Pókember 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most nem értem, hogy te ezzel mit is akarsz mondani<#nemtudom>#nemtudom>
most a 4iken gondolkoznak h legyen-e
igy nemvalószinû h lesz 6
pedig kéne
ki is találta ki a batmant;hulkot;supermant??a pokebeéket a marvel. az elõbbieket ki?
6részt akartak és 6ikban lett volna a 6 hires amerikai harcos
4 fõgonosz.. sztem a gyík, az nem lessz benne, vagy csak emberként, Venom meg sztem a film végén fog átalakulni, és majd a 4ben kötexenek..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
most olvastam h a 4ik részt is meg akarják csinálni
nagy siker lesz ez a pokemeber
az egyben elég volt a kobold, a 2ben a doki
a 3ban homokember, lidérc és venom
nemsok ez egy kicsit?
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Venom:
A másikuk meg egy börtöntöltelék, õ nagyon élvezi a dolgot ^^
Carnage:
PSN ID.: Beegabor
Ja és valaki magyarázza már el nekem mi ez a venom!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN ID.: Beegabor
tehát a poszteren lévõ a jobb oldali..engem a bal fenti érdekelne 😊
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
a vészmanó meg volt az eredeti Ned Leeds, meg az õt kicsináltató Lámpás Jack is lenyúlta a rucit..õ lett a 2. vészmanó..meg az Infernó (vagy mi alatt) kigyütt belõle egy Démanó is
Különösen örülök, hogy egyik jóhaverom dolgozik rajta. 😊 Különösen azokban a jelenetekben dolgozik amikor az a fekete trutyi beteríti pókmanust....és egyéb ilyen részecskés jelenetben. 😊