2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• SZU
    Neked is a aram a kevés. Nekem pont ugyanez a konfigom (volt, mert nemrég vettem egy videókarit), csak 1 GB rammal. S fullosan jól megy.

Figyu, ha úgy gondolod egy próbát megérne a multi. Nem bajnokság, meg semmi megalázás. Nem játszottam már vagy fél éve. Csak egy funbattle ;).

Írjon PM-et akit érdekel
  • balazsm78
    Multiba inkább az Enemy Territory-t szeretem.
    ASDFGH[HUN] néven vagyok, és mindíg medikkel.
  • balazsm78
    Nem biztos hogy kell, csak azért írtam, mert speciel én felraktam. De ha TE nem akarod akkor nem kell. Az a lényeg, hogy megy és passssssz.

Nekem az a gond, hogy
    AMD Atlon XP 2500
    512 ram és
    GeforceXF 5200 128Mb
    csak szaggatva megy, nem durván de látszik. Na mindegy nincs tökéletes boldogság.

Összességében nagyon szép darab nekem már az első rész is tetszett.
  • SZU
    Nekem is simán ment az 1.2-es peccselés után. Fíling. Multit valaki? =)

Töltsétek le a hamatchi-t. Majd elmondom hogy műxik!
  • Qdu
    van most valaki bent
  • edwood
    miért kell crack? nekem a sima 1.2 patchalés után megy a játék
  • Nuxa
    És elindult!!.... kb 30sec alatt bejön a menü... Csudás!!! Mindenkinek köszönöm!! Go to arms!!!
  • Nuxa
    le is töltötte... processing.....
  • Nuxa
    felraktam a paccsot... megnéztem a rídmít...:tetszik, van egy csomó bugfix, remek!!! jelenleg töltöm a crakkot (ezt is lassan)
  • Nuxa
    na várjatok..... most lóding....
  • Nuxa
    A topic fellendült!!!
  • Nuxa
    az bisztos, remélem az 1.83GHz, 128Mb Ati radeon 9550, 1Gb memória és mittomén még milyen konfigurációs gépemmel nem fog már szaggatni normál teljesítményen a gém!!! Nagyon remélem!!!
  • balazsm78
    No problem. A türelem nagy erény.
  • Nuxa
    Piszok lassan tölti (35kb/sec)!!!!!!
  • Nuxa
    most próbálom ki, most kentem fel a gépre a coss-t és mingyá.... várjatok...
  • balazsm78
    NUXA, megy a patch neked is?
  • Nuxa
    ja, bocs miki, nem láttalak!
  • Nuxa
    És nuxa öcsétek már meg is találta a 1.2v-hez a cracket!!
  • Nuxa
    És már fel is van vágva minden program ami nekem kell! 3óra alatt
  • Nuxa
    Csudás hírek ezek! Ma vettem meg a memóriát, a dupla-ventis procihűtőt, előkerült az meghaltnak hitt szarkám, jó nap ez a mai! És még megjeleni a coss2. 1.2v is meg hozzá a crack. Csudás, már csak újravágom a rendszert, kb 20:00-ra készen is leszek és újra vár az sg.hu
  • balazsm78
    c2_patch_v1_2.exe Patch működik.
    Én előtte ráraktam egy cracket is. 2+1 részből állt.

protect.dll
    ENGINE.exe
    +
    readme.nfo ezt is beleraktam biztos ami biztos. És ezután nyomtam rá a patch-et. ÉS láss csodát minden ment és még multi is van.

<a href="http://www.cdv1-download.de/cossacks2/patch/C2_PATCH_V1_2.exe">C2_PATCH_V1_2.exe</a href>
  • miki90
    Tessék itt a crack:
    http://gbw.ecyberworldcafe.com/dl.php?file=Cossacks2NapoleonicWarsv1.2FixedexeGer.rar
  • SZU
    Majd ma este ránézek a dologra. Nemtom.
  • tomee14
    és azt rakjam rá a crack nélküli verziora, és müködni fog mindenféle crack nélkül?
  • SZU
    Igazából arra gondol, hogy csak az 1.2-es peccset töltsd le.
  • tomee14
    Grebber és nincs vhogy ugy h ne keljen letölteni az egész játékot mer 512-el elég so idő lenne!
  • grebber
    Ilyet is olvastam: "Az v1.2 Update már védelem nélküli, tehát elég akár-
    honnan leszedni és felrakni "
  • tomee14
    Grebber akko ird le ide pls! amugy a topic nyitó eccer irt vagy mi mer azóta nem látom itt
  • tomee14
    honann lehet letölteni pls ird meg mer naon fontos!
  • SZU
    Elég, ha a régi verzióra rárakjuk a cracket?
    Ha nem, pmben jöhetne egy link ;).
  • grebber
    Cossacks.2.Napoleonic.Wars-DIE

Már van müködö crackes verzió!!!!! :D
  • Nuxa
    -Nem nyúl bele a lézerkardba!
    -Azért van a penge a másik oldalon, mert nehéz lett volna megoldani, hogy a falba menjen.

• SZU
    A kép nem is lenne rossz,
    -csak alul van a penge, de a fogás alapján felül kéne lennie
    -a bal kacsójával épp a fénykardba nyúl =).

A Heroes V-ben nem 20 lépésenként menteni kell, hanem kört lépni. Tudod, ez egy körökre osztott stratégiai játék.
  • Nuxa
    Vagyis ilyesmivel
  • Nuxa
    Akit érdekel, mostanában ezzel foglalkozom:
  • Nuxa
    Amúgy letöltöttem a Heroes V-t, és NEM TETSZIK! Olyan a grafikája, mint egy rajzfilmnek, meg nagyobb kelletlen dolgok fordulnak elő benne, pl. a hős 20 méter megtétele után elfárad a lóháton és menteni kell a játékállást, utána lesz újra képes újabb 20 méter megtételéhez :D. Egyedül a harci rész jelenetei felel meg az elvárásaimnak :D. Mind1, pozitívan fogom fel, ezt a játékot is megismertem :D.

Már hiányzik a Cossacks zenéje meg mindene, majd nemsoká beindul Nuxa Kápitánnye (Kapitány) hadjárata a török ellen (ugyanis a török a kedvenc ellenfelem, mindig a támadása alatt van a birodalmam, sokan is vannak, szóval erős egy enemy!). HAMAROSAN!!!
  • Nuxa
    Mindgyárt itt van a névnapom, jön a pénz, megveszem, majd beteszem a memót, újravágom a rendszert, Cossackot fel, GÉM!
  • Nuxa
    Én nekem csak annyi volt, hogy kilépett, nem órákon át töltött utána (mint ahogy nekem szokott kilépés után :D), töltés, és vacakolás nélkül kidobott az asztalra. De olyan gondom, mint neked edwood, csak kb. 3-szor fordult elő, valami gyenge gép komplexusa van a játéknak :D, ha valami nem felel meg a readme-nek, akkor csinálja ezt (SZERINTEM!):D
  • edwood
    sziasztok srácok. Épp skirmis pályát játszom a Cossacksban és mindig lefagy az egész játék közben. merevre, hogy csak restartolni lehet. Találkozott valaki ilyennel? Köszi a segítséget előre is!
  • Nuxa
    A clone-cd-s változatot kellene letöltened! A darklight az lebutítja demóra, crack meg nincs hozzá, csak a clone-cédéshez. Azért van csak egy pájád a skirmishben