2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
#1669 no comment... -
#1668 de minek csalni? -
susubaba #1667 köszi! -
#1666 www.google.co.hu
beírod: Cossacks 2 cheats [enter] és hopp kismillió cheat-es oldal jön be :)
Szemzgess! -
#1665 www.google.com es beirod oda -
susubaba #1664 ez mit jelent?
-
#1663 gugli powa.... -
susubaba #1662 sziasztok!
Tud valaki csalást ehez a játékhoz?
help!!!!!
Réka -
kj00 #1661 Agymunka,meg a pause gomb.Parancsokat úgy is lehet osztogatni,aztán ha végeztél,mehet a móka.Ha szarban vagy,megint pause,csapatok ide-oda,aztán megint csak war.Így azért le lehet nyomni a gépet.Főleg mikor már áttekinthetetlen az egész,nagyon jól tud jönni. -
Kardél #1660 Üdv. Nem tudom, hogy kit mennyire érdekel 1848 de felfedeztem egy elég profi oldalacskát: www.1848-1849.hu (akit érdekel). -
Viharlovag #1659 Van valahol egy leírás, mit hová kell másolgatni. Egy jó kis copyzós-újraindítós meló. Ha az meg van, utána lehet az sfnighttal kikapcsolgatni a dolgokat, akkor fog rendesen működni.
Játszotta már valaki LAN-on? Nekem nagyon bejön a játék, bár a kampányban a vége felé kicsit idegesítő, hogy állandóan nyomul az ellenfél. Kivéreztetni lehetetlen, szóval némi agymunka kell, hogy lenyomhassam. -
GOAViktor #1658 Nekm 1.00, és Clone CD-s -
#1657 mostanában nem
de fogok -
#1656 Jah :)
Breki te játszol még a gémmel? Vagy csak a fórumra irogatsz? :P -
#1655 ha tise tudjátok milyen verziótok van mi honnan tudjuk? -
GOAViktor #1654 nekem is ugyan ez a gond, én már újra is telepítettem, meg ráadásul csak franciákkal lehet lenni, meg multi sincs. -
gtom #1653 szevasztok. nem tudom nekem milyen verzió van, de se serial nem kell se crack.
a játék simán elindul csak egy probléma van hogy csak a skirmissel megha a tutoriallal lehet játszani. a kampánynal nem. valaki tud segíteni? -
Viharlovag #1652 A nagy sima terep készítéséhez nincs nagy sima terepgyalu? :) -
#1651 Én spec játszhatnák, de nem nagyon teszem mert kevés a memo, a védelemmel csak a lámák szarakodnak :P
A nagy erődhöz nagy sima terep kell, le lehet azt rakni... -
Viharlovag #1650 Hali vannak olyanok is akik játszanak, vagy mindenki csak bénázik a védelemmel? :)
Én azt kérdezném, a nagy erődöt hová lehet lepakolni, mert én a kampány vége felé járok és nem tudom sehová letenni, pedi már építhetném.
Meg, hogy van e vmi jó stratégia a vége felé, mikor már ontja a gép a csapatait és csak nem akarnak elfogyni. Egyszerűen nem tudok elég gyosan klikkelni. Lehet, lassítani kéne a játékot? -
#1649 Hát ebből még nem sikerült megértenem, hogy milyen verziód van, de mind1 nem számít. Újratelepítést próbáltad már?
UI.:Starforce Nightmare kell a játék indításához? Meg registry buher? Vagy elindul simán? -
KGabor #1648 Szerintem nem mert külön nem kellett az exe- t felkrekkelni. Letöltöttem egy oldalról kis file- okban és amikor egybe raktam őket egyből lehetett telepíteni! -
#1647 De krekkes? :) manapság mindent erre vezetek vissza ugyanis az én clonecds verziómmal semmi hasonlé gond nincs.... (sőt egyáltalán nincs gond vele) -
KGabor #1646 Azt hiszem az 1.0 verzió van meg. Nem eredeti!! -
#1645 Melyik verzió van meg a játékból? (vagy eredetid van?) -
KGabor #1644 Sziasztok!!
Olyan problémám lenne, hogyha elmentek egy játékállást, ki is írja, hogy ok elmentve, de amikor visszatölteném nem tudom, mert a load könyvtárba nincs semmi. Mondjuk a file- t a játék könyvtárába megtaláltam. Tudnátok ebben segíteni, tanácsot adni!!?? Előre is kössz! Ha ismételt kérdés volt akkor bocsi! -
Davidsned #1643 Ah, thanx, már világosabb :) -
#1642 Igen értem :)
a bitek természetesen a memóba mennek a procin keresztül vagy a wincsire attól függően, hogy másolsz, játszol ilyesmi. Alapvetően nemnagyon használod a cdt, da ha Cdről olvasol be dolgokat akkor fordulhat ez elő. a CDnek pont ugyanolyan kábele van mint a hDDnek (ata esetén természetesen). -
Davidsned #1641 Nem, csak elfogadtam:))
A CD-ről lassabb az elérés, mint HDD-ről. Ha egy csatornán vannak, akkor feltartják a biteket, de... a bitek hova mennek? És miért tartják fel, egyszerre csak vagy a CD-t vagy a HDD-t használom nem? (és én úgy tudtam, h a cd-nek kicsit vékonyabb a "kábelszalagja", nem?)
Na ez elég laikus megfogalmazás volt, nem vitának szántam, csak hogy értsed, hogy mit nem értek. Érted? :D -
#1640 legalább érted vagy csak elfogadod? :)
Végülis nekem 8 neked nem mind1... -
Davidsned #1639 Ha te mondod... -
#1638 Jóvanna -
#1637 Breik P -
#1636 A lényeg az hogy a CD ATA33-on megy a HDD meg jobb esetben ATA133on, ha a kettő egy csatornán van akkor a CDről ballgó bitek feltartják a HDD bitjeit :), olyan torlódás alakjullhat ki mint manapság pesten :)
De ha a 2 CD együtt van akkor nincs gond mert ugyanolyan sebességüek :)
Érted már?
UI.: Nem neked meg Breik ne ilyedj meg :) Csak félrenyomtam :) -
#1635 célszerű azonos elérési idejú eszközöket egymás után rakni
egy lemezolvasónál ugye az elérési idő nemcsak abból áll hogy kiolvassuk az adatot
remélem jól irom P -
Davidsned #1634 Az adat útja... mehet kifelé meg befelé is, tehát ch2-ről ch1-re és fordítva is. Ha megkeverem és ch2-ről ch2-re megy akkor (ami nálam most van), akkor mégis mivel rosszabb? -
#1633 Abszolút, hogy megéri e megveni, az már egy másik kérdés, ebben nem nyilatkoznék... :) -
stung #1632 Kösz Szerinted jo játék
-
#1631 Kattints mégegyszer az adott katonai egységre és nem fogja gyártani! (asszem, olyan rég nyomultam már vele...) -
stung #1630 Most vettem meg ezt a játékot de nem értem hogyha rákattintok egy katonai házra akkor folyamatosan csinálja a katonákat,hogy leet ezt megcsinálni,hogy ne folyamatosan csinálja?