Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha 2 - 3 osztagnak kell egyszerre soronként kiadni a tûzparancsot, akkor igen.
Mert mi van ha kb. U alakban álltok és egy ellenséges század egy olyan pontra ér, ahol a 3 osztagodnak egyszerre kéne tüzelni. Ha nem tudod 1 mp alatt kiadni mind a háromnak a tûzparancsot, akkor elbasztad.
Mert mi van ha kb. U alakban álltok és egy ellenséges század egy olyan pontra ér, ahol a 3 osztagodnak egyszerre kéne tüzelni. Ha nem tudod 1 mp alatt kiadni mind a háromnak a tûzparancsot, akkor elbasztad.
Igen a többi cossacks-al is így játszottam.
Pause nélkül is megpróbáltam de úgy hamar megúntam, mert nem volt benne túl sok taktikázás. Inkább fejetlenséggé lett az egész.
Pause nélkül is megpróbáltam de úgy hamar megúntam, mert nem volt benne túl sok taktikázás. Inkább fejetlenséggé lett az egész.
Igazából úgy lenne jó a multi, hogy egy nemzettel többen lennének.
1 ember csak a micromanagment-el foglalkozna, a többiek meg kapnának fejenként 5 - 6 különféle századot és csak arra ügyelnének.
Mindenki csak a maga századait tudná irányítani és csak azokkal kavarna a térképen.
Persze lehetne kérni egymástól segítséget (hátba támadás, support attack meg ilyesmik).
Ha én csináltam volna ezt a game-t, akkor biztosan belefejlesztettem volna valami ilyesmit. :-)
1 ember csak a micromanagment-el foglalkozna, a többiek meg kapnának fejenként 5 - 6 különféle századot és csak arra ügyelnének.
Mindenki csak a maga századait tudná irányítani és csak azokkal kavarna a térképen.
Persze lehetne kérni egymástól segítséget (hátba támadás, support attack meg ilyesmik).
Ha én csináltam volna ezt a game-t, akkor biztosan belefejlesztettem volna valami ilyesmit. :-)
k-lite sztem
ace-t próbáld meg rendesen leszedni
deha nem értesz hozzá próbálj meg keresni ott vkit aki segít
ace-t próbáld meg rendesen leszedni
deha nem értesz hozzá próbálj meg keresni ott vkit aki segít
pedig ace van! Akkor milyen legyen?
Én csak kb egy másfél óra múlva érnék rá.
Aztán megnézem, hogy máshol is kell-e figyelni valamire.
Ha nem, akkor kijelölöm az egyik osztagomat és egy kicsit felengedem a pauset.
Ha több oldalról támad és én több osztaggal védekezek, akkor a parancskiadásokhoz mindig megállítom a játékot, hogy ezzel se veszítsek el egyetlen értékes másodpercet sem.
Ha minden másodpercet megbecsülsz, akkor nagyon hatékony tudsz lenni.
Ezzel a pályával már vagy 10 órát játszottam és eddig össz vissz 5 osztagomat tudta csak megfuttatni!
Ha nem, akkor kijelölöm az egyik osztagomat és egy kicsit felengedem a pauset.
Ha több oldalról támad és én több osztaggal védekezek, akkor a parancskiadásokhoz mindig megállítom a játékot, hogy ezzel se veszítsek el egyetlen értékes másodpercet sem.
Ha minden másodpercet megbecsülsz, akkor nagyon hatékony tudsz lenni.
Ezzel a pályával már vagy 10 órát játszottam és eddig össz vissz 5 osztagomat tudta csak megfuttatni!
Hát az a hamarosan minél hamarabb legyen mert nekem el kell mennem hamarosan :9 és szeretnék egy próbát tenni hogy milyen, mellesleg nem nagy hardcore csatára kell itt gondolni egyszerre 5 front 1000 ember támad.....:D csak egy kis ismerkedésre :) kis sörözés a front melletti kocsmában, taktikáról való eszmecserék, és úgy mellesleg valaki gyõzne is :DDDD szal úgy rendeznénk a dolgokat hogy NE legyen õrül klikkelõverseny a dologból.......de egyelõre abban sem vagyok biztos hogy van direct IP csatlakozás, most indítom el hogy ezt megtudjam, majd kinézek 10 percen belül.... :)
milyen codac kell?
Többször volt hogy beszól a hang, hogy az ellen akcióban, a kistérképen meg vagy 4 különbözõ pontot megjelöl, hogy ott kéne odafigyuzzak.
Mire az egyik ponton kiadnám a parancsokat, addig a másik 3-at simán levernék, mert nem voltam ott tûzparancsot adni.
Szerintem ezt a játékot pause nélkül játszani olyan, mintha úgy FPS-eznél, hogy csak minden 5-ik másodpercben nyitnád ki a szemed. :-)
Mire az egyik ponton kiadnám a parancsokat, addig a másik 3-at simán levernék, mert nem voltam ott tûzparancsot adni.
Szerintem ezt a játékot pause nélkül játszani olyan, mintha úgy FPS-eznél, hogy csak minden 5-ik másodpercben nyitnád ki a szemed. :-)
hát úgy mint igazából
megpróbálok kitartani amig jön az erõsítés P
de vegyük át jön egy ellenséges osztag a kezed rátapad a pauséra aztán?
megpróbálok kitartani amig jön az erõsítés P
de vegyük át jön egy ellenséges osztag a kezed rátapad a pauséra aztán?
Sokszor ki kell várni, amíg az ellen besétál a kívánt lõtávba és gyakran egyszerre kéne több osztag lõtávját is figyelnem.
És pause nélkül van idõd pontosan átlátni a helyzeteket?
Vagy csak úgy pánikszerûen klikkelgetsz? :-)
Vagy csak úgy pánikszerûen klikkelgetsz? :-)
4000 alá nem megyek ha egyáltalán eladom. :-)
Hát a gép ellen nem nagyon.
Általában vagy 5 frontot tartok egyszerre és van amikor a gép mind az 5-ön egyszerre támad + kis kommandókkal megpróbál besurrani + a micromanagmentre is több szinten lehet odafigyelni.
Ha nem pause-olok, akkor legalább a tennivalók fele lemarad.
Meg úgy nem is élvezetes a game.
Általában vagy 5 frontot tartok egyszerre és van amikor a gép mind az 5-ön egyszerre támad + kis kommandókkal megpróbál besurrani + a micromanagmentre is több szinten lehet odafigyelni.
Ha nem pause-olok, akkor legalább a tennivalók fele lemarad.
Meg úgy nem is élvezetes a game.
Hát akkor rosszul írta.
A Kézikönyv is a Pause gombot említi.
A Kézikönyv is a Pause gombot említi.
Akkor lehet hogy mégiscsak valami driver gond
No akkor majd hamarosan teszünk egy próbát azzal a multival. :-)
Lehet hogy csak ki kell várjad, míg betölti magát a game.
Addig nekem is hót sötét minden, mintha kiégett volna a monitor.
Addig nekem is hót sötét minden, mintha kiégett volna a monitor.
Ezt most komolyan kérded?
:-)
Keress a billentyûzeteden egy olyan gombot, amire ez van írva:
Pause Break
:-)))
Keress a billentyûzeteden egy olyan gombot, amire ez van írva:
Pause Break
:-)))
Szerintem azért megérne egy próbát az a multi....max. õrült klikkelgetés lenne, mint diablóban :)
Végre sikerült életre kelltenem a játékot! Vagy mégsem? Amikor elindul, hang az van de a képernyõ sötét marad. Mi lehet a baja? Gondoltam a vga driver de kettõvel is ugyanzet csinálta. Ha valaki tudja esetleg írjon légysz! Köszi!
tehát akinek gyengébb a gépe de szeretne szinte ingyen egy legális stratégiát itt az alkalom
Hát igen, akik anno szerettek a cossacks1-el játszani azok igazán megvehetnék, mert a skirmish hozza azt a játékélményt.
Szerintem a neten is lehetne játszani.
Az itthoni 2 Mbit/sec-es sávszélemen csak nem lassulna. :-)
Az itthoni 2 Mbit/sec-es sávszélemen csak nem lassulna. :-)
Másról nem tudok
Milyen hullámvonal?
Igazából ez lan-ba jó
Egyszer elvittek egy Counter, Qvék bulibe ahol vittem a gépet a Cossack-al
Apropó csak engem érdekel az eredeti példány mewgszerzése?
Egyszer elvittek egy Counter, Qvék bulibe ahol vittem a gépet a Cossack-al
Apropó csak engem érdekel az eredeti példány mewgszerzése?
én nem használtam pause-t single-ban sem P
Kezdek büszke lenni magamra :-)
a hullámvonal az ugye?
Kezdek büszke lenni magamra :-)
a hullámvonal az ugye?
A tegnapi játéknál is, csak néhány másodpercre engedtem fel a pause-t úgy 10 percenként egyszer.
Nekem lenne kedvem, van legális game is, csak mint már mondtam szétklikkelgetnénk magunkat.
Azt se tudnánk már mit miért csinálunk, csak gyorsan csinálnánk valamit. :-)
Azt se tudnánk már mit miért csinálunk, csak gyorsan csinálnánk valamit. :-)