Pókember 3

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
szerintem a meglévõ spiderman-topikokban simán eltudnátok beszélgetni a 3. résztõl is

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

elitehun
nincs egy olyan fórum ahol a játékról is lehet beszélni
Jrex
nekem megvan

Shiwo
õõ..régen láttam, 1szer láttam, de akkor sztem még nem volt venom

Jrex
már rég van venom mikor gondolkodik h, a feketét vagy a pirosat vegye fel..............ezt nem értem.

Shiwo
valamit bekavartál a sorrenden.. 1be fexik, rámászik a fekete..elteszi, gondolkodik, hogy pirosat vesz, de végül a feketét veszi elõ, feketét levakartatja a haranggal, piros elõvesz, venom seggberug

Jrex
sziasztok.jó film lenne ,de nem értem,hány ruhája van?
Van 1 amiben fekszik és arra mászik rá az a fekete trutyi ami szimbióta,aztán azt eltszi egy dobozba,közben megint viseli a feketét,az a harang zaja miatt lejön róla,aztán megint lesz a piros,és mikor venom ellen lenne a végén elõveszi a dobozból a feketét és inkább úgy dönt mégse mer gonosz és inkább felveszi a pirosat.Hogyvanez?

zoliii
nekem is meg van már DVD-n nem tudom mit kell itt hihizni

Ez olyan nagy szó? Bárki megoldhatja magának a dolgot.
Bandew
Ok visszavonom ezt az állítást, mert mégsem.
De egy farkas valahogy "kúlabbúl" néz ki mint egy rozsomál. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Sztem sem gázos a farkas. Fõleg hogy az közelebb áll az eredeti névhez, mint a rozsomák.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nekem már meg van magyarul hihi dvd-n😊

zoliii
A Pókember 3 DVD-n 2007 szeptember 25-én fog ki jönni

hihi mekkora szar film lett......hihihi
Bucser

BTW a 3 rész egy rakás fos....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Miért, nekem tetszett. A legjobb ez a 3. rész. Mégis mit vártál?

tudom nem ide tartozik de valakinek megvan/meg tudja szerezni, a pókember 3-as betûtípust 😄?

hát ez a pókember 3 akkor szar hogy az már fos! romániába különb filmet forgatnak mint ez. Há mi vót ez? kb akkor csalódás lehet a pókember fanoknak mint a terminátorfanoknak a T3!!
Shiwo
látom te se olvastál életedben még egy x-ment se...

"Farkas, mit csinálsz?"
"Farkas, gyere ide?"

Ez így mennyivel jobb? Mintha idomított-szelídített állathoz beszélnék.
bazz ez pókember 3 fórum és nem x-men

"Héj rozsomák mit csinálsz?"
"Héj rozsomák gyere ide!"
stb stb.
egyszerûen béna. Farkas jobb, mégha köz sincs az angolhoz akkoris.
A magyar feliratok készítõinek is lehetett volna annyi ötletességük, hogy a neveket a megfelelõ módon fordítják. Nekem még egyik rész sincs meg, de ha letöltöm, én magamnak biztos át fogom javítgatni a farkasokat rozsomákokra, a ciklonokat pedig viharokra.
Shiwo
érdekes módon Mystic-et nem fordították le semminek..

A Storm=Ciklon hasonlóan "színvonalas", miközben a képregényben Vihar volt.
Shiwo
a Rozsomák ezerszer jobb név..

Amúgy is, nekem a Farkasról inkább egy olyan mutáns jut eszembe, aki farkasemberré tud változni.
A képregényben is Rozsomák volt.
Most komolyan a Rozsomák vagy Pézsmapatkány jobb lenne farkas-nak? Sztem tökéletes a farkas náv. egyébként énis utálom a magyarításokat, de ebben az esetben nem fikázom.
Shiwo
<#guluszem1><#wilting><#ijedt>

grebber
Na végre megnéztem lol miket pozol amikor már urrá lesz rajta az a gányság 😊

Next PC upgrade: 2022

ZS90
mér a Pézsmapatkány jobb? <#hehe><#hehe> pont az egyik pókember rajzfilmben hívták így amikor szerepelt benne az x-men gárda...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Teljes mértékbe igazat adok az ilyenektõl a falat tudnám kaparni annyira sz@r
Shiwo
a legtöbb névkavarodás sztem abból fakad, hogy adva volt a képregény-sorozat, majd jöttek a szinkronizált mesék, ahol b@szták venni a fáradtságot, hogy utánanézzenek a névnek...vagy ha eredetileg nem b@szták el, akkor az újraszinkronizálásnál..

ez a jelenség már mozifilmeknél is megfigyelhetõ..azóta is megrugdosnám azt, aki kitalálta, hogy az x-men filmen Farkasnak hívják Wolverine-t...

eredetleg Vérontó a mészársz.ék kb olyan gagyi mint a Méreg ami Venomnak volt
hát még nem láttam de amint tuom megserzem...amugy nem vaok nagy spiderman rajongó--régebben az votam de most beütött a 3.rész egybõ pókember😄

Ma végre megnéztem a filmet, szerintem az eddigi legjobb rész, már alig várom a negyediket.

Nem tudom h ez spoiler-e, mer saját vélemény, de azér inkább abba írom
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ha venom visszatér, akkor abból a mintából tud ami a dokinál vagy prof-nél volt/van aki megvizsgálta

Shiwo
Vérontónak és Mészárszéknek is nevezik...

Carnage

Bucser
Carnage magyar neve Mészárszék volt😊 Ha már magyarítunk😊

Egyébként Venom "gyermeke". a 7-bõl az egyik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem piros Venom hanem Vérontó csak a szimbióta közös Venom úgynézki csak hogy meghalt régebben számtalanszor a rajzfilmben is hogy kimúlt d emindig visszatért sztem a filmben is visszafog
Olvastam origon, h kövi rés 2009be jön és Lizard és az a piros venom lesz a fõellenség.
Mondjuk én nemtom, h az a piros venom, hogyis kerül a képbe, meg a rajzfilme harcolt a fekete venommal. De azt meg hogy, amikor az eplusztult?

Shiwo
nekem vhogy az nem tetszett, hogy a végsõ pofozkodás elött mikor ment pókica, 1ik ugrás után úgy érkezett, hogy a háttérben lobogott az amcsi zászló..ez olyan "hûdejóhülyeamcsinaklenni" beállítás volt..

Mindneki itt szidja a filmet pedig szerintem nagyon jó lett. Nem értem miért nem tetszik az emberke 95 %-ának...ezerszer látványosabb mint az 1 vagy a 2, és nincs benne unalmas szál, sem unalmas jelenet. szerintem..

ZS90
egyetlen egy volt amit nagyon élveztem a filmben, és ami miatt akár többször is megnézném és az James Franco (Harry Osborn) alakítása, mert az viszont amilyen gagyi a film összeségébe, olyannyira jó! egyetlen viszont nagyon üde színfoltja a filmnek! És ehhez képest a fõszereplõjé Tobey Maguire játéka egy nagy 0!

ZS90
mert én is hatalmasat csalódtam, ugyanilyen hozzá állás mellett, és õszintén megvallom amikor kijöttem a moziból, próbáltam bemagyarázni magamnak, hogy nem volt ez olyan rossz, meg mégis csak azért jó volt meg stb.... de be kellett látnom minden sajnálatom ellenére, hogy ez most nem sikerült jól...

miért gondolod, hogy csalódni fogok?

Shiwo

zoliii
Sziasztok!

Sonyericsson K750ihey, mikor lesz Spidermanos elolap.
www.seria.hu oldalon olvastam hogy lesznek Spiderman editon mobilok.

Udv - Zoli

ZS90
Én is így indultam neki a dolognak és nem akarok nagyon ünneprontó lenni, de ne éld bele magad ennyire, kisebbet fogsz csalódni...

Oldal 1 / 9Következő →