436
2007-ben a mozikban!
-
SlayR #116 A Képen Eddie van nézzétek meg a fogait. -
#115 hmm..asszem a link így lehet nem müxik :(
próca úgy ,hogy bemásoljátok...
http://www.kepregeny.net/kepregenyek/gal/P/Pokember/Regi_Magyar_Sorozat/070/the_amazing_sm_300b_02.jpg
ha nem jó, akkor majd valahogy feltöltöm ezt az oldalt.. -
#114 Eddie visszaemlékezése mikor pókicával pofázik..
a jobb felső képet elnézve alapvetően nem volt gizda ember.. -
#113 a rajzfilmben is így van -
#112 Brock csak azután kezdett testet építeni, hogy Pókember miatt kivágták az állásából... -
#111 ja, bocs,akkor én félreértettem amit írtál! Így már igazad van! -
#110 tudom.. sztem ő Eddie Brock, alias Venom... valahol mintha lett volna róla kép (mármint a szinészről, aki jácca...) és nem tűnt valami izomcsókának, szval lehet ő az.. így oldalról elég nehéz felismerni, hogy ki lehet.. -
#109 Venom semmiképp nem lehet,mert az Eddie Brock -
#108 vagy ő lesz Venom, mikor majd átmászik rá a szimbióta.. (és sztem a film végén lesz az....) -
#107 Megnéztem!!! Ez marha jó lesz!!! Csúcs szuper lesz ez a fekete cucc -
#106 Ez sztem a Peter amint rámegy a szimbióta -
#105 és kiez a csávó?:| -
#104 Itt egy másik oldal. Itt azonnal futnia kell.
(http://www.sonypictures.com/movies/spiderman3/site/) -
knightbali #103 Akkor szedd le a quick time 7-et -
#102 nekem azért nem jön be mert nics QuickPlayerem vagy mi a franc! Nincs valahogy máshol ilyen előzetes? -
#101 Nincs véletlenül a gépeden PeerGuard vagy valami hasolnó? Ha az be van kapcsolva nekem se jön be. -
#100 nekem sajnos nem hozta be :(:( -
#99 Mivel én már a trailert is láttam, természetesen lesz.
Ne kérdezősködjön már ilyen baromságokat az aki megkérdezte, hogy lesz-e, inkább kutasson egy kicsit a neten.
(http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3) -
#98 Cervusz!
Szerintem lesz 3 rész!
És mond csak...szerined lesz negyedik rész? -
#97 Erre csak ennyit tudok mondani:
-
#96 TE EMBER!
Kicsit tanulj már meg olvasni, mielőtt kérdezgetsz!
Hány topicba írsz marhaságokat!
Járj utána mielőtt kérdezgetsz...de ha csak pár sort visszaolvasol, már az is sokat segít!
Ja és a topic témája is mérvadó te zseni! -
Dracco #95 Cervusztok.
Lesz harmadik rész? -
Vlala #94 Nekem ez már sok... lassan a hét törpét is felülmúlják. -
#93 hát..eredeti képregényben először hangágyuval lötte le róla a fantasztikus négyes vezetője, másodszor haranggal szedte le..Venom-ról is eccer az ágyuval, meg volt olyan is, hogy hívta magára a pókrucit, ami visszaakart rá mászni, de már összenött Brockkal, és nem tudott róla lemászni..viszont marhára fájt Brocknak, miközbe próbálkozott a levállással a pókruci.. -
#92 A sorozatban Parker asszem valami hangcuccal szedte le magáról a ruhát nem? Régen láttam de valami hangágyúra emlékszem. Meg hogy Venomot egy rakéta kilövésénél intézte el, ott is a hang miatt. -
Pegasus #91 kösz.a DC comics nem jutott az eszembe -
#90 A bemutató alapján lehet, hogy odabassza az első két részt... remélem min. 2 óra vagy talán több lesz egy marha jó akciókkal és story -val ! -
SlayR #89 Ezut honna vetted, hogy nemlesz 6? Már rég mondták levan fixálva a 6 sőt megvan végig a sztori. -
knightbali #88 Hát a Hulk is Marvel karakter, a Batman és a Superman viszont a marvel kiadó konkurenciájának számító DC comics klasszikus karakterei. -
Pegasus #87 bocs
ugy értem h a pokembert pl a marvel meg a daredevilt is
a másik csapatot ki "csinálta"? -
knightbali #86 "ki is találta ki a batmant;hulkot;supermant??a pokebeéket a marvel. az előbbieket ki?"
most nem értem, hogy te ezzel mit is akarsz mondani -
Pegasus #85 sajnos nemvalószinű
most a 4iken gondolkoznak h legyen-e
igy nemvalószinű h lesz 6
pedig kéne
ki is találta ki a batmant;hulkot;supermant??a pokebeéket a marvel. az előbbieket ki? -
#84 És nem hat rész lessz? Miert még kisodorhatja a víz nem? -
Pegasus #83 eredetileg ugy akarták h oki doki-t kisodorja a viz a partra és visszatér
6részt akartak és 6ikban lett volna a 6 hires amerikai harcos -
#82 mondjuk így belegondolva vicces, hogy Octopus-doki (a polip :) vízbe fúlt..
4 főgonosz.. sztem a gyík, az nem lessz benne, vagy csak emberként, Venom meg sztem a film végén fog átalakulni, és majd a 4ben kötexenek.. -
#81 Tudom. De feltámadhatna. Mondjuk a karok életben tartották őt a víz alatt vagy valami hasonlót ki letne találni. -
#80 Octavius meghalt a 2. rész végén. -
#79 Akkor lehetne egy olyat csinálni hogy Octavius és pókember már szövetségesek és együtt harcolnak a többi ellenség ellen. Nekem ez nagyon tetszene. -
knightbali #78 a 2-ben benne van Connors és én úgy emlékszem hogy ott megvan mind a két keze. -
#77 Octavius "megjavult" a 2. rész végére