Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv,
mér van az h telepítés után vmi addinstf.bin fáljt keres a telepítõ?
Ez természetes, v mit tok most csinálni vele?
mér van az h telepítés után vmi addinstf.bin fáljt keres a telepítõ?
Ez természetes, v mit tok most csinálni vele?
nagyon szeretjük ezt a játékot tudnál nekem segíteni hol lehet megtalálni,és melyik verzió az.
Köszönettel
Köszönettel
Erre a Clone cd-es verzióra gondolsz?
Hello
Már végigolvastam mindent,most van olyan verzó ami jól mûködik,a boltin kívûl?
köszi!
Már végigolvastam mindent,most van olyan verzó ami jól mûködik,a boltin kívûl?
köszi!
Érdemes feldobni a patch-t? Javít valamit a game memóriakezelésén? Most lassú mint a tetû 512 RAM-mal.
Ja és van hozzá magyarosítás?
Még 1 kérdés:
Ha egy bányánál ott vannak a katonáim akkor hogy tudom az én oldalamra állítani?
Ha egy bányánál ott vannak a katonáim akkor hogy tudom az én oldalamra állítani?
köszi!
www.google.co.hu
beírod: Cossacks 2 cheats és hopp kismillió cheat-es oldal jön be :)
Szemzgess!
beírod: Cossacks 2 cheats
Szemzgess!
www.google.com es beirod oda
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
ez mit jelent?
sziasztok!
Tud valaki csalást ehez a játékhoz?
help!!!!!
Réka
Tud valaki csalást ehez a játékhoz?
help!!!!!
Réka
Agymunka,meg a pause gomb.Parancsokat úgy is lehet osztogatni,aztán ha végeztél,mehet a móka.Ha szarban vagy,megint pause,csapatok ide-oda,aztán megint csak war.Így azért le lehet nyomni a gépet.Fõleg mikor már áttekinthetetlen az egész,nagyon jól tud jönni.
Üdv. Nem tudom, hogy kit mennyire érdekel 1848 de felfedeztem egy elég profi oldalacskát: www.1848-1849.hu (akit érdekel).
Van valahol egy leírás, mit hová kell másolgatni. Egy jó kis copyzós-újraindítós meló. Ha az meg van, utána lehet az sfnighttal kikapcsolgatni a dolgokat, akkor fog rendesen mûködni.
Játszotta már valaki LAN-on? Nekem nagyon bejön a játék, bár a kampányban a vége felé kicsit idegesítõ, hogy állandóan nyomul az ellenfél. Kivéreztetni lehetetlen, szóval némi agymunka kell, hogy lenyomhassam.
Játszotta már valaki LAN-on? Nekem nagyon bejön a játék, bár a kampányban a vége felé kicsit idegesítõ, hogy állandóan nyomul az ellenfél. Kivéreztetni lehetetlen, szóval némi agymunka kell, hogy lenyomhassam.
Nekm 1.00, és Clone CD-s
nekem is ugyan ez a gond, én már újra is telepítettem, meg ráadásul csak franciákkal lehet lenni, meg multi sincs.
szevasztok. nem tudom nekem milyen verzió van, de se serial nem kell se crack.
a játék simán elindul csak egy probléma van hogy csak a skirmissel megha a tutoriallal lehet játszani. a kampánynal nem. valaki tud segíteni?
a játék simán elindul csak egy probléma van hogy csak a skirmissel megha a tutoriallal lehet játszani. a kampánynal nem. valaki tud segíteni?
A nagy sima terep készítéséhez nincs nagy sima terepgyalu? :)
Én spec játszhatnák, de nem nagyon teszem mert kevés a memo, a védelemmel csak a lámák szarakodnak :P
A nagy erõdhöz nagy sima terep kell, le lehet azt rakni...
A nagy erõdhöz nagy sima terep kell, le lehet azt rakni...
Hali vannak olyanok is akik játszanak, vagy mindenki csak bénázik a védelemmel? :)
Én azt kérdezném, a nagy erõdöt hová lehet lepakolni, mert én a kampány vége felé járok és nem tudom sehová letenni, pedi már építhetném.
Meg, hogy van e vmi jó stratégia a vége felé, mikor már ontja a gép a csapatait és csak nem akarnak elfogyni. Egyszerûen nem tudok elég gyosan klikkelni. Lehet, lassítani kéne a játékot?
Én azt kérdezném, a nagy erõdöt hová lehet lepakolni, mert én a kampány vége felé járok és nem tudom sehová letenni, pedi már építhetném.
Meg, hogy van e vmi jó stratégia a vége felé, mikor már ontja a gép a csapatait és csak nem akarnak elfogyni. Egyszerûen nem tudok elég gyosan klikkelni. Lehet, lassítani kéne a játékot?
Hát ebbõl még nem sikerült megértenem, hogy milyen verziód van, de mind1 nem számít. Újratelepítést próbáltad már?
UI.:Starforce Nightmare kell a játék indításához? Meg registry buher? Vagy elindul simán? <#ravasz1>#ravasz1>
UI.:Starforce Nightmare kell a játék indításához? Meg registry buher? Vagy elindul simán? <#ravasz1>#ravasz1>
Szerintem nem mert külön nem kellett az exe- t felkrekkelni. Letöltöttem egy oldalról kis file- okban és amikor egybe raktam õket egybõl lehetett telepíteni!
De krekkes? :) manapság mindent erre vezetek vissza ugyanis az én clonecds verziómmal semmi hasonlé gond nincs.... (sõt egyáltalán nincs gond vele)
Azt hiszem az 1.0 verzió van meg. Nem eredeti!!
Sziasztok!!
Olyan problémám lenne, hogyha elmentek egy játékállást, ki is írja, hogy ok elmentve, de amikor visszatölteném nem tudom, mert a load könyvtárba nincs semmi. Mondjuk a file- t a játék könyvtárába megtaláltam. Tudnátok ebben segíteni, tanácsot adni!!?? Elõre is kössz! Ha ismételt kérdés volt akkor bocsi!
Olyan problémám lenne, hogyha elmentek egy játékállást, ki is írja, hogy ok elmentve, de amikor visszatölteném nem tudom, mert a load könyvtárba nincs semmi. Mondjuk a file- t a játék könyvtárába megtaláltam. Tudnátok ebben segíteni, tanácsot adni!!?? Elõre is kössz! Ha ismételt kérdés volt akkor bocsi!
Ah, thanx, már világosabb :) <#heureka>#heureka>
\"Hard to see, the dark side is.\"
Igen értem :)
a bitek természetesen a memóba mennek a procin keresztül vagy a wincsire attól függõen, hogy másolsz, játszol ilyesmi. Alapvetõen nemnagyon használod a cdt, da ha Cdrõl olvasol be dolgokat akkor fordulhat ez elõ. a CDnek pont ugyanolyan kábele van mint a hDDnek (ata esetén természetesen).
a bitek természetesen a memóba mennek a procin keresztül vagy a wincsire attól függõen, hogy másolsz, játszol ilyesmi. Alapvetõen nemnagyon használod a cdt, da ha Cdrõl olvasol be dolgokat akkor fordulhat ez elõ. a CDnek pont ugyanolyan kábele van mint a hDDnek (ata esetén természetesen).
Nem, csak elfogadtam:))
A CD-rõl lassabb az elérés, mint HDD-rõl. Ha egy csatornán vannak, akkor feltartják a biteket, de... a bitek hova mennek? És miért tartják fel, egyszerre csak vagy a CD-t vagy a HDD-t használom nem? (és én úgy tudtam, h a cd-nek kicsit vékonyabb a "kábelszalagja", nem?)
Na ez elég laikus megfogalmazás volt, nem vitának szántam, csak hogy értsed, hogy mit nem értek. Érted? :D
A CD-rõl lassabb az elérés, mint HDD-rõl. Ha egy csatornán vannak, akkor feltartják a biteket, de... a bitek hova mennek? És miért tartják fel, egyszerre csak vagy a CD-t vagy a HDD-t használom nem? (és én úgy tudtam, h a cd-nek kicsit vékonyabb a "kábelszalagja", nem?)
Na ez elég laikus megfogalmazás volt, nem vitának szántam, csak hogy értsed, hogy mit nem értek. Érted? :D
Ha te mondod...
A lényeg az hogy a CD ATA33-on megy a HDD meg jobb esetben ATA133on, ha a kettõ egy csatornán van akkor a CDrõl ballgó bitek feltartják a HDD bitjeit :), olyan torlódás alakjullhat ki mint manapság pesten :)
De ha a 2 CD együtt van akkor nincs gond mert ugyanolyan sebességüek :)
Érted már?
UI.: Nem neked meg Breik ne ilyedj meg :) Csak félrenyomtam :)
De ha a 2 CD együtt van akkor nincs gond mert ugyanolyan sebességüek :)
Érted már?
UI.: Nem neked meg Breik ne ilyedj meg :) Csak félrenyomtam :)
célszerû azonos elérési idejú eszközöket egymás után rakni
egy lemezolvasónál ugye az elérési idõ nemcsak abból áll hogy kiolvassuk az adatot
remélem jól irom P
egy lemezolvasónál ugye az elérési idõ nemcsak abból áll hogy kiolvassuk az adatot
remélem jól irom P
Az adat útja... mehet kifelé meg befelé is, tehát ch2-rõl ch1-re és fordítva is. Ha megkeverem és ch2-rõl ch2-re megy akkor (ami nálam most van), akkor mégis mivel rosszabb?
Kösz Szerinted jo játék
Kattints mégegyszer az adott katonai egységre és nem fogja gyártani! (asszem, olyan rég nyomultam már vele...)
Most vettem meg ezt a játékot de nem értem hogyha rákattintok egy katonai házra akkor folyamatosan csinálja a katonákat,hogy leet ezt megcsinálni,hogy ne folyamatosan csinálja?<#nemtudom>#nemtudom>