2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Breki33
    de ezt már annyiszor leírtuk
  • Davidsned
    Hm, hát így lehet hülyén hangzik, de a cossacks 2 topicjában vagyunk nem?? :)
    A leírásban az sfnightmare-el amit ki kell kapcsolni.
  • Breki33
    tessék???????
  • Davidsned
    Továbbra is az a kérdésem: hogy tudom megnézni, h mi van a chanell 2-n??
  • Breki33
    én írtam

leis írtam miért

sztem nagyon jó játék

csak időigényes
  • bgabor
    Nem tudom ki írta a topic alcímét, de kiptóbáltam a gamecopyworldos orosz no-cd fixed-ed (csak német és orosz crack van a siteon) és nem működik vele a játék.
    Bár a demó alapján ez talán nem is olyan nagy baj...
  • bgabor
    Az idők folyamán megtanultam hogy nincs olyan játék amiért érdemes lenne kiadnia az embernek 10.000 Ft-ot a megtakarított pénzéből. Van vagy 25 eredeti játékom, de megfogadtam, hogy több nem lesz. Az utolsó a Silent Hunter 3 volt.
  • reménytelen
    Van. 7990 Ft-ért sok helyen megveheted, és nincs vele gond!
  • Breki33
    nem az hogy nem működik, de tökéletesen csak a lejebb irt modszerrel megy crackel nem
  • bgabor
    Most akkor mi a helyzet a crackel? A gamecopyworldon csak orosz meg német verzióhoz van crack, emberi nyelvűhöz nincs. A darklightos tényleg nem működik. A starnightmare-es megoldás meg nem fehér embernek való.
    Van megoldás?
  • bgabor
    Akkor hogylehet hogy sok weboldalon a darklightos werzió elérhető? Miért lenne ott ha nem működne?
  • Davidsned
    Hát pl CD cserét nem egészen értem, eredeti nfo-ban nem is írják. Másik, h rögtön telepítés után el kellene indítani egyszer, ez hiányzik is.
  • Breki33
    Szerintem jó a leírás bár én az nfo alapján csináltam
  • Davidsned
    Nem akartam anyázni, de ha elkezdek akkor válaszol valaki???
  • Davidsned
    Szal, ha te írtad az nfo-szerű leírást (magyarul), pontatlan és hiányos, bár most már eredeti alapján se akar nekem sikerülni.
  • Davidsned
    Ez OK!, de játékra valami ötlet?
  • Zsolo007
    minek szarakodtok az sfnightmareral? darklight már rég rendesen feltörte.

Igen? És te letöltötted és jót játszottál vele? Ha így tettél volna nem mondanád ezt.... Ugyanis ők is csak azt a demo cracket használták ami már korábban kijött, ergo nem működő verzió...
  • Axon
    Ez még azelőtt volt mielőtt a darklight-os verzió kijött volna.
  • [HUN]FaTaL
    minek szarakodtok az sfnightmareral? darklight már rég rendesen feltörte.
  • Axon
    Nekem is pont ez a gondom. A dvd íróm nem látszott. Újra nyomtam egy enable-t abban a vacak SFNightmare-ban. Ezután sem lett dvd íróm, de amikor ezután megint újraindítottam a gépet, akkor már lett.
  • ati2002
    #1545 verzió működik?
  • Davidsned
    Meg, hogyha két optikai meghajtóm is van akkor melyiket kövi ki? Honnan tom a melyik a ch2?
  • Davidsned
    Nah sikerült visszahozni az írót, csak engedélyezni kellett :)
    A játékra valami ötlet?
    Amúgy thx!
  • Breki33
    nálam simán kapcsolgatható

nézd meg a biosban nincs-e letiltva
  • Davidsned
    Fuccckkk... Hát ennyit az SFNightmare-ról. Elszállt az egyik meghajtó (méghozzá egy DVD író), hiába enable-zem, nem hozza vissza.
    Ha valaki úgy érzi, h tudna segíteni, pls szóljon, nagyon megköszönném
  • Davidsned
    Amúgy ezt a magyar instrukciót lehetett volna kicsit érthetőbben is.
    Szal akkor vmi ötlet?
  • Davidsned
    Hát ez kész... Mondjátok, h nálam van a hiba.
    Ha egyszer még nincs is telepítve SF védelem, akkor hogyan crackeljem azt???
    Legalábbis a telepítés után a második lépés rögtön a crackelés, viszont az sf-t csak akkor telepíti, ha először indítom a game-t.
  • Blizzard
    Van vki aki esetleg megpróbálta kiírni a cd2-t? Elképzelhető, hogy akkor nem kellene a felismertetést ki-be kapcsolgatni? Vagy valamilyen módon a virtuális meghajtót felismertetni alapmeghajtónak?
    Thy előre is
  • Heavy knight

Nekem a kedvencek közt van!
    Amúgy, ha figyelmesebben elolvasod, amit írtam, akkor nem mondasz ilyet!!!
    A DEMO () amúgy is egy sz..., szal abban tök mindegy volt, most pedíg élvezem a nehéz szitukat,és küzdök rendesen!KÖssz![duhos2]
  • Breki33
  • Zsolo007
    Ebben a játékban csalni????Hát mekkora balfék vagy te? Így elbakni az élvezetet???

UI.: Mellesleg felballagsz a DLH.netre és egyből fogsz találni csíteket...De nem tőlem tudod :))) Amúgy érdemes berakni kedvencekbe ezt az oldalt mivel sok hasznos dolog van rajta!
  • Heavy knight
    google-ben rákeresel!
    1000%,hogy fog találni!A demoban még én is használtam, de anélkül az igazi!
  • WOW
    HI!hOL LEHET VALAMI CSALÁST TALÁLNI A JÁTÉKHOZ?
  • Breki33
    hm mennyi új arc P

hát nálam az ellenséges század egy sortűztől nem futamodott meg
  • Heavy knight
    Az alsó hídnál ne menj át a túloldalra az elején!
    Aztán, ha átmentél,balra a híd mellé felállítod a gyalogságod, leadsz 2 sortüzet,és az ellen azt se fogja tudni hova fusson!!
    "Bátraké a szerencse!" alapon én sosem futamodom meg, szal nyíl egyenesen nekik mentem, és mindenféle nehézség nélkül megfutamítottam őket!
    Vagy megvárom, míg nagyon közel érnek az embereim -ekkor már kaptam egy össztüzet az ellenségtől- és csak akkor lövök én is!(tuti siker)
    Vagy ha sok lőszerem van, lelövöm egy részüket,és visszábbhúzódom a fákközé!
  • Breki33
    Köszi énis hasonlóra gondoltam

a másik hídnál várakozó századot azon a hídon vitted át?

Mert ott jelentős túlerő fogad
  • Charadras
    Először verd vissza a támadást, sima ügy, ahogy átér az ellen a hídról, kapd őket oldalba a lovassággal, majd a káoszba engedj bele egy sortüzet, tuti a siker. Ezután a másik két századdal szépen kelj át a hídon, egyesével verd le az ellenséges századokat, majd utolsó lépésként (az erődnél) egyszerre támadj a két átvitt századdal, ill. a közben a másik hídnál várakozó századdal.
  • kj00
    Tényleg nem emlékszem,sorry.Valahogy biztosan megoldottam.
  • Breki33
    Először igen

de aztán gondolom el kell foglalni a pontot felül amit kijelöl
  • kj00
    Én végigcsináltam,rég volt,de nekem úgy rémlik,nem kell ott átkelni a hídon,csak tartani.De nem esküdnék erre...