szétfussanak, mert ha késõbb fullra feltötlögeted õket, akkor brutál századjaid lesznek. :-)
Biztosan azért nem tudtál eddig tartalékot képezni, mert sok osztagot tisztek nélkül hoztál létre, így azok állandóan megfutottak.
Ha majd tiszti osztagokat gyártasz neked is lesz bõven tartalékod.
Ha majd tiszti osztagokat gyártasz neked is lesz bõven tartalékod.
No majd én is ki fogom próbálni, hogy egy bányafejlesztés után nem viszek oda parasztokat. Ha így is müxik az tök jó.
Ha tisztek alatt 1-nél nagyobb szám van (2,3,4,5) az csupán csak azt jelenti hogy annyi van a helyszínen.
Tehát ha mondjuk mind a tiszt, a zászlós és a dobos alatt 3-as szám van, az azt jelenti, hogy 3 tiszti századot tudsz majd létrehozni ha letermelõdik a 3 * 120 ember.
Tehát ha mondjuk mind a tiszt, a zászlós és a dobos alatt 3-as szám van, az azt jelenti, hogy 3 tiszti századot tudsz majd létrehozni ha letermelõdik a 3 * 120 ember.
Nem. Mindenképpen egy osztaghoz csak 1 zászlóst, 1 dobost és egy tisztet lehet rendelni
az elsõ maga a katona(musketeer,grenadier,stb,a másik 3,nem sorrendben:officer(tiszt)flag bearer(zászlós),meg a dobos,nemtom angolul mi hirtelen.
És tényleg nem érnek semmit a formációk tisztek nélkül,elhullik 10-20 és már rohannak is haza.Le kell gyártani 5-10 tisztet minden fajtából,az egy ideig elég lesz.