Pókember 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
FIGYELEM! NE OLVASD EL HA NEM AKAROD TUDNI A CSAVART!
Többször nem szólok, hogy erõs spoiler! 😊 Remélem igaz is! 😄
SPIDERMAN 3 ENDING
Lizzy Sheffield :-)
Egyébként akárki is csinálta ezt a képet, nem ért a photoshophoz, ugyanis valamit nagyon elszart.

Nagyon király az elõzetes csak azér gondolom ezt.
OK. Akkor én összekevertem Venomot és Carnage-t.
Rámentem a linkre de már törölték a Sony Pictures kérésére...esetleg tud vki más linket?
I love this game!
Dögvész az nem tom, hogy kicsoda a rajzfilmben, de az Apokalipszis 4 lovasa közül az egyiket szokás ennek nevezni..
Javítsatok ki ha tévednék de Venomot és a társát(nem tudom az angol nevét), a rajzfilmben Mészárszéknek és Dögvésznek hívják. Igaz???
Lizzy Sheffield :-)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szerintem nagyon király az elõzetes Venom hiányzik belõle de a következõ elõzetesben már biztosan benne lesz szerintem!
Várom a filmet!
sandman alias homokember pókica régi pofozkodótársa..elvileg a mesékben is szerepelt, képregényben tuti...
Végre itt is feltûnik.De ki ez a Sandman?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azért sok film lesz még ami ezért a címért fog harcolni 😉
De kétségívül ott lesz a 2007-es TOP10 -ben nálam...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"