Pókember 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lizzy Sheffield
Nekem nem mûködik

Lizzy Sheffield :-)

Bucser
tipikus a haverom haverjának haverja állítja... Hogy hihet el egy magára valamit is adó website egy ilyen gossip szintû dolgot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shiwo
hát ha ez lenne a valós vége, akkor még kevesebb köze lenne a képregéynekhez...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Magoo
Ha nem vágod az angolt, ne találgass!

Shiwo
lehet félreértettem, de azt írja, hogy ez valami extra..szvsz egy extra lehet a dvd kiadáson alternatív befejezésként..

Magoo
Íme egy brutálisan nagy spoiler a film végérõl!
FIGYELEM! NE OLVASD EL HA NEM AKAROD TUDNI A CSAVART!
Többször nem szólok, hogy erõs spoiler! 😊 Remélem igaz is! 😄
SPIDERMAN 3 ENDING

nihillus nagyon jó lenne ha nem csak kérdeznéd hanem linkelnél is egyet. Mert végülis a fórum lényege ez lenne szerintem. Megosztani az infokat.
Lizzy Sheffield
ajánlom mindenkinek

aki tud angolul

Lizzy Sheffield
na, nem tetszik??

100% a kép Spidey-ról az elsõ részbõl van..
Shiwo
sztem fake..

Lizzy Sheffield
jó képet találtam!!! <#taps><#vigyor5>

Lizzy Sheffield

Látta valaki a legújab elõzetest? Mert ez alapján egy minden eddigi képregényfilmet verõ pókember jön jövõ májusban.
Egyébként akárki is csinálta ezt a képet, nem ért a photoshophoz, ugyanis valamit nagyon elszart.
Lizzy Sheffield
elég érdekes! a feje tetszik,de a többi része nem igazán

zoliii
Többet vártam de azért megnézem a filmet

Shiwo
nem vészes...kicsit plasztikszerü szemei és szája van, de azért elmegy..majd meglássuk, hogy fog kinézni a vásznon...

Remélem ennél a résznél nem lesz az mint a 2 õvel kiadnak egy tök eseménydús akcióval teli elõzetest, a film meg egy egyszermegnézõs lett!!!
Nagyon király az elõzetes csak azér gondolom ezt.

Venom a filmbõl!

Mert?

Shiwo
mesébe igen

Lizzy Sheffield
Carnage a mészárszék??

Úgytudni 4. rész lesz Venom epizódja és addigra éri el azt a megszokott izmos testalkatott amit ismerünk és a 4. részbe talán már Carnage is elsz
Lizzy Sheffield
De maradjunk szerintem a Venom névnél!!

Lizzy Sheffield
HA jól emlékszem akkor Mészárszék és Méreg volt a nevük

icewolf
Pofátlan vagy...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Mikor nyomatják ezt külföldön? Csak azért kérdem hogy kb mikorra lehet arra számítani hogy le lehet húzni s vki kreál hozá feliratot😊

Shiwo

OK. Akkor én összekevertem Venomot és Carnage-t.

Shiwo
Iori
látta valaki a Venomos videót a Youtubeon amit a ComicConon mutattak be?
Rámentem a linkre de már törölték a Sony Pictures kérésére...esetleg tud vki más linket?

I love this game!

Shiwo
ill. itt van egy Dögvész, de nem tudom, hogy erre gondoltál-e...azt meg pláne, hogy mi köze van Venom-hoz..

Shiwo
hát.. Carnage , avagy Vérontó-t szokták a mesefilmben Mészárszéknek fordítani..és nem mondanám, hogy Venom társa..sõt..eléggé rosszban vannak 😊

Dögvész az nem tom, hogy kicsoda a rajzfilmben, de az Apokalipszis 4 lovasa közül az egyiket szokás ennek nevezni..

Javítsatok ki ha tévednék de Venomot és a társát(nem tudom az angol nevét), a rajzfilmben Mészárszéknek és Dögvésznek hívják. Igaz???

6 vagy 7 rész lesz! Szóval biztosan lesz 4. is 😄
Lizzy Sheffield
Szerintem kell egy teljes rész amikor venom is mindent csinál pókicával!!!! Tuti h lesz negyedik rész!!!

Shiwo
fogadni mernék rá, hogy kb. annyit fog szerepelni, míg a fekete pókruci rámászik, és úgy lesz vége a filmnek..esetleg azt is kinézem belõlük, hogy ez a jelenet a stáblista után fog lenni...

Vagyis hát több helyen is olyan információk vannak hogy majd csak a végén fog megjelenni. De úgy komolyabban nem lesz benne.
Csak úgy mondanám hogy Venom benne lesz ebben a részben szóval nem kell várni a 4.-re. Na ezekre lenne jó egy blog...mert itt mindenki mondd mindent aztán hámozd ki hogy mi az igaz.
Doomista
hát akkor ez van

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Shiwo
nem akarlak elkeseríteni, de már elötted linkelték a videót, csak más oldalról..

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Csá mindenkinek!
Szerintem nagyon király az elõzetes Venom hiányzik belõle de a következõ elõzetesben már biztosan benne lesz szerintem!
Várom a filmet!

Shiwo
határeset..inkább csak a pókruci tûnik fel és venom sztem a köv részre marad..

sandman alias homokember pókica régi pofozkodótársa..elvileg a mesékben is szerepelt, képregényben tuti...

berlinboy6329
Na,most látom csak h már készül a 3. rész.igaz csaka rajzfilmet néztem mindig,de a Venom az kedvenc marad. >😉

Végre itt is feltûnik.De ki ez a Sandman?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

InfectedMann
"Érdemes megtekinteni 2007 legjobb filmjét."
Azért sok film lesz még ami ezért a címért fog harcolni 😉
De kétségívül ott lesz a 2007-es TOP10 -ben nálam...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

zoliii
Én is már láttam nekem is nagyon tetszett.2007 május 4-én fog be jönni a mozikban.

Lizzy Sheffield
húúúúúú, tátva maradt a szám!!!!!