Pókember 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ma végre megnéztem a filmet is és hát... igen vegyes érzelmeim vannak, jól megvan csinálva, a story is tetszik viszont hiába 140 perces játékidõ, édes kevés... olyan storit zsúfoltak bele 140 percbe, ami sztem megérdemelt volna legalább annyit mint a Gyûrük Ura 3...egy korrektebb rendezésben, jobban kidolgozott történetben. Ennek "egy picit ebbõl, egy picit abból és már hopp vége is a filmnek" hangulata volt. legalábbis ez az én véleményem. Az effektek jók, és azért a humor halvány szikrái is megtalálhatók benne. Összességében tetszett.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
A képregényben is voltak ilyenek. Pl. a magyarul megjelent részek közül a 28.ban egy egész füzetet szenteltek annak hogy Mary Jane elmesélje az egész élettörténetét Parkernek. Nekem az összes képregény közül pont ezért volt a Pókember a kedvencem. Peter Parkerként egy teljesen hétköznapi fazon aki ugyanazokkal a gondokkal küszködik mint legtöbbünk és ez emeli ki a többi képregény közül, ettõl olyan emberi az egész.
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
A pókember 3 elõzetesét nemcsak innen, hanem bárhonnan letöltheted.
Csak beírod a Google-ba hogy pókember 3 elõzetes, vagy spiderman 3 trailer, és már köpi is neked a sok találatot.
Persze, vannak benne üresjárások, röhejes dolgok, de ez szinte az összes képregény adaptációról elmondható !
Venomot nagyon vártam már, de azt kell hogy mondjam, Sandman bizony nagyobbat ütött(a szó minkét értelmében<#vigyor1>#vigyor1>)!
Vizuális téren nagyon ott van a film, mikor Markó-ból "homi" lesz, na az a rész nagyon állat !
Nálam a film 10/8-at kap, de én eléggé elfogúlt vagyok vele kapcsolatban.... Várom a következõ részt!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
én nézegettem a torrenten,és 4verziot szedtem le és mind valmi szar volt,
még valmi winzix bizbasz is neheziti a dolgot de megoldottam és azután is szart kaptam,ugynézki mégis csak mozi lesz belöle
meg meg a Karib tenger kalozai 3-at
Az SG meg különben sem warez. Úgyhogy itt nem tölthetsz le filmeket. Esetleg játékot, de annak is csak a demóját. Látom csak 2 napja vagy regisztrált, ezért mellékesen megemlítem, hogy itt csak a filmek fórumjait találod.
Ha van valami véleményed vagy kérdésed, akkor azt itt leírhatod.
A harcok meg minden tök jó volt csak némely harcnál szúrta a szemem hogy nagyon mû volt!! Meg a közepe fele kicsit untam magam,de ez is egy csakis moziban nézhetõ film otthon már nem üt ennyire!!
Ebben a pillanatban értem haza a moziból. Egy jótanács:ezt feltétlenül moziban nézzétek meg, ne várjatok rá amíg valamelyik warezoldalra felkerül, már ha nincs fent már régóta valamelyiken. Iszonyatosan jól összehozott jelenetek, a vizuális hatás nem marad el!! Venom alakját tökéletesen megcsinálták, bár a képregényben kicsit nagyobb volt. A Homokemberhez is szerintem pont a megfelelõ színészt választották. Sajnos a vége elég szomorú, ezt sajnáltam. Igazából aki ezen nõtt fel -mint én is - némelyik jelenetet biztos megmosolyogja, pl. a Gwen Stacy-t alakító színésznõt és az Õ szerepét Parker életében a filmverzióban, az igazságot Ben Parker haláláról, stb... De igazság szerint ha ugyanazt kapnánk a vásznon is mint a Pókember füzetekben akkor nem is lenne olyan izgalmas az egész. Aki még nem látta irány a mozi!! (:
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Attól hogy Japánban nagy siker volt, az még nem egyenesen arányos azzal, hogy itt is az lesz. Ezért írtam, hogy mindenki döntse el maga, hogy tetszik-e neki. Ami a cikkben van, az különben sem az én álláspontom, hanem valaki másé. Én csak rá akartam mutatni a különbségre, hogy van ahol ezt írnak, van ahol azt.
A king kong-nál is az volt, hogy P. Jackson hazájában Új-Zélandon siker volt, Európa nagy részén meg le se szarták.
Ne köss bele minden mondatba lécci, hanem elõtte gondold át, hogy annak is lehet értelme amit más ír, nemcsak annak amit te.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Meg ez a Tóbi Megájjer?????Tiszta ratyi a gyerek!!!!
Peter Parker nem 1 komor ember!!!!
de így itt a filmen nagyon idiotnak van ábrázolva!!
meg ha homokembert behozták jobb lett volna vízembert is benyomni, mekorra flash lett volna így a vásznon mint a kápregényben!
ahogy kioltják egymást eheh!
DE nem van eza gatyi zöld manó aszt helló ,
nincs mondanivaló. Nincs képregényhûség, de pókember legalább minden 3. percben hálóleng és ugrál és üt.
A gond az hogy humorizálni elfelejtett, így kurvára drámai a hangulat ami rohadtul nem illik Pókemberhez. És ez az elsõ rész óta így van.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
persze te egyet sem nevezel meg. hiába, tipikus fórumista hozzállás. nem is láttad a filmet, de az az idióta, akinek nem tetszett. szóval LOL.
egyébként, hogy a filmrõl is essen szó, a pók3 tényleg gyenge. az elsõ 2 nálam még közepes volt, de ez valóban nem sikerült.
sokaknak tetszeni fog, sokak hányni fognak tõle, de ezzel nem mondtam semmi õjat. ízlések és pofonok, de ezen az óvódázáson túl kell léni, hogy "ha nem tetszik neked, akkor hülye vagy."
kit érdekel mit és mennyit hoz vissza? szinte minden film nyereséges és a pók3 nagy siker lesz. de ettõl még a film lehet bûnrossz.
meg aztán még be sem mutatták a filmet amerikában.
"Hogy a Pókember 3 tényleg olyan blõd-e, mint ahogy néhány kritika írja, azt mindenki döntse el maga, miután megnézte."
akkor miért hivatkozol bevételekre? ha mindenki elmegy, akkor siker lesz, mindegy, hogy jó vagy sem. (ezt minden filmre el lehetne mondani)
mindenki várjon meg több véleményt és azok alapján döntse el, hogy érdemes kiadni egy 1000-es valami gagyiért vagy, ha fizet, akkor iszonyat állat filmet fog látni.
Gondolhatod,aki elmegy az éjféli premierre, az Pókfan.És a fanoknak nem tetszik,az már nagyon rossz elõjel..
Ez a cikk azt írja, hogy ahol eddig bemutatták, minden nézettségi rekordot megdöntött, és hogy már a premier napján visszahozta a kiadások felét.
Valószínûleg az a különbözõ megítélés oka, hogy egy átlagos moziba betévedt laikus, egyszerûen csak szórakozni akar egy filmen, és általában ez sikerül is neki. Nem nézi olyan szemszöggel, mint egy kritikus, aki film közben azon filózik, hogy mit emeljen ki pro és kontra.
Õ csak egyszerûen beül a moziba és élvezi a filmet. Ahhoz, hogy már az átlagnézõ is észrevegye, hogy gyenge a film, nos ahhoz már valóban rosszul kellett megrendezni és nem az emberi szubjektivitás különbözõségeirõl van szó, mint egyéb esetben.
Én már hasonlítottam össze egy adott filmnél olvasói kritikát, és olyat, amit kritikusok írtak ugyanarról a filmrõl.
Érdekes módon a kritikusok mindig kevesebb százalékra értékelték, mint az olvasók.
Ennek az oka nyilvánvaló. Az átlagnézõ a film élvezeti értékére helyez hangsúlyt, figyelmen kívül hagyva a lehetséges hibákat, vagy kisebb-nagyobb logikátlanságokat, amennyiben nem ezek jellemzik az egész filmet.
Míg egy kritikus önkéntelenül is elemzõ szemszögbõl fog bele egy film megnézésébe - hiszen neki arról kritikát kell írni ilyen meg olyan internetes oldalakon, vagy mozis magazinban.
Hogy a Pókember 3 tényleg olyan blõd-e, mint ahogy néhány kritika írja, azt mindenki döntse el maga, miután megnézte.
MoZiNetes Pokember 3 kritika
Szintén az a probléma, hogy nevetséges jelenetek,kínos karaktere meg a történet se az igazi.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Nem kéne ilyen drága környéket választani...
Remélem a 4. részt itt forgatják Magyarországon, mondjuk Szolnokon. <#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Hogyha meg ugyanaz, mint az elõzõ részekben, akkor pedig már megszokhattad. <#idiota>#idiota>
és még a szöveg is egy trágya..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
BUDA > miskolc.