2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• zoltang
    Fejlesztőtől innen letölthető a béta verzió.
  • zoltang
    1.2-es javítás készül(t)? Itt.
  • Láma!
    ezek szerint megvetted:)
    grat
  • Nuxa
  • Nuxa
    memóriát fokok fenni!!
  • Nuxa
    Befektetem!!
  • Nuxa
    ááúú! Csak 9000ft gyűlt össze! ÁÁÁÁÁ!!....... Az kevís!!!
  • Nuxa
    Tenksz!
  • Nuxa
    Aha.......
  • SZU
    Jaj! Az AMD-k valós órajele soha sem annyi, mint amennyit írnak. Kb. annyinak felelne meg.

Az én Barton 2.5-ösömet is 1.8-nak írja a windows. Ez nem gond, mert 2.5-öt teljesít.

A memóriára költött pénz nem kidobott összeg. Majd meglátod!
  • Nuxa
    remélem nem pazarlok el 12kilót egy vacak memóriakártyára! Remélem gyorsabb lesz! A infos happi 'asszonta, hogy egy AMD Barton 2600-as proci is 20kilóból kijövődikk! még azt is 'szonta, hogy nekem hiába van sempron 2600, az nem bír valójában annyit(2600MHz-et), csak 1,83-at. Há' Azé' e' Cigányság! Ganéság!! mind1! maj' Aszt is megv'szem! Idővel sor kerül rá! The force be with you!
  • Nuxa
    vagy lehet hohgy a neted egy kicsit slowly!
  • Nuxa
    A kingstone az jó lesz! Folyamatban van a gyűjtés!

Amúgy meg, szerinthem Thomas, azé szaggat mert nem eredeti a gém, vagy de? Mert ha nem eredeti, akkór szerintem azér szaggatt! Addiosz amígosz!
  • Thomasandreas
    Gyerekek, a neten, multiplayerben szaggat a Cossacks...! Vajon gyenge a netem? (mert a gép nem az, az egyszer biztos)

Ha van valaki közületek aki multin is nyomul, írjon már nekem, mert mindenhonnan vannak fent, sok papucs külföldi, csak a magyaroktól nem.
    Esetleg nyomhatnánk egy menetet! (írhat ide is: [email protected])

Egyébként jó a játék, csak kár hogy nincs random map, és kár hogy csak ennyi nemzet van. De ha minden igaz a júniusban megjelenő kiegészítőben lesznek plusz 3 nemzet (spanyolok, a Rajnai szövetség meg a lengyelek). A németeknél már májusban megjelenik.
  • SZU
    Samsung, vagy Kingstone, ezek márkásak.
  • Nuxa
    Milyen LEGyen a MEMóRi-KÁRTya MÁRKájA? Samsung? LG? PLZ!! SZU! Te tudod, hogy melyik a jobb!(remélem) elóre is köcc
  • Nuxa
    Elindítottam egy lavinát! Nemsokára meglesz a memória-kártya. Feltehetőleg az EASTER nevű dologból! Jövedelem.
  • Nuxa
    értem!
  • SZU
    Török ellen nem kell nagy taktika. Foglalj el minél több várost, a bázisához közeli városhoz (amit a leggyakrabban próbál visszafoglalni) építs pár őrtornyot. Ha egy pillanatra kifullad gó rombolni a bázisába, meg foglalni a többi várost.
    Úgyis nyersz, ha csak egy pillanatra tudnád tartani az utolsó városát!
  • Nuxa
    ÁÁ! Nem gondoltam volna, hogy számításteknikával foglalkozol. A baj a törökökkel az, mikor ellenem vannak, hogy mindig túl sokan vannak és, hogy túl hamar visszatermelődnek az elhullottak helyére. Amúty köcc a tippet, megfogadom tanácsod és gyűteni fogom a pénzt egy 512-esre.
  • SZU
    Hi!

Mivel a virtuális memóriával "javult meg" a játék, memóriát vegyél! A fizikai memória gyorsabb, mint a virtuális+nem foglal 2GB-ot ;).

Számítástechnikai szaktanácsadó vagyok a WestEnd Media Marktban ;).

Very hardon azért nem mindig jön be ez a pirosba lőtávba engedő taktika. Uis, ha teheti a gép, odavisz 3-4 századot az áttörési kísérlet elé, odaviszi őket a zöld lőtávba, majd ellövöldözget. Így szép lassan leszed. Ha meg te is lősz, akkor a többi százada már egészen a szuronyokig jön, hogy onnan lőjön.

Szóval az ellentaktika az, hogy amint ellövi mindegyik százada magát, kitámadok 2-3 század dragonyossal. Közvetlen közelről sortűz, majd ha meginog egy század, akkor roham. A menekülők általában magukkal ragadják az addig fegyelmezetten állókat is.

A törököknél mibe törik bele a fogad, ha te vagy török, vagy ha ellened van? Csinálj 4-5 század jatagánost, ugyanennyi íjászt, meg 2-3 janicsárt. Így tüzérek és lovasok nélkül. Indulj meg a gép ellen. A sorfalakat 2 oldalról támadd meg a jatagánosokkal, tekintet nélkül a veszteségekre. Amint ellövi magát, küld oda a janicsárokat és az íjászokat is. Garantált, hogy 2-3 jatagánszázad elvesztése árán kiütöd az egész seregét. (alap feltétel, hogy számszerűleg TE legyél túlerőben) A tornyaira küldesz 2-2 csapat íjászt. Oszt kalács.
    Vesztenek 10-20 katonát csapatonként, mire kiütnek 2 ágyús tornyot. Fő célpont az ellenfél barrakja, aztán az istáló, majd az ágyúgyár.

Persze újraépíti, de addigra már jó esetben elfoglaltál a térképen minden várost. S kész is. A városokért megy a harc, nem a teljes lerombolásig.
  • Nuxa
    Szerintetek, hogy még gyorsabb legyen a gém, procit vagy memóriát vegyek?A procisszorom most AMD Sempron 2600+ (1.83GHz), a memória meg 400MHz DDR 512Mb-os. HEE????
  • Nuxa
    A virtuális memory-t felhúztam 1800-1900MB-ra mind a két meghajtón. Amúgy mi a foglalkozásod SZU? Asszhittem, hogy még tanuló vagy! Vagy neked a suli a melód? Akkor is a franciák a legjobbak!

Nekem az a trükköm, hogy mikor jön az ellen, a seregem lőtávolságát figyelem, az elleséges seregre kattintok és megjelenik az a sok kis kék színű pötty, valószínűleg a seregem előtt, a vörös lőtávolsági szintben, mivel szét akarják azt oszlatni egy darab sortűzzel. Megvárom míg beér a sárga zónába, parancs a tüzelésre és mire előveszik a katonáim a muskétáikat, az ellen beér a vörös zónába, de! Mire az ellen is előveszi a muskétát és becéloz, addigra a seregeim már le is szedik őket és a "You have destroyed the enemy formation" üzenet jelenik meg a képernyő bal oldalán (nekem legalábbis ott jelenik meg).

A törökökbe mindig beletörik a fogam, elég keményen ellenállnak még ízi fokozatban is! Vagy csak én vagyok a béna! ÁÁÁáá.... Az nem lehet....
  • SZU
    Örülök neki! Azért leírhatnád, hogy melyiktől javult meg! =)

Egyébként most mértem, nekem 3 perc alatt már belépett a csatába.
    Törökkel veryhardon levertem a gépet. Igazából a törökkel volt eddig a legegyszerűbb dolgom!!!

Sz*rok a lovasai, s ráadásul csak a fortressben lehet képezni őket, akárcsak az ágyúikat... Valami elcs*szett programozónak hála, alapból lehet jatagánosokat trenírozni, meg JANICSÁROKAT! Az íjászokhoz meg kell a palace... Hát ez hihetetlen. Pont az íjászokhoz kell a palota, s nem a Janicsárokhoz. Így nem lehet velük rusholni. Tök értelmetlen. A legkoraibb fegyvert kötik a palotához. Hmm...

Akkor nincs pl.: blockhouse sem a Törököknek. A lovasoknak nincs zászlós... Aztán rájöttem a trükkre. A jatagános csókáknak a beásási idő 1, a többi átlagnak 3. A Jatagános csókáknak lehet fejleszteni a sebzésüket 5-ről 10-re (beásva +9 +ügye a tapasztalat) + védettek a puskatűz ellen. Látható is. Beástam egy századnyi kardost, mögéjük egy csapat íjász + Janicsár. Rájuktámadt 4 század hegylakó. A 4 sortűztől eléggé lement a morál a kardosoknak, de maradtak 60-an. Azért ez nem piskóta. Utána szétfuttattam az egész brigádot, mert kitámadtak a Janicsárok az íjászokkal.

A lovasok nagyon lassúak, meg bénák, viszont a Tuaregek lovasság helyett is a legjobbak! 30-an vannak, 49-et sebeznek profiként, 200-at lőnek, gyorsak, s még soha nem láttam őket kifáradni. Pedig nincs formáció, tehát mindig keresztül mentek árkon-bokron laza csatárláncban. 1 csapat Tuareg veszteség nélkül képes elfoglalni egy várost egy jó kis sortűzzel. De ha veszítenek is valakit, 10-20mp múlva már fullon vannak a városból kijött utánpótlással. Ha az ellenfél sortüzét felfogják a Jatagánosok, akkor 2 Tuareg lövész oldalról odapörköl az ellennek, majd roham! 49-es sebzéssel elég hamar megfutamítják az ellent.

2 dolog hat rájuk érzékenyen. A lovasság, gyorsabban futnak az összes gyalogosnál, de a lovasok beérik, s mivel csak 30-an vannak 100as élettel, nem egyenlő ellenfelei a 45 db. 3-400-as életű lovasnak. A másik meg a direkt sortűz. Viszont ügyes gerillaként használva őket a jatagánosokkal elég kemények.

A másik meglepetés az íjászok. Elég komolyan küzdenek közelharcban is. Az íjjal meg nem sebeznek nagyot, de nagyon nagyon gyorsan lőnek. Ráadásul egy csapat íjász 4-5 zápor lángoló nyíllal szétszed egy ágyútornyot! Asszem nagyon ott vannak, ha egy agresszív ember irányítja őket!

Ja igen, hamar kell támadni velük, s túlerővel. A lovasaikon (úgyis csak fortressben lehet őket trenírozni és még bénák is) és a Tuareg lövészeken kívül minden egységük tök olcsó és nagyon gyorsan termelődik.

Egy utolsó gondolat: a gép pofátlanul csal!!!
    Legnehezebben csinálja. A legvégén az összesítőben kiböktem, hogy termelt 40.000 vasat, de egyébként fejlesztésekre elköltött 7.000-et, vett 10.000-et, egységekre költött 124.000!!! Aztán a többi érték is durván eltért. Szal szemmel láthatóan vagy +50.000 anyaggal kezd.

Ehhez képest merő móka, hogy a kezdeti készletekkel a törökök nem tudnak town centert csinálni!!!! Csak 1 db. barrakkot és 1 db. raktárat. Aztán 0-ra le is fogynak..... Aztán a kezdő 10 paraszttal kell összekaparni a town centralra a 1000 fát és 2200 követ. Kicsit szenyaság.

No jó éjszakát! Holnap meló! =7
  • Nuxa
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!HHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!JIPPÍÍÍÍ!!!!!1 perc alatt betölti!!!HHÁÁHÁÁ!!Isten áldjon SZU!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Nuxa
    mi a a defrag?
  • SZU
    Hmm.

Nekem 2.5-ös Barton AMD-m van, (nem húzok semmit) 2x512 DDR400, Dualban, FX 5200, 128MB-os. S max felbontáson nyomom, minden fullon. Nem akad.
    A töltés idő nem sok. Kb 5 perc alatt már nyomom is a játékot a játék elindításával együtt.
    Mondjuk nemtom, hogy lassú-e, mert lehet, hogy másnál az egységek, csak úgy söpörnek, de szerintem teljesen jó. Ha úton mennek hadoszlopban, spuriznak a lovasdandárok.

Szal, ha hasonló a géped, nálad lehet a gond. Defrag a winyónak, swapfile méretét fixen beállítani mondjuk 800-1500MB-ra. Ha így is gáz, nézd meg a taskmanagerben, hogy hány olyan folyamat fut, amiről fingod sincs, hogy mi az. Ha 5-nél több, akkor futtatásba írd be, hogy msconfig!

Ott az utolsó menüben ki lehet szedni minden vackot, amit betölt az XP bootoláskor (alap telepített xpvel ez teljesen üres!). Nekem benne van a symantec tűzfal, az AVG vírusírtó, a bitcomet letöltő progi, a messenger, s valami run32dll, mert nemtom micsoda, de gondolom valami rendszerfile. A vírusírtó nem kerreg rá, had legyen benne.

A többit mind kiszedtem, akkor is ha tudtam mi az, s akkor is, ha nem. Felesleges hogy bennelegyen a rengeteg telepített software auto startja, ha nem is használod őket, csak nagyritkán (quicktime, winamp, acrobat reader stb.)
  • Nuxa
    És, ha az 1.1-et felteszem, nem mükszik majd a crack, pedig javítaná a game sebességét!
  • Nuxa
    Kezdem megunni a Cossackot. Nagyon lassú. -Nekem. SzU! neked nem? Mert én nekem egyre lassabb a gém! Pedig nagyon szeretem! Majd ha lesz pízem, veszek egy 512MB-os Memory Card-ot, vagy egy jobb AMD procit, mondjuk egy 3GHz-est. Talán akko már nem fog sz*rakodni. De! Lehet, hogy a crack miatt ilyen lassú! Ez kizárt dolog, mert nem tudom!
    A video cardommal nincs próbléma! Az nagyon májer! meghaladja korát
  • Nuxa
    Akkor is a franciák a legjobbak!
  • SZU
    Hehhe! Tudtam, hogy a porosz gyalogságnak nincs párja!

A gránátosainak a max. közelharci sebzése 20+40! Jelentős!

Very hardon most gyepáltam el a gépet skirmisben a poroszokkal és az osztrákokkal is!

Már csak az oroszok és a törökök vannak hátra. Velük lesz a legnehezebb!
  • tomee14
    bazz! Nuxa vezeti a topicot
  • Nuxa
  • Nuxa
    Majd lesz rá alkalmad később! Sok szerencsét hozzá!
  • Láma!
    bazze
    tudtam hogy vmit elfelejtettem a hétvégén:DD
  • Nuxa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hidrogén, az izzó réz-oxidot rézzé redukálja
  • Nuxa
    Én az egész kócerájt( mármint a cossacks 2-t) a wanadooról töltöttem le, mindent úgy csináltam ahogy már leírtam és megy! Azoknak mondom aiknek baja lenne vele!
  • Nuxa
    Amúgy meg a gránátosaid SZU, biztos jó építészmérnökök voltak: tudják hova kell célozni, ahoz, hogy összedőljön az egész kóceráj
  • Nuxa
    a briteknél pedig van a 'rocket' nevű tűzijáték-kilövő gép, ami szerintem semmire se jó, csak arra, hogy fogyassza a lőport
  • Nuxa
    pl.: a nehéz ágyú(heavy cannon)