2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#1629 Nem, nembaj, csak nem volt kedvem magyarázni, de Breki elmondta meg ha gondolkodzs te is rájössz az angolt meg hagyjuk :) -
Davidsned #1628 Jah csak szeretem előbb megérteni a dolgokat, hogy miért teszem őket. Ez baj?? -
Davidsned #1627 Alap dolog??? Pl. channel=csatorna vagy mire gondolsz???
Most nem ugrott be hirtelen h secondary chanell és akkor mindjárt nem tom az alapokat??
-
#1626 nekem uncsi -
#1625 Mit nem szeretsz a programozásban? -
#1624 nem abból hogy be tudom kapcsolni a számitógépet :-)
Elvileg egyik programozói de azt nem szeretem -
#1623 Nem ezt nem neked írtam, csak nem választottam külön, de pill és meglesz :)
UI.: Angolból van két diplomád? :) -
#1622 hmm?
ez biztos nekem akartad irni? :-)
NEkem két diplomám van ebből P -
#1621 Igen jól gondolod, a topic szintjéhez viszonyítva értettem....
#1613: Amúgy ez jó hogy ahhoz képest sokat tudsz hogy nem is tanulod. elég relatív dolog, és amint látom alap dolgok hiányoznak (de nem akarlak kirtizálni :), és persze ne legyen igazam! :) ) -
#1620 annyit még hozzá hogy ugye nem ugyanakkora az elérési ideje az eszközöknek -
#1619 Ne kérdezzgesd hanem fogadd el!
Wincsiket az elsődlegesre, Cdket a másodlagosra....
(sőt igazából úgy jó ha a wincsi egyedül van az elsődlegesen....)
Nem kezdem el magyarázni, fogadd el és kész -
Davidsned #1618 Nembírom elképzelni, inkább mond! -
Davidsned #1617 Nem tom mire gondoltok komolyan, de amit kérdeztem az nfo-ban sem volt benne.
:) -
#1616 képzeld el az adat útját....... -
Davidsned #1615 Amúgy akkor most mért is kellene egy csatornán lenniük az optikai meghajtóknak??:) -
#1614 a topic szintjéhez visszonyítva érti
az pedig elég magas P -
Davidsned #1613 Mér nem vágom?? [most megsértődtem] :) Igaz, h nem tanulok angolul, de ahhoz képest sokat tudok. :) -
#1612 Hát nemtudom, kapcsold ki mindkettőt elvileg nem okozhat problémát a wincsinél, de az igazság az hogy ez a két csatorna nem véletlen van különválasztva, szerintem érdemes lenne a sima DVD olvasót átkötni secondary-ra :)
UI: Angolt biztosa nem nagyon vágod :) -
Davidsned #1611 Very thx! Segítettél :) A primary meg secondary -val tisztában voltam, csak a channelt hozzárakva már nem tudtam miről van szó :)
Nálam viszont az a speciális helyzet áll fen, hogy a primary ide slave-en és secondary ide master-en is van (előbbi sima dvd olvasó, utóbbi író).
Ezesetben a ch 1-et és 2-t is ki kell kapcsolni? (akkor viszont elmegy midnen nem?) -
#1610 Jujj bocsi az én hibám is :) bocsáss meg csak ebben a topicban már nagyon elegem van abból hogy több szó esik a crackről mint a játékról. Mégegyszer bocsi.
A channel 2 az az IDE secondary channel ugye? Gondolom számtech aléapok megvannak :) tehát az ami Scondary IDEre van kötve (általában CDk) ezért kell ezt tiltani SFNben...
És hogy hogy tudod megnézni? Több mód is van rá:
1. Leszeded a ház burkolatát előkapod a kézikönyvét az alaplapnak és megnézegeted a vezetékeket. (gondolom nem te raktad össze a géped, mert ha így lenne ezt nem kédeznéd..)
2. Mikor bekapcsolod a gépet ráfeküdsz a del gombra hogy belépj a biosba (amennyiben award biosod van ha nem akkor lehet az f1-el lehet belépni..) és ott körülnézve esetleg a kézikönyv sergítségévelk meg fogod találni azt a pontot ahol az elsődleges és a másodlagos csatornára kötött dolgok vannak
3. MIkor bekapcsolod lemennek az alapellenőrzések, és közvetelenül a vindóz bootolása előtt megjeléenik egy táblázat, mikor ez bekövetkezik ráfekszel a pause gombar és megnézed a táblázatot uyganis az is írja hogy mi van az elsődlegesen és a másodlagoson.
Remélem segítettem :) -
Davidsned #1609 Télleg és szted mér??? Azért mert pl volt h napokat vártam és egy hsz nem jött a kérdésemre, magyarul mindenki aki akart az játszott vele, így eléggé elnéptelenedett a fórum. Eléggé értelmetlen a hozzászólásod, inkább visszaolvashattál volna, h kihúzz engem a sz**-ból. -
Davidsned #1608 Ahh, hibáztam, rossz hozzászólást adtam meg most látom (valami már nagyon nem volt rendben :), sry!
#1586!!! (Egyébként a másik az nem is az én hozzászólásom volt, de mind1.)
Azzal már rég tisztában voltam, h nincs crack szal így a hsz-od felesleges volt (bocs még1x, az én hibám).
#1586!!! -
kj00 #1607 Ha tényleg egy hónapja küzdesz vele,akkor nem,szerintem nem éri meg.Ha ennyi idő alatt az egész rohadt interneten,meg itt ebben a topicban nem találtál választ a kérdésedre,akkor sztem még azt a szót is felejtsd el,hogy PC,nemhogy játékok. -
#1606 Nem én nem másra válaszoltam...arra válaszoltam. Nézted már hogy mi van az orosz és a német "crackben"? Én most megtettem és mit találtam? A német "crack" valójában nem más mint azok az SF3kitakarító fájlok amik a clonecds indításhoz kellenek, csak német a leírás...
Az orosz "crack" meg a demo crack.....
Mégegyszer elmondom hogy ezen nincs mit küzdeni SFNnel nagyon faszán műxik a dolog.
Cracket meg ne várj mert nem lesz!!! -
Davidsned #1605 Én ezt nemhiszem el. Megadom a hozzászólás számát, erre tök másra válaszolsz. Lassan 1 hónapja küzködök már ezzel. Sztetek megéri?? -
atwe #1604 nekem is
-
doRleon3 #1603 hali, tudna vki adni egy eredeti engine.exe-t és protect.dll-t? megpróbálnám úgy megberhelni, mert a darklightos van és nemnagyon szeretném újra letölteni. pls vki -
#1602 [togod] Istenem mond miért nem tudja a nép használni a keresőt, vagy legalább olvasni?? [/togod]
A darklight verzióban lévő crack nem jön, demo szintre alacsonyítja a játékot, csak a clonecd verzió működőképes... -
atwe #1601 meg van __d_a_r_k_l_i_g_h_t__ verzio de csak a 2 tanulo misiont enged pedig
mindent meg csináltam nem engedi Europát támadni segitsetek? -
#1600 Értettem Breki, elnézést :P -
#1599 Breki ha lehet P -
#1598 Jah, akkor viszont nem tudom miért nincs multi, sorry -
Kufii #1597 Koszi csak egy a baj nem is krekkeltem
neke malapbo lelindult ...... :Í
-
#1596 Hát akkor én és breki valószínűleg afrikaiak, vagy kínaiak vagyunk, mert nekeünk valahogy jó az SFNes megoldás....
A cracet meg felejtsd el ember. -
Davidsned #1595 Faszom, ha ittvagytok mér nem lehet válaszolni??? #1580
Hm??? -
#1594 Több oka is van :) ha nem tetszik akkor ne játsz vele....szerintem nem célja hogy meggyőzzön arról hogy jó játék, mert ugye ízlések és pofonok.. -
bgabor #1593 És hányas számú hozzászólásban írtad? Nem mintha még fent lenne a játék nálam. Már a demo alapján is harmatgyenge volt. -
#1592 Talán azért mert a demo cracket használod....ha esetleg elfelejtenéd a krekket és a valahol lejjebb leírt útmutató szerint raknád be lenne... -
Kufii #1591 Sziasztok
Meg tudnatok mondani hoyg tudok multiba jatszani cossacks 2-vel mert valamiert nem aktiv az a menupont a jatekba :(
-
Davidsned #1590 Hm... és merre látható?