Pókember 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan tolti itt le mindenki a pokember-3 elozetest magyarul es mivel toltitek le, mert en is le szeretnem tolteni de mikor ezen az oldalon ramegyek a letoltesre flash get-el akarja letolteni az meg nem birja. Leci mondjatok meg, hogy hoy toltottetek le
de magyarul lessz-e az elozetes
zoliii
meg tudod ani a címet azt akkor meg köszönném.

Bokafix2
Beindult a warez is rendesen, már vagy 20 féle feltöltéssel találkoztam és jobb minõségûek is vannak köztük. Nyilván ez nem helyettesítheti a mozis élményt, de hát az kit érdekel...<#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

zoliii
Én ma néztem meg a filmet és nekem is tetszett bár nem a képregény szerint ment minden de azért jó volt.Nekem a Venom-os rész nagyon bejött sõt az animációk szerintem jobbak mint a 2-dik részben.

ZS90
Hali!

Ma végre megnéztem a filmet is és hát... igen vegyes érzelmeim vannak, jól megvan csinálva, a story is tetszik viszont hiába 140 perces játékidõ, édes kevés... olyan storit zsúfoltak bele 140 percbe, ami sztem megérdemelt volna legalább annyit mint a Gyûrük Ura 3...egy korrektebb rendezésben, jobban kidolgozott történetben. Ennek "egy picit ebbõl, egy picit abból és már hopp vége is a filmnek" hangulata volt. legalábbis ez az én véleményem. Az effektek jók, és azért a humor halvány szikrái is megtalálhatók benne. Összességében tetszett.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Buskiller
"Persze, vannak benne üresjárások"

A képregényben is voltak ilyenek. Pl. a magyarul megjelent részek közül a 28.ban egy egész füzetet szenteltek annak hogy Mary Jane elmesélje az egész élettörténetét Parkernek. Nekem az összes képregény közül pont ezért volt a Pókember a kedvencem. Peter Parkerként egy teljesen hétköznapi fazon aki ugyanazokkal a gondokkal küszködik mint legtöbbünk és ez emeli ki a többi képregény közül, ettõl olyan emberi az egész.

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

Bokafix2
Hehe... Vicces vagy. <#hehe>
A pókember 3 elõzetesét nemcsak innen, hanem bárhonnan letöltheted.
Csak beírod a Google-ba hogy pókember 3 elõzetes, vagy spiderman 3 trailer, és már köpi is neked a sok találatot.

sb1
Na, én is megnéztem még tegnap este és mit mondjak, nekem bejött a film.
Persze, vannak benne üresjárások, röhejes dolgok, de ez szinte az összes képregény adaptációról elmondható !
Venomot nagyon vártam már, de azt kell hogy mondjam, Sandman bizony nagyobbat ütött(a szó minkét értelmében<#vigyor1>)!
Vizuális téren nagyon ott van a film, mikor Markó-ból "homi" lesz, na az a rész nagyon állat !
Nálam a film 10/8-at kap, de én eléggé elfogúlt vagyok vele kapcsolatban.... Várom a következõ részt!!!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

mosoporr
ja azt le. a letöltések menüpont alatt találod.

én nézegettem a torrenten,és 4verziot szedtem le és mind valmi szar volt,
még valmi winzix bizbasz is neheziti a dolgot de megoldottam és azután is szart kaptam,ugynézki mégis csak mozi lesz belöle

errol az oldalrol letolthetem-e az elozetest?
akkor honnan szedhetem le a pokember 3 "elozetest" szerinted?
meg meg a Karib tenger kalozai 3-at
Bokafix2
Errõl a honlapról legfeljebb csak az elõzetest tudod letölteni.
Az SG meg különben sem warez. Úgyhogy itt nem tölthetsz le filmeket. Esetleg játékot, de annak is csak a demóját. Látom csak 2 napja vagy regisztrált, ezért mellékesen megemlítem, hogy itt csak a filmek fórumjait találod.
Ha van valami véleményed vagy kérdésed, akkor azt itt leírhatod.

errol a honlaprol milye programmal tolthetnem le pokember 3-at
szerintetek ?/10 ?

Szerintnem is jó volt!!!
A harcok meg minden tök jó volt csak némely harcnál szúrta a szemem hogy nagyon mû volt!! Meg a közepe fele kicsit untam magam,de ez is egy csakis moziban nézhetõ film otthon már nem üt ennyire!!

Buskiller
Sziasztok!!

Ebben a pillanatban értem haza a moziból. Egy jótanács:ezt feltétlenül moziban nézzétek meg, ne várjatok rá amíg valamelyik warezoldalra felkerül, már ha nincs fent már régóta valamelyiken. Iszonyatosan jól összehozott jelenetek, a vizuális hatás nem marad el!! Venom alakját tökéletesen megcsinálták, bár a képregényben kicsit nagyobb volt. A Homokemberhez is szerintem pont a megfelelõ színészt választották. Sajnos a vége elég szomorú, ezt sajnáltam. Igazából aki ezen nõtt fel -mint én is - némelyik jelenetet biztos megmosolyogja, pl. a Gwen Stacy-t alakító színésznõt és az Õ szerepét Parker életében a filmverzióban, az igazságot Ben Parker haláláról, stb... De igazság szerint ha ugyanazt kapnánk a vásznon is mint a Pókember füzetekben akkor nem is lenne olyan izgalmas az egész. Aki még nem látta irány a mozi!! (:

ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D

Bokafix2
Senki nem hivatkozott bevételekre. Csak egy cikkre, ami írt valamit.
Attól hogy Japánban nagy siker volt, az még nem egyenesen arányos azzal, hogy itt is az lesz. Ezért írtam, hogy mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e neki. Ami a cikkben van, az különben sem az én álláspontom, hanem valaki másé. Én csak rá akartam mutatni a különbségre, hogy van ahol ezt írnak, van ahol azt.
A king kong-nál is az volt, hogy P. Jackson hazájában Új-Zélandon siker volt, Európa nagy részén meg le se szarták.

Ne köss bele minden mondatba lécci, hanem elõtte gondold át, hogy annak is lehet értelme amit más ír, nemcsak annak amit te.

úgy látom itt is az lesz, mint az sw 3 esetében (1-2 kritikus mert eltérni a pr-szövegtõl, és leírni az õszinte véleményét, le is lettek anyázva rendesen): hülyegyerek, miért bántod a kedvenc filmünket? csakhogy a kritikus is ember, neadjisten megveszekedett rajongó, akit bánt, amit a kedvenc hõsével mûvelnek a vásznon három órán keresztül. elõre érzem, nyáron én is ekkorát fogok csalódni a transformers kapcsán, de ha szóvá teszem, én leszek az ünneprontó.

Shiwo
homi már akkor szerepelt képregényben, amikor a vízfejü még csak egy kutya közönséges részeges matróz volt mindenféle szupererõ nélkül...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

hja a PÓKEMBER Story nem=A Rómeó és juliával csesszék meg!!!
Meg ez a Tóbi Megájjer?????Tiszta ratyi a gyerek!!!!

Peter Parker nem 1 komor ember!!!!
de így itt a filmen nagyon idiotnak van ábrázolva!!

meg ha homokembert behozták jobb lett volna vízembert is benyomni, mekorra flash lett volna így a vásznon mint a kápregényben!
ahogy kioltják egymást eheh!
DE nem van eza gatyi zöld manó aszt helló ,

Bucser
Ráadásul mindig mindenki elfelejti,hogy a kritikus is csak a véleményét mondja el a filmrõl. Saját megfontolásai alapján. Attól még miért hülye? Ja hogy õ nem csak b és A kategóriás akciófilmeket látott életében hanem elég nagy klasszikus mûveket is és azokhoz viszonyítva ez bizony szemét. De eladható szemét és ez a lényeg.

nincs mondanivaló. Nincs képregényhûség, de pókember legalább minden 3. percben hálóleng és ugrál és üt.

A gond az hogy humorizálni elfelejtett, így kurvára drámai a hangulat ami rohadtul nem illik Pókemberhez. És ez az elsõ rész óta így van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"idióták ezek a kritikusok sztem nagyoyn sok baromság van a kritikába..."

persze te egyet sem nevezel meg. hiába, tipikus fórumista hozzállás. nem is láttad a filmet, de az az idióta, akinek nem tetszett. szóval LOL.

egyébként, hogy a filmrõl is essen szó, a pók3 tényleg gyenge. az elsõ 2 nálam még közepes volt, de ez valóban nem sikerült.

sokaknak tetszeni fog, sokak hányni fognak tõle, de ezzel nem mondtam semmi õjat. ízlések és pofonok, de ezen az óvódázáson túl kell léni, hogy "ha nem tetszik neked, akkor hülye vagy."
"Ez a cikk azt írja, hogy ahol eddig bemutatták, minden nézettségi rekordot megdöntött, és hogy már a premier napján visszahozta a kiadások felét."

kit érdekel mit és mennyit hoz vissza? szinte minden film nyereséges és a pók3 nagy siker lesz. de ettõl még a film lehet bûnrossz.

meg aztán még be sem mutatták a filmet amerikában.

"Hogy a Pókember 3 tényleg olyan blõd-e, mint ahogy néhány kritika írja, azt mindenki döntse el maga, miután megnézte."

akkor miért hivatkozol bevételekre? ha mindenki elmegy, akkor siker lesz, mindegy, hogy jó vagy sem. (ezt minden filmre el lehetne mondani)

mindenki várjon meg több véleményt és azok alapján döntse el, hogy érdemes kiadni egy 1000-es valami gagyiért vagy, ha fizet, akkor iszonyat állat filmet fog látni.
JonDavis
Éjféli premier után már az elsõ reakciókat olvastam a Pókemberrõl,éshát..mindenki bûn rossznak tartja a filmet😞
Gondolhatod,aki elmegy az éjféli premierre, az Pókfan.És a fanoknak nem tetszik,az már nagyon rossz elõjel..

Bokafix2
Nem értem a kritikát.

Ez a cikk azt írja, hogy ahol eddig bemutatták, minden nézettségi rekordot megdöntött, és hogy már a premier napján visszahozta a kiadások felét.

Valószínûleg az a különbözõ megítélés oka, hogy egy átlagos moziba betévedt laikus, egyszerûen csak szórakozni akar egy filmen, és általában ez sikerül is neki. Nem nézi olyan szemszöggel, mint egy kritikus, aki film közben azon filózik, hogy mit emeljen ki pro és kontra.
Õ csak egyszerûen beül a moziba és élvezi a filmet. Ahhoz, hogy már az átlagnézõ is észrevegye, hogy gyenge a film, nos ahhoz már valóban rosszul kellett megrendezni és nem az emberi szubjektivitás különbözõségeirõl van szó, mint egyéb esetben.

Én már hasonlítottam össze egy adott filmnél olvasói kritikát, és olyat, amit kritikusok írtak ugyanarról a filmrõl.
Érdekes módon a kritikusok mindig kevesebb százalékra értékelték, mint az olvasók.
Ennek az oka nyilvánvaló. Az átlagnézõ a film élvezeti értékére helyez hangsúlyt, figyelmen kívül hagyva a lehetséges hibákat, vagy kisebb-nagyobb logikátlanságokat, amennyiben nem ezek jellemzik az egész filmet.
Míg egy kritikus önkéntelenül is elemzõ szemszögbõl fog bele egy film megnézésébe - hiszen neki arról kritikát kell írni ilyen meg olyan internetes oldalakon, vagy mozis magazinban.

Hogy a Pókember 3 tényleg olyan blõd-e, mint ahogy néhány kritika írja, azt mindenki döntse el maga, miután megnézte.

idióták ezek a kritikusok sztem nagyoyn sok baromság van a kritikába...
JonDavis
Egy ujabb negatív kritika
MoZiNetes Pokember 3 kritika
Szintén az a probléma, hogy nevetséges jelenetek,kínos karaktere meg a történet se az igazi.

Micsoda hasonlat!!!!😄

Bokafix2
Visszatérve a szinkronra, tényleg gázos. Ennél szarabb már csak akkor lenne, ha a Flinston családban megszokott rímelgetõs szöveggel társalognának egymással. Hjúúú, az mekkora debil lenne... <#idiota><#idiota><#idiota>

a story NYC-ben játszódik, és Manhattan-ben van a legtöbb (pókfonal lövésre alkalmas) felhõkarcoló
sb1
Vagy inkább Egyekwood-on <#vigyor1>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Bokafix2
Az dobta meg az árát, hogy Manhattan-ban forgatták, az pedig méregdrága hely és még el is húzódott a forgatás (lásd:#249).
Nem kéne ilyen drága környéket választani...

Remélem a 4. részt itt forgatják Magyarországon, mondjuk Szolnokon. <#hehe>

Bucser
hát ha tejel 1 milliárdot símán jó😊 életük egyik legjobb befektetése😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én arra gondoltam hogy a kb 300 millás költésgvetés mellé 200 milla marketing már egy kicsit túlzás, persze biztos megtérûl, dehát egy filmre 500 millt áldozni már kicsit sok szerintem.

gondolhatod hogy ha ugyanaz lenne nem írtam volna azt amit írtam
/nézd meg /
Bokafix2
Mi a baj a szinkronnal? mCsak nem megváltozott Harry és az öregasszony szinkronhangja?
Hogyha meg ugyanaz, mint az elõzõ részekben, akkor pedig már megszokhattad. <#idiota>

Bucser
Joggal ugyanis az elsõ 2 rész vastagon nyereséges volt.

zoliii
miért te nem

pfff, sokat várnak a filmtõl.

az agyam eldobom, ilyen szar szinkront berakni May néni és Harry alá....
és még a szöveg is egy trágya..
Nemcsoda világszerte 200 millió dollárt fizettek reklámokra!😄

akyyy
tegnap láttam tvbe elõzetest😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nincs még fent!

Bokafix2
Spanyol nyelvû micsoda?
A film?

vmi spanyol nyelvû már fenn van :o

Shiwo
elvileg "civilben" ismerik egymást.. úgy értettem, hogy nem tud róla, hogy Venomként nem látja..

Shiwo
az az igazság, hogy abból is csak részleteket láttam és direkt nem néztem végig, szal gõzöm nincs, hogy mennyire meredek dolgokat csinál...

senkinek!!!!!

BUDA > miskolc.