Pókember 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Még soha nem írtam fórumba úgyhogy tallán az elsõ bellépésem nem lehetne más mint ,hogy elmondjam kintvan az ÚJ PÓKEMBER 3 elõzetes és ittvan a hely is http://www.ifilm.com/presents/spiderman3?cmpnid=735&cm&refsite=3981 révén én is nagy Pókember rajóngo vagyok és ezzel szeretnék kedveskedni. Az új elõzetes Win. Media Player-ben és QuickTime-ban is megtekinthetõ, ráadásul HD-ban is. Érdemes megtekinteni 2007 legjobb filmjét.

zoliii
Attól függ milyen újra gondolsz a filmmel kapcsólatban.

Lizzy Sheffield
sztem jó ötlet csak idõ is kell hozzá, bár itt is ,egadhatunk új információkat a filmrõl! Persze csak akkor ha tud valaki valami újat!! <#taps><#vigyor5><#circling>

Lizzy Sheffield :-)

Ja látom rengeteg embert érdekli😄 Csak az eredeti blog mintájára akartam de mind1...
zoliii
én benne vagyok<#mf1><#nevetes1>

icewolf
azt hiszem ez teljesen felesleges.
Van elég filmes blog amúgyis.
Aki meg tud fórumozni az itt is meg fogja találni az újdonságokat szvsz.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

David01
Ez a topic miert nem jó erre?

Lizzy Sheffield
a választ asszem megkaptad 😄

Sziasztok!!!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lennétek e benne egy Pókember 3 blogban?

Azért gondoltam rá, hogy érdemes lenne egy ilyet csinálni, mert úgy vettem észre nem egészen tiszta mindenkinek a sztori. A blog lényege igazából az lenne, hogy információkat közöljünk másokkal és a legfontosabb újdonságokat is megosszuk egymással.

Szóval olyan emberek jelentkezését várnám, akik elvakult Spider-man rajongók és kellõ angol tudással rendelkeznek, bár nem ez a fõ része a dolognak.

A többit majd, „személyesen”.

MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
Shiwo
Pókember fekete rucija, ami valójában egy élõlény..egy élõsködõ, ami egybeakar olvadni Peterrel..hogy honnan szedte, az változó..képregényben egy idegen bolygón, ahol több szuperhõssel együtt több szupergonosz ellen harcolt, míg mesébe egy rakétán érkezett asszem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

képregény.net-en találtam 😊

rágógumi
az alja elég pixeles :|

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

rágógumi
miaz a szimbiota ?:CCc

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Lizzy Sheffield
azta de qrva jó kép!!!!!

David01
Keményen néz ki <#eljen><#vigyor>

Lizzy Sheffield
ahha, már értem! 😄

És amint tudjuk Venomnak elég szép fogazata van 😊
Nemhiszem hogy a hegyes kissé fura fogak természetesek 😊
Lizzy Sheffield
Mért? Mi van a fogával?

A Képen Eddie van nézzétek meg a fogait.
Shiwo
hmm..asszem a link így lehet nem müxik 😞

próca úgy ,hogy bemásoljátok...
http://www.kepregeny.net/kepregenyek/gal/P/Pokember/Regi_Magyar_Sorozat/070/the_amazing_sm_300b_02.jpg

ha nem jó, akkor majd valahogy feltöltöm ezt az oldalt..

Shiwo
Eddie visszaemlékezése mikor pókicával pofázik..

a jobb felsõ képet elnézve alapvetõen nem volt gizda ember..

Lizzy Sheffield
a rajzfilmben is így van

Bucser
Brock csak azután kezdett testet építeni, hogy Pókember miatt kivágták az állásából...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Lizzy Sheffield
ja, bocs,akkor én félreértettem amit írtál! Így már igazad van!

Shiwo
tudom.. sztem õ Eddie Brock, alias Venom... valahol mintha lett volna róla kép (mármint a szinészrõl, aki jácca...) és nem tûnt valami izomcsókának, szval lehet õ az.. így oldalról elég nehéz felismerni, hogy ki lehet..

Lizzy Sheffield
Venom semmiképp nem lehet,mert az Eddie Brock

Shiwo
vagy õ lesz Venom, mikor majd átmászik rá a szimbióta.. (és sztem a film végén lesz az....)

Lizzy Sheffield
Megnéztem!!! Ez marha jó lesz!!! Csúcs szuper lesz ez a fekete cucc

Lizzy Sheffield
Ez sztem a Peter amint rámegy a szimbióta

rágógumi
és kiez a csávó?:|

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Bokafix2
Itt egy másik oldal. Itt azonnal futnia kell.
(http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/site/)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Akkor szedd le a quick time 7-et

Lizzy Sheffield
nekem azért nem jön be mert nics QuickPlayerem vagy mi a franc! Nincs valahogy máshol ilyen elõzetes?

David01
Nincs véletlenül a gépeden PeerGuard vagy valami hasolnó? Ha az be van kapcsolva nekem se jön be.

Lizzy Sheffield
nekem sajnos nem hozta be 😞😞

Bokafix2
Mivel én már a trailert is láttam, természetesen lesz.
Ne kérdezõsködjön már ilyen baromságokat az aki megkérdezte, hogy lesz-e, inkább kutasson egy kicsit a neten.
(http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

JonDavis
Cervusz!
Szerintem lesz 3 rész!
És mond csak...szerined lesz negyedik rész?

David01
Erre csak ennyit tudok mondani:

Magoo
TE EMBER!
Kicsit tanulj már meg olvasni, mielõtt kérdezgetsz!
Hány topicba írsz marhaságokat!
Járj utána mielõtt kérdezgetsz...de ha csak pár sort visszaolvasol, már az is sokat segít!
Ja és a topic témája is mérvadó te zseni!

Cervusztok.

Lesz harmadik rész?

Nekem ez már sok... lassan a hét törpét is felülmúlják.

Shiwo
hát..eredeti képregényben elõször hangágyuval lötte le róla a fantasztikus négyes vezetõje, másodszor haranggal szedte le..Venom-ról is eccer az ágyuval, meg volt olyan is, hogy hívta magára a pókrucit, ami visszaakart rá mászni, de már összenött Brockkal, és nem tudott róla lemászni..viszont marhára fájt Brocknak, miközbe próbálkozott a levállással a pókruci..

Neogan
A sorozatban Parker asszem valami hangcuccal szedte le magáról a ruhát nem? Régen láttam de valami hangágyúra emlékszem. Meg hogy Venomot egy rakéta kilövésénél intézte el, ott is a hang miatt.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

kösz.a DC comics nem jutott az eszembe
InfectedMann
A bemutató alapján lehet, hogy odabassza az elsõ két részt... remélem min. 2 óra vagy talán több lesz egy marha jó akciókkal és story -val !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ezut honna vetted, hogy nemlesz 6? Már rég mondták levan fixálva a 6 sõt megvan végig a sztori.
Hát a Hulk is Marvel karakter, a Batman és a Superman viszont a marvel kiadó konkurenciájának számító DC comics klasszikus karakterei.

bocs
ugy értem h a pokembert pl a marvel meg a daredevilt is
a másik csapatot ki "csinálta"?