436
2007-ben a mozikban!
-
#436 szerintem a meglévő spiderman-topikokban simán eltudnátok beszélgetni a 3. résztől is -
#435 nincs egy olyan fórum ahol a játékról is lehet beszélni
-
#434 nekem megvan -
#433 őő..régen láttam, 1szer láttam, de akkor sztem még nem volt venom -
#432 már rég van venom mikor gondolkodik h, a feketét vagy a pirosat vegye fel..............ezt nem értem. -
#431 valamit bekavartál a sorrenden.. 1be fexik, rámászik a fekete..elteszi, gondolkodik, hogy pirosat vesz, de végül a feketét veszi elő, feketét levakartatja a haranggal, piros elővesz, venom seggberug -
#430 sziasztok.jó film lenne ,de nem értem,hány ruhája van?
Van 1 amiben fekszik és arra mászik rá az a fekete trutyi ami szimbióta,aztán azt eltszi egy dobozba,közben megint viseli a feketét,az a harang zaja miatt lejön róla,aztán megint lesz a piros,és mikor venom ellen lenne a végén előveszi a dobozból a feketét és inkább úgy dönt mégse mer gonosz és inkább felveszi a pirosat.Hogyvanez? -
#429 nekem is meg van már DVD-n nem tudom mit kell itt hihizni -
elmerfudd #428 Ez olyan nagy szó? Bárki megoldhatja magának a dolgot. -
#427 Ok visszavonom ezt az állítást, mert mégsem.
De egy farkas valahogy "kúlabbúl" néz ki mint egy rozsomál. -
#426 Sztem sem gázos a farkas. Főleg hogy az közelebb áll az eredeti névhez, mint a rozsomák. -
Norberto91 #425 nekem már meg van magyarul hihi dvd-n:) -
#424 A Pókember 3 DVD-n 2007 szeptember 25-én fog ki jönni -
saw123 #423 hihi mekkora szar film lett......hihihi
-
BTW a 3 rész egy rakás fos.... -
Csaba #421 Miért, nekem tetszett. A legjobb ez a 3. rész. Mégis mit vártál? -
Richard90 #420 tudom nem ide tartozik de valakinek megvan/meg tudja szerezni, a pókember 3-as betűtípust :D? -
saw123 #419 hát ez a pókember 3 akkor szar hogy az már fos! romániába különb filmet forgatnak mint ez. Há mi vót ez? kb akkor csalódás lehet a pókember fanoknak mint a terminátorfanoknak a T3!! -
#418 látom te se olvastál életedben még egy x-ment se... -
Quantumleap #417 "Farkas, mit csinálsz?"
"Farkas, gyere ide?"
Ez így mennyivel jobb? Mintha idomított-szelídített állathoz beszélnék. -
Norberto91 #416 bazz ez pókember 3 fórum és nem x-men -
Abruzzi #415 "Héj rozsomák mit csinálsz?"
"Héj rozsomák gyere ide!"
stb stb.
egyszerűen béna. Farkas jobb, mégha köz sincs az angolhoz akkoris. -
Quantumleap #414 A magyar feliratok készítőinek is lehetett volna annyi ötletességük, hogy a neveket a megfelelő módon fordítják. Nekem még egyik rész sincs meg, de ha letöltöm, én magamnak biztos át fogom javítgatni a farkasokat rozsomákokra, a ciklonokat pedig viharokra. -
#413 érdekes módon Mystic-et nem fordították le semminek.. -
Quantumleap #412 A Storm=Ciklon hasonlóan "színvonalas", miközben a képregényben Vihar volt. -
#411 a Rozsomák ezerszer jobb név.. -
Quantumleap #410 Amúgy is, nekem a Farkasról inkább egy olyan mutáns jut eszembe, aki farkasemberré tud változni. -
Quantumleap #409 A képregényben is Rozsomák volt. -
Abruzzi #408 Most komolyan a Rozsomák vagy Pézsmapatkány jobb lenne farkas-nak? Sztem tökéletes a farkas náv. egyébként énis utálom a magyarításokat, de ebben az esetben nem fikázom. -
#407 -
#406 Na végre megnéztem lol miket pozol amikor már urrá lesz rajta az a gányság :) -
#405 mér a Pézsmapatkány jobb? pont az egyik pókember rajzfilmben hívták így amikor szerepelt benne az x-men gárda... -
SlayR #404 Teljes mértékbe igazat adok az ilyenektől a falat tudnám kaparni annyira sz@r -
#403 a legtöbb névkavarodás sztem abból fakad, hogy adva volt a képregény-sorozat, majd jöttek a szinkronizált mesék, ahol b@szták venni a fáradtságot, hogy utánanézzenek a névnek...vagy ha eredetileg nem b@szták el, akkor az újraszinkronizálásnál..
ez a jelenség már mozifilmeknél is megfigyelhető..azóta is megrugdosnám azt, aki kitalálta, hogy az x-men filmen Farkasnak hívják Wolverine-t... -
SlayR #402 eredetleg Vérontó a mészársz.ék kb olyan gagyi mint a Méreg ami Venomnak volt -
pityuman #401 hát még nem láttam de amint tuom megserzem...amugy nem vaok nagy spiderman rajongó--régebben az votam de most beütött a 3.rész egybő pókember:D -
zoloz #400 Ma végre megnéztem a filmet, szerintem az eddigi legjobb rész, már alig várom a negyediket. -
nagykovi #399 Nem tudom h ez spoiler-e, mer saját vélemény, de azér inkább abba írom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ha venom visszatér, akkor abból a mintából tud ami a dokinál vagy prof-nél volt/van aki megvizsgálta -
#398 Vérontónak és Mészárszéknek is nevezik...
Carnage -
#397 Carnage magyar neve Mészárszék volt:) Ha már magyarítunk:)
Egyébként Venom "gyermeke". a 7-ből az egyik.