Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuxa
A BRITek a legjobbak!!!!!!!!!háááá!!!<#violent><#eljen>

Because cheese...

Nuxa
Ha sok kaját akarsz akkor csinálj jó sok parasztot és egyik közeli kaját termelõ falvad közelébe építs egy raktárat és add a parancsot a parasztjaidnak, hogy mûveljék a földet(vágják a gabonát)! Ha már van sok kajád, akkó add el aranyért, lõporért, kõért vagy fáért! Én is mindig így cselekszem !Alaikum sala!

Because cheese...

Én el tudtam inditani,mint minden starforce-os játékot. Feltettem,kikapcsoltam,lehuztam a cédérõl a kábeleket,bekapcsoltam a gépet,daemon tools 4-el bemountoltam all options on és már megy is.

De kicsit összevisszaság az 1-hez képest a játék. Nem tom ezek a bányák hogy vannak. Hogy kell megcsinálni hogy azok a szamarak ne olyan messze vigyék a cuccost, mert igy igen lassan gyûlnek az erõforrásaim. Sztem az 1 az sokkal jobb de az én gépemen mikor el akarom inditani,akkor kidob a fekete képernyõ után 1 hibajelentést és nem indul el:(((((
Nuxa
amúgy bocss az elõbb<#dumcsi>! nem Securom 7( a stronghold 2-vel keverem) hanem Starforce valamennyi mittomén!!!!!!!há hunnan tuggyam!!

Because cheese...

Nuxa
Na. elõször kitömöríted! Van ott egy 'Cossacks 2 PATCH' nevû mappa klikk! sfdrvrem.exe(rákérdez hogy akarsz-e rebootolni, MÉGSE)Asztán-sfdrvup.exe(1072-es hiba-OK)és-sfdrvpatch.exe(megadod ezt az útvonalat:C/windows/system32/drivers és ott doubleclick a 'sfdrv01' nevû file-ra) Utána. vissza a Starforce Nightmare 1.12 nevû mappra. klikk az ikonjára- Disable ch2, disable CD, disable node,ENNYI, de!! Mielõtt mindezt megtennéd a játékot próbáld elindítani úgy , hogy a 2.cd be van mountolva, és a game protection system nevû védelmi bigyó kiírja hogy az alkalmazás fel lett telepítve(vagy valami ilyesmi(Agolul-csak hát én tudok angolul<#vigyor5>)) és ott YES. miután újraindul a computter azután csináld meg az elõbb leírtakat!pááÁ

Because cheese...

Nuxa
én is ezzel csináltam és nekem megy<#nevetes1>

Because cheese...

Nuxa
Crakk nélkül nem megy!!Itten letölthetõõõ!!
A leírtak alapján próbáljátok meg megbütykölni a SECUROM 7-et!!

Because cheese...

Láma!
én pl sehogy sem tudtam ugy hogy jo legyen

tomee14
plz!!!! csomót szenvedtem vele de csak demóvá változtató cracket talátam!! ti hogyan indiítottátok el crack nélkül? plz help me naon jo a game!!!!!!!!!!!!!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

segitsetek már miért csak ketten lehet játszani <#gunyos1>

iLove oHs.

NA akkor kérem szépen, valaki magyarázza nekem el, mit kell tennem, hogy elinduljon a sajnálatos módon nem eredeti Cossacks 2 játékom...

Nagyon szépen kérlek titeket, sjna naon luista vagyok végig lapozni a topicot:D

PLS

elõre is kösznöm respekt!!!!
Sziasztok! A cossacks 2-ben a single player campaign menüben hány küldetés van összesen?
Nuxa
nekem is egyszer ezt írta ki egyszer!
De utána használtam a carboon crack nevû programot és utána nem írt ki ilyet és ment a gáma. Ennyi<#taps>

Because cheese...

Skacok! Ezt az üzit kaptam:FMM error meg valami too much handler és számokat is kiír. És mindig uott. Help!

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

Valoszínû azért nem megy nekem, mert darklight verzióm van.

Nálad megy, nálam ugyanígy csinálva nem megy, tehát nem álltalánosítható a dolog...

Én is kipróbáltam Zoltang tippjét és müxik. Thx!!!<#worship>
LouiS Kmét
Sziasztok valaki játszik a neten a cossacks-al ??

LouiS Kmét
Sziasztok valaki játszik a neten a cossacks-al ??

Nuxa
JAAAAAAAAAAA! Majdnem elfelejtem a legfontsabbat! A CARBON crack is nagyon fontos! Ha valahonnan le tudjátok tölteni(RAR formátumban van), az install.txt fájlban benne van(angolul, de nem nehéz kibogozni!)Az itt leírtakat akkor kell használni, mielõtt elindítanád a Nightmare-t!Ez csinál vmilyen cracket a C/Windows/system32/drivers könyvtárba és a csomagban található sfdrvpatch.exe segítségével feltörheted a játék "biztonsági rendszerét".A lényeg a higgadt vér. MEG, hogy ne a tanulás rovására menjen ki a dolog:)

Because cheese...

Nuxa
NYUGODALMAS JÓÍCCAKÁT MINDENKINEK!

Because cheese...

Nuxa
Na nagynehezen én is elindítottam a game-t! Igaz egy kicsit szaggat, de azért megérte. Mindent úgy csináltam, mint ahogy ZOLTANG is írta a 1707-es hozzászólásban, és sikerült. Nekem is radeon 9550 van, SP2, és nincs fenn a gépemen az 1.1-es patch. Annyival egészíteném még ki õt, hogy én még a Nightmare-vel a disable ch2-t is bekapcsoltam. Szóval, ha nektek nem indul és már vagy ezerszer próbáltátok volna, akkor ezt érdemes kipróbálni. Még egy apróság: a tápcsatit is kihúztam a CD/DVD meghajtóimból, de nem próbáltam még, hogy ha visszadugom õket, akkor kéri-e az eredeti cd-t. Köszönök mindent mindenkinek!<#mf1> Pá!

Because cheese...

Valaki tudja hogy kell megnyegni egy harcot, amikor Euróõáért megyek. Már az elsõ csatánál leraknak nekem 3 egységet, az ellenfél pedig tízzel jön. Akármilyen jól taktikázik az ember, így nem lehet nyerni...
Lehet hogy valami a videókártyával nincs rendben, bár szerintem egy radeon 9550-esen mennie kéne. Mindegy, még ügyködöm hátha jobb lesz...
Na, jól fut a program, csak állandóan lefagy. Kezdek megõrülni. Skrimish módban játszom és egy idõ után mindig lefagy?? mOST MEG MI LEHET??
Cossacks II Patch 1.1 Multilingual (50 MB)
Itt.
Also, honnan tudom letölteni a patch-t? És melyiket? Mert ahogy láttam több is van. Megy a játék meg minden, elég gyors is csak, csak ha sokan vannak egy kicsit akar. Ja és egyszer csak úgy fogta magát és kilépett. Másoknak is csinál ilyet?

Elõre is köszi!
"Cossacks 2 kiegészítõ bejelentve
<2005. december 20. @ 15:22 - Hepathos>
A CDV bejelentette hogy a GSC World a sikeres Cossacks 2: Napoleonic Wars kiegészítõjén dolgozik, minek a neve Battle for Europe. A játék még mindig a napóleoni idõben fog zajlani, új egységeket és épületeket ad hozzá, továbbá 3 új népet. Oly híres csatákat élhetsz át mint a Waterloo-i, vagy a Borodino-i, továbbá új Skirmish és Battle for Europe módokat kipróbálhatjátok. Cossacks II: Napoleonic Wars - Battle For Europe 2006 nyarának felénél várható Európában.
"

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19710
Sziasztok!

Nem tudtok cossacks2 torrent fájlt esetleg amit le lehet tölteni és ki is lehet tömöríteni.
amúgy meg bevolt mountolva a cd,azért annyira nem vagyok dinnnye!!!<#gonosz3>

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

óóó igeeeen,sikerült elindítani%!!!! köszike =)

Láma!
hali!
vki feltenné nekem a C2_Patch_v1_1.exe-t vhova?
mert nem tom leszedni sehonann igyé:o
megköszönném.

Ha nincs bemountolva a cd, akkor nem fog menni!De ez elég alap dolog!
A channel 2-rõl húzz le mindent!

letöltöttem,a clone verziót,és minden úgy csináltam,ahogy levolt írva,de méégse jó,mit csináltam rosszul?:S

De játszottál vele
hmm,nem sikerül,nekem is sp2-esem van,meg minden....

nah meg lett a startforce vagy mi,és lenyomtam a node cd,meg disable cd-t,de ugyan úgy rossz :S,lehet bekéne mountulni a cd-1et?????

hi all,vkinek akinek sikerült normálisan elindítani,az plz segítsen már, mondjuk nekem már kivan íyrva,ésakkor is mountolni kell? meg azt a star force-t honnan tudnám letölteni?plllzzz heeelp<#help>

Nem tudom hogy miért csak ketten lehet egymás ellen játszani
Láma!
oks, kösz megprobálom.

Nézd meg zoltang 1707-es és 1699-es hozzászólását ezen az oldalon, leírja mi a teendõ, csak még azt tenném hozzá, hogy le kell húzni a CD-rom tápkábelét, mert a Starforce program tiltása ellenére nálam észlelte a Cd-romot, s addíg nem indult el.
Láma!
és hogy?
mit csináltál hogy bejöjjön a többi kampány rész?

Sikerült elindítanom.
Láma!
vagy nagyon láma vagyok, vagy nemtom mivan, de nekem szinte nincs is kampány, csak az elsö 2 pálya ugye, emellett, a patch se müxik. szal asszem, hagyom az egészet a francba:(

Láma!
hm, nekem is clone verzio van, mégse jön be a campaigne

Láma!
a gondom ugyanez

2. Parasztot kell oda beküldeni, vagy sapper-t? Ugyanis mikor rákattintok, csak sima épületként van jelen a Blacksmith.
2.Blacksmithben kell fejlesztést kiadni, hogy tudj gránátost!
1.Nem tudom, nekem a clone verzió van, de ezzel sosem volt gondom!
csak azt bánom, hogy egyéb atcheket, modokat nem tudok felrakni a játékhoz.<#shakehead>

Sziasztok. Nekem megvan a játék egy olyan példánya, ahol az elsõ cd 710 MB, a második 822. Gond nélkül feltelepül a gépre. Viszont lenne két kérdésem:

1. A campaign részben csak az õrmester és tisztképzõ részt tudom végigjátszani, nem jön be más küldetés. Ezt le kell tölteni valahonnan?
Mind a két küldetést végigjátszottam, de a fõmenûben a Battle of Europe-nál nem enged tovább, nem tudom elindítani azt. Mi a teendõ?

2.A skirmish pályánál hol/hogyan lehet képezni gránátosokat, mert minden épületet felhúztam, még erõdítményt is építettem, s a gránátos ikonja a képzhetõ egységeknél úgy is szürke, alatta ezen felirattal: Estabilish grenade production. Ezt a gránátgyártást hogy lehet elindítani?
A fõmenûben pedig az internet és a multiplayer opció szürke.
Elõre is köszönöm szíves válaszaitokat.
Kipróbáltam a Cossacks II (SF 3.4.65.11,)+ 1.1 javítást az új Daemon Tools 4 HE-vel. Csak az MIR-COS2B.mdf emulálva+SFN CD REJTÉS (NEM NYOMTAM DISABLE NODE-t SEM). Simán megy, nem akadékoskodik és NEM KELL AZ SFCURE SEM.
(Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone*)

DT 4 sg fórum.