Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Hihetelen, hogy Trezeguet eddig játszott 5 percet.....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tormy
Eleg valoszinu pedig. Nemetek szerintem 1-0 v 2-1 re nyernek olaszok ellen, de az is lehet hogy dontetlen / hosszabitas es nemet tovabbjutas, en nemeteknek 80% eselyt adok dontobe jutasra, ezt fogom megjatszani sportingbeten is, meghozza nem is kis osszeggel. 😊

Portugalia - Franicaorszag. Ha a franciak olyan szervezzetek lesznek mint ma, es Zidane nem kap valami virusos hasmenest, amitol ossze-vissza szarja magat meccs elott, akkor mindenkeppen a Franciak jutnak be a dontobe. 75% hogy a franciak jutnak majd be.

emlekezzetek szavaimra amikor a meccseket nezitek, ilyen dolgokban professzor vagyok, nem hiaba nyerek szinte allandoan sportingbeten. 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

torrente
Így írják helyesen: muszáj.

Serpa
nagyon necces lenne.
a német fõvárosban, a németeknek fújva ...

reaper4
de van : én 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

zaki
Legyen német-francia döntõ gall gyõzelemmel... 😛

😄
3 hét mulva tiszta leszek
legalább addig nem idegeskedek brazilok miatt

Oziris666
A Palermo lehet bajnok egyefene😊
De a másikat nem szeretném bocsi😊
1:1

Serpa
portugálokat sztem megverik a franciák, a döntõben meg akármi lehet ...

gabber_saviola
ez akarod?
támogatom 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Most nézem, mennyi kérdõjelet gyûjtöttél be ma este... 😛

Szerényen megjegyzem engem meg királlyá avattak... 😄DDD

gabber_saviola
Dekó? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Az olaszok nyernek,és jövöre a Palermo lex a bajnok!!!😊

France men
Hallod Reaper mondom nem a németekre gondoltam!!!!!!!!!!!!!! NEm is azokkal játszunk !!

München ist ROT!!!

gabber_saviola
😛

nondom, hogy nem mondom 😊

REALista
Nincs ember aki ne tudná hogy kinek szurkólsz!!!De Deco nélkül nehéz lesz!!!😄DDDDDDDD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fsgh
nehogy már Német Fra döntõ legyen:/ nem szeressem a Franciákat és a Német se annyira a szívem csücskei...Olaszok a émetekt 4-1-re verték bari meccsen csak hogy emlékeztessek mindenkit!😉a Németek már jobbak e ez az mlék tuti bennük van😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

olaszok ugyse nyernek szal kimondhatod 😄 😄

tormy
Termeszetesen nem, de ezek alapveto hibak voltak. Brazil csapat meg gyenge formaban is kepes akarmelyik csapatot megverni, ha megfelelo a taktikai osszeallitas.
Gondolkozz el csak a latottakon.
Cafunak alig volt epkezlab dolga, Henry kb. 15x lefutotta es atment rajta, labdakat nem osztotta rendesen Cafu stb.
Juninho. Jo jatekos, de Brazil kezdoben NINCS helye ha ott vagy Ronaldinho. Hasonlo a szituacio mint az angoloknal ahol Lampard es Gerrard egyideju jatszatasa is nagy marhasag volt szerintem. Juninho helyett egy csatar kellett volna mindenkeppen, meghozza Robinho volna, Cafu helyett Cicinho, cicinho es R.Carlos pedig felfutasokkal kellett volna hogy operaljon. Persze az is igaz hogy Ronaldinho olyan szarul jatszott hogy beferne egy kozepeuropai csapatba ezzel a teljesitmennyel. . Ez is kulcs momentum, hiszem neki kellett volna az iranyitonak lennie nem pedig Juninhonak, aki a Brazil valogatottban nem tudott felnoni a feladathoz. Ez nem Lyon.

Nah de mindegy ez mar a Brazil szovetseg feladata hogy meglassa a hibakat, es kibasszak Pareira-t, ami nagy valoszinuseg szerint meg is fog tortenni.

Kovetkezo VB-n majd mas lesz a helyzet, ott mindenkeppen lesz Del- Amerikai csapat dontos szerintem. Most jon el a fiatalitas ideje mind az Argen mind a Brazil valogatottnal, es sok hihetetlen tehetseg van, az a 2 valogatott nagyon oda fog majd baszni. Argentina szerintem most is VB eselyes lehett volna de az edzoi hiba megakadalyozta ezt. Ezen a szinten ilyet nem lehet. Brazil edzo meg nagyobbakat hibazott mint Pekerman.

Egyebkent nem bantam volna ha elbukom a 10e forintot Sportingbeten ha Brazil gyozelem lett volna, es ugy is tettem fel, hogy ezt valoszinuleg elvesztem, mert a franciaknak nem adtam sok eselyt, de amikor meglattam a Brazil kezdocsapatot, rogton tudtam hogy ez a meccs minimum dontetlen lesz, ha nem a franciak fognak nyerni es tessek.

reaper4
mond ki mond ki mond ki 😄DDDDDD

najó nem muszály 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabber_saviola
Én ki nem mondom, hogy kik nyerjenek, mert iszonyat babonás vagyok 😊

zaki
Persze... 😞

reaper4
ismét csak azt tudom mondani mint ma már sokszor: legyen igazad 😄

REALista
Én is Francia vagy esetleg Német gyõzelmet várok!<#vigyor>

France men
Már nem azért de én Portugáliára gondoltam és õk elvileg azok! Azokkal játszanak a Franciák!!

München ist ROT!!!

REALista
Hát ja de ott még mákjuk volt!!!

Kit--Kat
Azért megnézni, csak megnézed:/

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

zaki
Sajnos nem tudom. Ha már így alakult, akkor nyerjenek a franciák. Mert megérdemlik. Olaszokat&portugálokat nagyon nem bírom, németeket meg sosem szerettem.

szerintem is

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

bigfoot
Ronaldínyó már a bl döntõben is egy nagy kaka darab volt

Németek megnyerik

reaper4
ne becsüld le a németeket 😊 bár nem hallottam h õk európa braziljai..

pareira egy utolso fasz, hihetetlenul gyulolom, Ronaldinhot berakja bal kozeppalyasnak, szetbaszta az egesz csapatot, Brazilia vedekezett csak aaaaah, nem is tudom leirni mit erzek most

BUDA > miskolc.

BEAST
valszeg beengedte õket had szórakozzanak hisz ezek csak a franciák , mi meg a brazilok vagyunk =P

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

chalezlopez
jólvan... jöhet a F1 edzés!! szeva mindenkinek!!

Vamos Argentina!

REALista
Azt én sem értem hogy Cicinhó miért nem játszott többet

France men
Domenech megint csak õt tudom felhozni annak ellenére hogy mennyi kritikát kapott hihetetlen és tudta mit csinál! CSak azért sem játszatott 2 csatárt! NAygon nagy egyén!! ÍGY tovább!!!
Most jöhetnek európa Braziljai hahaha remélem ugyjátszanak 😊))))

München ist ROT!!!

tormy
Nem tartom valoszinuleg ha a franciak atmentik ezt a mai format, akkor a nemetek nem tudnak nyerni. Ha Zidan ilyen formaban lesz akkor csapat nincs ezen a VB-n aki megverne oket. Itt latszik hogy melyik jatekos az igazi klasszis, Ronaldinho vagy Zidane. Az oreg osszekapta magat amikor kellett es isteni teljesitmenyt nyujtott. Zidane nelkul nem lenne sok eselye a Franciaknak, hihetetlen huzoero a csapatban.

reaper4
ok ok de ez szerinted azt jelenti hogy ha jó az edzõ akkor ezt is meg az elkövetkezõ 500vb t a brazilok nyernek???

nagyon helyes hogy vége van ennek a brazilkultusznak

már b@szottul untam

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

reaper4
nem hiszem hisz nem a korda vezette 😄DD

tormy
Egyebkent az edzok felelossege marha nagy. Pekerman beismerte hogy hibazott a Nemetek ellen , ezert mondott le. Egy argentin spanyol nyelvu oldalon olvastam a nyilatkozatat.

Varom Pareira-tol a lemondast. Egyertelmu hogy Pareira-t terheli a felelosseg nagyreszt a rossz kezdocsapat miatt. Mit keresett Juninho a kezdoben? Miert nem volt ott Cicinho a ven fasz es lassu Cafu helyett? Miert nem volt 2 csatar a kezdocsapatban? Es lehetne folytatni, de ezeket a hibakat hamarosan olvashatjatok majd a kulonbozo nyilatkozatokban is, csak turelem. Ezen ment el a brazil meccs + par ember roppant gyenge formajan.

Bye Bye Pareira es Pekerman.

Narcotic Syntax

FOCI EB 2006 ! 😛

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Kit--Kat
Ez van, az olaszok és a portugálok még bent, a barzilok már nem, ezt kelekk nyelned!

a.carkey
Eddig ez nagyon az 1982-es VB, csak most a mákista, csoportmeccseken épphogy továbbjutó, majd egyre jobb formába lendülõ 82-es Olaszország helyett helyettesítsük be Franciaországot. Még Rossi helyébe is ott van Ribery.

Más.

Léderer egy fasz!

A medve nem játék.

REALista
Szerintem Ronaldinho a fõ oka a kiesésnek!!!Neki kellett volna irányítani a csapatot!!!Ha úgy villogott volna mint Zidane akkor meg lett volna a továbbjutás!

jjééééé és kettõ #16108
ez alap eset ha sokan egyszere nyomják meg a Mehet! gombot

Kaki Ronaldo ma elönzõzött 2 helyzetet...

BEAST
😄😄😄:😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Narcotic Syntax

BRAZILOK MEHETTEK HAZA!!! HÁHÁHÁÁHÁH

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"