Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
akkor rakj fel egy másik particióra egy WIN98SE-t
Akkor most hogy is van ez?
NINCS CRACK!!!! VAGY MÉGIS VAN?
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

Most akkor az jó? Vagy azaz amivel nem lehet menteni?

Nem kell az eredeti progit újratelepíteni. A védelmi rendszer követel újratelepítést, így egy csomó újraindítást. Ha szeretnék a cossacks-al játszani, akkor elõtte a carbon féle mûveletsorban is van, vagy kétszeri újraindítás. Ezután a másik progi nem megy stb.
Semelyik progi nem romlik el komolyan csak az telepítés, újraindítás nagyon macerás.
robotnyk
nekem is ez volt a dilemmám, de akkor jó hogy nem próbálkoztam a játékkal. orig splinter cell installt nincs kedvem tönkre tenni
Megvenni elég volt az sh3-t, az is ku*va drága volt.
Breki33
Azért kipróbálhatnád
Breki33
hát felrak két oprendszer aztán meg van oldva

illetve megis lehet venni P
Zsolo007
Hát akkor peches vagy..... :D valamelyiket szedd le :)

Zsolo007
LoL akkor le se szedem, kezdtétek volna ezzel hogy ez a demo crack....ezzel szarra sem megyünk, kiírás marad :) beszéljünk a játékról :D

A carbon féle "manipulálással" az a baj, hogy ha van fenn egy másik sf3-as játék (pl.:nekem az eredeti silent hunter 3), akkor elrontja annak a védelmét is, így újra telepíti stb.
Breki33
errõl beszéltünk
Nem jó megoldás ez.
A singleplayerben csak a campaign érhetõ el, de nem lehet menteni és nem hozza be a korai mentéseket sem. (2db academy rész)
A batle for europe nem megy. (néküle mi értelme a játéknak)
Skirmish megy.
Internet nincs, de ez nem baj.
robotnyk
pedig de
Breki33
másold be a böngészódbe ezt

http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=Cossacks%20II_RUS_by_ReSpecT(Starforce%20NOCD)!rar
Zsolo007
Hát én akárhol keresem nem találja.....

Zsolo007
Pff kattints a linkre, nem hoz be semmit :D

robotnyk
egy haverom próbálta, demos megoldás
Breki33
ott keres ahol akarod

klikk
Zsolo007
A gamecopyworld a megagamesen keres, azon meg csak a carbon féle "crack" van....

Zsolo007
Hát érdekes én nem találtam......

pluhi
De kinn van.
Ez van hozzá fûzve:
It has not been verified yet if these files are from the Demo Version or not or if they work with other versions, but they seem to be working!
Zsolo007
Már nincs kint, valószínû fék volt, megagamesen sincs....

bon
Ezt próbálta már valaki? Tegnap jelent meg: Cossacks II_RUS_by_ReSpecT(Starforce NOCD).rar

A gamecopyworld oldalon van fent.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hehe én is letöröltem már ,újra letölteni meg idõigényes
öszintén megmondom elég macerás ahoz az egész hogy cossaks2-ért inkább nem szenvedek vele, valami értelmesért lehet azért megérné de itt inkáb kihagyom :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Senki???? :(

Zsolo007
Érdekel valakit a dolog? kipróbáljuk multiban?

Zsolo007
Megtaláltam a progit

Itt található

egy progi amivel lehet neten keresztül lan-t szimulálni..., scpt topicban anno elég sok midnen votl róla asszem :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
MI az?

az mi?
ezt git-el nagyságrendekel egysszerübben lehet összehozni :P

Zsolo007
Aham mondjuk ma csak kéne már nagyon az az alvás szal lépek is szundizni

Kikéne majd próbálni ,hátha úgy megy.
Zsolo007
Asszem értem mire gondolsz..

Sajna már nem nagyon tudom ,hogyan kell ,mert nem teljesen én csináltam.
Direkt ip-s multi az interneten rákeres a címre és úgy csatlakozik a szerverhez.
A lanos meg lekéri a helyi hálózati címeket a rendszertõl. Szóval ,ha egy internetes címnek csinálsz helyi hálózati átjárót ,akkor elvileg lanon keresztül látja a játék az internetes címet és így lehet csatlakozni a szerverhez.
Zsolo007
Valószínû én vagyok hülye de nem értem, írd le részletesen pls, mert akkor holnap ki lehetne próbálni multiban

Lényeg ,hogy külsõ hálón lévõ ip címet belehet regelni helyi hálósra ,így a lannal is lehet csatlakozni a szerverhez.
Breki33
õis ezt mondta
Zsolo007
??? ezt nem értem

Vhogy meglehet csinálni ,hogy lanhoz megosztással beregisztrálsz egy ip-t nálam már csináltunk ilyet:D és a másik gépét úgy mutatta mindha helyi hálón lenne.
Zsolo007
hát whoami nem jelentkezett :)

PLaci
Nem annyi kerül a csapatba, amennyi van, hanem csak 1.
Ha nincs, nem kerül bele...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Huh, 120 új hozzászólás :)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Breki33
nem próbáltátok?
Zsolo007
Megnéztem a multit szerintem a multiplayer funkció alatt lant ért....szal, nuku multi törttel, esetleg ha a CDkulcsod ideadod :D, de szerintem nem enged két accountot ugyanazzal a cd kulccsal :)

Breki33
miért?
Már 6. a topic.
Látszik hogy visszajöttem :-)

Én nem sokáig leszek függõ, mert hamarosan már nem lesz idõm se játszani se fórumozni.
Akkor aztán lehet hogy eljön a te idõd. :-)

Breki33
annyira nem mert ígyis megy

meg teis kezdesz függõ lenni