2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
zoltang #1710 MIR-COS2B.mdf: ezt a cd-t kell emulálni az ellenőrzéshez. -
zoltang #1709 Bocs, a 2. cd mérete: 858 195 360 bájt. -
zoltang #1708 Itt azt írják folyamatban a magyarosítás. Mikor lesz kész? -
zoltang #1707 Hozzávalók:
1. Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone* [csak ezzel megy [URL=http://www.nforce.nl/index.php?menu=quicknav&item=viewnfo&id=95004]nfo[/URL], 2 db cd, MIR-COS2A.bin: 710 924 928 bájt, MIR-COS2B.mdf: 58 195 360 bájt] az 1. cd-t kell majd "bemountolni".
2. Én a Dameon Tools 3.47-t használom, minden emuláció bekapcsolva. (állítólag legújabb Alcohollokkal is megy)
3. Starforce Nightmare 1.12
4. SF Anti File System Blocker, vagy más néven sfcure01. Én ezt használom.
5. C2_Patch_v1_1.exe hivatalos javítás. [51 771 510 bájt]
3. és a 4. pontban leírt programok rarban. Ezt az ugyanilyen védelemmel rendelkező Splinter Cell CT fórumáról .
Lépések:
1. Feltelepíted a Cossacks 2-t, majd utánna ha végzett, az 1.1-es javítást teszed fel. Legvégül a gépet a sf védelmi driver telepítése végett újra kell indítani. (az 1. cd bemountolva marad)
2. A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.
3. Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.
4. Indítjuk a Cossaks 2-t és...
5. Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felső x.
A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék előtt, majd ugyanúgy ezekből visszafele kilépni.
Röviden ennyi. Nálam az nfo-ban lévő kódot sem kérdezte, ha jól emlékszem.
Bővebben a belinkelt fórumban lehet olvasni ezen módszerről. :)
itt -
akkor írd le bővebben itt -
pg14 #1705 Hogyan lehet crackelni a játékot úgy hogy teljes verzióként működjön? -
pg14 #1704 Az sajna még nincs -
zoltang #1703 Magyarosítás van esetleg a játékhoz? -
zoltang #1702 Ezzel a módszerrel fel lehet tenni a legfrissebb javítást (most 1.1-es), akkor is megy a játék simán. Mivel a programban nem lesz semmilyen fájl felülírva/ kicserélve, ez nem butítja le a progit.
Ezelőtt a carbon féle védelembuhera pl.: elrontotta egy másik "gyári" játék védelmét, de ez nem. -
Jah, csak éppen demóvá butítja a gémet, azért az sem mind1... -
A "Darklight" verzio alapból elintézi az esetleges bonyodalmakat,nem kell hozzá külső progi.... -
zoltang #1699 Kipróbáltam a Cossacks2-NapoleonicWars (SFClone-MiRROR)-t.
alap 1.0: Starforce 3.4.65.11
1.1 update: StarForce 3.4.76.00
Ezzel a SF Anti File System Blocker és a SFNightmare 1.12-vel simán megy az alap és az 1.1-es változat is. Pár másodperc alatt lefutt az ellenőrzés és minden ok.
Ez a két progis védelem-hülyítés nagyon jó. :) Bővebben: itt. -
When asked, select "Keep TOC as on source cd,
write until end of image file"
ez mit jelent ? -
Ez az amire rájött a Mirror team.
Ki kell írni a leird modo és müködik a game.
Igaz nem mindenkinél mert cd/dvd iró ,cd/dvd olvasó és lemezfüggö.
Trackmania Sunrise is kb 6 embernek megy. -
zoltang #1695 Bocs a warezért, de találtam egy új nfo-t:
http://www.nforce.nl/
Ez vajon mi? -
tagga #1694 nem akarja vki az eredeti jatekat olcson eladni?
-
klikk -
vene #1692 Lehetséges hogy csak az eredeti fog müködni -
steweee #1691 az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nekem szólt ? magyarázatot kérek, mert nem értem a dolgot !
-
Idegbajt kapsz te is ugye? 

-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
steweee #1688 amik most megjelentek a back to war és az european wars azok vmi kiegészítők hozzá? -

Pedig már azthittem, hogy tényleg van crack.. :((
-
tagga #1686 elobb probald ki ezt a cuccot aztan ird ide ugyanis nem lehet a TELJES jatekkal jatszani nincs multi ,kampány csak 2 csata van -
kirkri #1685 crack íme:) -
Ez nagyon kira! Tesztelted? Be tudnád linkelni? Nagyon jó lenne nekem mert 64bites xpn nem megy VCD, szal csak krekkes gémek mennek és imádom ezt...
Szal linkelj plspls -
kirkri #1683 Úgy néz ki, hogy találtam egy működő crack-et! Ilyet keressetek: Cossacks II_RUS_by_ReSpecT(Starforce NOCD).rar Ezzel megy a game csont nélkül. -
tagga #1682 hali tudtok segiteni nem muxik az sfnightmare barmire katt kiirja processing... aztan kilep es nem tortenik semmi .starfuck meg csak az egyiket tunteti el de mind1 mer itt ha kihuzom a dvdromot ugy se jo kovettem rendesen az utasitasokat -
zotosz #1681 a starforce nightmaret honnan lehet leszedni?
-
Melyik a jó verzió??
Cossacks II: Napoleonic Wars (c) CDV DARKLIGHT
Cossacks 2 (c) CDV *AlcoholClone* CARBON -
zotosz #1679 üdv,
mér van az h telepítés után vmi addinstf.bin fáljt keres a telepítő?
Ez természetes, v mit tok most csinálni vele?
-
metlogen #1678 nagyon szeretjük ezt a játékot tudnál nekem segíteni hol lehet megtalálni,és melyik verzió az.
Köszönettel -
metlogen #1677 Erre a Clone cd-es verzióra gondolsz? -
ha végigolvastad tudod, hogy van -
oda kell menni egy hadosztállyal -
metlogen #1674 Hello
Már végigolvastam mindent,most van olyan verzó ami jól működik,a boltin kívűl?
köszi! -
ha eredetid van akkor mindenképpen! -
toma77 #1672 Érdemes feldobni a patch-t? Javít valamit a game memóriakezelésén? Most lassú mint a tetű 512 RAM-mal. -
susubaba #1671 Ja és van hozzá magyarosítás?
-
susubaba #1670 Még 1 kérdés:
Ha egy bányánál ott vannak a katonáim akkor hogy tudom az én oldalamra állítani?