2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• SZU
    Ne vegyél memóriát a WestEndben! ;)
  • Nuxa
    Amúgy én azt 11 400 forintért cseréltem el egy boltban Kr.u. 2005. november hónapjában. Azóta gondolom levágtak az ÁFÁ-ból 5%-ot meg mindent. biztos olcsób lesz most. REMÉLEM!!!!!!!!!!!!!
  • Nuxa
    He! SZU! A WestEnd Media Marktban mennyibe kerül egy DDR 400MHz-es 512Mb-os memória, mondjuk egy Samsung? Csak kíváncsiságból kérdem, mert ugyanolyat akarok, mint amilyen most van nekekem (mert nekem ilyen van).
  • Nuxa
    akkó jó! Csak nekem x-szel jelöli. Asszittem, hogy nem jó. Kösz, hogy szóltatok, megnyugodtam!
  • Láma!
    nálam is jo mindkettö:)
  • SZU
    Nálam mind2 látszik =).
  • Nuxa
    nem jó
    Hogy lehet normálisan képet beszúrni??
  • Nuxa
    [IMG]http://[/IMG] talán itt már látszódik
  • Nuxa
    nam látsziki, valami baja van, bocs, megoldom!!
  • Nuxa
    Itt van az egyik szarkám!
  • hup
    megjelenése után egy 1 honap pal de már befejeztem
  • Nuxa
    OK. Én má kb február óta. Míg ilyen lassú nem kínlódok vele
  • SZU
    Ha megvagy vele, majd oszd meg velünk a kalandjaidat ;). Egyébként ki játszik mostanában ezzel a remek játékkal?

Bevallom őszintén, kb. április eleje óta nem nyomtam vele.
  • Nuxa
    Kell a memó a San Andreas-hoz is, meg főleg a Cossacks 2-höz is, mer a SA is max konfiguráción is szaggat, ha messzebre nézek CJ-vel, pedig a látohatár a 3. szinten van, KELL A MEMÓRIA!!!!!!!! A cossackos gondjaimat már leírtam.
  • Nuxa
    Jól van! Megveszem a memót! THX!
  • SZU
    Szerintem, ha memóriát nem bővítesz, akkor az eredeti is szaggatni fog. Esetleg eredetire felrakhatsz valami gyári peccset, s talán javul a helyzet, de a mem bővítés ára soxorosan jobb befektetés, mint egy gyári gém!
  • Nuxa
    Amúgy eredetiben is ennyire szaggatna? Nem akarom megvenni, csak kérdem!
  • Nuxa
  • Nuxa
    Csak ideiglenesen! Ha lesz money, akko megveszem a memót, és beindul az ipar! Így most hót lassú, azé nem játszom vele. Pedig nem tudnám megunni egy ideig!
  • SZU
    "ők cserébe lefosták a kezemet"

Hát nem édesek? =DD

Mond csak Nuxa! Miért hagytál fel a Cossacksal?
  • Nuxa
    Ezt csak az érdekesség kedvéért mondom!
  • Nuxa
    Ma Vótunk vadászni szarkára meg szajkóra meg dolmányos varjúra meg.... és mikor egy szarkafészket szétlőttünk (lelőttük a tartóágáról) ,kiderült, hogy volt benne 5db tollas ifjonc, fekete-fehér színbe öltözve. Két darabot, úgy döntöttünk, hogy megtartunk. Hazahoztuk őket, adtunk nekik pörköltöt, meg szalámit, ők cserébe lefosták a kezemet. Megmentettem őket a haláltól! Ha nem hoztam volna el őket, akkor a táborban agyonütötték volna őket, a testvérei is valószínűleg így végezték. Egy csomót zabálnak, meg má akkorák mint egy galamb, de a tolluk még csak most kezd nőni. Most jelenleg bent alszanak a living room-ba, úgy, hogy az egyik a másik hátára teszi a fejét. Jóíccakát for mindenki! Csíkosfejű nádiposzáta
  • Nuxa
    Nuku
  • SZU
    Na! Valaki? =]
  • SZU
    Megy a PM, mert ez már nagyon off! =)
  • Láma!
    olyan mint a paint ball?
  • SZU
    Embert lövök ;).

Egyébként keress rá az AS, vagy Airsoft, vagy Softair-re, s tedd össze magadban.
  • Láma!
    és mit nyomsz?:D
    a nagy kalasnyikovval a kezedben:D
  • SZU
    De hogy hihetőbb legyen:

Itt a névtáblám is látszik

=)
  • SZU
    LOL! =D

Akik olvasták a kampányt, lehet, hogy jobbak nálam, csak nem írták le ide. Ha meg nem is jobbak, gyakorolhatunk együtt. Így 3-4 csata múlva, már le is verhetnek. Persze ha nagyon gyenge az illető, lehetek finomabb. Nem vagyok oda a NOOB hentelésért. Addig én kisérletezgetek majd vele az egyes egységek közötti különbségekkel, de nem tiprom le az önbecsülését senkinek a rendszeres 5 perces porigalázó játékokkal.

Igen én vagyok! ;)

Itt egy nagyobb is
  • Nuxa
    A képen az te lennél SZU?
  • Láma!
    szerined ha olvasták hogy hogyan csináltad meg a kampányt, ki mernek állni?:D
  • SZU
    Senki sem akar velem multizni?

Historical is jöhet, meg skirmish is!
  • SZU
    pl.:

Itt a bót
  • Nuxa
    Cossacks 2 Magyarítás:

Fordító: Panyi és Andy
    Állapot: Készül
    Várható időpont: nincsen
    Platform: PC
    Leírás: Jelenleg felfüggesztve a projekt!
  • Nuxa
    Talán miután véget ér a nyár, oszt mikó gyün a víínasszonyok nyara, meg a rossz idő, visszaesek! Így lesz! Addig gyűjtöm a pénzt! SZU! Megindító volt ez a monológod! Amúgy mi a kedvenc hobbbid? Pá
  • SZU
    Mármint tört verzióval!
  • SZU
    Rájöttem hogy lehet vele multizni elvileg!!!

Akit érdekel, az írjon ide egy privátot!
  • SZU
    Nos, ha megveszed a memóriát, az nem csak a Cossacksnak tesz jót, hanem az összes játékodnak. Magadnak kell tudnod, mire költesz. Szerintem nem nagy költség egy membővítés, ha szeretsz játszani.

Van aki a biciklijére költ 100.000-et, majd amikor ellopják neki a lezárt cangáját az udvarukból, vesz egy újat 2 hónap múlva (ügye Loller? =D). Jómagam sem szeretnék költeni a gépre még vagy 2 évig, max. csak videókarira, de abból sem a legdurvábbat. De most elegendő. A másik hobbimra is annyi pénzt költök, amennyivel pont jó. Nem a legfullosabb, de nekem bőven jó. Így is van már vagy 200-300ban.

Ha meg kicsit cinikusan mondtad volna, akkor bocs, nem értettem =). A csajokat ne távcsővel figyeld, hanem távcsövessel. =]
  • Nuxa
    Neehm!! Nem vettem meg!! Inkább valami normálisabbra fogom költeni a lóvét. Valami hasznosabbra, nem a kompjúterbe! Áttérek a jó oldalra! Biciklizek sokat meg madarászok meg távcsővel figyelem a csajokat, meg 50ft-osokat ragasztok a járdára pillanatragasztóval, meg fácántojást keresek a haverokkal a réteken, meg szevassztok! A cossacks meg má nem érdekel, megint lelassult, most má 7 perc, mire behozza a menüt, meg a játékmenet is eléggé lassú. Egyebet nemtudok elmondani.