2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Zsolo007
    Nem, nembaj, csak nem volt kedvem magyarázni, de Breki elmondta meg ha gondolkodzs te is rájössz az angolt meg hagyjuk :)
  • Davidsned
    Jah csak szeretem előbb megérteni a dolgokat, hogy miért teszem őket. Ez baj??
  • Davidsned
    Alap dolog??? Pl. channel=csatorna vagy mire gondolsz???
    Most nem ugrott be hirtelen h secondary chanell és akkor mindjárt nem tom az alapokat??
  • Breki33
    nekem uncsi
  • Zsolo007
    Mit nem szeretsz a programozásban?
  • Breki33
    nem abból hogy be tudom kapcsolni a számitógépet :-)

Elvileg egyik programozói de azt nem szeretem
  • Zsolo007
    Nem ezt nem neked írtam, csak nem választottam külön, de pill és meglesz :)

UI.: Angolból van két diplomád? :)
  • Breki33
    hmm?

ez biztos nekem akartad irni? :-)

NEkem két diplomám van ebből P
  • Zsolo007
    Igen jól gondolod, a topic szintjéhez viszonyítva értettem....

#1613: Amúgy ez jó hogy ahhoz képest sokat tudsz hogy nem is tanulod. elég relatív dolog, és amint látom alap dolgok hiányoznak (de nem akarlak kirtizálni :), és persze ne legyen igazam! :) )
  • Breki33
    annyit még hozzá hogy ugye nem ugyanakkora az elérési ideje az eszközöknek
  • Zsolo007
    Ne kérdezzgesd hanem fogadd el!

Wincsiket az elsődlegesre, Cdket a másodlagosra....

(sőt igazából úgy jó ha a wincsi egyedül van az elsődlegesen....)

Nem kezdem el magyarázni, fogadd el és kész
  • Davidsned
    Nembírom elképzelni, inkább mond!
  • Davidsned
    Nem tom mire gondoltok komolyan, de amit kérdeztem az nfo-ban sem volt benne.
    :)
  • Breki33
    képzeld el az adat útját.......
  • Davidsned
    Amúgy akkor most mért is kellene egy csatornán lenniük az optikai meghajtóknak??:)
  • Breki33
    a topic szintjéhez visszonyítva érti

az pedig elég magas P
  • Davidsned
    Mér nem vágom?? [most megsértődtem] :) Igaz, h nem tanulok angolul, de ahhoz képest sokat tudok. :)
  • Zsolo007
    Hát nemtudom, kapcsold ki mindkettőt elvileg nem okozhat problémát a wincsinél, de az igazság az hogy ez a két csatorna nem véletlen van különválasztva, szerintem érdemes lenne a sima DVD olvasót átkötni secondary-ra :)

UI: Angolt biztosa nem nagyon vágod :)
  • Davidsned
    Very thx! Segítettél :) A primary meg secondary -val tisztában voltam, csak a channelt hozzárakva már nem tudtam miről van szó :)
    Nálam viszont az a speciális helyzet áll fen, hogy a primary ide slave-en és secondary ide master-en is van (előbbi sima dvd olvasó, utóbbi író).
    Ezesetben a ch 1-et és 2-t is ki kell kapcsolni? (akkor viszont elmegy midnen nem?)
  • Zsolo007
    Jujj bocsi az én hibám is :) bocsáss meg csak ebben a topicban már nagyon elegem van abból hogy több szó esik a crackről mint a játékról. Mégegyszer bocsi.

A channel 2 az az IDE secondary channel ugye? Gondolom számtech aléapok megvannak :) tehát az ami Scondary IDEre van kötve (általában CDk) ezért kell ezt tiltani SFNben...

És hogy hogy tudod megnézni? Több mód is van rá:

1. Leszeded a ház burkolatát előkapod a kézikönyvét az alaplapnak és megnézegeted a vezetékeket. (gondolom nem te raktad össze a géped, mert ha így lenne ezt nem kédeznéd..)

2. Mikor bekapcsolod a gépet ráfeküdsz a del gombra hogy belépj a biosba (amennyiben award biosod van ha nem akkor lehet az f1-el lehet belépni..) és ott körülnézve esetleg a kézikönyv sergítségévelk meg fogod találni azt a pontot ahol az elsődleges és a másodlagos csatornára kötött dolgok vannak

3. MIkor bekapcsolod lemennek az alapellenőrzések, és közvetelenül a vindóz bootolása előtt megjeléenik egy táblázat, mikor ez bekövetkezik ráfekszel a pause gombar és megnézed a táblázatot uyganis az is írja hogy mi van az elsődlegesen és a másodlagoson.

Remélem segítettem :)
  • Davidsned
    Télleg és szted mér??? Azért mert pl volt h napokat vártam és egy hsz nem jött a kérdésemre, magyarul mindenki aki akart az játszott vele, így eléggé elnéptelenedett a fórum. Eléggé értelmetlen a hozzászólásod, inkább visszaolvashattál volna, h kihúzz engem a sz**-ból.
  • Davidsned
    Ahh, hibáztam, rossz hozzászólást adtam meg most látom (valami már nagyon nem volt rendben :), sry!
    #1586!!! (Egyébként a másik az nem is az én hozzászólásom volt, de mind1.)
    Azzal már rég tisztában voltam, h nincs crack szal így a hsz-od felesleges volt (bocs még1x, az én hibám).
    #1586!!!
  • kj00
    Ha tényleg egy hónapja küzdesz vele,akkor nem,szerintem nem éri meg.Ha ennyi idő alatt az egész rohadt interneten,meg itt ebben a topicban nem találtál választ a kérdésedre,akkor sztem még azt a szót is felejtsd el,hogy PC,nemhogy játékok.
  • Zsolo007
    Nem én nem másra válaszoltam...arra válaszoltam. Nézted már hogy mi van az orosz és a német "crackben"? Én most megtettem és mit találtam? A német "crack" valójában nem más mint azok az SF3kitakarító fájlok amik a clonecds indításhoz kellenek, csak német a leírás...

Az orosz "crack" meg a demo crack.....

Mégegyszer elmondom hogy ezen nincs mit küzdeni SFNnel nagyon faszán műxik a dolog.
    Cracket meg ne várj mert nem lesz!!!
  • Davidsned
    Én ezt nemhiszem el. Megadom a hozzászólás számát, erre tök másra válaszolsz. Lassan 1 hónapja küzködök már ezzel. Sztetek megéri??
  • atwe
    nekem is
  • doRleon3
    hali, tudna vki adni egy eredeti engine.exe-t és protect.dll-t? megpróbálnám úgy megberhelni, mert a darklightos van és nemnagyon szeretném újra letölteni. pls vki
  • Zsolo007
    [togod] Istenem mond miért nem tudja a nép használni a keresőt, vagy legalább olvasni?? [/togod]

A darklight verzióban lévő crack nem jön, demo szintre alacsonyítja a játékot, csak a clonecd verzió működőképes...
  • atwe
    meg van __d_a_r_k_l_i_g_h_t__ verzio de csak a 2 tanulo misiont enged pedig
    mindent meg csináltam nem engedi Europát támadni segitsetek?
  • Zsolo007
    Értettem Breki, elnézést :P
  • Breki33
    Breki ha lehet P
  • Zsolo007
    Jah, akkor viszont nem tudom miért nincs multi, sorry
  • Kufii
    Koszi csak egy a baj nem is krekkeltem
    neke malapbo lelindult ...... :Í
  • Zsolo007
    Hát akkor én és breki valószínűleg afrikaiak, vagy kínaiak vagyunk, mert nekeünk valahogy jó az SFNes megoldás....

A cracet meg felejtsd el ember.
  • Davidsned
    Faszom, ha ittvagytok mér nem lehet válaszolni??? #1580
    Hm???
  • Zsolo007
    Több oka is van :) ha nem tetszik akkor ne játsz vele....szerintem nem célja hogy meggyőzzön arról hogy jó játék, mert ugye ízlések és pofonok..
  • bgabor
    És hányas számú hozzászólásban írtad? Nem mintha még fent lenne a játék nálam. Már a demo alapján is harmatgyenge volt.
  • Zsolo007
    Talán azért mert a demo cracket használod....ha esetleg elfelejtenéd a krekket és a valahol lejjebb leírt útmutató szerint raknád be lenne...
  • Kufii
    Sziasztok
    Meg tudnatok mondani hoyg tudok multiba jatszani cossacks 2-vel mert valamiert nem aktiv az a menupont a jatekba :(
  • Davidsned
    Hm... és merre látható?