Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem jól járt az olasz gyerek, némelyik afrikai válogatott vagy holland és angol játékos lehet a nyelõcsövére ütött volna...

http://gaborszantai.co.uk/

Davidus
videobíróért kiált a nép

V9ykn8_TZL0

Punker
ha egyéni sportról van szó jogos, de b@szki ez csapat játék ahol a hülyeséged a társaidat bünteti, ez itt a gond 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
vagy a térdére hogy együtt fejezzük be a pályafutásunkat😄

V9ykn8_TZL0

😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Punker
az elsõ héttõl ezt mondom hogy ez volt eddig a legsz@rabb VB, szánalmasna kevés góllal viszont rengeteg szinészkedéssel, nagyon rossz irányba megy a foci 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Davidus
jön utánad egy majom és az anyádat szidja folyamatosan. a pályafutásodat úgyis befejezed úgyhogy eltiltani nem tudnak. vébét meg már nyertél szal leszarod azt is. te mit csinálnál?😛
én még rá is tapostam volna a fejére

V9ykn8_TZL0

fistin
és meg van már mi lelte a pályán? én személy szerint nagyon sajnálom, nem ilyen befejezést érdemelt volna!! hanem egy világbajnoki címet!!

a francia szövetségi kapitány azt mondta, hogy nem bocsájtja meg Zidane tettét, de megérti - lehet Õ is így cselekedett volna...

jbal
á hihetetlen h egy ilyen szar védekezõ csapat VB-t tud nyerni.ez jelzi is h ez egy nagyon gyenge VB volt.el is kell felejteni gyorsan.Zidane meg egy óriási f*ságot csinált.így befejezni a pályafutását😞
Franciák😞 de azért jó h sokaknak van már a keretbõl VB címe😊

fistin

Lemondott a dicsõ befejezésrõl csak azért, hogy egy bunkót megleckéztessen.
Köszönjük Zidan ez önzetlen cselekedet volt.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

fernando torres
<#eljen><#worship><#taps><#eljen><#worship><#taps>

GanXstaZoleeWrk
Ó persze 😊 az egész meccsen egy 11es gyanús (nagy kamu) eset volt azt be is fújták a Franciáknak, mi kell még?

De mondom, videó bíró kell és kész.

GanXstaZolee#2709

Zsolti9014
Szép volt, grazie Italia, campioni del mondo!

Hajrá Magyarország!

Tegnap volt egy nagydíjas beszólás valakitõl, ezen folyamatosan mosolygok: "Kannavárót a Kameranézi..."😄DDDD

Fabio Cannavaro a vb játékosa

A SamsungSport.hu a teljes világbajnokság idején figylemmel követte a csapatok és a játékosok teljesítményét. Most, hogy minden mérkõzést lejátszottak és véget ért a világbajnokság, honlapunk osztályzatai alapján Fabio Cannavaro lett a világbajnokság legjobb játékosa, aki természetesen a vb álomcsapatába is bekerült.

A 18., németországi világbajnokság álomcsapata a SamsungSport.hu szerint (zárójelben a játékosok átlagosztályzatait olvashatják):

A vb álomcsapata: Buffon (6,50) – Zambrotta (6,50), Thuram (6,29), Cannavaro (6,57), Lahm (6,57) – Vieira (6,43), Pirlo (6,29), Gattuso (6,33) – Zidane (5,67) – Henry (5,86), Klose (6,16).

A vb legjobb játékosa címet, a világbajnok olasz csapat kapitánya, az egész tornán szinte hibátlanul futballozó Fabio Cannavaro érdemelte ki. A gyõztes talján válogatott egyébként öt játékost delegált a vb álomcsapatába.

A világbajnokságon azonban további játékosok is nagyszerû és maradandó teljesítménnyel rukkoltak elõ! Íme a világbajnokság B-csapata:

A B-csapat: Ricardo (6,17) – Sagnol (6,00), Mertesacker (5,50), Materazzi (6,00), Grosso (5,83) – Ribery (6,00), Maniche (5,83), C. Ronaldo (6,20) – Riquelme (5,80) – Podolski (5,71), Crespo (5,75).

ha most kiderült volna, hová igazol Räikkönen és MS aláírja a szerzõdéshosszabbítást, akkor a foci VB pár sor lenne a címlapok alján...

megkockáztatom: MS és a Ferrari miatt még Olaszországban is...

NeoMaN
😊)))))))
Ilyen sosem lesz.

dienesoft
illetve bocsánat: *meggyomrol

dienesoft
Zidane marha szépen zárta le karrierjét, mit ne mondjak. Miért csinálta ezt, nem bírta már a feszültséget? Róla képzeltem volna el utoljára, hogy megfejel egy játékost. Nem tudom, de nekem ez nagyon nem tetszett, ilyet csinálni egy VB döntõn, és így abbahagyni, ráadásul ki se jött díjosztásra...

Vicces, végetért a futball VB és a sporthírek nagyrésze Montoyáról szól😊))
Igaza volt Ecclestone-nak, ha elérik, hogy stabilan 20 futam felett legyenek egy évben, akkor népszerûbbek lesznek, mint a labdarúgás - közeledik ez az állapot...

(gondolom nem a hétköznapokra gondolt, hanem a médiaszereplésre)

I.C.ram
MAterazzi az egyik legundorítóbb játékos, szerintem lazán megérdemelte, hogy valaki kicsit megnevelje, és erre Zidána alkalmasnak bizonyult 😄
Mhosah Myth
Na Hála Istennek nyertek az olaszok! 😊 Akkor se a franciáknak szurkolok ha nem szeretem az olaszokat... Zidane meg akkora sportszerûtlen tuskó hogy nem igaz! Megérdemelte igazán!
Azt hittem nem állítják ki de akkor tuti ha bekerül az ötösön belülre Buffonhoz lezúzta volna 😄

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Bandew
Zidane befejezte a focit! <#idiota>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

SLICK
láál a magyar drukker, nézzétek az arcát <#idiota>

tormy
Feludules gyanant...

VB macák!

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Enis😄 igazadvan😄 vagy jobblettvolna orrba fejelni😄

tormy
En meg nem mertem megjatszani az olaszokat gyozelemre online fogadason, pedig ha tennem kellett volna valamilyen kenyszerito okbol akkor rajuk tettem volna...Pech. <#idiota>

james69holden
váváváváááááááááááá
VILÁGBAJNOK OLASZORSZÁÁÁÁÁÁG!!!!

nyertem egy rekesz sört <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

tormy
Szerintem ott mar anyaznanak. <#idiota>

Bar tenyleg nem ertem mit vitaztok ilyen dolgokon. A magyar focin vitaznank inkabb, de azon meg azt sem lehet sajnos. <#zavart2>

gabber_saviola
nem tudnátok ezt a személyeskedést befejezni? 😛
privátban is mehetne ez szerintem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

grizzly21
fociztám már, nem is egyszer, de ebbe ne menjünk bele, mert nem ide tartozik
a lényeg hogy nem számit hogy mennyire fáj, az számit h szabálytalan

SLICK
fõleg ha az nyer akinek szurkolsz -.- nah jó hagyjuk majd kiderül mi is történt 😊

gabber_saviola
rendes srác vagyok ám persze 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Palinko
te focisztál már élõben,vagy csak nézed?mert ha játszanál,szerintem tudnád,hogy nem nagy cucc,ha a kulsõ combodhoz ér hozzá vlakinek a külsõ lábfeje.nézd vissza akét 11-es elõtti képsorokat és utánna olvasd el a kommnetemet még1x.akkor rájössz,hogy grossoé 60%,franciáké 5%.
SLICK
"így sem volt rossz a termés" azt meghiszem tán még jó szívû is voltál 😄

gabber_saviola
így sem volt rossz a termés, de akkor tuti hogy kikapcsoltam volna inkább a gépet 😛

SLICK
"(a fóumnak is jobb , hogy nem lett Olasz vereség :ASDdsadasdasd)"

menyni bant osztottál volna ki? 😄

grizzly21
na itt viszont nagyon sok butaság hangzott el-megint

Mi nem indokolja hogy elessen? Megrugta a lábát, ember!!
Az olasz elõtti védõ meg az ausztrálok ellen már rég feküdt, azóta már mindenki elismerte hogy az nem volt 11-es mintahogy, Hajdu B szerint is 11es volt a franciáknak amit nem adtak meg

gabber_saviola
egyfolytában kattogsz rajta, hogy nem a kedvenc csapatod nyert, ezért nem vettem eddig észre hogy tudomásul vetted volna a vereséget 😛

én is megvédeném az Olaszokat , ha kikaptak volna
(a fóumnak is jobb , hogy nem lett Olasz vereség :ASDdsadasdasd)

Palinko
neked a foci helyett ajánlom a küzdõsportok egyikét.
SLICK
azért egybõl esik 😄 na midnegy várjuk kíváncsian a híreket... bye all

tormy
<#idiota>

Nah csak az argentina fanok kedveert, itt van megy egy ember, aki a kovetkezo VB-n szerintem Argentin kezdocsapatban lesz:

Fernando Rubén Gago

http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Rub%C3%A9n_Gago

Redondo szinten focizik mar most. Ami azert nem rossz 20 evesen. Lattam par meccsen, nagy tehetsegnek nez ki tenyleg.

Palinko
tudom.ott más olt a szitu teljesen.Grosso szaladt a kapu felé,ausztrál becsúszott elé,Grosso meg nem volt hülye elrúgni a labdát,inkább átesett a védõjátékoson.ezt hívják akadályozásnak.a franciának pedig az olas zbal láb külsõje ért hozzá a külsõ combjához,ami nem indokolja az elesést,szóval ez nem akadályozás.az olasz láb meg a labda felé indult,de vissza is lett húzva,szóval nem kapott nagy ütést a francia.
torrente:féligmeddig neked is igazad van.nem olyan napokat élünk,mint rég,hogy a nagyon támadó foci legyen elõtérben.pl. emlékezz vissza a görög eb gyõzelemre.mostanába nem a németes hajtás az elõny(õk is csak azért hajtottak,mert otthon akartak világbajnokok lenni,mivel a bírók a negyeddöntõig elkisérték õket) inkább a taktikázgatás van elõtérben..
gabber_saviola
viszlát zidán 😛

SLICK
azért mert végig a jogtalan 11-ekrõl volt szó, de ha msot nem vesszük a francia és olasz meccseket, nem egy ilyen eset volt h feldobták magukat a játékosok... de mindegy én már tudomásul vettem h kikaptunk és kész... csak felháborodom h néhányan (!!!) össze vissza beszélnek butaságokat -.-
nekem ez egyértemû h megvédem a kedvenc csapatom

kira..legalább lesz még mirõl beszélni egy pár napig.....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

gabber_saviola
az mind1 nekem ,hogy mit vagy kit tartasz jobb csapatnak vagy bajnokságnak és a transzfer lebonyolítását bíráltam 😛

grizzly21
most igy visszanézve én még meg is tapostam volna