436
2007-ben a mozikban!
-
ldavid #196 jó modor? lol, amúgy biztos...
-
Gabriell Man #195 http://www.imdb.com/title/tt0413300/fullcredits
Dylan Baker - Dr. Curt Connors/The Lizard
http://img225.echo.cx/img225/9760/spiderman32ou.jpg
És ha lehet legközelebb valami jó módort is mellékej a szaros válaszodhoz...ja még valami majd belle rakják trailer-be ha akarják!!!!!
Ez jó bevállt üzleti fogás, hogy jobban várja a nép a filmet!!!!! -
ldavid #194 tudtommal ez csak pletyka, de van bizonyítékod?
amúgy szerintem ha benne lenne akkor láthattuk volna a trailer-ben is -
Gabriell Man #193 Hi! A 4. Pókember 3 főgonosz nem más mint a GYÍK lesz. Őrülünk a köbön! -
#192 akkor lehet h még nincs fent a neten -
#191 Sajna a szinkronos előzetest nem találom sehol... -
#190 keresgélj a neten!! -
#189 Hy all...
A mozikban már nagyban nyomják a pókember 3 szinkronos előzetesét(may néni szinkronja valami gyalázatos, remélem a telljes filmre lecserélik).
Nem lehet ezt valahonnan letőlteni?? -
knightbali #188 Egyet értek ;) -
bcrics #187 todd mcfarlane csinált hasonlo vérontót mint ez a venom hsz.169. igaz övé a trón képregény szinten, amit összehozott venom vérontó grafikailag kurvajó ,de a történet se rossz:)
hja ha mér mcfarlannéél tartok 1 mostani technikával/CGI/ készült Spawn filmet is megnéznék,na m1gy
macfarlane rulez -
#186 Nekem nem működik -
#185 tipikus a haverom haverjának haverja állítja... Hogy hihet el egy magára valamit is adó website egy ilyen gossip szintű dolgot... -
#184 hát ha ez lenne a valós vége, akkor még kevesebb köze lenne a képregéynekhez... -
#183 Ha nem vágod az angolt, ne találgass! -
#182 lehet félreértettem, de azt írja, hogy ez valami extra..szvsz egy extra lehet a dvd kiadáson alternatív befejezésként.. -
#181 Íme egy brutálisan nagy spoiler a film végéről!
FIGYELEM! NE OLVASD EL HA NEM AKAROD TUDNI A CSAVART!
Többször nem szólok, hogy erős spoiler! :) Remélem igaz is! :D
SPIDERMAN 3 ENDING -
Chris9 #180 nihillus nagyon jó lenne ha nem csak kérdeznéd hanem linkelnél is egyet. Mert végülis a fórum lényege ez lenne szerintem. Megosztani az infokat. -
#179 ajánlom mindenkinek
aki tud angolul -
#178 na, nem tetszik?? -
ldavid #177 100% a kép Spidey-ról az első részből van.. -
#176 sztem fake.. -
#175 jó képet találtam!!! -
#174 -
nihillus #173 Látta valaki a legújab előzetest? Mert ez alapján egy minden eddigi képregényfilmet verő pókember jön jövő májusban.
Egyébként akárki is csinálta ezt a képet, nem ért a photoshophoz, ugyanis valamit nagyon elszart. -
#172 elég érdekes! a feje tetszik,de a többi része nem igazán -
#171 Többet vártam de azért megnézem a filmet -
#170 nem vészes...kicsit plasztikszerü szemei és szája van, de azért elmegy..majd meglássuk, hogy fog kinézni a vásznon... -
THE DAHAKA3 #169 -
Csaba007 #168 Remélem ennél a résznél nem lesz az mint a 2 ővel kiadnak egy tök eseménydús akcióval teli előzetest, a film meg egy egyszermegnézős lett!!!
Nagyon király az előzetes csak azér gondolom ezt. -
THE DAHAKA3 #167 Venom a filmből! -
THE DAHAKA3 #166 http://www.kepregeny.net/galeria.php?spgmGal=Mozi/Spider-Man/3/Spoiler!!!/Venom&spgmPic=0&spgmFilters=#pic -
Bammy #165 Mert? -
#164 mesébe igen -
#163 Carnage a mészárszék?? -
SlayR #162 Úgytudni 4. rész lesz Venom epizódja és addigra éri el azt a megszokott izmos testalkatott amit ismerünk és a 4. részbe talán már Carnage is elsz -
#161 De maradjunk szerintem a Venom névnél!! -
#160 HA jól emlékszem akkor Mészárszék és Méreg volt a nevük -
#159 Pofátlan vagy... -
Bammy #158 Mikor nyomatják ezt külföldön? Csak azért kérdem hogy kb mikorra lehet arra számítani hogy le lehet húzni s vki kreál hozá feliratot:) -
#157 ill. ez is egy nagyon érdekes félkész trailer..főleg a legvége :P