2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
SZU #1951 Ne vegyél memóriát a WestEndben! ;) -
#1950 Amúgy én azt 11 400 forintért cseréltem el egy boltban Kr.u. 2005. november hónapjában. Azóta gondolom levágtak az ÁFÁ-ból 5%-ot meg mindent. biztos olcsób lesz most. REMÉLEM!!!!!!!!!!!!! -
#1949 He! SZU! A WestEnd Media Marktban mennyibe kerül egy DDR 400MHz-es 512Mb-os memória, mondjuk egy Samsung? Csak kíváncsiságból kérdem, mert ugyanolyat akarok, mint amilyen most van nekekem (mert nekem ilyen van). -
#1948 akkó jó! Csak nekem x-szel jelöli. Asszittem, hogy nem jó. Kösz, hogy szóltatok, megnyugodtam! -
#1947 nálam is jo mindkettö:) -
SZU #1946 Nálam mind2 látszik =). -
#1945 nem jó
Hogy lehet normálisan képet beszúrni?? -
#1944 [IMG]http://[/IMG] talán itt már látszódik -
#1943 nam látsziki, valami baja van, bocs, megoldom!!
-
#1942 Itt van az egyik szarkám! -
hup #1941 megjelenése után egy 1 honap pal de már befejeztem -
#1940 OK. Én má kb február óta. Míg ilyen lassú nem kínlódok vele -
SZU #1939 Ha megvagy vele, majd oszd meg velünk a kalandjaidat ;). Egyébként ki játszik mostanában ezzel a remek játékkal?
Bevallom őszintén, kb. április eleje óta nem nyomtam vele. -
#1938 Kell a memó a San Andreas-hoz is, meg főleg a Cossacks 2-höz is, mer a SA is max konfiguráción is szaggat, ha messzebre nézek CJ-vel, pedig a látohatár a 3. szinten van, KELL A MEMÓRIA!!!!!!!! A cossackos gondjaimat már leírtam. -
#1937 Jól van! Megveszem a memót! THX! -
SZU #1936 Szerintem, ha memóriát nem bővítesz, akkor az eredeti is szaggatni fog. Esetleg eredetire felrakhatsz valami gyári peccset, s talán javul a helyzet, de a mem bővítés ára soxorosan jobb befektetés, mint egy gyári gém! -
#1935 Amúgy eredetiben is ennyire szaggatna? Nem akarom megvenni, csak kérdem! -
#1934 -
#1933 Csak ideiglenesen! Ha lesz money, akko megveszem a memót, és beindul az ipar! Így most hót lassú, azé nem játszom vele. Pedig nem tudnám megunni egy ideig! -
SZU #1932 "ők cserébe lefosták a kezemet"
Hát nem édesek? =DD
Mond csak Nuxa! Miért hagytál fel a Cossacksal? -
#1931 Ezt csak az érdekesség kedvéért mondom! -
#1930 Ma Vótunk vadászni szarkára meg szajkóra meg dolmányos varjúra meg.... és mikor egy szarkafészket szétlőttünk (lelőttük a tartóágáról) ,kiderült, hogy volt benne 5db tollas ifjonc, fekete-fehér színbe öltözve. Két darabot, úgy döntöttünk, hogy megtartunk. Hazahoztuk őket, adtunk nekik pörköltöt, meg szalámit, ők cserébe lefosták a kezemet. Megmentettem őket a haláltól! Ha nem hoztam volna el őket, akkor a táborban agyonütötték volna őket, a testvérei is valószínűleg így végezték. Egy csomót zabálnak, meg má akkorák mint egy galamb, de a tolluk még csak most kezd nőni. Most jelenleg bent alszanak a living room-ba, úgy, hogy az egyik a másik hátára teszi a fejét. Jóíccakát for mindenki! Csíkosfejű nádiposzáta -
#1929 Nuku -
SZU #1928 Na! Valaki? =] -
SZU #1927 Megy a PM, mert ez már nagyon off! =) -
#1926 olyan mint a paint ball? -
SZU #1925 Embert lövök ;).
Egyébként keress rá az AS, vagy Airsoft, vagy Softair-re, s tedd össze magadban. -
#1924 és mit nyomsz?:D
a nagy kalasnyikovval a kezedben:D -
SZU #1923 De hogy hihetőbb legyen:
Itt a névtáblám is látszik
=) -
SZU #1922 LOL! =D
Akik olvasták a kampányt, lehet, hogy jobbak nálam, csak nem írták le ide. Ha meg nem is jobbak, gyakorolhatunk együtt. Így 3-4 csata múlva, már le is verhetnek. Persze ha nagyon gyenge az illető, lehetek finomabb. Nem vagyok oda a NOOB hentelésért. Addig én kisérletezgetek majd vele az egyes egységek közötti különbségekkel, de nem tiprom le az önbecsülését senkinek a rendszeres 5 perces porigalázó játékokkal.
Igen én vagyok! ;)
Itt egy nagyobb is -
#1921 A képen az te lennél SZU? -
#1920 szerined ha olvasták hogy hogyan csináltad meg a kampányt, ki mernek állni?:D -
SZU #1919 Senki sem akar velem multizni?
Historical is jöhet, meg skirmish is! -
SZU #1918 pl.:
Itt a bót -
#1917 Cossacks 2 Magyarítás:
Fordító: Panyi és Andy
Állapot: Készül
Várható időpont: nincsen
Platform: PC
Leírás: Jelenleg felfüggesztve a projekt! -
#1916 Talán miután véget ér a nyár, oszt mikó gyün a víínasszonyok nyara, meg a rossz idő, visszaesek! Így lesz! Addig gyűjtöm a pénzt! SZU! Megindító volt ez a monológod! Amúgy mi a kedvenc hobbbid? Pá -
SZU #1915 Mármint tört verzióval!
-
SZU #1914 Rájöttem hogy lehet vele multizni elvileg!!!
Akit érdekel, az írjon ide egy privátot! -
SZU #1913 Nos, ha megveszed a memóriát, az nem csak a Cossacksnak tesz jót, hanem az összes játékodnak. Magadnak kell tudnod, mire költesz. Szerintem nem nagy költség egy membővítés, ha szeretsz játszani.
Van aki a biciklijére költ 100.000-et, majd amikor ellopják neki a lezárt cangáját az udvarukból, vesz egy újat 2 hónap múlva (ügye Loller? =D). Jómagam sem szeretnék költeni a gépre még vagy 2 évig, max. csak videókarira, de abból sem a legdurvábbat. De most elegendő. A másik hobbimra is annyi pénzt költök, amennyivel pont jó. Nem a legfullosabb, de nekem bőven jó. Így is van már vagy 200-300ban.
Ha meg kicsit cinikusan mondtad volna, akkor bocs, nem értettem =). A csajokat ne távcsővel figyeld, hanem távcsövessel. =] -
#1912 Neehm!! Nem vettem meg!! Inkább valami normálisabbra fogom költeni a lóvét. Valami hasznosabbra, nem a kompjúterbe! Áttérek a jó oldalra! Biciklizek sokat meg madarászok meg távcsővel figyelem a csajokat, meg 50ft-osokat ragasztok a járdára pillanatragasztóval, meg fácántojást keresek a haverokkal a réteken, meg szevassztok! A cossacks meg má nem érdekel, megint lelassult, most má 7 perc, mire behozza a menüt, meg a játékmenet is eléggé lassú. Egyebet nemtudok elmondani.