19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19354 #19350 második fele -
G_ArchAngel #19353 oké, de Maki szépen visszhúzta a védőjét, mikor gólt fejelt - így ez egyenlítve...:P -
#19352 Nézd meg a csoportokat is: Csehország 2. USA 5. a világranglistán, Ghánát nemtom, de meglepetéscsapat, franciák ott voltak Svájccal, Dél-Koreával, meg a 61. Togóval. -
#19351 Tetszik, hogy sokaknak fáj az Olasz VB arany :) -
#19350 itt nem a játékosokról van szó hanem a fociról összességében.
ha egy bajnokságban úgy kell futbalozni ahogy, akkor szerintem ne is csodálkozzunk azon hogy miért az olaszok nyertek. az olasz foci a taktikáról (is) szól és ebben Lippi igen nagy... :P -
#19349 OLÉOLÉOLÉ, ITALIA! OLÉ! -
#19348 Te sem vágod, hogy a vb topikban vagy látom és kevered a klubcsapatokat és a válogatottat :P -
#19347 Érdekes módon ezt a fejest véletlenül se ismételték meg, pedig tisztán látszott hogy a lesen lévő játékos mögül indult az aki befejelte, simán szabályos volt. -
fradista91 #19346 Igen a lényeg: Olaszország világbajnok. Biztos vagyok benne hogy nem erre a győzelemre lesznek a legbüszkébbek... Németországnak, Franciaországnak gratulálok mert talán ők lettek volna az arany-ezüst várományosai. De erről már nincs értelme vitatkozni. Szép Volt ZIDANE! Köszönjük azt amit tettél a páyafutásod nagy részében: szórakoztattad a futballt szerető embereket! -
#19345 Azért azt ne felejtsük el hogy a Franciáknak a Brazilokat Spanyolokat és a Portugálokat kellett legyőzniük a döntőbe jutásért!AZ Olaszoknak sokkal könnyebb dolga volt az Ausztrálokkal Ukránokkal és a Németekkel!!!Sajnálom hogy nem az a csapat nyert a végén aki megérdemelte volnana de ilyen a Foci!!! -
Csesza #19344 ehhh... :) vicces vagy!
nagyon próbálod védeni a franciákat, de már nem változtathatsz a tényen... -
#19343 Ha egy picit is tudnád, miről van szó, ezt nem írtad olna, a játékosoknak köze nincs hozzá. -
#19342 Ha te ezt nevezed alibifocinak akkor gratulálok,
én meg szeretem az alibifocit, sőt jól elszórakozom rajta.
Az argentinokén és a hollandokén is,
de a brazilokén és az angolokén BEALUDTAM pedig szeretem mindkét csapatot. -
#19341 így igaz az Olaszok lettek a VILÁGBAJNOKOK :-) -
G_ArchAngel #19340 csak már morcos vagyok...
ha az olaszok lefocizzák a franciákat, 3-1-re egy hajtós meccsen, akkor fejet hajtok, de ez rosszabb bárminél...
minek volt VB??? az olaszok úgysem fociztak, kapták volna meg a kupát az elején és kész... -
#19339 ALIBI FOCI, ezt csinálták a brazilok, de nem az olaszok, fáj az igazság, hehehehe. -
#19338 minden flame keltés nélkül szeretnéma következőket megjegyezni...
ott, ahol az egész bajnokságot meg lehet bundázni és a világ élvonalához tartozó klubcsapatok intézik, ott szvsz nem kellene a világ legjobbjairól bezsélni :P -
G_ArchAngel #19337 a lényeg, hogy a vb-t az olaszok nyerték alibi focival, a Labdarúgás Világa és a Rajongói pedig vesztettek... -
#19336 nem, de Serie C-s nem lesz, mivel az csak egy ajánlás volt, de ennek igazán csok köze nincs a vb-hez :P -
fradista91 #19335 Egyetértek teljes mértékben. Németország is jobban megérdemelte volna ezt a VB aranyat. -
#19334 Ja, értem, ti erre izgultok, jól van, ez minősít téged. -
#19333 Ő bajuk h nem vittek ki csatárt csak ilyen Walcottokat, de ne az angolokkal foglalkozzunk. -
#19332 ez ember nem azért született hogy dolgozzon. jól csinálják az olaszok!:D -
#19331 Oké,de csak azután hogy odaadtad videón.
Nézz meg egy brazil támadást, mindenki 40%-on totyorog,
nincs induló ember, csak a legközelebb állóhoz laposan,
aztán vagy megy Cafu vagy Carlos a szélen vagy nem,
ha nem,akkor hátra, hátra, jajj..a brazil védelem meg néha igencsak vicces volt..
a Zidana-os videót nézd meg lécci te is,a francia-brazil meccsről,
némelyik brazil szerintem már szégyellte magát..
-
G_ArchAngel #19330 asszem kettőt nem adtak meg, még Hajdú B. is csak hümmögött, akkora 11-es volt... -
#19329 brazilok kib@szott nagy pofával mentek oda a meccsekre és kb a 10%át se hozták az elvártnak. -
#19328 Mi nem volt jogos???? A fejesgól, fú b@mmeg, te sem láttál sok meccset, minden második fejes ilyen. A kamu 11-es+ a jogos kihúzza egymást, de még mindig volt egy olasz gól, ahol a gólszerző NEM volt lesen. -
#19327 angol alibi foci? ember csatárok nélkül mit csináljanak? igazából a németeket sajnálom az egész vb-n 2 percig nem ők hajtották a meccset 110%-on és ezért kikaptak :( -
G_ArchAngel #19326 Kiderült már, hogy harmadosztályú lesz-e a ? -
#19325 Igaza van, brazil meccsen 2x aludtam el, és sok brazil drukker elismeri az olaszokat, és a brazilok idei gyengeségét. -
Csesza #19324 "ellenben szabályos büntetőtől fosztották meg a gallokat"
???? -
#19323 messze nem a legjobb csapat nyert -
Ez meggyőző!!!
Itt az igazság -
G_ArchAngel #19321 "Nem alibifoci mint ezen a VB-n" + "a braziloknál."???
legközelebb ne a sakkVB-t nézd... -
fradista91 #19320 Ez így van. De sajnos ez a VB több szempontból sem volt a legjobb: nem a legjobb csapat nyerte, nem voltak olyan jó mérkőzések, és a bírói tevékenykedésről még nem ejtettünk szót. -
G_ArchAngel #19319 utólag maki fejese sem volt jogos, de megadták, erről ennyit...
ellenben szabályos büntetőtől fosztották meg a gallokat -
#19318 #19308 a gólok számáról...
amúgy meg szerintem az olasz támadójáték is rendben van,
szórakoztató a labdafelhozatal,Zambrotta,Gattuso,Pirlo,Camoranesi..
Nem alibifoci mint ezen a VB-n az angoloknál meg a braziloknál. -
#19317 haggyuk az oldboyst pls :))))) Argentinok 2X11 embert ki tudtak volna állítani akik esélyesek lettek volna. Nagyon kíváncsi leszek az elkövetkezendő 8 évre mert annyi fiatal és már "sztár"nak mondható játékos nagyon máshol nincs mint nálluk.
Egyébként sík ideg voltam amikor kiestek természetesen :) Argentín - Brazil döntőt szívesen néztem volna. -
#19316 Az olaszok jobbak voltak, igaz a franciák kiválóan támadtak, de ami eldöntötte, az olasz védelem jobb volt mint a francia támadósor. Amúgy a 11-es sem volt igazán jogos, de megadható talán. Az 1.félidő az olaszoké volt, a továbbiakban a franciák voltak jobbak. -
G_ArchAngel #19315 esetleges:)