Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Portugalia - Franicaorszag. Ha a franciak olyan szervezzetek lesznek mint ma, es Zidane nem kap valami virusos hasmenest, amitol ossze-vissza szarja magat meccs elott, akkor mindenkeppen a Franciak jutnak be a dontobe. 75% hogy a franciak jutnak majd be.
emlekezzetek szavaimra amikor a meccseket nezitek, ilyen dolgokban professzor vagyok, nem hiaba nyerek szinte allandoan sportingbeten. 😊
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
3 hét mulva tiszta leszek
legalább addig nem idegeskedek brazilok miatt
támogatom 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerényen megjegyzem engem meg királlyá avattak... 😄DDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
München ist ROT!!!
nondom, hogy nem mondom 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Gondolkozz el csak a latottakon.
Cafunak alig volt epkezlab dolga, Henry kb. 15x lefutotta es atment rajta, labdakat nem osztotta rendesen Cafu stb.
Juninho. Jo jatekos, de Brazil kezdoben NINCS helye ha ott vagy Ronaldinho. Hasonlo a szituacio mint az angoloknal ahol Lampard es Gerrard egyideju jatszatasa is nagy marhasag volt szerintem. Juninho helyett egy csatar kellett volna mindenkeppen, meghozza Robinho volna, Cafu helyett Cicinho, cicinho es R.Carlos pedig felfutasokkal kellett volna hogy operaljon. Persze az is igaz hogy Ronaldinho olyan szarul jatszott hogy beferne egy kozepeuropai csapatba ezzel a teljesitmennyel.
Nah de mindegy ez mar a Brazil szovetseg feladata hogy meglassa a hibakat, es kibasszak Pareira-t, ami nagy valoszinuseg szerint meg is fog tortenni.
Kovetkezo VB-n majd mas lesz a helyzet, ott mindenkeppen lesz Del- Amerikai csapat dontos szerintem. Most jon el a fiatalitas ideje mind az Argen mind a Brazil valogatottnal, es sok hihetetlen tehetseg van, az a 2 valogatott nagyon oda fog majd baszni. Argentina szerintem most is VB eselyes lehett volna de az edzoi hiba megakadalyozta ezt. Ezen a szinten ilyet nem lehet. Brazil edzo meg nagyobbakat hibazott mint Pekerman.
Egyebkent nem bantam volna ha elbukom a 10e forintot Sportingbeten ha Brazil gyozelem lett volna, es ugy is tettem fel, hogy ezt valoszinuleg elvesztem, mert a franciaknak nem adtam sok eselyt, de amikor meglattam a Brazil kezdocsapatot, rogton tudtam hogy ez a meccs minimum dontetlen lesz, ha nem a franciak fognak nyerni es tessek.
najó nem muszály 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
München ist ROT!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men
BUDA > miskolc.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most jöhetnek európa Braziljai hahaha remélem ugyjátszanak 😊))))
München ist ROT!!!
már b@szottul untam
\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men
Varom Pareira-tol a lemondast. Egyertelmu hogy Pareira-t terheli a felelosseg nagyreszt a rossz kezdocsapat miatt. Mit keresett Juninho a kezdoben? Miert nem volt ott Cicinho a ven fasz es lassu Cafu helyett? Miert nem volt 2 csatar a kezdocsapatban? Es lehetne folytatni, de ezeket a hibakat hamarosan olvashatjatok majd a kulonbozo nyilatkozatokban is, csak turelem. Ezen ment el a brazil meccs + par ember roppant gyenge formajan.
Bye Bye Pareira es Pekerman.
FOCI EB 2006 ! 😛
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Más.
Léderer egy fasz!
A medve nem játék.
ez alap eset ha sokan egyszere nyomják meg a Mehet! gombot
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."