Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hogy miért csak ketten lehet egymás ellen játszani
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
az a baj hogy nAGY A GÉPIGÉNYE és nem indul el de megvettem!
de lessz egy uj gépem és remélem elindul elég hozzá 512ram?
<#confused>#confused><#alien>#alien>
de lessz egy uj gépem és remélem elindul elég hozzá 512ram?
<#confused>#confused><#alien>#alien>
üdv!
az sfafsb mire kell???Mi az???
Nekem fut enélkül is, de néha úgy beszaggat a játék, hogy égnekál az ember haja tõle.
az sfafsb mire kell???Mi az???
Nekem fut enélkül is, de néha úgy beszaggat a játék, hogy égnekál az ember haja tõle.
az a baj hogy nagy a gépigénye
Nálam nem szaggat "a biztonsági másolat".
Neked biztos eredetid van, mert akkor tényleg nem kötelezõ. Az sfcuréhoz viszont kell az sp2.
de szaggat!
Igen azt elfelejtettem kihangsúlyozni/ leírni, hogy az sp2 kötelezõ.
sp2-t rakd fel, utána nekem ment hiba nélkül, csak szaggat.
kiírni lehet vmivel?
megveszed :D
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Nem mûködik a játék pedig mindent úgy csináltam azthiszem ahogy le van írva. Mit tudok még csinálni?
Köszi
Hogyan lehet a Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment -t letölteni?
Köszi szépen!
MIR-COS2B.mdf: ezt a cd-t kell emulálni az ellenõrzéshez.
Bocs, a 2. cd mérete: 858 195 360 bájt.
Hozzávalók:
1. Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone* [csak ezzel megy nfo, 2 db cd, MIR-COS2A.bin: 710 924 928 bájt, MIR-COS2B.mdf: 58 195 360 bájt] az 1. cd-t kell majd "bemountolni".
2. Én a Dameon Tools 3.47-t használom, minden emuláció bekapcsolva. (állítólag legújabb Alcohollokkal is megy)
3. Starforce Nightmare 1.12
4. SF Anti File System Blocker, vagy más néven sfcure01. Én ezt használom.
5. C2_Patch_v1_1.exe hivatalos javítás. <51 771 510 bájt>51 771 510 bájt>
3. és a 4. pontban leírt programok rarban. Ezt az ugyanilyen védelemmel rendelkezõ Splinter Cell CT fórumáról .
Lépések:
1. Feltelepíted a Cossacks 2-t, majd utánna ha végzett, az 1.1-es javítást teszed fel. Legvégül a gépet a sf védelmi driver telepítése végett újra kell indítani. (az 1. cd bemountolva marad)
2. A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.
3. Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.
4. Indítjuk a Cossaks 2-t és...
5. Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felsõ x.
A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék elõtt, majd ugyanúgy ezekbõl visszafele kilépni.
Röviden ennyi. Nálam az nfo-ban lévõ kódot sem kérdezte, ha jól emlékszem.
Bõvebben a belinkelt fórumban lehet olvasni ezen módszerrõl. :)
itt
1. Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone* [csak ezzel megy nfo, 2 db cd, MIR-COS2A.bin: 710 924 928 bájt, MIR-COS2B.mdf: 58 195 360 bájt] az 1. cd-t kell majd "bemountolni".
2. Én a Dameon Tools 3.47-t használom, minden emuláció bekapcsolva. (állítólag legújabb Alcohollokkal is megy)
3. Starforce Nightmare 1.12
4. SF Anti File System Blocker, vagy más néven sfcure01. Én ezt használom.
5. C2_Patch_v1_1.exe hivatalos javítás. <51 771 510 bájt>51 771 510 bájt>
3. és a 4. pontban leírt programok rarban. Ezt az ugyanilyen védelemmel rendelkezõ Splinter Cell CT fórumáról .
Lépések:
1. Feltelepíted a Cossacks 2-t, majd utánna ha végzett, az 1.1-es javítást teszed fel. Legvégül a gépet a sf védelmi driver telepítése végett újra kell indítani. (az 1. cd bemountolva marad)
2. A SF_Anti_File_System_Blocker.rar-t kicsomagolva, az SFAFSB.exe-t el kell indítani. Telepíteni kell az sfcure drivert (install gomb). Ha nem települne akkor kézzel kell a reg fájlt futattni, és a sys fájt a windows rendszerkönyvtárba telepíteni (valamelyik system könyvtár). Gépet ezek után újra kell indítani.
3. Ha bejött a windows, akkor akkor el kell indítani a SF_Anti_File_System_Blocker-t, majd megnyomni a start SFAFSB gombot (a játék végén a stop gombot a leállításához). Ezután a Starforce Nightmare 1.12-vel disable cd és node gombot megnyova letitjuk az optikai meghajtókat.
4. Indítjuk a Cossaks 2-t és...
5. Ha meguntuk a játékot, akkor kiléps után enable node és cd (majd exit gomb). Legvégül stop SFAFSB és jobb felsõ x.
A SFAFSB programot és a Starforce Nightmare 1.12-t mindig így el kell indítani a játék elõtt, majd ugyanúgy ezekbõl visszafele kilépni.
Röviden ennyi. Nálam az nfo-ban lévõ kódot sem kérdezte, ha jól emlékszem.
Bõvebben a belinkelt fórumban lehet olvasni ezen módszerrõl. :)
itt
Hogyan lehet crackelni a játékot úgy hogy teljes verzióként mûködjön?
Az sajna még nincs
Magyarosítás van esetleg a játékhoz?
Ezzel a módszerrel fel lehet tenni a legfrissebb javítást (most 1.1-es), akkor is megy a játék simán. Mivel a programban nem lesz semmilyen fájl felülírva/ kicserélve, ez nem butítja le a progit.
Ezelõtt a carbon féle védelembuhera pl.: elrontotta egy másik "gyári" játék védelmét, de ez nem.
Ezelõtt a carbon féle védelembuhera pl.: elrontotta egy másik "gyári" játék védelmét, de ez nem.
A "Darklight" verzio alapból elintézi az esetleges bonyodalmakat,nem kell hozzá külsõ progi....
Kipróbáltam a Cossacks2-NapoleonicWars (SFClone-MiRROR)-t.
alap 1.0: Starforce 3.4.65.11
1.1 update: StarForce 3.4.76.00
Ezzel a SF Anti File System Blocker és a SFNightmare 1.12-vel simán megy az alap és az 1.1-es változat is. Pár másodperc alatt lefutt az ellenõrzés és minden ok.
Ez a két progis védelem-hülyítés nagyon jó. :) Bõvebben: itt.
alap 1.0: Starforce 3.4.65.11
1.1 update: StarForce 3.4.76.00
Ezzel a SF Anti File System Blocker és a SFNightmare 1.12-vel simán megy az alap és az 1.1-es változat is. Pár másodperc alatt lefutt az ellenõrzés és minden ok.
Ez a két progis védelem-hülyítés nagyon jó. :) Bõvebben: itt.
When asked, select "Keep TOC as on source cd,
write until end of image file"
ez mit jelent ?
write until end of image file"
ez mit jelent ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Ez az amire rájött a Mirror team.
Ki kell írni a leird modo és müködik a game.
Igaz nem mindenkinél mert cd/dvd iró ,cd/dvd olvasó és lemezfüggö.
Trackmania Sunrise is kb 6 embernek megy.
Ki kell írni a leird modo és müködik a game.
Igaz nem mindenkinél mert cd/dvd iró ,cd/dvd olvasó és lemezfüggö.
Trackmania Sunrise is kb 6 embernek megy.
Next PC upgrade: 2022
nem akarja vki az eredeti jatekat olcson eladni?
Lehetséges hogy csak az eredeti fog müködni
az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nekem szólt ? magyarázatot kérek, mert nem értem a dolgot !
Idegbajt kapsz te is ugye? <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#lama>#lama><#help>#help><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
amik most megjelentek a back to war és az european wars azok vmi kiegészítõk hozzá?
elobb probald ki ezt a cuccot aztan ird ide ugyanis nem lehet a TELJES jatekkal jatszani nincs multi ,kampány csak 2 csata van
Ez nagyon kira! Tesztelted? Be tudnád linkelni? Nagyon jó lenne nekem mert 64bites xpn nem megy VCD, szal csak krekkes gémek mennek és imádom ezt...
Szal linkelj plspls
Szal linkelj plspls
Úgy néz ki, hogy találtam egy mûködõ crack-et! Ilyet keressetek: Cossacks II_RUS_by_ReSpecT(Starforce NOCD).rar Ezzel megy a game csont nélkül.
hali tudtok segiteni nem muxik az sfnightmare barmire katt kiirja processing... aztan kilep es nem tortenik semmi .starfuck meg csak az egyiket tunteti el de mind1 mer itt ha kihuzom a dvdromot ugy se jo kovettem rendesen az utasitasokat
a starforce nightmaret honnan lehet leszedni?
Melyik a jó verzió??
Cossacks II: Napoleonic Wars (c) CDV DARKLIGHT
Cossacks 2 (c) CDV *AlcoholClone* CARBON
Cossacks II: Napoleonic Wars (c) CDV DARKLIGHT
Cossacks 2 (c) CDV *AlcoholClone* CARBON