2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• Pip Boy
    Ez pontosan mit akar jelenteni? Hogy nem teljes vagy egy olyan crack van rajta ami demot csinál belőle?
  • edwood
    Demos crack!
  • Pip Boy
    Sziasztok! Tudnátok segíteni? A probléma a következő: letöltöttem a Darklight-os verziót és nem kelltt semmit se csinálni vele és elindult, ez idáig nagyon szép és jó csak van vele egy kis probléma, hogy multit nem enged. Ez még nem is lenne olyan nagy baj csak amikor skirmist játszanék akkor csak 1 pálya van és csak a francikkal lehetek. Próbáltam az 1.1-et is rátelepíteni de akkor meg nem indult. Kipróbáltam a SFAFSB és a SFNightmare-t ahogy az egy kicsit visszább írtátok is de sajnos nem jutottam előrébb. Tudnátok valami tanáccsal szolgálni? Előre is köszike!
  • SZU
    Egyébként nem lenne semmi funkciója a több ellenfélnek. Így is pillanatok alatt vissza lehet építeni mindent, csak pénz kérdése. Az egységlimitet is lassan lehet csak elérni, akkor meg?

Vedd nehezebbre, ha már legnehezebben sem jelent kihívást, multizzunk =). Már úgyis kiestem a gyakorlatból.
  • Nuxa
    Mert tényleg csak egy ellenség lehet, nemtom miért. Szerintem nagy baromság, minden más stratégiás játékban lehet több mint kettő (a legtöbb-ben), nem értem a cossacks 2-ben miért van ez!
  • Tsaba01
    Hi pls segítsetek már!
    Mi lehet a gond hogy nem tok több gép ellen jáccani a skirmishben csak 1 et enged.
    Lehet hogy elnéztem valamit, pedig a traininget is teljesítettem!
  • Nuxa
    inkább nem kínlódok a multival, amúgy a virtual memóri 2000mb mind a két meghajtómon, így is elég lassú, majd ha lesz memó, de lehet hogy procit veszek.
  • SZU
    Addig is, nem akarsz egy kicsit multizni? =)
    Szépen futtas le egy defragmentet, állítsd nagyobbra a virtuális memóriát, mondjuk 800-1500-igra. S jer a harcmezőre!
  • Nuxa
    okéj!
  • SZU
    Töltsd le bátran. Ha tetszett a 3. ez is fog! =)
  • Nuxa
    jó? Mennyire? mesélj már róla! Letöltöm, ha jó.
  • Láma!
    heroes 5 az istenkirály!!
  • SZU
    Hát én meg a Sniper Elite-vel játszok néha multiban, vagy HeroesV-tel
  • Nuxa
    Most jobban leköt a San Andreas multipláyer
  • Nuxa
    Ti amúgy még cossackoztok?
  • Nuxa
    Vagy ez Istenkáromlás
  • Nuxa
    A cossackozás helyett most a Knights of Honor nevű gámának a tesztelésével töltögetem időmet. Már majdnem van annyira jó, mint a cossacks 2
  • Nuxa
    Amúgy üdv. az SG-zők között, látom néhány napja regisztráztál!
  • Nuxa
    Varánusz! Ha elakadnál, szólj! Segítek!
  • Nuxa
    ITT van! Szívesen!
  • Varanusz
    Sziasztok!!!!! Tudnátok adni egy linket a cossacks 2 crackhez? egyszerűen nem találom... Előre is kösz!!!
  • Nuxa
    Intézkedek!
  • SZU
    Fekete alapon fehér lángoló betűk, vagy fordítva ;). Régen tudtam a html kódját is. Elég jól néz ki, csak nehéz olvasni nagyobb szövegekben. Viszont fílingnek fíling.
  • Nuxa
    Ilyen darkosra gondultál SZU? Az animált lógómon még dolgozom (el se kezdtem), még tanulom, akit érdekel a honlap és megvan neki az Adobe Photoshop (az újabb verzió, a 9-es), annak itt van az eligazítás, de lehet, hogy má ismeritek
  • Nuxa
    Olyan a logóm, mintha VIP-s lennék
  • SZU
    Hadjárat csak angolokkal van igen.

Köszi! Tetszik, bár kicsit darkosabb vagyok ;).
  • edwood
    hát igen ez elég gyorsan véget ért, és csak angolokkal van? meg tudnád mondani esetleg mi az utolsó pálya címe?
  • Nuxa
    Énis úgy tom, hogy csak 8 pálya van a kampányban! De még nem vittem végig, csak az első hatot. Meg SZU is azt mondta, hogy még videó sincs a végigjátszása után.
  • edwood
    sziasztok, valaki meg tudná nekem mondani, hogy a kampány részben hány misszió van? Nekem csak 6+2 tutorialt hoz és ezt kevésnek találom. Előreis köszi srácok!
  • Nuxa
    Tetszik a logód? SZU?
  • Nuxa
    Intézkedek! Tudok csinálni az Adobe Photoshoppal magam is. De kössz.
  • Láma!
    nekem ugy csinálták. logomühelyben kaphatsz te is!
  • Nuxa
    Kösz SZU! Intézkedni fogok!
  • SZU
    Nem illegális, csak offnak gondoltam akkoriban. Most már mind1 =).
    Szal le kell szedni egy VPN szoftvert (Virtual Private Network)

Mi pl.: a hamatchi-val nyomjuk. A www.hamatchi.extra.hu-ról lehet leszedni asszem.

Van magyar verziója is. Érdemes azt leszedni, mert bár régebbi verziójú, mint az angol, de fel lehet frissíteni legálisan. Nos leszed, tutorialt végignéz, alkalmaz.

Aztán kapsz egy saját virtuális IP címet. Csinálunk egy cossacks szobát mittom én cossacks jelszóval. Aki belép, az a többieket látnia kell simán egy TCP/IP-s LAN játékban, mint LAN szerver. StarCraftal, Battlefield1942-vel, Diablo2-vel tuti megy.
    Ezekhez jórészt kellene CD kulcs, így meg jó a krekkelt is. Ennyi lenne.
  • Nuxa
    Láma te meg! Hogy csináltad az animált logódat? Melyik programmal? Vagy a neten találtad? Vagy mi?
  • Nuxa
    Amúgy nemtom észre vettétek-e, hogy egy ideje már nem beszélünk a Cossack-ról

SZU! Hogy lehet multizni? Asszontad rájöttél, elmondhatnád nekem és a többieknek is? Vagy valami illegális?
  • Nuxa
    Mingyá itt a névnapom!! Juni 18. Mindkét mamámtól kapok 5-5-ezer forintot. Majd abból már futja memóra! Nánásról veszek valahonnan (hajdúnánási vagyok)
  • Nuxa
    Mingyá itt a névnapom!! Juni 18. Mindkét mamámtól kapok 5-5-ezer forintot. Majd abból már futja memóra! Nánásról veszek valahonnan (hajdúnánási vagyok)
  • Nuxa
    OK SZU! Nem is akartam! Neked is kössz, Láma! Egy picit dob a helyzeten
  • Láma!
    10200ft. de nézd meg a többit is, itt egész jo árak vannak