436
2007-ben a mozikban!
  • MagyaR
    Emberek! Nem tudom, h miért hasonlítjátok a filmet a képregényhez. Két külön eset a kettő. Most nyilván egy két órás filmbe vaze, nem lehet megoldani azt, hogy több éven keresztül váljon Harry Green Goblinná. Amúgyis honnét tudjátok, hogy mennyi idő telt el a 2. és a 3. rész között?

Lehet, hogy már jócskán eltelt 1 év. Amúgyis milyen unalmas lenne már, hogyha több részen keresztül ugyanazok a főgonoszok lennének!
    Meg szntem ez a film a fiatalabb korosztályt célozza meg. Kb. 5 év volt az átlagéletkor a moziba amikor néztem :).

A képregényből is nem egy féle változat van....
    Ez a film is egy változatnak fogható fel.

Amúgy szntem is túl sűrű volt ez a rész, meg a vége, onnét kezdve, hogy Mary Janet túszul ejtették elég gagyi volt.
    Amúgy szntem ez az imós rész tökéletes volt. Most kit érdekel, h mi volt a képregénybe is mi nem...

A film csak egy feldolgozás!!!!!!
  • ZS90
    Azt mondjuk néztem mint Rozi a moziba hogy ki az a csaj, mert abba sorozatba amit én néztem még csak szót sem ejtettek róla... ott már kapásból M.J. volt agy szerelem :D a bemutatók alapján eleve azt hitte hogy a szőke csaj Felisha Hardy lesz:)
  • Bucser
    Norman Osborne-nak Gwen Stacy.től van gyereke:) Egyébként már a Spiderman 1 is el volt baszva lévén a Green Goblin nem Mary jane-t dobja le hanem Stacy-t a hídról és az meghal mert kitöri a nyakát a hirtelen megállás mikor Pókember megállítja.

De ez a film egy totál spin-off minden értelemben.... (Harry Osborne mint zöld manó segít peternek.... broáf....) Na meg hogy marko ölte meg Peter apját.. ez meg aztán tényleg nagyon szar:D

De mindegy a sorozatot nem szabad hasonlítani a képregényhez, de akkor meg mi marad? egy nyálas szuperhős film:)
  • Buskiller
    Nekem sajna az is kimaradt. A halozsak.tlof.hu-n olvastam el egy 3részes "a vészmanó él" c.képregényt és azt hiszem abban utalnak Harry halálára. Azért megvárhatták volna a halálával amíg összeházasodik Lizzel és megszületik a kis Norman Osborn xD
  • ZS90
    azt tudtam hogy ő is átalakul, mivel én anno néztem az újjabb mese sorozatot, asszem a foxkidsen vagy min ment, és ott is megtörténik ez, kétszer is, csak ott mind2szer dilidutyiba zárják és nem hal meg, de tudom hogy már az a mese sem képregény hű, ezért kérdeztem meg
  • Bucser
    Igen.

Eredetileg is felveszi az apja ruháját. Aztán a peterrel való harc után lefogják és egy elmeorvoshoz kerül Dr. Barton Hamiltonhoz aki meg akarja szerezni a Green Goblin titkát. A Green goblin személyiséget pedig eltemeti Harry tudatalattijába és feloldja Harry problémát. Megtalálják a cuccot összecsapnak Harryban feléled a goblin és legyőzi az amatőr utánzót,de egy Pókembernek állított bomba miatt amnéziás lesz és elfelejti az egész dolgot. Majd évekkel később megint előjön kiőróbál egy új Szerumot (mint amit az apja is kifejlesztett) de az túl erős és megöli őt.
  • ZS90
    egy esélyt látok még a filmben, mivel legnagyobb hibája az hogy túl tömör, magyarul rövid az eseményekhez képest, hogy a dvd kiadás egy jó félórával, háromnegyed óráva több lesz mint a mozi verzió
  • ZS90
    nah igen azon én is nagyot röhögtem, pont ott pont akkor ott lifeg egy amcsi zászló, és pont elé ugrik be... na mind1... amúgy Harry egyáltlán meghal valaha a storyban? mert nekem nagyon basza a csőröm a dolog, az első részben még csak mellékszereplő, a másodikban már egyre inkább tetszett, itt a harmadikban meg szerintem az egyetlen jó alakítás... erre megölik...na ez bosszantó...
  • Bucser
    Venom és Brock tudathasadásos karaktere hatalmas arc. Egyik kedvenc Villainem. Egy ewgész filmet meg lehetne tölteni velük. És nem ilyen Raimi stílusban. Én sírni tudtam volna mikor megtudtam, hogy ők írják és rendezik a filmeket....

A Szimbióta szétrobbantós rész meg durva.A pumpkinbomb csak éppen megkarcolja Harryfiú arcát, de Brockot meg a szimbiótát szublimálja... persze....

Az meg amikor Pókember a hatalmas amerikai zászló előtt áll vagy 2 Mp-et hát akkora Broáf, hogy fúúúúújjjjj.

Na mindegy... ez a rész biztossá tette bennem, hogy nem nézem meg a 4. részt...
  • Buskiller
    Nekem sajna az a rész kimaradt amikor másodjára választja le magáról. Magyarországon az a rész úgy tudom meg sem jelent csak ilyen visszaemlékezésszinten olvastam róla valamelyik füzetben. Az viszont kemény lett volna ha a Fantasztikusok szedik le róla a filmben is mint ahogy először történt a képregényverzióban. A karaktereik már úgyis megvannak, nem lett volna rossz ha megjelennek a Pókember 3ban is egy kis időre. Legalább Brockot nem lőtték volna el és minusz egy ellenfél sokat dobott volna a 3. részen.
  • SlayR
    Majd a ti kedvetekért lesz pókember szappanopera aztán 300 részen át nem terhes lesz hanem szimbiótás ehehhe
  • Bucser
    Arról nem is beszélve, hogy a fekete ruhát nem kellett "felvennie" hanema kezdettől fogva a viseletét úgy tudta benne változtatni amire gondolt az megjelent.

Valamint Brock nem azért megy a templomba (mikor a képregény szerint peter másodjára választja le magáról a szimbiótát) hogy Parker halálát kérje hanem mert öngyilkos akar lenni....

Fos tré az egész...
  • Bucser
    nézem a filmet és ez nagyon szar....

Egyrészt Raimiék fantáziája már megint eltévedt de kurvára like hercules meg xena esetén, de ez az emo-s viselkedésváltozás meg aztán kurvára túltesz mindenen.. a Szimbióta nem változtatta meg a viselkedését peternek egyszerűen csak sokszor átvette az uralmat Peter felett és folytatta az életét mikor Peter aludt. Azaz vadászott.

Ez bullshit. látványos meg minden de a film gyors. mindez nem pár nap alatt történt hanem évek során vált Harryből green Goblin 2 majd amnezia majd jött az utolsó Green Goblin. Sandman is sokáig ellenfele volt Pókembernek és toby Mcguire még mindig úgy néz ki mint egy jóllalkott óvodás.. ez az emo / ghotic viselet amit művel meg nagyon szar...

Az egész egy fos.. .az első része j volt a második is már közelített a kalap szar felé ez meg aztán túltesz rajta negatívban... Kb mint a Batman returns utáni részek amiknek semmi közük nem volt a Batman e3redeti sötét képi világához...(kivéve a batman Begins)
  • MagyaR
    Nah zsír volt a film. Ez az emos peter parker tök úgy nézett ki, mint a Good Charlotte énekese, hehe. Hát csatlakozom az előttem lévőekhez, hogy túl gyorsan történt minden!

Kis spoilerek:

Aztse értem, h a homok ember mitől lett hirtelen a végén jó? Ott pofozta parkert, azt utána meg elnézést kér, hát lol. A végét szntem elcseszték. Az elején tetszett ahogy játszotta az agyát a pókfaszi a tömeg előtt. Meg amikor telefonált az egyetemi tanárjával!

Az phoén volt a moziba, amikor peter a végén odadobott egy bombát a fekete izére, akkor egy kb. 3 éves kislány megszólalt (kérdezte apjától) és ezt mondta: "Miért dobta oda?". :D. Nah azon nagyot röhögtünk haverral!

Az első résznél sokkal jobb volt ez. Talán még a másodiknál is, de nem sokkal, mert ott csak egy ellenfél volt. Ez a homok ember szntem elég tréé volt.
    Azt tetszett ahogy odahajította az emos peter a bombát harryre :). Csak úgy lazááán! hehe.
  • BlackWolf
    nemtudom a film nekemis tetszett csak tényleg kicsit sok minden történt benne egyszerre , viszont egyre unszimpatikusabb nekem ez a srác aki a pókember szerepében van .

Spoiler +
    Viszont a képregénybe nememlékszem , hogy történt lehet jogos volt amit a film végén tettek de én nagyon sajnáltam , hogy kiírták harry-t a sorozatból szerintem jobb szinész mint ez a toby nemtudomki . bár ez saját vélemény . a film végén komolyak voltak azok a részek amikor karöltve harcoltak .
  • VvD
    Én jól szórakoztam a filmen, de azért volt 1-2 dolog ami nem tetszett.... csak vhogy nem tudom őket megfogalmazni. Talán ezen a fórumon írták, hogy túl sok mindent történt túl gyorsan.. és sztem ez igaz. Nagyon gyorsan belecsaptak mindenféle új szituba. Meg gyökeres pálfordulásai Harrynek is érdekesek voltak... cseppet sem hihetőek.

Áhh. mind1, hagyjuk :) A lényeg, hogy tetszett film! :D
    Ja és az emo-s peter parker nagyon kemény volt :) Kár hogy visszaváltozott! Maradhatott volna 1 pár film erejéig :D
  • Lethys
    A legerősebb ember Chuk Norris:D XD
  • Buskiller
    Én egyedül néztem xD. Amikor legutóbb moziban voltam a csaj mellettem végigdumálta. Igaz akkor gáz filmet néztünk de ezt nem akartam megkockáztatni. Jövő héten megyek a többiekkel mégegyszer megnézni xD
  • bcrics
    a lény!!a neve a kőkobakinak'''pogári nevén polgárjenő vagyis ben grimm
  • bcrics
    ha van vmi dögös nővéred akkor szólj,én is megakarom nézni a filmet!!
    persze csak a nővéreddel eggyütt:))
  • ZS90
    hát azért a kőagyú fickó(elnézést a nevét nem tudom) is beleszólhat a küzdelembe a Fantasztikus négyesből:) Meg Rínó se gyenge, igaz ő a gonosz oldalt erősíti...
  • Shiwo
    "elvégre ő a világ legerősebb embere, vagy mi... :-)"

nem ő..a Hulk a legerősebb :)

"Amúgy nem igazán értem, hogy milyen kísérletet folytattak abban a laborban, ahol homokemberré vált a koma? Mi a fenét csináltak ott a homokkal?"

a filmet még nem láttam, de asszem vmi sugárzás elleni szigetelésnek szokták használni a homokot..persze lehet hogy rosszul rémlik...
  • solikka
    Nincs kivel?:D

Én sokszor örülök ha egyedül mek moziba mert legalább nem dumál hozzám senki és nyugodtan nézhetem a filmet:D
  • Norberto91
    Na ezt megszívtad mint a torkosborz:S amúgy én a napokban nézem meg. Már ma mennék, csak nincs kivel:S Ki csatlakozik?:P nyíregyikek előnyben:)
  • Buskiller
    Nálunk Kecskeméten pont az éttermes résznél volt tűzriadó a moziban :S Pár percig tartott csak aztán bejött a jegyszedő és szólt hogy csak vaklárma, várjuk meg amíg lekapcsolják a tűzjelzőt. Sok mindent nem lehetett hallani a filmből addig. :S
  • Dark Messiah
    Csá skacok kijött már a film ugye? Fennt van már valahol? ha igen akkor plíz linkeljétek......thx
  • Csaba
    Nekem nagyon bejött a film. Jó volt. Az első kettő is tetszett, de ez veri mindkettőt. Szerintem ez a legkomorabb rész (persze azért van benne pár humoros rész, főleg az újságvezető tesz ki megint magáért).

A kritikusokat meg abszolút nem értem. Mit várnak? Ezeknek semmi nem jó? Szerintük a film röhejes, szerintem meg ők, meg az abszolút hamis kritikáik. Pl. a mozinetes kritika abszolút nem igaz, tele van hülyeségekkel. Szerintük Parker ripacskodik, mikor belemegy a testébe az élősködő, szerintem meg nagyon is jól játszik, abszolút nem ripacs, és végre itt nem színtiszta idiótának van beállítva, mint az előző részekben. Ráfért már egy kis vagányság (mégha csak külső ráhatásra is), elvégre ő a világ legerősebb embere, vagy mi... :-)
    A moziban azon gondolkoztam, hogy még szívesen néztem volna tovább is (annak ellenére, hogy vagy 130-140 perces). Kár, hogy a vége elég komorra sikerült.

Az is jó volt, hogy Bruce Campbellt megint elővette Raimi. A múltkori részben a színházban dolgozott, és keresztbe tett Parkernek, most meg áttette a székhelyét egy étterembe, mint francia származású, és most segített neki. Azon a részen dőltem a röhögéstől. :-)

Egyébként szerintetek a Homokembert csak úgy lehetett volna megölni, mint anno a T1000-est? Belenyomni az olvadt acélba? Mert szemmel láthatólag nem igazán fogta semmilyen fegyver...
    Amúgy nem igazán értem, hogy milyen kísérletet folytattak abban a laborban, ahol homokemberré vált a koma? Mi a fenét csináltak ott a homokkal?
  • zoliii
    www.filmajanlo.hu
  • Relax94
    Meg honnan lehet letolteni az egeszet magyarul, mert angolul mar toltom
  • Bokafix2
    Szerintem a Flahget-et töröld le, az nekem se töltött le sokmindent. Én is töröltem és azóta simán tudok tölteni. Az előzetest meg a letöltés menüpont alatt találod. Itt van felül középen.
    Letöltés, azon belül filmelőzetesek és azon belül megkeresed a Pókember 3-mat.
  • Relax94
    honnan tolti itt le mindenki a pokember-3 elozetest magyarul es mivel toltitek le, mert en is le szeretnem tolteni de mikor ezen az oldalon ramegyek a letoltesre flash get-el akarja letolteni az meg nem birja. Leci mondjatok meg, hogy hoy toltottetek le
  • Relax94
    de magyarul lessz-e az elozetes
  • zoliii
    meg tudod ani a címet azt akkor meg köszönném.
  • Bokafix2
    Beindult a warez is rendesen, már vagy 20 féle feltöltéssel találkoztam és jobb minőségűek is vannak köztük. Nyilván ez nem helyettesítheti a mozis élményt, de hát az kit érdekel...
  • zoliii
    Én ma néztem meg a filmet és nekem is tetszett bár nem a képregény szerint ment minden de azért jó volt.Nekem a Venom-os rész nagyon bejött sőt az animációk szerintem jobbak mint a 2-dik részben.
  • ZS90
    Hali!

Ma végre megnéztem a filmet is és hát... igen vegyes érzelmeim vannak, jól megvan csinálva, a story is tetszik viszont hiába 140 perces játékidő, édes kevés... olyan storit zsúfoltak bele 140 percbe, ami sztem megérdemelt volna legalább annyit mint a Gyűrük Ura 3...egy korrektebb rendezésben, jobban kidolgozott történetben. Ennek "egy picit ebből, egy picit abból és már hopp vége is a filmnek" hangulata volt. legalábbis ez az én véleményem. Az effektek jók, és azért a humor halvány szikrái is megtalálhatók benne. Összességében tetszett.
  • Buskiller
    "Persze, vannak benne üresjárások"

A képregényben is voltak ilyenek. Pl. a magyarul megjelent részek közül a 28.ban egy egész füzetet szenteltek annak hogy Mary Jane elmesélje az egész élettörténetét Parkernek. Nekem az összes képregény közül pont ezért volt a Pókember a kedvencem. Peter Parkerként egy teljesen hétköznapi fazon aki ugyanazokkal a gondokkal küszködik mint legtöbbünk és ez emeli ki a többi képregény közül, ettől olyan emberi az egész.
  • Bokafix2
    Hehe... Vicces vagy.
    A pókember 3 előzetesét nemcsak innen, hanem bárhonnan letöltheted.
    Csak beírod a Google-ba hogy pókember 3 előzetes, vagy spiderman 3 trailer, és már köpi is neked a sok találatot.
  • sb1
    Na, én is megnéztem még tegnap este és mit mondjak, nekem bejött a film.
    Persze, vannak benne üresjárások, röhejes dolgok, de ez szinte az összes képregény adaptációról elmondható !
    Venomot nagyon vártam már, de azt kell hogy mondjam, Sandman bizony nagyobbat ütött(a szó minkét értelmében)!
    Vizuális téren nagyon ott van a film, mikor Markó-ból "homi" lesz, na az a rész nagyon állat !
    Nálam a film 10/8-at kap, de én eléggé elfogúlt vagyok vele kapcsolatban.... Várom a következő részt!!!
  • mosoporr
    ja azt le. a letöltések menüpont alatt találod.

én nézegettem a torrenten,és 4verziot szedtem le és mind valmi szar volt,
    még valmi winzix bizbasz is neheziti a dolgot de megoldottam és azután is szart kaptam,ugynézki mégis csak mozi lesz belöle