Pókember 3

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
nem teljesen más

Ha a Hulk 2 olyan lesz mint a Hallow Man 2... <#szomoru2>
zoliii
akinek még van valimi kérése az írjon a [email protected]ármilyen filmekröl kérdehettek.<#email>

Shiwo
azé vmi kép jöhetne már Venom-ról (1ik kedvenc anti-hõsöm 😊

a 4. pók meg tán a Maximum Carnage lesz 😛 Bár ugyis lightosítják és grammnyi vért nem fog kiontani a kedves kis Vérontó 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

zoliii
A Pókember 3-dik része 2007 májusában lesz.A hulk 2 is 2007-ben jön be de nem a mozikban hanem a videókölcsönzökbe.Visszatérve a Pókemberhez a Venom és a homok ember lesz benne már alig várom bár szerintem ezzel nem vagyok egyedül.<#nezze>

Shiwo
marhára elvagy tévedve..Ned Leds (vagy hogy írják a nevét) volt a Vészmanó..õt kinyiratta Lámpás Jack és õ lett az új Vészmanó..Norman Osborn volt az elsõ zûd manó, a fia a második és elvileg az unokája a 3. (bár ez nem jelent meg MO-n tudtommal ,meg lehet csak egy alternatív jövõs pókica..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carfanatic
azt mondják csinálják a silver surfer-t hát remélem igaz a a hír mert nekem õ a kedvenc marvel hõsöm meg lesz vasember is az is jó lesz jah meg a hulk kettõ

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Lesz Rocky 6 😄, sot mar forgatjak is. Szegen csempeszajut multkor veletlen kiuotte egy edzotars 😄..hiaba mar sly sem a regi
Iori
most hogy elnézem, eléggé fake szagú

I love this game!

Iori
új poster, lizard:

I love this game!

icewolf
Ezt a baromságot honnan szedted?

Harry a képregény szerint felvesz apja örökségét, és tudtában annak hogy ki Pókember a barátja életére tör. A vészmanó egy teljesen más fazon, aki szintúgy ráakad a Zöldmanó raktárára, és az ott talált napló segítségével kiszûri a Zöldmanó hibáit, és felkeresi atöbbi raktárat. A Vészamnó elmje teljesen épp, és nem lett olyan skizofrém alkat, mint Norman Osborn. Épp ezért több alkalommal közel állt hozzá hogy végleg elintézze Pókembert.

Kérdezhettek. A Régi képrehény sorozatból talán egy két szám ha hiányzik...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Egyébként a 3 ban Venom szerepére két ember közül választanak, vagy választottak. Az egyikõjük The Rock (Skorpiókirály,Amazonas kincse) és vagy Vin Diesel a (XXX) sztárja.

Harry is feltûnik majd benne de nem kap túl nagy szerepet mint ellenség.

A 3. részben homokember és vanom lesznek az ellenfelek.
Voltan
Hátha ebben a részben kinyírják Pókembert, és nem kell több részt végigszenvednünk. <#vigyor1>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
HArry nem Zöld manó volt hanem Vészmano😊 Az apja volt a Zöld manó😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Iori

I love this game!

Waterhorse
Gyûrûk ura folytatás az nem lenne rosz, de nem mint 4. rész hanem mint Babó, vagyis Hobbits.

Úgy tudtam Pókember 3-ban a Gyík lesz, nem Harry mint Zöld Manó. Én arra lennék kíváncsi ha Rinó lenne azt ki jáccaná? bár a Venom is elég combos testalkatú a képregény szerint.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Titanic 2-t a népnek!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

király

Én még az eggyet se láttam, ti meg már az 5-nél jártok...

guardian hero
vagy a gyûrûk ura 4, hehe

Én egyébként biztos megnézem ezt is moziban, az elsõ két rész is egész jó volt, és Pókember a kedvenc képregényhõsöm! (meg Mogorva a Transformers-bõl 😊)

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Sephi
Lesz rocky 6 ?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CLINT EASTWOOD9
inkább jönne az indi4,rocky6,star wars 3

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Gunner
Most jól lelõtted a pojént, egyébként honnan szedted ezeket? Képregényt kezdtél olvasni? :o

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Bucser
Ugye??? És micsoda lexikális tudás😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
Hmmm...
Micsoda fantázia! :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
Bocs de Norman Osborn volt a Zöldmanó😊 Az elsõ részben😄

HArry Osborn az a Vészmanó lett....

Bandew
Most hogy így elnézem, tök úgy néz ki mint a Resident Evilben a film végén lévõ fáköcsög. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

frodó néni
jahh!
a négyben leszgyík! és az 5-ben lessz venom!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Adam5
Akko még mindig nem venom...

Scholes18
kicsit fárasztó így késõ este...

Glory Glory Man United!!

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pyx
ok

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

frodó néni
a herry lessz a fögonosz!zöldmanó szerepében!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

← ElőzőOldal 9 / 9