19716
Világbajnok: Olaszország
-
#16739 jujj bocsi!
most törölhetsz:D -
#16737 nekem mér nem hozza ki??? a képet?
-
jézusom rosz nézni -
#16735 hééé ezt a képet én raktam be:D
csak nem hozta ki:)
kösz hogy kiraktad
-
#16734 -
#16732 T.Frings nem játszhat az olaszok ellen
Nem játszhat a labdarúgó világbajnokság mai elődöntőjében Torsten Frings. A FIFA az Argentína elleni világbajnoki negyeddöntő után kitört tömegverekedés miatt tiltja el a német válogatott középpályását.
Torsten Frings a képek tanulsága szerint arcon ütötte Julio Cruzt, és ezért nem játszhat a keddi Olaszország elleni elődöntőn. Frings emellett fél éves felfüggesztett büntetést is kapott, azaz ha a következő hat hónapban újabb fegyelmi vétséget követ el, akkor legalább további egy mérkőzésre eltilthatják – hangzott el a Magyar Rádióban.
Frings a németek összes vb-meccsén kezdőként lépett pályára, így kiesése nagy érvágást jelent Jürgen Klinsmann szövetségi kapitány számára; helyére Tim Borowski vagy Sebastian Kehl lehet. Az eltiltás egy meccsre szól, így ha Németország legyőzi Olaszországot, Frings a döntőben már pályára léphet. -
#16731 mesze van még az
-
#16730 minnyá kezdődik a meccs... -
#16729 #16617 -
#16728 Roberto Carlos nem lép pályára többet a válogatottban
A Real Madrid brazil kiválósága internetes honlapján tudatta döntést rajongóival.
"A válogatottban az én történetem lezárult. Szeretném megnyitni az utat a fiatalok előtt" - indokolta döntését a 33 éves klasszis. Roberto Carlos tíz év alatt 128-szor húzta magára a Selecao mezét, tagja volt a 2002-es vb-n aranyérmes, illetve a négy évvel korábban ezüstöt szerzett válogatottnak is
A németországi világbajnokság első számú esélyesének tartott brazil csapat szombaton Franciaország legjobbjaitól szenvedett vereséget a legjobb nyolc között. -
#16727 :)
A VB után megkapod az egész pakket:)
Igérem:)
-
Cat 02 #16726 msot hogy vége a VB nek nem tucc adni egy Spanyolosat ? :D (spanyolok számára van vége :( ) -
#16725 Jó. Akkor elnézést, oké?
-
#16724 -
#16723 -
#16722 [center]
Németország vs Olaszország
| VS | -
#16721 nem vagyok egy sértődős fajta, csak azért van mindennek határa -
G_ArchAngel #16720 ez kemény lesz, mióta a Bugatti német kézben van, nem biztos, hogy nyamvadt Enzokkal meglehet venni a meccset...:DDD
itt nem lesz last-minute 11-es...:P -
#16719 I. félidő
3.perc Podolski(ger)--> Sárgalap!
II. félidő
46' Sorin (arg)-->sárga
49' Ayala (arg)-->gól
60' Mascherano (arg)-->sárga
62' Schneider (ger)-->csere
70' Abbondanzieri (arg)-->csere
71' Riquelme (arg)-->csere
74' Schweinsteiger (ger)-->csere
78' Crespo (arg)-->csere
80' Klose (ger)-->gól
85' Klose (ger)-->csere
88' Rodriguez (arg)-->sárga
91' Odonkor (ger)-->sárga
Hosszabbítás
96' Cruz (arg)-->sárga
114' Friedrich (ger)-->sárga
Statisztikák
(GER) (ARG)
10 Lövés 12
5 Kapuralövés 5
23 Szabálytalanság 32
4 Szöglet 6
3 Les 3
42% Labdabirtoklás 58%
Németország Argentína találkozó
4-2 re nyertek a námetek 11 esekkel
(a hülyébek kedvéért! :D
de nem biztos hogy olyan van itt:) -
fradista91 #16718 Igen amint láthatjátok sok az ő, de ez nem azt jelenti hogy politikusnak készülök :D -
#16717 Nem állt szándékomban, én csak vicceltem, ha megsértődtél, akkor bocsánat!
-
#16716 pofátlan azért ne legyél , ha megkérhetlek -
fradista91 #16715 Őööö, igen a Német továbbjutással szerintem sem lesz gond, én is úgy érzem :P
Viccet félretéve szerintem Németek és Franciák mennek majd tovább, és Olasz-Portugál bronzcsata lesz, amin talán a Portugálok győznek, de aztán majd meglátjuk :) -
#16714 Hát igen. A női megérzés sosem hazuttolja meg magát!
-
#16713 nem lesz probléma a továbbjutással nagyon úgy érzem :P -
fradista91 #16712 Köszi meglesz, viszont! ;-)
Anno mintha ez egy szép nagy Zöld Sasra lenne ráírva, de nem biztos ám :DDDDD
FlashBack te biztos láttad már, nem tudsz nekem segíteni, tényleg ez lenne rányomva a kedvenc kabalaállatodra? :DDD
[csakviccelésfelakarhúzninetörődjetekvele:] -
#16711 Meglesz, jó szórakozást! -
#16710 hello!
ma jó kis meccs lesz
egyértelműen német győzelmet várok:)
tudom nem mindenkinél van igy!
de nálam igy van! -
#16709 jah, a leleményesség:-)
De aztán a döntőn mindent bele:-)
-
#16708 na leléptem, aztán ne felejtsétek szurkolj ne háborúzz :) -
#16707 -
#16706 így maradt a mai + holnapi meccsre :) -
#16705 Avanti a repülőtérre akartál írni :P -
#16704 Ha több van az sose baj, gondolom pocsékolni úgysem fogtok:)
-
#16702 most éppen kutyasétáltatásra készülök csak még meleg van :)
alkalom múlthéten volt, mondtam a haveroknak tömény van dögivel azt ne hozzanak természetesen még hoztak :) -
G_ArchAngel #16701 jaja, forza, de a repülőtérre...:PPP -
#16700 nyalács htx -
#16699 Látod, ez igaz. Sose láttalak itt meccs után, de előtte se nagyon:-)
És mikor készülődsz, vagy ár minden kész, csak az "alkalom" hiányzik?
-
#16698 mikor láttál te engem meccs után itt? mint minden rendes ember kocsmában nézzük a meccseket, de most a legénylakásom hűtője meg lett töltve alkohollal úgyhogy ki kell üríteni :) -
#16697 van egy olyan érzésem hogy ezek a szerencsétlen németek bejutnak ma a döntőbe..bár ne így lenne